Afișez 1 - 60 din 114 rezultate

 • Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.
 • Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articularARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular
 • Ulei esential integral pur de eucalipt, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de eucalipt, 10ml, Cosmopharm

  EUCALIPT  Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus globulus.

  EUCALIPT  Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus…EUCALIPT  Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus…
 • Ulei esential integral pur de menta, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de menta, 10ml, Cosmopharm

  MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.

  MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.
 • Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule, Cosmopharm

  Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule, Cosmopharm

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • Venotonic Complex, 30 capsule, Cosmopharm

  Venotonic Complex, 30 capsule, Cosmopharm

  Complex vegetal bioactiv din extracte cu concentratii optime, eficient pentru functionarea normala a circulatiei venoase si limfatice.

  Complex vegetal bioactiv din extracte cu concentratii optime, eficient pentru functionarea normala a circulatiei venoase si limfatice.Complex vegetal bioactiv din extracte cu concentratii optime, eficient pentru functionarea normala a circulatiei venoase si limfatice.
 • Ulei esential integral pur de arbore de ceai, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de arbore de ceai, 10ml, Cosmopharm

  Arbore de ceai, ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-ceai/ Tea Tree. Obtinut prin distilare din frunzele plantei de Melaleuca alternifolia.

  Arbore de ceai, ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-ceai/ Tea Tree. Obtinut prin distilare din frunzele plantei de Melaleuca alternifolia.Arbore de ceai, ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-ceai/ Tea Tree. Obtinut prin distilare din frunzele plantei de Melaleuca alternifolia.
 • L-Carnitina 1000mg Premium, 60 comprimate, Cosmopharm

  L-Carnitina 1000mg Premium, 60 comprimate, Cosmopharm

  Produsul contine tartrat de L-carnitina ce reprezinta forma bioactiva a acestui aminoacid.

  Produsul contine tartrat de L-carnitina ce reprezinta forma bioactiva a acestui aminoacid.Produsul contine tartrat de L-carnitina ce reprezinta forma bioactiva a acestui aminoacid.
 • Ulei esential de portocala dulce, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de portocala dulce, 10ml, Cosmopharm

  PORTOCALA-DULCE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Portocala-dulce. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei Citrus sinensis.

  PORTOCALA-DULCE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Portocala-dulce. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei Citrus sinensis.PORTOCALA-DULCE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Portocala-dulce. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei Citrus sinensis.
 • Ginko Max Extract 120mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Ginko Max Extract 120mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.

  Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.
 • Pachet Max Vision Good Remedy, 60 + 30 capsule, Cosmopharm

  Pachet Max Vision Good Remedy, 60 + 30 capsule, Cosmopharm

  Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.

  Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.
 • Luminita noptii 1000mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Luminita noptii 1000mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Luminita Noptii contribuie la mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange,la sustinerea imunitatii si mentinerea unui comfort optim in timpul menstruatiei, dar si la o piele mai sanatoasa.

  Luminita Noptii contribuie la mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange,la sustinerea imunitatii si mentinerea unui comfort optim in timpul menstruatiei, dar si la o piele mai sanatoasa.Luminita Noptii contribuie la mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange,la sustinerea imunitatii si mentinerea unui comfort optim in timpul menstruatiei, dar si la o piele mai sanatoasa.
 • Momordica 500mg, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

  Momordica 500mg, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

  Momordica Charantia, cunoscuta sub numele de Castravete amar sau “Bitter melon“, este o planta tropicala, cataratoare, cu frunze mari si flori galbene, fructe lungi si cilindrice, cu gustul amar, originara din Asia de Sud-Est.

  Momordica Charantia, cunoscuta sub numele de Castravete amar sau “Bitter melon“, este o planta tropicala, cataratoare, cu frunze mari si flori galbene, fructe lungi si cilindrice, cu gustul amar, originara…Momordica Charantia, cunoscuta sub numele de Castravete amar sau “Bitter melon“, este o planta tropicala, cataratoare, cu frunze mari si flori galbene, fructe lungi si cilindrice, cu gustul amar, originara…
 • Astragalus Extract 450mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Astragalus Extract 450mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Contribuie la intarirea sistemului imunitar.

  Contribuie la intarirea sistemului imunitar.Contribuie la intarirea sistemului imunitar.
 • Ulei esential integral pur de tamaie sacra, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de tamaie sacra, 10ml, Cosmopharm

  Tamaie sacra (Boswellia sacra) Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Tamaie-sacra. Obtinut prin distilare cu aburi din rasina de Boswellia sacra.

