Afișez 1 - 60 din 310 rezultate

 • Past─â din╚Ťi albire Elgydium, 75 ml

  Past─â din╚Ťi albire Elgydium, 75 ml

  Elgydium Past─â din╚Ťi albire Elgydium, 75 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in cele mai mici ╚Öan╚Ťuri din smalt, pentru o cur─â╚Ťare ├«n profunzime.

  Elgydium Past─â din╚Ťi albire Elgydium, 75 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in cele mai mici ╚Öan╚Ťuri…Elgydium Past─â din╚Ťi albire Elgydium, 75 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in cele mai mici ╚Öan╚Ťuri…
 • Dispozitiv pentru curatarea limbii Double Action, 1 bucata, Trisa

  Dispozitiv pentru curatarea limbii Double Action, 1 bucata, Trisa

  Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.

  Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.
 • LACALUT FIX MINT*40G

  LACALUT FIX MINT*40G

  Lacalut LACALUT FIX MINT*40G Datorita efectului de sigilare, crema adeziva protejeaza gingiile de presiunea, frictiunea si iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare.

  Lacalut LACALUT FIX MINT*40G Datorita efectului de sigilare, crema adeziva protejeaza gingiile de presiunea, frictiunea si iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare.Lacalut LACALUT FIX MINT*40G Datorita efectului de sigilare, crema adeziva protejeaza gingiile de presiunea, frictiunea si iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare.
 • Woom Periuta de dinti Charcoal Soft

  Woom Periuta de dinti Charcoal Soft

  Woom Woom Periuta de dinti Charcoal Soft Periu╚Ťa de din╚Ťi WOOM CHARCOAL cu c─ârbune pentru o mai bun─â cur─â╚Ťare ╚Öi efect de albire. Are filamente foarte sub╚Ťiri, cu un diametru al v├órfului de 0,1 mm, pentru cea mai eficient─â cur─â╚Ťare a din╚Ťilor, a spa╚Ťiilor interdentare ╚Öi pentru stimularea gingiilor. M├ónerul ergonomic antiderapant permite o prindere mai confortabil─â ╚Öi un control mai bun. Perii sunt de lung─â durat─â datorit─â rezisten╚Ťei lor la abraziune. Forma oval─â a capului periu╚Ťei previne r─ânirea palatului ╚Öi a gingiilor.

  Woom Woom Periuta de dinti Charcoal Soft Periu╚Ťa de din╚Ťi WOOM CHARCOAL cu c─ârbune pentru o mai bun─â cur─â╚Ťare ╚Öi efect de albire. Are filamente foarte sub╚Ťiri, cu un diametru…Woom Woom Periuta de dinti Charcoal Soft Periu╚Ťa de din╚Ťi WOOM CHARCOAL cu c─ârbune pentru o mai bun─â cur─â╚Ťare ╚Öi efect de albire. Are filamente foarte sub╚Ťiri, cu un diametru…
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Turquoise

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Turquoise

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Turquoise Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala. Piuma Brush + Base kit include o periuta de dinti Piuma si baza sa calendaristica. Periuta de dinti cu design inovator si maner flexibil, are micro-peri premium confectionati din Tynex┬« (0,1 mm) construiti pentru a evita iritatiile gingivale si pentru a oferi o curatenie maxima, cap de perie simplificat care ajunge la fiecare parte a gurii, materiile prime utilizate sunt antibacteriene si certificate FDA. O experienta multi-senzoriala pentru curatarea perfecta a limbii, baza va permite sa plasati periuta de dinti pe orice suprafata.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Turquoise Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala.…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Turquoise Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala.…
 • Ap─â de gur─â Eludril, 200 ml

  Ap─â de gur─â Eludril, 200 ml

  PFOC Ap─â de gur─â Eludril, 200 ml O ap─â de gur─â antiseptic─â ╚Öi analgezic─â cu un spectru larg de ac╚Ťiune pentru c─â vindecarea rapid─â este important─â: gingivita, parodontita, detartraj, chirurgie parodontal─â, surfasaj radicular, extrac╚Ťii dentare, implantologie.

  PFOC Ap─â de gur─â Eludril, 200 ml O ap─â de gur─â antiseptic─â ╚Öi analgezic─â cu un spectru larg de ac╚Ťiune pentru c─â vindecarea rapid─â este important─â: gingivita, parodontita, detartraj, chirurgie…PFOC Ap─â de gur─â Eludril, 200 ml O ap─â de gur─â antiseptic─â ╚Öi analgezic─â cu un spectru larg de ac╚Ťiune pentru c─â vindecarea rapid─â este important─â: gingivita, parodontita, detartraj, chirurgie…
 • Protefix Crem─â Adeziv─â Aloe Vera 40ml

  Protefix Crem─â Adeziv─â Aloe Vera 40ml

  Protefix Protefix Crem─â Adeziv─â Aloe Vera 40ml Protefix Crem─â adeziv─â cu Aloe Vera cu puterea adeziv─â ├«n mediu umed ╚Öi siguran╚Ť─â optim─â pentruintreaga zi.

