Afișez 1 - 60 din 91 de rezultate

 • Pastă dinți albire Elgydium, 75 ml

  Pastă dinți albire Elgydium, 75 ml

  Elgydium Pastă dinți albire Elgydium, 75 ml Pastă de dinți pentru albire Elgydium conține bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formulă unică ce permite penetrarea si in cele mai mici șanțuri din smalt, pentru o curățare în profunzime.

  Elgydium Pastă dinți albire Elgydium, 75 ml Pastă de dinți pentru albire Elgydium conține bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formulă unică ce permite penetrarea si in cele mai mici șanțuri…Elgydium Pastă dinți albire Elgydium, 75 ml Pastă de dinți pentru albire Elgydium conține bicarbonat de sodiu micro-pulverizat, o formulă unică ce permite penetrarea si in cele mai mici șanțuri…
 • Piuma, Pastă de dinți antioxidantă și protectoare Pure White Mint, 75ml

  Piuma, Pastă de dinți antioxidantă și protectoare Pure White Mint, 75ml

  Piuma Piuma, Pastă de dinți antioxidantă și protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.

  Piuma Piuma, Pastă de dinți antioxidantă și protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.Piuma Piuma, Pastă de dinți antioxidantă și protectoare Pure White Mint, 75ml Pure White este o pasta de dinti antioxidanta si protectoare.
 • Pastă de dinți Total Plus, Woom, 75 ml

  Pastă de dinți Total Plus, Woom, 75 ml

  Woom Pastă de dinți Total Plus, Woom, 75 ml Pentru întărirea dinților și o igiena orală complexă

  Woom Pastă de dinți Total Plus, Woom, 75 ml Pentru întărirea dinților și o igiena orală complexăWoom Pastă de dinți Total Plus, Woom, 75 ml Pentru întărirea dinților și o igiena orală complexă
 • Woom Pastă de dinți Carbon 75ml

  Woom Pastă de dinți Carbon 75ml

  Woom Woom Pastă de dinți Carbon 75ml Pastă de dinți eficientă pentru albirea dinților cu cărbune activ.

  Woom Woom Pastă de dinți Carbon 75ml Pastă de dinți eficientă pentru albirea dinților cu cărbune activ.Woom Woom Pastă de dinți Carbon 75ml Pastă de dinți eficientă pentru albirea dinților cu cărbune activ.
 • Betadent Pasta de dinti Natural 100ml

  Betadent Pasta de dinti Natural 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abrazivă și blândă, inclusiv bisabolol (din mușețel) și săruri de potasiu, este dezvoltată special pentru dinți și gingii sensibile.

  Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abrazivă și blândă, inclusiv bisabolol (din mușețel) și săruri de potasiu, este dezvoltată special pentru dinți și gingii sensibile.Betadent Betadent Pasta de dinti Natural 100ml Formula non-abrazivă și blândă, inclusiv bisabolol (din mușețel) și săruri de potasiu, este dezvoltată special pentru dinți și gingii sensibile.
 • Pastă De Dinți Mint Fresh, Himalaya, 75 ml

  Pastă De Dinți Mint Fresh, Himalaya, 75 ml

  Himalaya Pastă De Dinți Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Pastă de dinți este o formulă revoluționară pentru albirea dinților, pe baza de plante, pentru îndepărtarea delicată a petelor de suprafață și albirea naturală a dinților, fără agenți chimici de albire. Dintîi capătă o nuanță mai albă în doar două săptămâni.

  Himalaya Pastă De Dinți Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Pastă de dinți este o formulă revoluționară pentru albirea dinților, pe baza de plante, pentru îndepărtarea delicată a petelor de suprafață…Himalaya Pastă De Dinți Mint Fresh, Himalaya, 75 ml Pastă de dinți este o formulă revoluționară pentru albirea dinților, pe baza de plante, pentru îndepărtarea delicată a petelor de suprafață…
 • President Pasta de dinti White Whitening 75ml

  President Pasta de dinti White Whitening 75ml

  President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin 4 minute pentru un periaj corect!

  President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin…President President Pasta de dinti White Whitening 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin…
 • Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml

  Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml

  Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de dinți cu enzime și fluor EnzyCal 1450

  Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de dinți cu enzime și fluor EnzyCal 1450Curaprox Curaprox Pasta de dinti cu enzime si fluor EnzyCal 1450 75ml Pasta de dinți cu enzime și fluor EnzyCal 1450
 • Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml

  Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml

  Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.

  Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.Tis Farmaceutic Tis Farmaceutic Clorhexidina gel pentru igiena bucala Tisodent, 50ml Tisogel formează pe mucoasa bucală un film protector, hidratant, bacteriostatic; accelerează refacerea mucoasei, eliminând disconfortul datorat uscăciunii.
 • President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml

  President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml

  President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin 4 minute pentru un periaj corect!

  President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…President President Pasta de dinti Classic Daily Use 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…
 • Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml

  Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml

  Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei și îngrijirii cavității bucale.

  Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei și îngrijirii cavității bucale.Hofigal Bucoprotect Gel, Hofigal, 50 ml Este un gel destinat igienei și îngrijirii cavității bucale.
 • Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml

  Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml

  Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.

  Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.Biorepair Biorepair Plus Protezione Totale x 75ml Repara suprafata smaltului dentar.
 • Woom Pasta de dinti Herbal 75ml

  Woom Pasta de dinti Herbal 75ml

  Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Pastă de dinți organică naturală cu extract de cânepă pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorită proprietăților sale bactericide, previne în mod eficient cariile dentare.

  Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Pastă de dinți organică naturală cu extract de cânepă pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorită proprietăților sale bactericide,…Woom Woom Pasta de dinti Herbal 75ml Pastă de dinți organică naturală cu extract de cânepă pentru protejarea gingiilor cu uleiuri din plante pentru protejarea gingiilor. Datorită proprietăților sale bactericide,…
 • Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml

  Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml

  Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta intre 3 si 8 ani pentru o curatare temeinica combinata cu o placuta aroma de capsuni si menta.

  Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta…Aquafresh Aquafresh, Pasta de dinti copii Splash Strawberry 3-8 Ani, 50 ml Pasta de dinti Aquafresh Splash a fost special conceputa de catre experti in stomatologie pentru copii cu varsta…
 • Betadent Pasta de dinti Gums 100ml

  Betadent Pasta de dinti Gums 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.

  Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.Betadent Betadent Pasta de dinti Gums 100ml Formula sa blândă și non-abrazivă este folosită pentru îngrijirea gingiilor delicate.
 • Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox

  Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox

  Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox – Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,

  Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox - Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,Curaprox Pasta de dinti Perio Plus, Suport, Curaprox - Asigura o protectie puternica impotriva unui spectru larg de bacterii,
 • Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml

  Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Pastă de dinți cu enzime și fără fluor EnzyCal Zero

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Pastă de dinți cu enzime și fără fluor EnzyCal ZeroCuraprox Curaprox pasta de dinti enzycal zero 75ml Pastă de dinți cu enzime și fără fluor EnzyCal Zero
 • Pasta de dinti gel cu calciu mineral , Logodent

  Pasta de dinti gel cu calciu mineral , Logodent

  Logodent Pasta de dinti gel cu calciu mineral , Logodent

  Logodent Pasta de dinti gel cu calciu mineral , LogodentLogodent Pasta de dinti gel cu calciu mineral , Logodent
 • Pastă de dinți BE YOU Rising Star, Curaprox, 60 ml

  Pastă de dinți BE YOU Rising Star, Curaprox, 60 ml

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Rising Star, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI – Pasta de dinți BE YOU!

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Rising Star, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!Curaprox Pastă de dinți BE YOU Rising Star, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!
 • Elgydium Pasta de dinti Phyto 75ml

  Elgydium Pasta de dinti Phyto 75ml

  Elgydium Elgydium Pasta de dinti Phyto 75ml Ajuta la protectia impotriva cariilor dentare, reduce formarea placii bacteriene.

  Elgydium Elgydium Pasta de dinti Phyto 75ml Ajuta la protectia impotriva cariilor dentare, reduce formarea placii bacteriene.Elgydium Elgydium Pasta de dinti Phyto 75ml Ajuta la protectia impotriva cariilor dentare, reduce formarea placii bacteriene.
 • President Pasta de dinti Active Safe Gums 75ml

  President Pasta de dinti Active Safe Gums 75ml

  President President Pasta de dinti Active Safe Gums 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel putin 4 minute pentru un periaj corect!