  Tamaie sacra (Boswellia sacra) Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Tamaie-sacra. Obtinut prin distilare cu aburi din rasina de Boswellia sacra.Tamaie sacra (Boswellia sacra) Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Tamaie-sacra. Obtinut prin distilare cu aburi din rasina de Boswellia sacra.
 • Calciu lichid, 90 capsule, Cosmopharm

  Calciu lichid, 90 capsule, Cosmopharm

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • Max Vision Good Remedy, 30 capsule, Cosmopharm

  Max Vision Good Remedy, 30 capsule, Cosmopharm

  Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.

  Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.Contribuie la imbunatatirea acuitatii vizuale.
 • Ulei esential de rozmarin, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de rozmarin, 10ml, Cosmopharm

  ROZMARIN Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Rozmarin. Obtinut prin distilare cu aburi din ramuri cu frunze ale plantei de Rosmarinus officinalis.

  ROZMARIN Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Rozmarin. Obtinut prin distilare cu aburi din ramuri cu frunze ale plantei de Rosmarinus…ROZMARIN Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Rozmarin. Obtinut prin distilare cu aburi din ramuri cu frunze ale plantei de Rosmarinus…
 • Boswellia Serrata 500mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Boswellia Serrata 500mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Boswellia, cunoscuta si sub numele de Tamaie sau Olibanum, este o specie de arbori din familia Burseraceae si produc o rasina aromata, care este utilizata in principal in medicina traditionala.

  Boswellia, cunoscuta si sub numele de Tamaie sau Olibanum, este o specie de arbori din familia Burseraceae si produc o rasina aromata, care este utilizata in principal in medicina traditionala.Boswellia, cunoscuta si sub numele de Tamaie sau Olibanum, este o specie de arbori din familia Burseraceae si produc o rasina aromata, care este utilizata in principal in medicina traditionala.
 • Branca Ursului 4000 Total Care, 30 capsule, Cosmopharm

  Branca Ursului 4000 Total Care, 30 capsule, Cosmopharm

  BRANCA URSULUI 4000 contine extract standardizat 10:1 din radacini de Branca Ursului (Heracleum sphondylium), echivalentul a 4000 mg planta, pentru vigoarea si fertilitatea ambelor sexe.

  BRANCA URSULUI 4000 contine extract standardizat 10:1 din radacini de Branca Ursului (Heracleum sphondylium), echivalentul a 4000 mg planta, pentru vigoarea si fertilitatea ambelor sexe.BRANCA URSULUI 4000 contine extract standardizat 10:1 din radacini de Branca Ursului (Heracleum sphondylium), echivalentul a 4000 mg planta, pentru vigoarea si fertilitatea ambelor sexe.
 • Ulei esential de tamaie indiana, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de tamaie indiana, 10ml, Cosmopharm

   BOSWELLIA SERRATA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-tamaie. Obtinut prin distilare cu aburi din rezina tulpinii de Boswellia serrata.

   BOSWELLIA SERRATA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-tamaie. Obtinut prin distilare cu aburi din rezina tulpinii de Boswellia serrata. BOSWELLIA SERRATA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Arbore-de-tamaie. Obtinut prin distilare cu aburi din rezina tulpinii de Boswellia serrata.
 • Curcumin + Piperine 95%, 30 capsule, Cosmopharm

  Curcumin + Piperine 95%, 30 capsule, Cosmopharm

  Curcuminul sustine functia sistemului nervos, mentine sanatatea ficatului, impiedica acumularea de grasimi si faciliteaza distrugerea acestora de catre ficat.

  Curcuminul sustine functia sistemului nervos, mentine sanatatea ficatului, impiedica acumularea de grasimi si faciliteaza distrugerea acestora de catre ficat.Curcuminul sustine functia sistemului nervos, mentine sanatatea ficatului, impiedica acumularea de grasimi si faciliteaza distrugerea acestora de catre ficat.
 • Ulei esential de cuisoare, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de cuisoare, 10ml, Cosmopharm

  CUISOARE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cuisoare. Obtinut prin distilare cu aburi din boboci florali ai plantei de Eugenia caryophyllus.

  CUISOARE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cuisoare. Obtinut prin distilare cu aburi din boboci florali ai plantei de Eugenia caryophyllus.CUISOARE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cuisoare. Obtinut prin distilare cu aburi din boboci florali ai plantei de Eugenia caryophyllus.
 • Cardio Tonic, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

  Cardio Tonic, 30 capsule vegetale, Cosmopharm

  Ajuta la controlul metabolismului, sustine functia inimii, reduce colesterolul, sustine sistemul imunitar.