  Protefix Protefix Crem─â Adeziv─â Aloe Vera 40ml Protefix Crem─â adeziv─â cu Aloe Vera cu puterea adeziv─â ├«n mediu umed ╚Öi siguran╚Ť─â optim─â pentruintreaga zi.Protefix Protefix Crem─â Adeziv─â Aloe Vera 40ml Protefix Crem─â adeziv─â cu Aloe Vera cu puterea adeziv─â ├«n mediu umed ╚Öi siguran╚Ť─â optim─â pentruintreaga zi.
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Lemon

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Lemon

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Lemon Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala. Piuma Brush + Base kit include o periuta de dinti Piuma si baza sa calendaristica. Periuta de dinti cu design inovator si maner flexibil, are micro-peri premium confectionati din Tynex┬« (0,1 mm) construiti pentru a evita iritatiile gingivale si pentru a oferi o curatenie maxima, cap de perie simplificat care ajunge la fiecare parte a gurii, materiile prime utilizate sunt antibacteriene si certificate FDA. O experienta multi-senzoriala pentru curatarea perfecta a limbii, baza va permite sa plasati periuta de dinti pe orice suprafata.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Lemon Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala.…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Echinacea Lemon Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala.…
 • Gel oral analgezic si antiseptic, 40 ml, Elugel

  Gel oral analgezic si antiseptic, 40 ml, Elugel

  Ofera ingrijire complementara in tratamentele parodontale si dupa implant dentar;Proprietati:Pentru gingii sensibile, pentru persoanele care

  Ofera ingrijire complementara in tratamentele parodontale si dupa implant dentar;Proprietati:Pentru gingii sensibile, pentru persoanele careOfera ingrijire complementara in tratamentele parodontale si dupa implant dentar;Proprietati:Pentru gingii sensibile, pentru persoanele care
 • Piuma, Past─â de din╚Ťi antioxidant─â ╚Öi protectoare Pure White Mint, 75ml

  Piuma, Past─â de din╚Ťi antioxidant─â ╚Öi protectoare Pure White Mint, 75ml

  Piuma Piuma, Past─â de din╚Ťi antioxidant─â ╚Öi protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.

  Piuma Piuma, Past─â de din╚Ťi antioxidant─â ╚Öi protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.Piuma Piuma, Past─â de din╚Ťi antioxidant─â ╚Öi protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.
 • Blanx O3X Oxigen Power Stripsuri pentru albire 5×2 pcs

  Blanx O3X Oxigen Power Stripsuri pentru albire 5×2 pcs

  Blanx Blanx O3X Oxigen Power Stripsuri pentru albire 5×2 pcs Rezultate exceptionale de albire a dintilor in doar 5 zile

  Blanx Blanx O3X Oxigen Power Stripsuri pentru albire 5x2 pcs Rezultate exceptionale de albire a dintilor in doar 5 zileBlanx Blanx O3X Oxigen Power Stripsuri pentru albire 5x2 pcs Rezultate exceptionale de albire a dintilor in doar 5 zile
 • Past─â de din╚Ťi Total Plus, Woom, 75 ml

  Past─â de din╚Ťi Total Plus, Woom, 75 ml

  Woom Past─â de din╚Ťi Total Plus, Woom, 75 ml Pentru ├«nt─ârirea din╚Ťilor ╚Öi o igiena oral─â complex─â

  Woom Past─â de din╚Ťi Total Plus, Woom, 75 ml Pentru ├«nt─ârirea din╚Ťilor ╚Öi o igiena oral─â complex─âWoom Past─â de din╚Ťi Total Plus, Woom, 75 ml Pentru ├«nt─ârirea din╚Ťilor ╚Öi o igiena oral─â complex─â
 • Betadent Periuta de dinti Extra Soft

  Betadent Periuta de dinti Extra Soft

  Betadent Betadent Periuta de dinti Extra Soft Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri foarte moi cu vârfuri rotunjite.

  Betadent Betadent Periuta de dinti Extra Soft Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri foarte moi cu vârfuri rotunjite.Betadent Betadent Periuta de dinti Extra Soft Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri foarte moi cu vârfuri rotunjite.
 • Woom Past─â de din╚Ťi Carbon 75ml

  Woom Past─â de din╚Ťi Carbon 75ml

  Woom Woom Past─â de din╚Ťi Carbon 75ml Past─â de din╚Ťi eficient─â pentru albirea din╚Ťilor cu c─ârbune activ.

  Woom Woom Past─â de din╚Ťi Carbon 75ml Past─â de din╚Ťi eficient─â pentru albirea din╚Ťilor cu c─ârbune activ.Woom Woom Past─â de din╚Ťi Carbon 75ml Past─â de din╚Ťi eficient─â pentru albirea din╚Ťilor cu c─ârbune activ.
 • Spuma de gura cu efect racoritor cu ulei de menta si betaina naturala, 50ml, Ecodenta

  Spuma de gura cu efect racoritor cu ulei de menta si betaina naturala, 50ml, Ecodenta

  Spuma de ingrijire orala revigoranta, cu ulei de menta si betaina naturala, curata usor si revigoreaza cavitatea bucala dupa mancare, cafea sau fumat. Aceasta este o solutie rapida si convenabila pentru cei care nu au posibilitatea de a spala dintii dupa fiecare masa sau gustare.