  President President Pasta de dinti Active Safe Gums 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…President President Pasta de dinti Active Safe Gums 75ml Igiena orala este importanta pentru sanatatea smaltului dintilor dar si a mucoasei orale. De aceea este foarte important sa acorzi cel…
 • Colgate, Pasta de dinti pentru copii, varsta 6-9 ani, 50 ml

  Colgate, Pasta de dinti pentru copii, varsta 6-9 ani, 50 ml

  Colgate Colgate, Pasta de dinti pentru copii, varsta 6-9 ani, 50 ml Datorita tehnologiei de schimbare a culorii, aceasta pasta de dinti magica isi schimba culoarea pe parcursul periajului, de la alb la albastru, pentru a indica doua minute de periaj – ajutand copiii sa-si curete dintii in mod corespunzator si sa-si dezvolte obiceiuri bune de ingrijire orala.

  Colgate Colgate, Pasta de dinti pentru copii, varsta 6-9 ani, 50 ml Datorita tehnologiei de schimbare a culorii, aceasta pasta de dinti magica isi schimba culoarea pe parcursul periajului, de…Colgate Colgate, Pasta de dinti pentru copii, varsta 6-9 ani, 50 ml Datorita tehnologiei de schimbare a culorii, aceasta pasta de dinti magica isi schimba culoarea pe parcursul periajului, de…
 • Curaprox pasta de dinti enzycal 950 75 ml

  Curaprox pasta de dinti enzycal 950 75 ml

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal 950 75 ml Curaprox Enzycal 950 ppm de la Curaden este o pastă de dinți cu enzime și Fluor în proporție moderată (950 Parts Per Million). Cu o flora sănătoasă a mucoasei bucale, veți fi mai protejat împotriva cariilor și a bolilor parodontale. Enzycal 950 ppm este o pastă de dinți pentru îngrijirea orală naturală, de lungă durata.

  Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal 950 75 ml Curaprox Enzycal 950 ppm de la Curaden este o pastă de dinți cu enzime și Fluor în proporție moderată (950 Parts…Curaprox Curaprox pasta de dinti enzycal 950 75 ml Curaprox Enzycal 950 ppm de la Curaden este o pastă de dinți cu enzime și Fluor în proporție moderată (950 Parts…
 • Lacalut Pastă de dinți Sensitive, 75 ml

  Lacalut Pastă de dinți Sensitive, 75 ml

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Sensitive, 75 ml Curată cu blândețe dintîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor.

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Sensitive, 75 ml Curată cu blândețe dintîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor.Lacalut Lacalut Pastă de dinți Sensitive, 75 ml Curată cu blândețe dintîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor.
 • Pastă de dinți anticarie Professional, Elmex, 75 ml

  Pastă de dinți anticarie Professional, Elmex, 75 ml

  ELMEX Pastă de dinți anticarie Professional, Elmex, 75 ml Pastă de dinți cu fluor pentru protecție foarte eficace împotriva cariilor

  ELMEX Pastă de dinți anticarie Professional, Elmex, 75 ml Pastă de dinți cu fluor pentru protecție foarte eficace împotriva cariilorELMEX Pastă de dinți anticarie Professional, Elmex, 75 ml Pastă de dinți cu fluor pentru protecție foarte eficace împotriva cariilor
 • Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml

  Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml

  ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Pastă de dinți profesională cu tehnologie unică de neutralizare a acidului din zahăr pentru protecția împotriva cariilor dentare. Această tehnologie patentată, a cărei eficiență a fost dovedită în testele clinice, combate direct principala cauză a cariilor dentare – acizii de zahăr din placa bacteriană.

  ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Pastă de dinți profesională cu tehnologie unică de neutralizare a acidului din zahăr pentru protecția împotriva cariilor dentare. Această tehnologie…ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Pastă de dinți profesională cu tehnologie unică de neutralizare a acidului din zahăr pentru protecția împotriva cariilor dentare. Această tehnologie…
 • Pastă de dinți Multi Action, 75 ml, Elgydium

  Pastă de dinți Multi Action, 75 ml, Elgydium

  Elgydium Pastă de dinți Multi Action, 75 ml, Elgydium Poate fi utilizata zilnic pentru o igiena orala corespunzatoare;

  Elgydium Pastă de dinți Multi Action, 75 ml, Elgydium Poate fi utilizata zilnic pentru o igiena orala corespunzatoare;Elgydium Pastă de dinți Multi Action, 75 ml, Elgydium Poate fi utilizata zilnic pentru o igiena orala corespunzatoare;
 • Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Lacalut Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren Sistemului special Lacalut Duo-Fluor se distribuie rapid în cavitatea bucală și transportă fluorul acolo unde este necesar, protejând împotriva formării cariilor.