  Ajuta la controlul metabolismului, sustine functia inimii, reduce colesterolul, sustine sistemul imunitar.Ajuta la controlul metabolismului, sustine functia inimii, reduce colesterolul, sustine sistemul imunitar.
 • Ulei esential integral pur de cimbru, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de cimbru, 10ml, Cosmopharm

  CIMBRU Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cimbru-de-cultura. Obtinut prin distilare cu aburi din parti aeriene de Thymus vulgaris.

  CIMBRU Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cimbru-de-cultura. Obtinut prin distilare cu aburi din parti aeriene de Thymus vulgaris.CIMBRU Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Cimbru-de-cultura. Obtinut prin distilare cu aburi din parti aeriene de Thymus vulgaris.
 • Limfanox Drenaj Detox Total Cleanse, 30 capsule, Cosmopharm

  Limfanox Drenaj Detox Total Cleanse, 30 capsule, Cosmopharm

  Contribuie la purificarea organismului si la mentinerea unui flux limfatic sanatos

  Contribuie la purificarea organismului si la mentinerea unui flux limfatic sanatosContribuie la purificarea organismului si la mentinerea unui flux limfatic sanatos
 • Diabestop, 30 capsule, Cosmopharm

  Diabestop, 30 capsule, Cosmopharm

  Contribuie la mentinerea metabolismului normal al glucozei.

  Contribuie la mentinerea metabolismului normal al glucozei.Contribuie la mentinerea metabolismului normal al glucozei.
 • Cal Mag Zinc, 30 tablete, Cosmopharm

  Cal Mag Zinc, 30 tablete, Cosmopharm

  Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.

  Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
 • Quercetin 500mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Quercetin 500mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Quercitina este un bioflavonoid obtinut din surse naturale, avand un puternic efect antioxidant.

  Quercitina este un bioflavonoid obtinut din surse naturale, avand un puternic efect antioxidant.Quercitina este un bioflavonoid obtinut din surse naturale, avand un puternic efect antioxidant.
 • Pachet Calciu + Vitamina D3 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Pachet Calciu + Vitamina D3 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • Extract de Aloe Vera 25mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Extract de Aloe Vera 25mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Aloe Vera contribuie la sanatatea sistemului imunitar si la reglarea glucozei.

  Aloe Vera contribuie la sanatatea sistemului imunitar si la reglarea glucozei.Aloe Vera contribuie la sanatatea sistemului imunitar si la reglarea glucozei.
 • Nutramicin, 15 capsule moi, Cosmopharm

  Nutramicin, 15 capsule moi, Cosmopharm

  Contribuie la apararea naturala a organismului, sustine sistemul imunitar; sustine expectoratia, ajuta in caz de tuse uscata;

  Contribuie la apararea naturala a organismului, sustine sistemul imunitar; sustine expectoratia, ajuta in caz de tuse uscata;Contribuie la apararea naturala a organismului, sustine sistemul imunitar; sustine expectoratia, ajuta in caz de tuse uscata;
 • Ulei esential de scortisoara Cinnamomum Cassia, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de scortisoara Cinnamomum Cassia, 10ml, Cosmopharm

  Uleiul esential de scortisoara Cinnamomum Cassia ajuta la mentinerea unui nivel normal de glucoza in sange, ca parte a unui stil de viata sanatos.

  Uleiul esential de scortisoara Cinnamomum Cassia ajuta la mentinerea unui nivel normal de glucoza in sange, ca parte a unui stil de viata sanatos.Uleiul esential de scortisoara Cinnamomum Cassia ajuta la mentinerea unui nivel normal de glucoza in sange, ca parte a unui stil de viata sanatos.
 • Ulei de canepa 1000mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Ulei de canepa 1000mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Produsul contine ulei de canepa presat la rece, obtinut din seminte decorticate de canepa cultivata si procesata organic, reprezentand o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, 6 si 9.

  Produsul contine ulei de canepa presat la rece, obtinut din seminte decorticate de canepa cultivata si procesata organic, reprezentand o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega…Produsul contine ulei de canepa presat la rece, obtinut din seminte decorticate de canepa cultivata si procesata organic, reprezentand o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega…
 • Vitamina E Naturala, 30 capsule, Cosmopharm

  Vitamina E Naturala, 30 capsule, Cosmopharm

  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
 • Ulei esential de Brad Siberian, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de Brad Siberian, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de brad siberian (uz intern).

   

  Ulei esential de brad siberian (uz intern).  Ulei esential de brad siberian (uz intern).  
 • Melatonina 3mg, 10 capsule, Cosmopharm

  Melatonina 3mg, 10 capsule, Cosmopharm

  Melatonina este un hormon natural, numit si „hormonul somnului”, care este produs de glanda pineala situata in creier.