  Spuma de ingrijire orala revigoranta, cu ulei de menta si betaina naturala, curata usor si revigoreaza cavitatea bucala dupa mancare, cafea sau fumat. Aceasta este o solutie rapida si convenabila…Spuma de ingrijire orala revigoranta, cu ulei de menta si betaina naturala, curata usor si revigoreaza cavitatea bucala dupa mancare, cafea sau fumat. Aceasta este o solutie rapida si convenabila…
 • Periuta de dinti cu duritate medie, Ecodenta

  Periuta de dinti cu duritate medie, Ecodenta

  Ecodenta Periuta de dinti cu duritate medie, Ecodenta Curata perfect zonele greu accesibile ÔÇô Curatare interdentara amanuntita

  Ecodenta Periuta de dinti cu duritate medie, Ecodenta Curata perfect zonele greu accesibile ÔÇô Curatare interdentara amanuntitaEcodenta Periuta de dinti cu duritate medie, Ecodenta Curata perfect zonele greu accesibile ÔÇô Curatare interdentara amanuntita
 • Ap─â de gur─â Bio Favi-Fresh, 250 ml

  Ap─â de gur─â Bio Favi-Fresh, 250 ml

  Favisan Apă de gură Bio Favi-Fresh, 250 ml Apa de gură Bio Favi-Fresh asigură protecţia împotriva plăcii bacteriene, asigură păstrarea unei igiene riguroase local.

  Favisan Apă de gură Bio Favi-Fresh, 250 ml Apa de gură Bio Favi-Fresh asigură protecţia împotriva plăcii bacteriene, asigură păstrarea unei igiene riguroase local.Favisan Apă de gură Bio Favi-Fresh, 250 ml Apa de gură Bio Favi-Fresh asigură protecţia împotriva plăcii bacteriene, asigură păstrarea unei igiene riguroase local.
 • Betadent Pasta de dinti Natural 100ml

  Betadent Pasta de dinti Natural 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abraziv─â ╚Öi bl├ónd─â, inclusiv bisabolol (din mu╚Öe╚Ťel) ╚Öi s─âruri de potasiu, este dezvoltat─â special pentru din╚Ťi ╚Öi gingii sensibile.

  Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abraziv─â ╚Öi bl├ónd─â, inclusiv bisabolol (din mu╚Öe╚Ťel) ╚Öi s─âruri de potasiu, este dezvoltat─â special pentru din╚Ťi ╚Öi gingii sensibile.Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abraziv─â ╚Öi bl├ónd─â, inclusiv bisabolol (din mu╚Öe╚Ťel) ╚Öi s─âruri de potasiu, este dezvoltat─â special pentru din╚Ťi ╚Öi gingii sensibile.
 • Colgate Periuta de dinti Classic Clean Medium Albastra 1 buc

  Colgate Periuta de dinti Classic Clean Medium Albastra 1 buc

  Colgate Colgate Periuta de dinti Classic Clean Medium Albastra 1 buc Este o periuta de dinti prevazuta cu peri cu o duritate medie.

  Colgate Colgate Periuta de dinti Classic Clean Medium Albastra 1 buc Este o periuta de dinti prevazuta cu peri cu o duritate medie.Colgate Colgate Periuta de dinti Classic Clean Medium Albastra 1 buc Este o periuta de dinti prevazuta cu peri cu o duritate medie.
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Perfect Black

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Perfect Black

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Perfect Black Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala. Piuma Brush + Base kit include o periuta de dinti Piuma si baza sa calendaristica. Periuta de dinti cu design inovator si maner flexibil, are micro-peri premium confectionati din Tynex┬« (0,1 mm) construiti pentru a evita iritatiile gingivale si pentru a oferi o curatenie maxima, cap de perie simplificat care ajunge la fiecare parte a gurii, materiile prime utilizate sunt antibacteriene si certificate FDA. O experienta multi-senzoriala pentru curatarea perfecta a limbii, baza va permite sa plasati periuta de dinti pe orice suprafata.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Perfect Black Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs.…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Perfect Black Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs.…
 • Past─â De Din╚Ťi Mint Fresh, Himalaya, 75 ml

  Past─â De Din╚Ťi Mint Fresh, Himalaya, 75 ml

  Himalaya Past─â De Din╚Ťi Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Past─â de din╚Ťi este o formul─â revolu╚Ťionar─â pentru albirea din╚Ťilor, pe baza de plante, pentru ├«ndep─ârtarea delicat─â a petelor de suprafa╚Ť─â ╚Öi albirea natural─â a din╚Ťilor, f─âr─â agen╚Ťi chimici de albire. Dint├«i cap─ât─â o nuan╚Ť─â mai alb─â ├«n doar dou─â s─âpt─âm├óni.