  Lacalut Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren Sistemului special Lacalut Duo-Fluor se distribuie rapid în cavitatea bucală și transportă fluorul acolo unde este necesar, protejând împotriva…Lacalut Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren Sistemului special Lacalut Duo-Fluor se distribuie rapid în cavitatea bucală și transportă fluorul acolo unde este necesar, protejând împotriva…
 • Pastă de dinți pentru albire Elgydium cu aromă de lămâie, 75 ml

  Pastă de dinți pentru albire Elgydium cu aromă de lămâie, 75 ml

  PFOC Pastă de dinți pentru albire Elgydium cu aromă de lămâie, 75 ml Elgydium pastă de dinți pentru albire curață dințîi, îi albește, le conferă strălucire și omoară microorganismele cunoscute pentru apariția infecțiilor gingivale.

  PFOC Pastă de dinți pentru albire Elgydium cu aromă de lămâie, 75 ml Elgydium pastă de dinți pentru albire curață dințîi, îi albește, le conferă strălucire și omoară microorganismele cunoscute…PFOC Pastă de dinți pentru albire Elgydium cu aromă de lămâie, 75 ml Elgydium pastă de dinți pentru albire curață dințîi, îi albește, le conferă strălucire și omoară microorganismele cunoscute…
 • Pastă de dinți BE YOU Day Dreamer, Curaprox, 60 ml

  Pastă de dinți BE YOU Day Dreamer, Curaprox, 60 ml

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Day Dreamer, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI – Pasta de dinți BE YOU!

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Day Dreamer, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!Curaprox Pastă de dinți BE YOU Day Dreamer, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!
 • PERIDENT SPRAY DE GURA 50 ml

  PERIDENT SPRAY DE GURA 50 ml

  Pro Natura PERIDENT SPRAY DE GURA 50 ml Indeparteazã mirosurile neplãcute ale gurii (halena)

  Pro Natura PERIDENT SPRAY DE GURA 50 ml Indeparteazã mirosurile neplãcute ale gurii (halena)Pro Natura PERIDENT SPRAY DE GURA 50 ml Indeparteazã mirosurile neplãcute ale gurii (halena)
 • Biorepair Plus Denti Sensibili x 75ml

  Biorepair Plus Denti Sensibili x 75ml

  Biorepair Biorepair Plus Denti Sensibili x 75ml Reduce sensibilitatea dentinala de la prima aplicare.

  Biorepair Biorepair Plus Denti Sensibili x 75ml Reduce sensibilitatea dentinala de la prima aplicare.Biorepair Biorepair Plus Denti Sensibili x 75ml Reduce sensibilitatea dentinala de la prima aplicare.
 • Biorepair PERIBIOMA PRO Pasta de dinti x 75 ml

  Biorepair PERIBIOMA PRO Pasta de dinti x 75 ml

  Biorepair Biorepair PERIBIOMA PRO Pasta de dinti x 75 ml Un nou sistem de prevenire a sângerărilor și a cauzelor parodontitei născut din cele mai avansate cercetări în domeniul igienei orale: echilibrul microbiotei.

  Biorepair Biorepair PERIBIOMA PRO Pasta de dinti x 75 ml Un nou sistem de prevenire a sângerărilor și a cauzelor parodontitei născut din cele mai avansate cercetări în domeniul igienei…Biorepair Biorepair PERIBIOMA PRO Pasta de dinti x 75 ml Un nou sistem de prevenire a sângerărilor și a cauzelor parodontitei născut din cele mai avansate cercetări în domeniul igienei…
 • Biorepair Desensibilizare Rapida 75ml

  Biorepair Desensibilizare Rapida 75ml

  Biorepair Biorepair Desensibilizare Rapida 75ml MicroRepair® repara atat smaltul cat si dentina.

  Biorepair Biorepair Desensibilizare Rapida 75ml MicroRepair® repara atat smaltul cat si dentina.Biorepair Biorepair Desensibilizare Rapida 75ml MicroRepair® repara atat smaltul cat si dentina.
 • Arm & Hammer Pasta de dinti Simply Natural 75ml

  Arm & Hammer Pasta de dinti Simply Natural 75ml

  ARM HAMMER Arm & Hammer Pasta de dinti Simply Natural 75ml Pasta de dinti Arm & Hammer Simply Natural contine 96% ingrediente cu origine naturala si in combinatie cu Bicarbonatul de Sodiu indeparteaza petele de pe dinti, atingand zone in care periajul normal nu poate ajunge.

