Afișez 1 - 60 din 3309 rezultate

 • Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32×10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de a rezista aciditatii stomacale

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…
 • Baton proteic in invelis alb cu arome de coacaze negre, 60g, Max Sport

  Baton proteic in invelis alb cu arome de coacaze negre, 60g, Max Sport

  Baton proteic cu un continut ridicat de fibre. Produs fara gluten. 

   

  Baton proteic cu un continut ridicat de fibre. Produs fara gluten.   Baton proteic cu un continut ridicat de fibre. Produs fara gluten.   
 • Utipro plus AF, 15 capsule, Montavit

  Utipro plus AF, 15 capsule, Montavit

  Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor urologice.

  Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor…Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor…
 • Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si generala. Util in caz de otite.

   

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…
 • N-Acetyl L-Carnitine 550mg, 60 capsule, Zenyth

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg, 60 capsule, Zenyth

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.

   

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.  
 • Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.
 • Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poateLinex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate
 • Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie. 

   

   

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     
 • Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 
 • Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu absorbtie ridicata si efect intens de intarire a sistemului imunitar.

   

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…
 • Ghimbir Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

  Ghimbir Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

  Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga planeta. Se folosesc radac

  Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga…Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga…
 • Energizant cu aroma de cirese Energy, 355ml, Alani NU

  Energizant cu aroma de cirese Energy, 355ml, Alani NU

  La revedere burnout! Improspatati-va si resetati-va prin intermediul acestei bauturi energizante cu aroma naturala indrazneata, completata de 200mg de cofeina la fiecare doza!

  La revedere burnout! Improspatati-va si resetati-va prin intermediul acestei bauturi energizante cu aroma naturala indrazneata, completata de 200mg de cofeina la fiecare doza!La revedere burnout! Improspatati-va si resetati-va prin intermediul acestei bauturi energizante cu aroma naturala indrazneata, completata de 200mg de cofeina la fiecare doza!
 • Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.

   

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  
 • Vitamina D3 Max, 30 comprimate, BioSunLine

  Vitamina D3 Max, 30 comprimate, BioSunLine

  Vitamina D3 Max contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Ajuta la functionarea normala a sanatatii dintilor, sustinerea sistemul imunitar, absorbtia calciului si fosforului.

   

  Vitamina D3 Max contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Ajuta la functionarea normala a sanatatii dintilor, sustinerea sistemul imunitar, absorbtia calciului si fosforului.  Vitamina D3 Max contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Ajuta la functionarea normala a sanatatii dintilor, sustinerea sistemul imunitar, absorbtia calciului si fosforului.  
 • Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.

   

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  
 • WWB, 60 capsule, Organic India

  WWB, 60 capsule, Organic India

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.
 • Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sarQuixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.

   

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  
 • Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.

   

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  
 • Beta Alanina Shot, 80ml, OstroVit

  Beta Alanina Shot, 80ml, OstroVit

  OstroVit Beta-Alanine Shot este un supliment alimentar cu beta-alanina sub forma lichida.

  OstroVit Beta-Alanine Shot este un supliment alimentar cu beta-alanina sub forma lichida.OstroVit Beta-Alanine Shot este un supliment alimentar cu beta-alanina sub forma lichida.
 • Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.

   

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  
 • Curcumin 550mg, 60 capsule, Zenyth

  Curcumin 550mg, 60 capsule, Zenyth

  Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor.

   

  Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii…Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii…
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.
 • Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilorParasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor
 • Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.
 • Spray nazal hipertonic pentru copii Panthexyl Baby, 100ml, Tonimer Lab

  Spray nazal hipertonic pentru copii Panthexyl Baby, 100ml, Tonimer Lab

  Solutia hipertonica Panthexyl Baby Spray este indicata pentru indepartarea si fluidificarea mucusului din pasajele nazale, recomandata pentru sugari si copii in cazul racelilor cu suprainfectie microbiana, cum ar fi naso-faringita sau sinuzita, si pentru a preveni otita medie acuta datorata depunerii de mucus in urechea mijlocie.

   

  Solutia hipertonica Panthexyl Baby Spray este indicata pentru indepartarea si fluidificarea mucusului din pasajele nazale, recomandata pentru sugari si copii in cazul racelilor cu suprainfectie microbiana, cum ar fi naso-faringita…Solutia hipertonica Panthexyl Baby Spray este indicata pentru indepartarea si fluidificarea mucusului din pasajele nazale, recomandata pentru sugari si copii in cazul racelilor cu suprainfectie microbiana, cum ar fi naso-faringita…
 • Ulei de dovleac cu beta-caroten, 250ml, Parapharm

  Ulei de dovleac cu beta-caroten, 250ml, Parapharm

  Uleiul de dovleac este un ulei gustos si foarte sanatos, iar continutul crescut de beta-caroten (provitamina A), de vitamina E si de seleniu are efect antioxidant de protectie a hormonilor, enzimelor si vitaminelor din organism.

  Uleiul de dovleac este un ulei gustos si foarte sanatos, iar continutul crescut de beta-caroten (provitamina A), de vitamina E si de seleniu are efect antioxidant de protectie a hormonilor,…Uleiul de dovleac este un ulei gustos si foarte sanatos, iar continutul crescut de beta-caroten (provitamina A), de vitamina E si de seleniu are efect antioxidant de protectie a hormonilor,…
 • Pudra proteica cu aroma de ciocolata iWhey Isolate, 900g, Genius Nutrititon

  Pudra proteica cu aroma de ciocolata iWhey Isolate, 900g, Genius Nutrititon

  Genius Nutrition® prezinta o noua evolutie a puritatii si calitatii proteinei izolate, datorita procesului de fabricare materiei prime ce provine din zer de la vacute fericite crescute asa cum a fost dat de la natura fara OMG-uri, tratamente chimice, tratamente hormonale, pesticide sau antibiotice.

