Afișez toate cele 37 de rezultate

 • Naturpharma BONGEN X 10 fiole

  Naturpharma BONGEN X 10 fiole

  Naturpharma Naturpharma BONGEN X 10 fiole Pentru articulatii si tendoane sanatoase.

  Naturpharma Naturpharma BONGEN X 10 fiole Pentru articulatii si tendoane sanatoase.Naturpharma Naturpharma BONGEN X 10 fiole Pentru articulatii si tendoane sanatoase.
 • Peanil, 15 capsule, NaturPharma

  Peanil, 15 capsule, NaturPharma

  Peanil este un supliment alimentar a carui compozitie, palmitoiletanolamida (PEA) si acid L-asc

  Peanil este un supliment alimentar a carui compozitie, palmitoiletanolamida (PEA) si acid L-ascPeanil este un supliment alimentar a carui compozitie, palmitoiletanolamida (PEA) si acid L-asc
 • Urimil, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil, 30 capsule, NaturPharma

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).
 • Proxel Potent, 60 capsule, NaturPharma

  Proxel Potent, 60 capsule, NaturPharma

  Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.  

  Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.  Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.  
 • Citibac, 30 capsule, NaturPharma

  Citibac, 30 capsule, NaturPharma

  Citibac este un supliment alimentar care contribuie la functia cognitiva normala, protejarea celulelor impotriva stesului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar, ajutand, de asemenea, la imbunatatirea memoriei si a concentrarii.

  Citibac este un supliment alimentar care contribuie la functia cognitiva normala, protejarea celulelor impotriva stesului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar, ajutand, de asemenea, la imbunatatirea memoriei si…Citibac este un supliment alimentar care contribuie la functia cognitiva normala, protejarea celulelor impotriva stesului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar, ajutand, de asemenea, la imbunatatirea memoriei si…
 • Somnix spray, 20ml, Labomar

  Somnix spray, 20ml, Labomar

  Supliment alimentar cu melatonina, dezvoltat pentru administrarea sublinguala, conform unei tehnologii italiene brevetate, prezentata sub forma de spray cu pulverizare extrafina.

  Supliment alimentar cu melatonina, dezvoltat pentru administrarea sublinguala, conform unei tehnologii italiene brevetate, prezentata sub forma de spray cu pulverizare extrafina.Supliment alimentar cu melatonina, dezvoltat pentru administrarea sublinguala, conform unei tehnologii italiene brevetate, prezentata sub forma de spray cu pulverizare extrafina.
 • Naturpharma Citibac, 30 capsule

  Naturpharma Citibac, 30 capsule

  Naturpharma Naturpharma Citibac, 30 capsule Citibac este un supliment alimentar care contribuie la: funcția cognitivă normală (Zinc, Bacopa), protejarea celulelor împotriva stesului oxidativ (Seleniu, Zinc) şi la funcționarea normală a sistemului imunitar (Seleniu, Zinc).

  Naturpharma Naturpharma Citibac, 30 capsule Citibac este un supliment alimentar care contribuie la: funcția cognitivă normală (Zinc, Bacopa), protejarea celulelor împotriva stesului oxidativ (Seleniu, Zinc) şi la funcționarea normală a…Naturpharma Naturpharma Citibac, 30 capsule Citibac este un supliment alimentar care contribuie la: funcția cognitivă normală (Zinc, Bacopa), protejarea celulelor împotriva stesului oxidativ (Seleniu, Zinc) şi la funcționarea normală a…
 • Coltensiv, 30 capsule, NaturPharma

  Coltensiv, 30 capsule, NaturPharma

  Coltensiv este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale si a colesterolului marit.

   

  Coltensiv este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale si a colesterolului marit.  Coltensiv este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale si a colesterolului marit.  
 • Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

  Stomachon Lax, 15 capsule, NaturPharma

  Stomahon Lax este o solutie noua cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat. Ingredientele active lucreaza impreuna pentru a restabili ritmul intestinal normal si a confortului interior.