  Himalaya Past─â De Din╚Ťi Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Past─â de din╚Ťi este o formul─â revolu╚Ťionar─â pentru albirea din╚Ťilor, pe baza de plante, pentru ├«ndep─ârtarea delicat─â a petelor de suprafa╚Ť─â…Himalaya Past─â De Din╚Ťi Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Past─â de din╚Ťi este o formul─â revolu╚Ťionar─â pentru albirea din╚Ťilor, pe baza de plante, pentru ├«ndep─ârtarea delicat─â a petelor de suprafa╚Ť─â…
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi Gold Perfect Black

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi Gold Perfect Black

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi Gold Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n fiecare zi. Piuma adaug─â o not─â de stil de via╚Ť─â ╚Öi o abordare inovatoare ├«n industria de ├«ngrijire oral─â. Produsele sunt concepute pentru a fi expuse ├«n baia dumneavoastr─â ╚Öi datorit─â gamei vaste de culori v─â pot satisface dorin╚Ťele de decor. ╚śtiin╚Ťa ╚Öi tehnologie combinate ├«ntr-un design premiat pentru igiena oral─â. Periuta de dinti cu design inovator si maner flexibil, cu micro-peri cu vitamina C premium, din Tynex┬« (0,1 mm) construiti pentru a evita iritarea gingiilor si pentru a oferi o curatire maxima, cap de perie simplificat, care ajunge la fiecare parte ale gurii, materiile prime utilizate sunt antibacteriene si certificate FDA. Capatul de curatare a limbii ofera o experienta multi-senzoriala si curatarea perfecta a limbii.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi Gold Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n fiecare zi. Piuma…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi Gold Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n fiecare zi. Piuma…
 • Set periuta si pasta de dinti Black is White

  Set periuta si pasta de dinti Black is White

  Curaprox Set periuta si pasta de dinti Black is White Past─â de din╚Ťi Curaprox ÔÇťBlack is WhiteÔÇŁ de la Curaden este o past─â de culoare neagr─â, pentru albirea delicat─â a din╚Ťilor. Are un coeficient de abraziune redus (~50 RDA), con╚Ťine Fluor (1450 ppm), enzime ╚Öi nano-hidroxilapatita, pentru o igien─â oral─â complet─â, ├«nt─ârirea smal╚Ťului din╚Ťilor ╚Öi tripl─â protec╚Ťie ├«mpotriva cariilor dentare. ├Ändep─ârteaz─â petele de pe din╚Ťi, printr-o formul─â ce con╚Ťine carbon activ.

  Curaprox Set periuta si pasta de dinti Black is White Past─â de din╚Ťi Curaprox ÔÇťBlack is WhiteÔÇŁ de la Curaden este o past─â de culoare neagr─â, pentru albirea delicat─â a…Curaprox Set periuta si pasta de dinti Black is White Past─â de din╚Ťi Curaprox ÔÇťBlack is WhiteÔÇŁ de la Curaden este o past─â de culoare neagr─â, pentru albirea delicat─â a…
 • Capat dus bucal plaque seeker PS100

  Capat dus bucal plaque seeker PS100

  Waterpik Capat dus bucal plaque seeker PS100 Cap─âtul PS-100E are 3 smocuri sub╚Ťiri de peri pentru ├«ndep─ârtarea pl─âcii rezistente din jurul implanturilor, coroanelor, pun╚Ťilor ╚Öi fa╚Ťetelor ori a altor suprafe╚Ťe ├«n care se poate acumula plac─â dentar─â.

  Waterpik Capat dus bucal plaque seeker PS100 Cap─âtul PS-100E are 3 smocuri sub╚Ťiri de peri pentru ├«ndep─ârtarea pl─âcii rezistente din jurul implanturilor, coroanelor, pun╚Ťilor ╚Öi fa╚Ťetelor ori a altor suprafe╚Ťe…Waterpik Capat dus bucal plaque seeker PS100 Cap─âtul PS-100E are 3 smocuri sub╚Ťiri de peri pentru ├«ndep─ârtarea pl─âcii rezistente din jurul implanturilor, coroanelor, pun╚Ťilor ╚Öi fa╚Ťetelor ori a altor suprafe╚Ťe…
 • President Pasta de dinti White Whitening 75ml

  President Pasta de dinti White Whitening 75ml

  President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin 4 minute pentru un periaj corect!

  President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin…President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin…
 • Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml

  Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml

  Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de din╚Ťi cu enzime ╚Öi fluor EnzyCal 1450

  Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de din╚Ťi cu enzime ╚Öi fluor EnzyCal 1450Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de din╚Ťi cu enzime ╚Öi fluor EnzyCal 1450
 • Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml

  Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml

  Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.

  Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.
 • President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml

  President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml

  President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin 4 minute pentru un periaj corect!

  President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…
 • Ata dentara Curasept cerata neagra cu clorhexidina 50 m

  Ata dentara Curasept cerata neagra cu clorhexidina 50 m

  Curasept Aroma de menta.

  Curasept Aroma de menta.Curasept Aroma de menta.
 • Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml

  Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml

  Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei ╚Öi ├«ngrijirii cavit─â╚Ťii bucale.

  Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei ╚Öi ├«ngrijirii cavit─â╚Ťii bucale.Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei ╚Öi ├«ngrijirii cavit─â╚Ťii bucale.
 • Woom Periuta de dinti 6500 Ultra Soft 1 buc

  Woom Periuta de dinti 6500 Ultra Soft 1 buc

  Woom Woom Periuta de dinti 6500 Ultra Soft 1 buc Periu╚Ť─â de din╚Ťi ultra-moale WOOM 6500 ULTRA SOFT cu peri de ├«nalt─â densitate pentru ├«ndep─ârtarea optim─â a pl─âcii. Diametrul de 0,1 mm al periilor asigur─â o cur─â╚Ťare eficient─â ╚Öi delicat─â, o stimulare delicat─â a gingiilor ╚Öi o protec╚Ťie ├«mpotriva deterior─ârii smal╚Ťului. M├ónerul hexagonal ergonomic asigur─â o prindere confortabil─â ╚Öi ferm─â ├«n timpul periajului. Perii sunt de lung─â durat─â datorit─â rezisten╚Ťei lor la abraziune. Ve╚Ťi aprecia posibilitatea de a alege ├«ntre mai multe culori de peri ╚Öi m├ónere.

  Woom Woom Periuta de dinti 6500 Ultra Soft 1 buc Periu╚Ť─â de din╚Ťi ultra-moale WOOM 6500 ULTRA SOFT cu peri de ├«nalt─â densitate pentru ├«ndep─ârtarea optim─â a pl─âcii. Diametrul de…Woom Woom Periuta de dinti 6500 Ultra Soft 1 buc Periu╚Ť─â de din╚Ťi ultra-moale WOOM 6500 ULTRA SOFT cu peri de ├«nalt─â densitate pentru ├«ndep─ârtarea optim─â a pl─âcii. Diametrul de…
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Pure White

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Pure White

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Pure White Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs. orala. Piuma Brush + Base kit include o periuta de dinti Piuma si baza sa calendaristica. Periuta de dinti cu design inovator si maner flexibil, are micro-peri premium confectionati din Tynex┬« (0,1 mm) construiti pentru a evita iritatiile gingivale si pentru a oferi o curatenie maxima, cap de perie simplificat care ajunge la fiecare parte a gurii, materiile prime utilizate sunt antibacteriene si certificate FDA. O experienta multi-senzoriala pentru curatarea perfecta a limbii, baza va permite sa plasati periuta de dinti pe orice suprafata.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Pure White Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs.…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Pure White Stiinta si tehnologia s-au combinat intr-un design premiat, completat de frumusete, pentru a produce instrumentul ideal pentru igiena dvs.…
 • Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml

  Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml

  Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.

  Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.
 • Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium, Pierre Fabre, 100 ml

  Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium, Pierre Fabre, 100 ml

  Elgydium Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium, Pierre Fabre, 100 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in cele mai mici ╚Öan╚Ťuri din smalt, pentru o cur─â╚Ťare ├«n profunzime.

  Elgydium Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium, Pierre Fabre, 100 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in…Elgydium Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium, Pierre Fabre, 100 ml Past─â de din╚Ťi pentru albire Elgydium con╚Ťine bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formul─â unic─â ce permite penetrarea si in…
 • Woom Pasta de dinti Herbal 75ml

  Woom Pasta de dinti Herbal 75ml

  Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Past─â de din╚Ťi organic─â natural─â cu extract de c├ónep─â pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorit─â propriet─â╚Ťilor sale bactericide, previne ├«n mod eficient cariile dentare.

  Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Past─â de din╚Ťi organic─â natural─â cu extract de c├ónep─â pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorit─â propriet─â╚Ťilor sale bactericide,…Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Past─â de din╚Ťi organic─â natural─â cu extract de c├ónep─â pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorit─â propriet─â╚Ťilor sale bactericide,…
 • Pastile dentare cu xylitol Cool Mint, 25g, Trisa

  Pastile dentare cu xylitol Cool Mint, 25g, Trisa

  Pastila dentara Trisa fara zahar este un supliment util pentru rutina zilnica de ingrijire dentara, chiar si cand esti in miscare. Aceasta activeaza salivatia si neutralizeaza acizii placii dupa fiecare masa.

   

  Pastila dentara Trisa fara zahar este un supliment util pentru rutina zilnica de ingrijire dentara, chiar si cand esti in miscare. Aceasta activeaza salivatia si neutralizeaza acizii placii dupa fiecare…Pastila dentara Trisa fara zahar este un supliment util pentru rutina zilnica de ingrijire dentara, chiar si cand esti in miscare. Aceasta activeaza salivatia si neutralizeaza acizii placii dupa fiecare…
 • Betadent Periuta de dinti Hard

  Betadent Periuta de dinti Hard

  Betadent Betadent Periuta de dinti Hard Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri tari cu vârfuri rotunjite.

  Betadent Betadent Periuta de dinti Hard Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri tari cu vârfuri rotunjite.Betadent Betadent Periuta de dinti Hard Produs sterilizat in faza de ambalare. Peri tari cu vârfuri rotunjite.
 • Gel parodontal cu CHL 0.5% ADS 350, 30ml, Curasept

  Gel parodontal cu CHL 0.5% ADS 350, 30ml, Curasept

  Datorita continutului de clorhexidina, gelul parodontal Curasept ADS 350 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Este ideal dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale.