  Melatonina este un hormon natural, numit si „hormonul somnului”, care este produs de glanda pineala situata in creier.Melatonina este un hormon natural, numit si „hormonul somnului”, care este produs de glanda pineala situata in creier.
 • Silimarina 14000mg, 30 tablete, Cosmopharm

  Silimarina 14000mg, 30 tablete, Cosmopharm

  Silimarina sustine sanatatea ficatului si detoxifierea naturala a acestuia.

  Silimarina sustine sanatatea ficatului si detoxifierea naturala a acestuia.Silimarina sustine sanatatea ficatului si detoxifierea naturala a acestuia.
 • Acid hialuronic Premium 100mg, 60 tablete, Cosmopharm

  Acid hialuronic Premium 100mg, 60 tablete, Cosmopharm

  Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.

  Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.
 • Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

  Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

  Neurotonic ajuta la mentinerea starii de bine mentale, sustinerea memoriei, a functiilor cognitive odata cu inaintarea in varsta si a circulatiei la nivel cerebral.

  Neurotonic ajuta la mentinerea starii de bine mentale, sustinerea memoriei, a functiilor cognitive odata cu inaintarea in varsta si a circulatiei la nivel cerebral.Neurotonic ajuta la mentinerea starii de bine mentale, sustinerea memoriei, a functiilor cognitive odata cu inaintarea in varsta si a circulatiei la nivel cerebral.
 • Cal-Mag-Zinc, 90 tablete, Cosmopharm

  Cal-Mag-Zinc, 90 tablete, Cosmopharm

  Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.

  Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
 • Ulei esential integral pur de lamaie, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de lamaie, 10ml, Cosmopharm

  LAMAIE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Lamaie. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei  Citrus limon.

  LAMAIE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Lamaie. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei  Citrus limon.LAMAIE Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Lamaie. Obtinut prin presare la rece din coaja fructului plantei  Citrus limon.
 • Hydraflex Colagen Complex, 30 capsule, Cosmopharm

  Hydraflex Colagen Complex, 30 capsule, Cosmopharm

  Sprijina regenerarea cartilajului articular, contribuie la functionarea normala, mobilitatea si confortul articulatiilor.

  Sprijina regenerarea cartilajului articular, contribuie la functionarea normala, mobilitatea si confortul articulatiilor.Sprijina regenerarea cartilajului articular, contribuie la functionarea normala, mobilitatea si confortul articulatiilor.
 • Pachet Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Pachet Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.

  Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.
 • Pachet Cardio Tonic 30 + 30 capsule, Cosmopharm

  Pachet Cardio Tonic 30 + 30 capsule, Cosmopharm

  Poate sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

  Poate sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.Poate sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.
 • Omega 3-6-9 Ulei seminte de In 1000mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Omega 3-6-9 Ulei seminte de In 1000mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Uleiul din seminte de In contribuie la digestie, la mentinerea sanatatii intestinale, a prostatei si la controlul greutatii prin reducerea senzatiei de foame/ induce satietatea.

  Uleiul din seminte de In contribuie la digestie, la mentinerea sanatatii intestinale, a prostatei si la controlul greutatii prin reducerea senzatiei de foame/ induce satietatea.Uleiul din seminte de In contribuie la digestie, la mentinerea sanatatii intestinale, a prostatei si la controlul greutatii prin reducerea senzatiei de foame/ induce satietatea.
 • Cordyceps 300mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Cordyceps 300mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Imunostimulator puternic, sustine cresterea numarului de celule T si al limfocitelor si activitatea macrofagelor.

  Imunostimulator puternic, sustine cresterea numarului de celule T si al limfocitelor si activitatea macrofagelor.Imunostimulator puternic, sustine cresterea numarului de celule T si al limfocitelor si activitatea macrofagelor.
 • Potent, 30 capsule, Cosmopharm

  Potent, 30 capsule, Cosmopharm

  Sustine functia de reproducere; contribuie la o viata sexuala buna.

  Sustine functia de reproducere; contribuie la o viata sexuala buna.Sustine functia de reproducere; contribuie la o viata sexuala buna.
 • Ginseng Corean 1000mg, 30 tablete, Cosmopharm

  Ginseng Corean 1000mg, 30 tablete, Cosmopharm

  Sustine vigilenta, vitalitatea si este util in caz de oboseala.

  Sustine vigilenta, vitalitatea si este util in caz de oboseala.Sustine vigilenta, vitalitatea si este util in caz de oboseala.
 • Melissa Extract 500mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Melissa Extract 500mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Roinita – contribuie la odihna buna si linistita; sustine somnul bun, are efect calmant in caz de tensiune, neliniste, iritabilitate.