   

  Stomahon Lax este o solutie noua cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat. Ingredientele active lucreaza impreuna pentru a restabili ritmul intestinal normal si a confortului interior.…Stomahon Lax este o solutie noua cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat. Ingredientele active lucreaza impreuna pentru a restabili ritmul intestinal normal si a confortului interior.…
 • Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma

  Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma

  Maxistim M este un supliment alimentar cu o formula special dezvoltata pentru barbati.

  Maxistim M este un supliment alimentar cu o formula special dezvoltata pentru barbati.Maxistim M este un supliment alimentar cu o formula special dezvoltata pentru barbati.
 • Urimil Plus, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil Plus, 30 capsule, NaturPharma

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).

   

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).  
 • Cica Skin, 20 capsule, NaturPharma

  Cica Skin, 20 capsule, NaturPharma

  Cica Skin este un supliment alimentar ce are in compozitie turmeric, vitamina C, vitamina A si zinc.

   

  Cica Skin este un supliment alimentar ce are in compozitie turmeric, vitamina C, vitamina A si zinc.  Cica Skin este un supliment alimentar ce are in compozitie turmeric, vitamina C, vitamina A si zinc.  
 • Naturpharma, Livuron Forte, 24 capsule

  Naturpharma, Livuron Forte, 24 capsule

  Naturpharma Naturpharma, Livuron Forte, 24 capsule Protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.

  Naturpharma Naturpharma, Livuron Forte, 24 capsule Protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.Naturpharma Naturpharma, Livuron Forte, 24 capsule Protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.
 • Proxel, 30 capsule, NaturPharma

  Proxel, 30 capsule, NaturPharma

  Supliment alimentar pentru barbati. Formula special dezvoltata pentru barbati.Contine extracte vegetale de calitate superioara, care sustin sanatatea

  Supliment alimentar pentru barbati. Formula special dezvoltata pentru barbati.Contine extracte vegetale de calitate superioara, care sustin sanatateaSupliment alimentar pentru barbati. Formula special dezvoltata pentru barbati.Contine extracte vegetale de calitate superioara, care sustin sanatatea
 • Cica Hem, 15 plicuri, NaturPharma

  Cica Hem, 15 plicuri, NaturPharma

  Psyllium – Contribuie la tranzitul intestinal si la functia intestinala normala; contribuie la mentinerea sanatatii intestinale si sustine tranzitul intestinal.

   

  Psyllium - Contribuie la tranzitul intestinal si la functia intestinala normala; contribuie la mentinerea sanatatii intestinale si sustine tranzitul intestinal.  Psyllium - Contribuie la tranzitul intestinal si la functia intestinala normala; contribuie la mentinerea sanatatii intestinale si sustine tranzitul intestinal.  
 • Femovita forte zi si noapte, 60 capsule, NaturPharma

  Femovita forte zi si noapte, 60 capsule, NaturPharma

  Femovita Forte Zi si Noapte este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei.

  Femovita Forte Zi si Noapte este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei.Femovita Forte Zi si Noapte este un supliment alimentar care sprijina organismul sa faca fata modificarilor din perioada menopauzei.
 • Urimil Forte Max, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil Forte Max, 30 capsule, NaturPharma

  Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

  Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
 • Stomachon, 30 capsule, NaturPharma

  Stomachon, 30 capsule, NaturPharma

  Stomachon este un supliment utilizat pentru calmarea rapida a simptomelor dureroase, cum ar fi: balonarea, durerea abdominala, gaze si constipatie. 

   

  Stomachon este un supliment utilizat pentru calmarea rapida a simptomelor dureroase, cum ar fi: balonarea, durerea abdominala, gaze si constipatie.   Stomachon este un supliment utilizat pentru calmarea rapida a simptomelor dureroase, cum ar fi: balonarea, durerea abdominala, gaze si constipatie.   
 • Livuron Forte, 24 capsule, NaturPharma

  Livuron Forte, 24 capsule, NaturPharma

  Livuron Forte este un supliment alimentar natural cu rol in detoxifiere si protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.