  Datorita continutului de clorhexidina, gelul parodontal Curasept ADS 350 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Este ideal dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale.Datorita continutului de clorhexidina, gelul parodontal Curasept ADS 350 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Este ideal dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale.
 • Piuma, Set Periu╚Ť─â ╚Öi past─â de din╚Ťi Soft Perfect Black

  Piuma, Set Periu╚Ť─â ╚Öi past─â de din╚Ťi Soft Perfect Black

  Piuma Piuma, Set Periu╚Ť─â ╚Öi past─â de din╚Ťi Soft Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n fiecare zi. Smile box include o periuta de dinti Piuma, baza sa calendaristica si pasta de dinti Pure White.

  Piuma Piuma, Set Periu╚Ť─â ╚Öi past─â de din╚Ťi Soft Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n…Piuma Piuma, Set Periu╚Ť─â ╚Öi past─â de din╚Ťi Soft Perfect Black Piuma inoveaz─â lumea ├«ngrijirii orale. Aceasta combin─â designul, ╚Ötiin╚Ťa ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru a avea grij─â de z├ómbetul dumneavoastr─â ├«n…
 • Set periu╚Ť─â de din╚Ťi 5460 ultra soft Multicolor, 3 buc─â╚Ťi, Curaprox

  Set periu╚Ť─â de din╚Ťi 5460 ultra soft Multicolor, 3 buc─â╚Ťi, Curaprox

  Curaprox Set periu╚Ť─â de din╚Ťi 5460 ultra soft Multicolor, 3 buc─â╚Ťi, Curaprox Periu╚Ťele de din╚Ťi Curaprox CS de la Curaden sunt extrem de eficiente ├«n eliminarea pl─âcii dentare ├«ntr-un mod foarte delicat. Perii nu sunt din nylon c─â la periu╚Ťele obi╚Önuite, ci din filamente Curen┬« (material patentat) foarte fine, cu diametrul de doar 0,10 – 0,15 mm.

  Curaprox Set periu╚Ť─â de din╚Ťi 5460 ultra soft Multicolor, 3 buc─â╚Ťi, Curaprox Periu╚Ťele de din╚Ťi Curaprox CS de la Curaden sunt extrem de eficiente ├«n eliminarea pl─âcii dentare ├«ntr-un mod…Curaprox Set periu╚Ť─â de din╚Ťi 5460 ultra soft Multicolor, 3 buc─â╚Ťi, Curaprox Periu╚Ťele de din╚Ťi Curaprox CS de la Curaden sunt extrem de eficiente ├«n eliminarea pl─âcii dentare ├«ntr-un mod…
 • Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml

  Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml

  Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta intre 3 si 8 ani pentru o curatare temeinica combinata cu o placuta aroma de capsuni si menta.

  Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta…Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta…
 • Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Asphalt Grey

  Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Asphalt Grey

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Asphalt Grey Propriet─â╚Ťi: Prev─âzut─â cu un orificiu ├«n care se fixeaz─â periu╚Ťa de din╚Ťi ╚Öi este conectat─â la un canal care permite scurgerea excesului de ap─â. Acest lucru evit─â stagnarea apei pentru o igien─â mai bun─â a b─âii dumneavoastr─â.

  Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Asphalt Grey Propriet─â╚Ťi: Prev─âzut─â cu un orificiu ├«n care se fixeaz─â periu╚Ťa de din╚Ťi ╚Öi este conectat─â la un canal care…Piuma Piuma, Periu╚Ť─â de din╚Ťi cu baz─â calendaristic─â Gold Asphalt Grey Propriet─â╚Ťi: Prev─âzut─â cu un orificiu ├«n care se fixeaz─â periu╚Ťa de din╚Ťi ╚Öi este conectat─â la un canal care…
 • Anaftin gel, 8 ml, Berlin Chemie

  Anaftin gel, 8 ml, Berlin Chemie

  Anaftin gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, prec

  Anaftin gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precAnaftin gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, prec
 • AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit

  AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit

  AftiBlock spray creeaza o pelicul de protectie la suprafata mucoasei orale. Gratie actiunii sale,protejeaza impotriva iritatiilor si amelioreaza durerea.

   

  AftiBlock spray creeaza o pelicul de protectie la suprafata mucoasei orale. Gratie actiunii sale,protejeaza impotriva iritatiilor si amelioreaza durerea.  AftiBlock spray creeaza o pelicul de protectie la suprafata mucoasei orale. Gratie actiunii sale,protejeaza impotriva iritatiilor si amelioreaza durerea.  
 • Gel parodontal cu CHL 1% ADS 310, 30ml, Curasept

  Gel parodontal cu CHL 1% ADS 310, 30ml, Curasept

  Gelul parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care actioneaza intr-o zona bine determinata si nu cauzeza nici un fel de durere. Contine PVP/VA un copolimer care formeaza un film protector pe gingie si care, printr-o actiune mecanica, ajuta la calmarea simptomelor cauzate de iritarea mucoasei bucale.