  ARM HAMMER Arm & Hammer Pasta de dinti Simply Natural 75ml Pasta de dinti Arm & Hammer Simply Natural contine 96% ingrediente cu origine naturala si in combinatie cu Bicarbonatul…ARM HAMMER Arm & Hammer Pasta de dinti Simply Natural 75ml Pasta de dinti Arm & Hammer Simply Natural contine 96% ingrediente cu origine naturala si in combinatie cu Bicarbonatul…
 • Betadent Pasta de dinti Total 100ml

  Betadent Pasta de dinti Total 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti Total 100ml Formula inovatoare cu actiune totala conceputa pentru a reduce principalele probleme de igiena orala: carii dentare, gingii delicate, placa si tartru.

  Betadent Betadent Pasta de dinti Total 100ml Formula inovatoare cu actiune totala conceputa pentru a reduce principalele probleme de igiena orala: carii dentare, gingii delicate, placa si tartru.Betadent Betadent Pasta de dinti Total 100ml Formula inovatoare cu actiune totala conceputa pentru a reduce principalele probleme de igiena orala: carii dentare, gingii delicate, placa si tartru.
 • Sensitivity Pastă de dinti Gum Sensodyne, 75 ml, Gsk

  Sensitivity Pastă de dinti Gum Sensodyne, 75 ml, Gsk

  Sensodyne Sensitivity Pastă de dinti Gum Sensodyne, 75 ml, Gsk Pastă de dinți cu fluor, dovedit clinic ca ameliorează sensibilitatea dentară și oferă protecție zilnică pentru dinți sensibili.

  Sensodyne Sensitivity Pastă de dinti Gum Sensodyne, 75 ml, Gsk Pastă de dinți cu fluor, dovedit clinic ca ameliorează sensibilitatea dentară și oferă protecție zilnică pentru dinți sensibili.Sensodyne Sensitivity Pastă de dinti Gum Sensodyne, 75 ml, Gsk Pastă de dinți cu fluor, dovedit clinic ca ameliorează sensibilitatea dentară și oferă protecție zilnică pentru dinți sensibili.
 • Elgydium Pachet Pasta pentru albirea dintilor, 2 x 75 ml

  Elgydium Pachet Pasta pentru albirea dintilor, 2 x 75 ml

  Ducray Elgydium Pachet Pasta pentru albirea dintilor, 2 x 75 ml Pasta de dinți ELGYDIUM Albire ajută la îndepărtarea petelor superficiale (alimente, tutun etc.) și la menținerea albului natural al dinților, respectând integritatea smaltului în același timp.

  Ducray Elgydium Pachet Pasta pentru albirea dintilor, 2 x 75 ml Pasta de dinți ELGYDIUM Albire ajută la îndepărtarea petelor superficiale (alimente, tutun etc.) și la menținerea albului natural al…Ducray Elgydium Pachet Pasta pentru albirea dintilor, 2 x 75 ml Pasta de dinți ELGYDIUM Albire ajută la îndepărtarea petelor superficiale (alimente, tutun etc.) și la menținerea albului natural al…
 • Elugel Gel îngrijire orală 40ml

  Elugel Gel îngrijire orală 40ml

  PFOC Elugel Gel îngrijire orală 40ml Elugel este un gel destinat îngrijirii orale, cu efect antiseptic asupra gingivitei, infecțiilor, plăcii dentare.

  PFOC Elugel Gel îngrijire orală 40ml Elugel este un gel destinat îngrijirii orale, cu efect antiseptic asupra gingivitei, infecțiilor, plăcii dentare.PFOC Elugel Gel îngrijire orală 40ml Elugel este un gel destinat îngrijirii orale, cu efect antiseptic asupra gingivitei, infecțiilor, plăcii dentare.
 • Lacalut Pastă de dinți Multi-effect, 75ml

  Lacalut Pastă de dinți Multi-effect, 75ml

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Multi-effect, 75ml Grație combinației speciale de ingrediante active, periajul regulat cu pastă de dinți LACALUT mult-effect asigură o protecție completă pentru dinți.

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Multi-effect, 75ml Grație combinației speciale de ingrediante active, periajul regulat cu pastă de dinți LACALUT mult-effect asigură o protecție completă pentru dinți.Lacalut Lacalut Pastă de dinți Multi-effect, 75ml Grație combinației speciale de ingrediante active, periajul regulat cu pastă de dinți LACALUT mult-effect asigură o protecție completă pentru dinți.
 • Blanx Denti Bianchi x 75ml

  Blanx Denti Bianchi x 75ml

  Blanx Blanx Denti Bianchi x 75ml Pasta de dinti pentru albire intensa.