   

  Livuron Forte este un supliment alimentar natural cu rol in detoxifiere si protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.  Livuron Forte este un supliment alimentar natural cu rol in detoxifiere si protectie antioxidanta si mentinerea sanatatii generale a ficatului.  
 • Femovita Beauty fiole buvabile 10 ml, 10 bucati, NaturPharma

  Femovita Beauty fiole buvabile 10 ml, 10 bucati, NaturPharma

  Femovita Beauty are 22 de ingrediente active si sustine rezistenta pielii, parului si a unghiilor impotriva agresiunilor din exterior (praf, poluare, vant), dar si a factorilor daunatori interni (stres, fumat, alcool etc).

  Femovita Beauty are 22 de ingrediente active si sustine rezistenta pielii, parului si a unghiilor impotriva agresiunilor din exterior (praf, poluare, vant), dar si a factorilor daunatori interni (stres, fumat,…Femovita Beauty are 22 de ingrediente active si sustine rezistenta pielii, parului si a unghiilor impotriva agresiunilor din exterior (praf, poluare, vant), dar si a factorilor daunatori interni (stres, fumat,…
 • Citibac Alpha, 20 fiole buvabile, NaturPharma

  Citibac Alpha, 20 fiole buvabile, NaturPharma

  Bacopa poate ajuta la imbunatatirea memoriei si a concentrarii.

  Bacopa poate ajuta la imbunatatirea memoriei si a concentrarii.Bacopa poate ajuta la imbunatatirea memoriei si a concentrarii.
 • Peagastril, 15 capsule, NaturPharma

  Peagastril, 15 capsule, NaturPharma

  Peagastril este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul sindromului de intestin iritabil si dispepsiei functional Fibrele din Secara contribuie la functionarea normala a intestinului.

  Peagastril este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul sindromului de intestin iritabil si dispepsiei functional Fibrele din Secara contribuie la functionarea normala a intestinului.Peagastril este un supliment alimentar adjuvant in tratamentul sindromului de intestin iritabil si dispepsiei functional Fibrele din Secara contribuie la functionarea normala a intestinului.
 • Calcilivin, 30 capsule, NaturPharma

  Calcilivin, 30 capsule, NaturPharma

  Efectele benefice ale oleuropeinei asupra osului se datoreaza proprietatilor sale antioxidante si cel mai important intervine in reglarea metabolismul

  Efectele benefice ale oleuropeinei asupra osului se datoreaza proprietatilor sale antioxidante si cel mai important intervine in reglarea metabolismulEfectele benefice ale oleuropeinei asupra osului se datoreaza proprietatilor sale antioxidante si cel mai important intervine in reglarea metabolismul
 • Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

  Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

  Thyrohelp este un supliment alimentar a carui compozitie unica (aminoacidul L-tirozina, zinc, seleniu, vitamina D si extract standardizat de turmeric), contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si a sistemului imunitar.

  Thyrohelp este un supliment alimentar a carui compozitie unica (aminoacidul L-tirozina, zinc, seleniu, vitamina D si extract standardizat de turmeric), contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si a sistemului…Thyrohelp este un supliment alimentar a carui compozitie unica (aminoacidul L-tirozina, zinc, seleniu, vitamina D si extract standardizat de turmeric), contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si a sistemului…
 • IALOCLEAN spray nazal x30ml

  IALOCLEAN spray nazal x30ml

  Naturpharma IALOCLEAN spray nazal x30ml Proprietăți: – are efect rapid; – fără riscul unei supradozari; – nu usucă mucoasa; – nu influențează gustul; – este ușor de folosit;

  Naturpharma IALOCLEAN spray nazal x30ml Proprietăți: - are efect rapid; - fără riscul unei supradozari; - nu usucă mucoasa; - nu influențează gustul; - este ușor de folosit;Naturpharma IALOCLEAN spray nazal x30ml Proprietăți: - are efect rapid; - fără riscul unei supradozari; - nu usucă mucoasa; - nu influențează gustul; - este ușor de folosit;
 • NaturPharma, Cicatridina supozitoare, 10 supozitoare/cutie

  NaturPharma, Cicatridina supozitoare, 10 supozitoare/cutie

  Naturpharma NaturPharma, Cicatridina supozitoare, 10 supozitoare/cutie Tratament adjuvant al proceselor reparative ale canalului anorectal dupa chirurgie proctologica; hemoroizi interni si externi.