  Gelul parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care actioneaza intr-o zona bine determinata si nu cauzeza nici un fel de durere. Contine PVP/VA un copolimer care formeaza un…Gelul parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care actioneaza intr-o zona bine determinata si nu cauzeza nici un fel de durere. Contine PVP/VA un copolimer care formeaza un…
 • Betadent Pasta de dinti Gums 100ml

  Betadent Pasta de dinti Gums 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.

  Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.
 • Ap─â de gur─â Listerine Cool Mint, 250 ml

  Ap─â de gur─â Listerine Cool Mint, 250 ml

  Listerine Ap─â de gur─â Listerine Cool Mint, 250 ml O ap─â de gur─â pentru uz cotidian pentru combaterea pl─âcii dentare ┼či ├«mprosp─âtarea respira┼úiei. Folosit─â de dou─â ori pe zi, dup─â periaj, Listerine┬« Cool mint ajut─â la prevenirea form─ârii pl─âcii dentare ┼či ├«mprosp─âteaz─â respira┼úia.

  Listerine Ap─â de gur─â Listerine Cool Mint, 250 ml O ap─â de gur─â pentru uz cotidian pentru combaterea pl─âcii dentare ┼či ├«mprosp─âtarea respira┼úiei. Folosit─â de dou─â ori pe zi, dup─â…Listerine Ap─â de gur─â Listerine Cool Mint, 250 ml O ap─â de gur─â pentru uz cotidian pentru combaterea pl─âcii dentare ┼či ├«mprosp─âtarea respira┼úiei. Folosit─â de dou─â ori pe zi, dup─â…
 • Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox

  Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox

  Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox – Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,

  Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox - Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox - Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,
 • Lacalut Ap─â de gur─â Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Lacalut Ap─â de gur─â Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Lacalut Lacalut Ap─â de gur─â Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren Lacalut flora reprezint─â solu╚Ťia la ├«ndem├ón─â pentru ├«ngrijirea ╚Öi cur─â╚Ťarea din╚Ťilor ╚Öi a spa╚Ťiilor interdentare.

  Lacalut Lacalut Ap─â de gur─â Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren Lacalut flora reprezint─â solu╚Ťia la ├«ndem├ón─â pentru ├«ngrijirea ╚Öi cur─â╚Ťarea din╚Ťilor ╚Öi a spa╚Ťiilor interdentare.Lacalut Lacalut Ap─â de gur─â Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren Lacalut flora reprezint─â solu╚Ťia la ├«ndem├ón─â pentru ├«ngrijirea ╚Öi cur─â╚Ťarea din╚Ťilor ╚Öi a spa╚Ťiilor interdentare.
 • Salprogel, 20ml, Bioeel

  Salprogel, 20ml, Bioeel

  Datorita salviei si propolisului din compozitie, produsul are proprietatea de a proteja cavitatea bucala in: gingivita, stomatita, parodontoza, afte bucale, sangerari locale.

   

  Datorita salviei si propolisului din compozitie, produsul are proprietatea de a proteja cavitatea bucala in: gingivita, stomatita, parodontoza, afte bucale, sangerari locale.  Datorita salviei si propolisului din compozitie, produsul are proprietatea de a proteja cavitatea bucala in: gingivita, stomatita, parodontoza, afte bucale, sangerari locale.  
 • Curaprox Gel tratament local al gingiei Curasept 30ml

  Curaprox Gel tratament local al gingiei Curasept 30ml

  Curaprox Curaprox Gel tratament local al gingiei Curasept 30ml Gelul Parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care ac╚Ťioneaz─â ├«ntr-o zon─â bine determinat─â ╚Öi nu cauzeaz─â nici un fel de durere.

  Curaprox Curaprox Gel tratament local al gingiei Curasept 30ml Gelul Parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care ac╚Ťioneaz─â ├«ntr-o zon─â bine determinat─â ╚Öi nu cauzeaz─â nici un fel…Curaprox Curaprox Gel tratament local al gingiei Curasept 30ml Gelul Parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care ac╚Ťioneaz─â ├«ntr-o zon─â bine determinat─â ╚Öi nu cauzeaz─â nici un fel…
 • Fares Biosept, A28, apa de gura, 250ml

  Fares Biosept, A28, apa de gura, 250ml

  Fares Fares Biosept, A28, apa de gura, 250ml 100% natural și de origine naturală

  Fares Fares Biosept, A28, apa de gura, 250ml 100% natural și de origine naturalăFares Fares Biosept, A28, apa de gura, 250ml 100% natural și de origine naturală
 • Pasta orala pentru gura uscata, 40ml, BioXtra

  Pasta orala pentru gura uscata, 40ml, BioXtra

  Pasta orala pentru gura uscata BioXtra actioneaza ca un substitut eficient pentru saliva naturala prin reglarea micromediului din cavitatea bucala.