  Blanx Blanx Denti Bianchi x 75ml Pasta de dinti pentru albire intensa.Blanx Blanx Denti Bianchi x 75ml Pasta de dinti pentru albire intensa.
 • Lacalut Pastă de dinți Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, Lacalut, 75 ml

  Lacalut Pastă de dinți Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, Lacalut, 75 ml

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, Lacalut, 75 ml Formula complexului hialuronic pe bază de enzime întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale și hidratează în același timp;

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, Lacalut, 75 ml Formula complexului hialuronic pe bază de enzime întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale și…Lacalut Lacalut Pastă de dinți Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, Lacalut, 75 ml Formula complexului hialuronic pe bază de enzime întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale și…
 • BLANX Black cu carbune x 75 ml

  BLANX Black cu carbune x 75 ml

  Blanx BLANX Black cu carbune x 75 ml Pasta de dinti BlanX Med este destinata albirii delicate a dintilor.

  Blanx BLANX Black cu carbune x 75 ml Pasta de dinti BlanX Med este destinata albirii delicate a dintilor.Blanx BLANX Black cu carbune x 75 ml Pasta de dinti BlanX Med este destinata albirii delicate a dintilor.
 • Sensodyne, Pasta de dinti Cool Mint, 100 ml

  Sensodyne, Pasta de dinti Cool Mint, 100 ml

  Sensodyne Sensodyne, Pasta de dinti Cool Mint, 100 ml Pasta de dinti Cool Mint are o formulă specială pentru ameliorarea sensibilității dentare;

  Sensodyne Sensodyne, Pasta de dinti Cool Mint, 100 ml Pasta de dinti Cool Mint are o formulă specială pentru ameliorarea sensibilității dentare;Sensodyne Sensodyne, Pasta de dinti Cool Mint, 100 ml Pasta de dinti Cool Mint are o formulă specială pentru ameliorarea sensibilității dentare;
 • President Pasta de dinti Ortho Implant 75ml

  President Pasta de dinti Ortho Implant 75ml

  President President Pasta de dinti Ortho Implant 75ml Formula speciala de gel ofera un indice de abrazivitate scazut, nu deterioreaza smaltul dentar si favorizeaza o mai buna distributie a pastei de dinti in jurul bracket-urilor si firelor metalice. A fost special formulat pentru prevenirea avansată a cariilor dentare și pentru o protecție maximă împotriva iritației gingiilor atât la purtătorii de aparate ortodontice, cât și la pacienții cu implanturi sau proteze.

  President President Pasta de dinti Ortho Implant 75ml Formula speciala de gel ofera un indice de abrazivitate scazut, nu deterioreaza smaltul dentar si favorizeaza o mai buna distributie a pastei…President President Pasta de dinti Ortho Implant 75ml Formula speciala de gel ofera un indice de abrazivitate scazut, nu deterioreaza smaltul dentar si favorizeaza o mai buna distributie a pastei…
 • Sensodyne Pastă de dinți Multi Care 75 ml

  Sensodyne Pastă de dinți Multi Care 75 ml

  Sensodyne Sensodyne Pastă de dinți Multi Care 75 ml Sensodyne Multi Care este o pastă de dinți ce ajută la protecția împotriva sensibilității dentare. Utilizată zilnic, ajută la menținerea sănătății gingiilor prin agentul cu acțiune antimicrobiană pe care-l conține.

  Sensodyne Sensodyne Pastă de dinți Multi Care 75 ml Sensodyne Multi Care este o pastă de dinți ce ajută la protecția împotriva sensibilității dentare. Utilizată zilnic, ajută la menținerea sănătății…Sensodyne Sensodyne Pastă de dinți Multi Care 75 ml Sensodyne Multi Care este o pastă de dinți ce ajută la protecția împotriva sensibilității dentare. Utilizată zilnic, ajută la menținerea sănătății…
 • Betadent Pasta de dinti White 100ml

  Betadent Pasta de dinti White 100ml

  Betadent Betadent Pasta de dinti White 100ml O combinație excepțională de silice micronizată, obținută din scoici aparținând familiei Diatomaceae și monofluorofosfat de sodiu, utilizat zilnic, oferind o curățare moale, neabrazivă și ajută la restabilirea albului natural al smalțului.