  Naturpharma NaturPharma, Cicatridina supozitoare, 10 supozitoare/cutie Tratament adjuvant al proceselor reparative ale canalului anorectal dupa chirurgie proctologica; hemoroizi interni si externi.Naturpharma NaturPharma, Cicatridina supozitoare, 10 supozitoare/cutie Tratament adjuvant al proceselor reparative ale canalului anorectal dupa chirurgie proctologica; hemoroizi interni si externi.
 • Thyrohelp, 30 capsule

  Thyrohelp, 30 capsule

  Thyrohelp*30cps Thyrohelp este un supliment alimentar ce contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar.

  Thyrohelp*30cps Thyrohelp este un supliment alimentar ce contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar.Thyrohelp*30cps Thyrohelp este un supliment alimentar ce contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar.
 • Uroren Forte, Naturpharma, 15 capsule

  Uroren Forte, Naturpharma, 15 capsule

  UROREN FORTE 15CPS Uroren Forte este o formulă combinată pentru sănătatea tractului urinar cu acțiune antiseptică, ce ajută la refacerea tractului urinar și a vezicii urinare după infecții precum cistita și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

  UROREN FORTE 15CPS Uroren Forte este o formulă combinată pentru sănătatea tractului urinar cu acțiune antiseptică, ce ajută la refacerea tractului urinar și a vezicii urinare după infecții precum cistita…UROREN FORTE 15CPS Uroren Forte este o formulă combinată pentru sănătatea tractului urinar cu acțiune antiseptică, ce ajută la refacerea tractului urinar și a vezicii urinare după infecții precum cistita…
 • Stomachon Lax, Naturpharma, 15 capsule

  Stomachon Lax, Naturpharma, 15 capsule

  STOMACHON LAX 15CPS Stomahon Lax este o soluție NOUĂ cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.

  STOMACHON LAX 15CPS Stomahon Lax este o soluție NOUĂ cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.STOMACHON LAX 15CPS Stomahon Lax este o soluție NOUĂ cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.
 • Spray Zet Zet Forte, 150 ml

  Spray Zet Zet Forte, 150 ml

  ZET ZET FORTE 150ML SPAY Zet Zet Forte este un spray repelent care ofera protectie combinata, impotriva intepaturii de tantari, capuse si altor insecte

  ZET ZET FORTE 150ML SPAY Zet Zet Forte este un spray repelent care ofera protectie combinata, impotriva intepaturii de tantari, capuse si altor insecteZET ZET FORTE 150ML SPAY Zet Zet Forte este un spray repelent care ofera protectie combinata, impotriva intepaturii de tantari, capuse si altor insecte
 • Somnix spray cu melatonina pentru somn, Naturpharma, 20 ml

  Somnix spray cu melatonina pentru somn, Naturpharma, 20 ml

  SOMNI X 20ML (SPRAY) Invinge insomnia! Somni X spray incepe sa actioneze dupa numai 5 minute!

  SOMNI X 20ML (SPRAY) Invinge insomnia! Somni X spray incepe sa actioneze dupa numai 5 minute!SOMNI X 20ML (SPRAY) Invinge insomnia! Somni X spray incepe sa actioneze dupa numai 5 minute!
 • Supliment alimentar Ovoron, 24cps

  Supliment alimentar Ovoron, 24cps

  OVORON X 24 caps. Contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor

  OVORON X 24 caps. Contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelorOVORON X 24 caps. Contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
 • Stomachon, NaturPharma, 30cps

  Stomachon, NaturPharma, 30cps

  STOMACHON*30CPS Calmează rapid simptomele dureroase, cum ar fi balonarea, durerea abdominală și constipația.

  STOMACHON*30CPS Calmează rapid simptomele dureroase, cum ar fi balonarea, durerea abdominală și constipația.STOMACHON*30CPS Calmează rapid simptomele dureroase, cum ar fi balonarea, durerea abdominală și constipația.
 • Naturpharma Micovag Plus, Farma Derma, 10ovule

  Naturpharma Micovag Plus, Farma Derma, 10ovule

  MICOVAG PLUS 2G*10 OVULE Ovulele vaginale Micovag Plus sunt indicate în tratamentul adjuvant al micozei vaginale.