  Roinita – contribuie la odihna buna si linistita; sustine somnul bun, are efect calmant in caz de tensiune, neliniste, iritabilitate.Roinita – contribuie la odihna buna si linistita; sustine somnul bun, are efect calmant in caz de tensiune, neliniste, iritabilitate.
 • Extract de Valeriana 500mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Extract de Valeriana 500mg, 30 capsule, Cosmopharm

  Extract de valeriana 500mg.

  Extract de valeriana 500mg.Extract de valeriana 500mg.
 • Multiminerale, 30 comprimate, Cosmopharm

  Multiminerale, 30 comprimate, Cosmopharm

  Multiminerale cu continut de Calciu, Magneziu, Zinc, Fier, Cupru, Mangan si Iod.

  Multiminerale cu continut de Calciu, Magneziu, Zinc, Fier, Cupru, Mangan si Iod.Multiminerale cu continut de Calciu, Magneziu, Zinc, Fier, Cupru, Mangan si Iod.
 • Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Cosmopharm

  Ashwagandha KSM-66, 30 capsule, Cosmopharm

  Ashwagandha (Ginsengul Indian) este o planta adaptogena, cunoscuta si folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru numeroasele sale efecte benefice.

  Ashwagandha (Ginsengul Indian) este o planta adaptogena, cunoscuta si folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru numeroasele sale efecte benefice.Ashwagandha (Ginsengul Indian) este o planta adaptogena, cunoscuta si folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru numeroasele sale efecte benefice.
 • Pachet Multivitamine si Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Pachet Multivitamine si Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.

  Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.
 • Parasites Total Cleanse, 30 comprimate, Cosmopharm

  Parasites Total Cleanse, 30 comprimate, Cosmopharm

  Elimina parazitii, oxiurile si viermii intestinali aflati in toate stadiile de dezvoltare, inclusiv ouale acestora.

  Elimina parazitii, oxiurile si viermii intestinali aflati in toate stadiile de dezvoltare, inclusiv ouale acestora.Elimina parazitii, oxiurile si viermii intestinali aflati in toate stadiile de dezvoltare, inclusiv ouale acestora.
 • Ginkgo Max 120mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Ginkgo Max 120mg, 60 capsule, Cosmopharm

  Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.

  Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.Tonic natural al sistemelor nervos si vascular.
 • Prostatofort, 30 capsule, Cosmopharm

  Prostatofort, 30 capsule, Cosmopharm

  PROSTATOFORT are la baza principii active din surse naturale care actioneaza sinergic pentru sanatatea aparatului urinar si a prostatei.

  PROSTATOFORT are la baza principii active din surse naturale care actioneaza sinergic pentru sanatatea aparatului urinar si a prostatei.PROSTATOFORT are la baza principii active din surse naturale care actioneaza sinergic pentru sanatatea aparatului urinar si a prostatei.
 • Ulei esential de scortisoara Cinnamomum Verum, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential de scortisoara Cinnamomum Verum, 10ml, Cosmopharm

  Uleiul esential de scortisoara este benefic in lupta impotriva bacteriilor, fungilor si virusurilor.

  Uleiul esential de scortisoara este benefic in lupta impotriva bacteriilor, fungilor si virusurilor.Uleiul esential de scortisoara este benefic in lupta impotriva bacteriilor, fungilor si virusurilor.
 • Pachet Super Beauty, 30 + 30 comprimate, Cosmopharm

  Pachet Super Beauty, 30 + 30 comprimate, Cosmopharm

  SUPER BEAUTY este o formula revolutionara ce contine vitamine si extracte naturale in concentratii optime pentru par, piele si unghii.

  SUPER BEAUTY este o formula revolutionara ce contine vitamine si extracte naturale in concentratii optime pentru par, piele si unghii.SUPER BEAUTY este o formula revolutionara ce contine vitamine si extracte naturale in concentratii optime pentru par, piele si unghii.
 • Calciu + Vitamina D3, 90 tablete, Cosmopharm

  Calciu + Vitamina D3, 90 tablete, Cosmopharm

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

Cum să cumpărați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să cumpărați un anume produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva maniere de a lua Cosmopharm online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce trebuie făcut în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când cumpărații Cosmopharm, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Cosmopharm online, este esențial să aflați costul de livrare înainte de a plasa comanda fiindcă fiindcă mai mulți factori pe care se impune
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de transport sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locația unde se va face livrarea va poate fi de folos fiindcă companiile de curierat au ca regula generala preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Costurile de livrare pot fi un element de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există variante de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati Cosmopharm online, in mod cert vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Cosmopharm în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.