  Betadent Betadent Pasta de dinti White 100ml O combinație excepțională de silice micronizată, obținută din scoici aparținând familiei Diatomaceae și monofluorofosfat de sodiu, utilizat zilnic, oferind o curățare moale, neabrazivă…Betadent Betadent Pasta de dinti White 100ml O combinație excepțională de silice micronizată, obținută din scoici aparținând familiei Diatomaceae și monofluorofosfat de sodiu, utilizat zilnic, oferind o curățare moale, neabrazivă…
 • Pastă de dinți BE YOU Pure Happiness, Curaprox, 60 ml

  Pastă de dinți BE YOU Pure Happiness, Curaprox, 60 ml

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Pure Happiness, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI – Pasta de dinți BE YOU!

  Curaprox Pastă de dinți BE YOU Pure Happiness, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!Curaprox Pastă de dinți BE YOU Pure Happiness, Curaprox, 60 ml TONICUL TĂU DE FIECARE ZI - Pasta de dinți BE YOU!
 • Lacalut Pastă de dinți Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Lacalut Pastă de dinți Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Formula specială a pastei de dinți Lacalut flora previne mirosul neplăcut al gurii și asigura o respirație proaspătă.

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Formula specială a pastei de dinți Lacalut flora previne mirosul neplăcut al gurii și asigura o respirație proaspătă.Lacalut Lacalut Pastă de dinți Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Formula specială a pastei de dinți Lacalut flora previne mirosul neplăcut al gurii și asigura o respirație proaspătă.
 • Elgydium Pasta de dinti antiplaca 75 ml

  Elgydium Pasta de dinti antiplaca 75 ml

  Elgydium Elgydium Pasta de dinti antiplaca 75 ml Ajuta la prevenirea placii bacteriene si a tartrului care pot cauza probleme la nivelul gingiei.

  Elgydium Elgydium Pasta de dinti antiplaca 75 ml Ajuta la prevenirea placii bacteriene si a tartrului care pot cauza probleme la nivelul gingiei.Elgydium Elgydium Pasta de dinti antiplaca 75 ml Ajuta la prevenirea placii bacteriene si a tartrului care pot cauza probleme la nivelul gingiei.
 • Nordics Pasta de dinti organica fara fluor, pt gingii sensibile, cu urzica, salvie si vitamina E 75 ml

  Nordics Pasta de dinti organica fara fluor, pt gingii sensibile, cu urzica, salvie si vitamina E 75 ml

  Nordics Nordics Pasta de dinti organica fara fluor, pt gingii sensibile, cu urzica, salvie si vitamina E 75 ml Sensibilitatea dintilor si a gingiilor este o problema grava care poate provoca o multime de probleme diferite. Aceasta pasta de dinti organica pentru gingii sensibile va va scapa de durere si va va readuce culoarea rosie a gingiilor.

  Nordics Nordics Pasta de dinti organica fara fluor, pt gingii sensibile, cu urzica, salvie si vitamina E 75 ml Sensibilitatea dintilor si a gingiilor este o problema grava care poate…Nordics Nordics Pasta de dinti organica fara fluor, pt gingii sensibile, cu urzica, salvie si vitamina E 75 ml Sensibilitatea dintilor si a gingiilor este o problema grava care poate…
 • Nordics Pasta neagra de dinti cu carbune activ si ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor 75 g

  Nordics Pasta neagra de dinti cu carbune activ si ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor 75 g

  Nordics Nordics Pasta neagra de dinti cu carbune activ si ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor 75 g Aceasta pasta de dinti pentru albire este complet naturala si este folosita pentru uz zilnic. Singura pasta de dinti existenta in piata, cu speciala compozitie de carbune activ plus ceai verde Matcha :)

  Nordics Nordics Pasta neagra de dinti cu carbune activ si ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor 75 g Aceasta pasta de dinti pentru albire este complet naturala si este folosita…Nordics Nordics Pasta neagra de dinti cu carbune activ si ceai verde Matcha, pt. albirea dintilor 75 g Aceasta pasta de dinti pentru albire este complet naturala si este folosita…
 • Lacalut Pastă de dinți protectie gingivala si sensibilitate 75 ml

  Lacalut Pastă de dinți protectie gingivala si sensibilitate 75 ml

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți protectie gingivala si sensibilitate 75 ml Pastă de dinți profesională care întărește gingiile prevenind inflamarea și sângerarea acestora.