  MICOVAG PLUS 2G*10 OVULE Ovulele vaginale Micovag Plus sunt indicate în tratamentul adjuvant al micozei vaginale.MICOVAG PLUS 2G*10 OVULE Ovulele vaginale Micovag Plus sunt indicate în tratamentul adjuvant al micozei vaginale.
 • Naturpharma Ialoclean soluție de nebulizator 2 ml, 5 monodoze

  Naturpharma Ialoclean soluție de nebulizator 2 ml, 5 monodoze

  IALOCLEAN 5MONODOZE*2ML SOL. NEBULIZATOR Soluție de nebulizare sterilă indicată în: amigdalita, laringita, faringită, rinită, traheobronsita sau bronșită acută și cronică, alergii, inflamarea corzilor vocale cu sau fără disfonie, tuse iritativa, sindromul gripal sau răceală.

  IALOCLEAN 5MONODOZE*2ML SOL. NEBULIZATOR Soluție de nebulizare sterilă indicată în: amigdalita, laringita, faringită, rinită, traheobronsita sau bronșită acută și cronică, alergii, inflamarea corzilor vocale cu sau fără disfonie, tuse iritativa,…IALOCLEAN 5MONODOZE*2ML SOL. NEBULIZATOR Soluție de nebulizare sterilă indicată în: amigdalita, laringita, faringită, rinită, traheobronsita sau bronșită acută și cronică, alergii, inflamarea corzilor vocale cu sau fără disfonie, tuse iritativa,…
 • Cicatridina Spray, Naturpharma, 125ml

  Cicatridina Spray, Naturpharma, 125ml

  CICATRIDINA SPRAY*125ML Cicatridina spray asigură două efecte terapeutice – servește ca agent ce ajută procesul de cicatrizare a plăgii, iar pe de altă parte asigură o cicatrizare estetică, astfel, utilizarea altor produse nu mai este necesară.

  CICATRIDINA SPRAY*125ML Cicatridina spray asigură două efecte terapeutice – servește ca agent ce ajută procesul de cicatrizare a plăgii, iar pe de altă parte asigură o cicatrizare estetică, astfel, utilizarea…CICATRIDINA SPRAY*125ML Cicatridina spray asigură două efecte terapeutice – servește ca agent ce ajută procesul de cicatrizare a plăgii, iar pe de altă parte asigură o cicatrizare estetică, astfel, utilizarea…
 • Naturpharma, Cicatridina,10 ovule

  Naturpharma, Cicatridina,10 ovule

  CICATRIDINA*10 OVULE Cicatridina Ovule Vaginale Naturpharma, 10 buc: produs special conceput pentru a mentine sanatatea si umiditatea naturala la nivel vaginal, cu o formula pe baza de acid hialuronic ce favorizeaza formarea mucoasei vaginale si mentinerea unor parametri fiziologici normali.

  CICATRIDINA*10 OVULE Cicatridina Ovule Vaginale Naturpharma, 10 buc: produs special conceput pentru a mentine sanatatea si umiditatea naturala la nivel vaginal, cu o formula pe baza de acid hialuronic ce…CICATRIDINA*10 OVULE Cicatridina Ovule Vaginale Naturpharma, 10 buc: produs special conceput pentru a mentine sanatatea si umiditatea naturala la nivel vaginal, cu o formula pe baza de acid hialuronic ce…

Cum să va procurati produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati un anumit produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva variante de a achizitiona NaturPharma online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Pe de alta parte, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când va procuratii NaturPharma, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Atunci când cumpărați NaturPharma online, este foarte important să stiti taxele de expediere înainte de a lansa comanda deoarece fiindcă mai multe aspecte pe care trebuie
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va face livrarea va poate ajuta deoarece companiile de curierat au de regula preturi reduse pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un factor descurajant major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există variante de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, prin urmare, puteți face cumparaturile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati NaturPharma de pe internet, în mod natural vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona NaturPharma în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.