   

  Pasta orala pentru gura uscata BioXtra actioneaza ca un substitut eficient pentru saliva naturala prin reglarea micromediului din cavitatea bucala.  Pasta orala pentru gura uscata BioXtra actioneaza ca un substitut eficient pentru saliva naturala prin reglarea micromediului din cavitatea bucala.  
 • Colgate Periute de dinti Extra Clean Medium 2 buc

  Colgate Periute de dinti Extra Clean Medium 2 buc

  Colgate Colgate Periute de dinti Extra Clean Medium 2 buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor. ├Ändep─ârteaz─â eficient placa bacterian─â ╚Öi ajut─â la prevenirea cariilor dentare.

  Colgate Colgate Periute de dinti Extra Clean Medium 2 buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor. ├Ändep─ârteaz─â eficient placa bacterian─â ╚Öi ajut─â la prevenirea cariilor dentare.Colgate Colgate Periute de dinti Extra Clean Medium 2 buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor. ├Ändep─ârteaz─â eficient placa bacterian─â ╚Öi ajut─â la prevenirea cariilor dentare.
 • Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml

  Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Past─â de din╚Ťi cu enzime ╚Öi f─âr─â fluor EnzyCal Zero

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Past─â de din╚Ťi cu enzime ╚Öi f─âr─â fluor EnzyCal ZeroCuraprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Past─â de din╚Ťi cu enzime ╚Öi f─âr─â fluor EnzyCal Zero
 • Colgate Periu╚Ť─â de dinti Plus Soft 1buc

  Colgate Periu╚Ť─â de dinti Plus Soft 1buc

  Colgate Colgate Periu╚Ť─â de dinti Plus Soft 1buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor.

  Colgate Colgate Periu╚Ť─â de dinti Plus Soft 1buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor.Colgate Colgate Periu╚Ť─â de dinti Plus Soft 1buc Periu╚Ťa de din╚Ťi Colgate men╚Ťine s─ân─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea din╚Ťilor.
 • Biorepair Apa de gura SENSITIVE 3 in 1 x 500 ml

  Biorepair Apa de gura SENSITIVE 3 in 1 x 500 ml

  Biorepair Biorepair Apa de gura SENSITIVE 3 in 1 x 500 ml MicroRepair p─âtrunde ├«n microfi╚Öuri repar├ónd smal╚Ťul.

  Biorepair Biorepair Apa de gura SENSITIVE 3 in 1 x 500 ml MicroRepair p─âtrunde ├«n microfi╚Öuri repar├ónd smal╚Ťul.Biorepair Biorepair Apa de gura SENSITIVE 3 in 1 x 500 ml MicroRepair p─âtrunde ├«n microfi╚Öuri repar├ónd smal╚Ťul.
 • Biorepair Ata Dentara 50m

  Biorepair Ata Dentara 50m

  Biorepair Biorepair Ata Dentara 50m Repar─â smal╚Ťul dentar ├«n timpul efectu─ârii igienei orale.

  Biorepair Biorepair Ata Dentara 50m Repar─â smal╚Ťul dentar ├«n timpul efectu─ârii igienei orale.Biorepair Biorepair Ata Dentara 50m Repar─â smal╚Ťul dentar ├«n timpul efectu─ârii igienei orale.
 • Colgate Periu╚Ť─â de din╚Ťi Charcoal Double Action Medium 1buc

  Colgate Periu╚Ť─â de din╚Ťi Charcoal Double Action Medium 1buc

  Colgate Colgate Periu╚Ť─â de din╚Ťi Charcoal Double Action Medium 1buc Periuta de dinti cu varful periilor care ajung si curata dintii din spate

  Colgate Colgate Periu╚Ť─â de din╚Ťi Charcoal Double Action Medium 1buc Periuta de dinti cu varful periilor care ajung si curata dintii din spateColgate Colgate Periu╚Ť─â de din╚Ťi Charcoal Double Action Medium 1buc Periuta de dinti cu varful periilor care ajung si curata dintii din spate
 • Ata dentara Elgydium antiplaca, 50 m

  Ata dentara Elgydium antiplaca, 50 m

  Elgydium Ata dentara Elgydium antiplaca, 50 m Utilizarea atei dentare favorizeaza eliminarea placii dentare.

  Elgydium Ata dentara Elgydium antiplaca, 50 m Utilizarea atei dentare favorizeaza eliminarea placii dentare.Elgydium Ata dentara Elgydium antiplaca, 50 m Utilizarea atei dentare favorizeaza eliminarea placii dentare.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe hexi.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar diversificat, astfel ├«nc├ót s─â existe ceva potrivit pentru toat─â lumea. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â cel mai mult pentru banii lor, va punem la dispozi╚Ťie pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Igiena orala.

Deci, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai nou model sau dori╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, fi╚Ťi sigur c─â ne verifica╚Ťi mai ├«nt├ói. Pe langa aceasta, hexi.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Igiena orala ├«nainte de a face o achizi╚Ťie. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru comenzile calificate

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Foarte mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. A╚Öadar, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe hexi.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Igiena orala ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru toate produsele.

Face╚Ťi acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde g─âse╚Öti cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa dar ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Compara╚Ťi pre╚Ťurile: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite comercianti ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Igiena orala? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Igiena orala, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!