  Lacalut Lacalut Pastă de dinți protectie gingivala si sensibilitate 75 ml Pastă de dinți profesională care întărește gingiile prevenind inflamarea și sângerarea acestora.Lacalut Lacalut Pastă de dinți protectie gingivala si sensibilitate 75 ml Pastă de dinți profesională care întărește gingiile prevenind inflamarea și sângerarea acestora.
 • Sensodyne Pasta de dinti Anticarie 75 ml, GSK

  Sensodyne Pasta de dinti Anticarie 75 ml, GSK

  Sensodyne Sensodyne Pasta de dinti Anticarie 75 ml, GSK Daca ai dintii sensibili trecerea la o pasta de dinti precum Sensodyne va face diferenta in calitatea vietii de zi cu zi si iti va readuce placerea de a bea si manca ceea ce iti place.

  Sensodyne Sensodyne Pasta de dinti Anticarie 75 ml, GSK Daca ai dintii sensibili trecerea la o pasta de dinti precum Sensodyne va face diferenta in calitatea vietii de zi cu…Sensodyne Sensodyne Pasta de dinti Anticarie 75 ml, GSK Daca ai dintii sensibili trecerea la o pasta de dinti precum Sensodyne va face diferenta in calitatea vietii de zi cu…
 • Biorepair PERIBIOMA SPUMA pentru igiena orala x 200 ml

  Biorepair PERIBIOMA SPUMA pentru igiena orala x 200 ml

  Biorepair Biorepair PERIBIOMA SPUMA pentru igiena orala x 200 ml Ajută la combaterea bacteriilor care provoacă halena, inflamații, parodontită și peri-implantită – promovează reechilibrarea microbiotei orale

  Biorepair Biorepair PERIBIOMA SPUMA pentru igiena orala x 200 ml Ajută la combaterea bacteriilor care provoacă halena, inflamații, parodontită și peri-implantită - promovează reechilibrarea microbiotei oraleBiorepair Biorepair PERIBIOMA SPUMA pentru igiena orala x 200 ml Ajută la combaterea bacteriilor care provoacă halena, inflamații, parodontită și peri-implantită - promovează reechilibrarea microbiotei orale
 • Biorepair Protectie gingii x 75 ml

  Biorepair Protectie gingii x 75 ml

  Biorepair Protectie gingii x 75 ml Combate și ajută prevenirea problemelor gingivale.

  Biorepair Protectie gingii x 75 ml Combate și ajută prevenirea problemelor gingivale.Biorepair Protectie gingii x 75 ml Combate și ajută prevenirea problemelor gingivale.
 • Biorepair PRO White x 75 ml

  Biorepair PRO White x 75 ml

  Biorepair PRO White x 75 ml Formula unica asigura o senzatie placuta fresh si un alb natural.

  Biorepair PRO White x 75 ml Formula unica asigura o senzatie placuta fresh si un alb natural.Biorepair PRO White x 75 ml Formula unica asigura o senzatie placuta fresh si un alb natural.
 • Biorepair Plus PRO White x 75 ml

  Biorepair Plus PRO White x 75 ml

  Biorepair Plus PRO White x 75 ml Reda albul natural surasului tau.

  Biorepair Plus PRO White x 75 ml Reda albul natural surasului tau.Biorepair Plus PRO White x 75 ml Reda albul natural surasului tau.
 • Biorepair Junior 6 – 12 ani x 75ml

  Biorepair Junior 6 – 12 ani x 75ml

  Biorepair Junior 6 – 12 ani x 75ml Protejează gingiile și le menține sănătoase.

  Biorepair Junior 6 - 12 ani x 75ml Protejează gingiile și le menține sănătoase.Biorepair Junior 6 - 12 ani x 75ml Protejează gingiile și le menține sănătoase.
 • Biorepair Junior 0-6 ani, strugure 50ml

  Biorepair Junior 0-6 ani, strugure 50ml

  Biorepair Junior 0-6 ani, strugure 50ml Contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor.

  Biorepair Junior 0-6 ani, strugure 50ml Contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor.Biorepair Junior 0-6 ani, strugure 50ml Contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, la hexi.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Pastă de dinți și geluri.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă excelentă, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. Pe langa aceasta, hexi.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Pastă de dinți și geluri înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți care expun produse pe hexi.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Pastă de dinți și geluri și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai grozave oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Pastă de dinți și geluri? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Pastă de dinți și geluri, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!