  Genius Nutrition┬« prezinta o noua evolutie a puritatii si calitatii proteinei izolate, datorita procesului de fabricare materiei prime ce provine din zer de la vacute fericite crescute asa cum a…Genius Nutrition┬« prezinta o noua evolutie a puritatii si calitatii proteinei izolate, datorita procesului de fabricare materiei prime ce provine din zer de la vacute fericite crescute asa cum a…
 • Supliment pentru imunitate Something for immunity, 7 fiole x 15ml, Biocol Labs

  Supliment pentru imunitate Something for immunity, 7 fiole x 15ml, Biocol Labs

  Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.

  Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.
 • Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti – bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu un continut bogat in saruri si minerake).

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…
 • Collagen X5 cu mango, 360g, Genius Nutrition

  Collagen X5 cu mango, 360g, Genius Nutrition

  Colagenul este considerat principala componenta a tesuturilor conjuctive, in special a pielii, fiind cea mai abundenta proteina din corp, asigurand forta si structura scheletului uman.

  Colagenul este considerat principala componenta a tesuturilor conjuctive, in special a pielii, fiind cea mai abundenta proteina din corp, asigurand forta si structura scheletului uman.Colagenul este considerat principala componenta a tesuturilor conjuctive, in special a pielii, fiind cea mai abundenta proteina din corp, asigurand forta si structura scheletului uman.
 • Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni.

   

   

   

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…
 • Enzime digestive Super Digestive Enzymes Natural Brand, 100 capsule, GNC

  Enzime digestive Super Digestive Enzymes Natural Brand, 100 capsule, GNC

  GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.

  GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.
 • Extract din mladite de vita de vie salbatica, 50ml, PlantExtrakt

  Extract din mladite de vita de vie salbatica, 50ml, PlantExtrakt

  Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.

  Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.
 • Inositol 750mg, 100 capsule, Secom

  Inositol 750mg, 100 capsule, Secom

  Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.

  Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.
 • Ulei din seminte de in organic Omega-3, 60 capsule, Organic India

  Ulei din seminte de in organic Omega-3, 60 capsule, Organic India

  Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie si pe care nu ii poate produce singur. Omega 3 este necesar pentru fiecare celula din corp. Printre altele, un aport suplimentar ajuta la mentinerea flexibilitatii membranelor celulare, astfel incat celulele sa poata asimila mai eficient nutrienti.

  Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie…Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie…
 • Cartilaj de rechin 750mg, 180 tablete, GNC

  Cartilaj de rechin 750mg, 180 tablete, GNC

  Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.

  Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.
 • Complex de multivitamine pentru femei AMP Women’s Ripped Program VitaPak, 30 pachetele, GNC

  Complex de multivitamine pentru femei AMP Women’s Ripped Program VitaPak, 30 pachetele, GNC

  Programul GNP AMP Ripped Vitapak® pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea, tonifierea si definirea corpului.

  Programul GNP AMP Ripped Vitapak┬« pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea,…Programul GNP AMP Ripped Vitapak┬« pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea,…
 • BCAA Zero Orange, 360g, BioTechUSA

  BCAA Zero Orange, 360g, BioTechUSA

  BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu Glutamina si Vitamina B6.

   

   

   

  BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu…BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu…
 • Manson Nocturn, 10 comprimate, Alevia

  Manson Nocturn, 10 comprimate, Alevia

  Nocturn induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si influenteaza pozitiv calitatea sa. El contine o formula din substante active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora, hamei.

  Nocturn induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si influenteaza pozitiv calitatea sa. El contine o formula din substante active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora,…Nocturn induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si influenteaza pozitiv calitatea sa. El contine o formula din substante active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora,…
 • Extract din muguri de Arin Negru, 50ml, PlantExtrakt

  Extract din muguri de Arin Negru, 50ml, PlantExtrakt

  Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.

  Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.
 • Curcumin 95% curcuminoide, 60 comprimate, Alevia

  Curcumin 95% curcuminoide, 60 comprimate, Alevia

  Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.

  Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.
 • Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.
 • Pachet Gastrocalm 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Gastrocalm 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,

  Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,
 • Pudra proteica cu aroma de cirese iWhey, 2000g, Genius Nutrition

  Pudra proteica cu aroma de cirese iWhey, 2000g, Genius Nutrition

  iWhey® ofera organismului dumneavoastra o sursa completa de nutrienti de inalta calitate si cei mai eficienti aminoacizi pentru a va ajuta sa va construiti masa musculara intr-un timp scurt si pentru a imbunatati recuperarea dupa exercitiu.

  iWhey┬« ofera organismului dumneavoastra o sursa completa de nutrienti de inalta calitate si cei mai eficienti aminoacizi pentru a va ajuta sa va construiti masa musculara intr-un timp scurt si…iWhey┬« ofera organismului dumneavoastra o sursa completa de nutrienti de inalta calitate si cei mai eficienti aminoacizi pentru a va ajuta sa va construiti masa musculara intr-un timp scurt si…
 • Forcapil Forsun Autobronzant, 30 capsule

  Forcapil Forsun Autobronzant, 30 capsule

  Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.

  Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.
 • Eubil Forte, 30 capsule, Parapharm

  Eubil Forte, 30 capsule, Parapharm

  Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.

  Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.
 • Epinerv, 30 comprimate, SIFI

  Epinerv, 30 comprimate, SIFI

  Epinerv este un supliment alimentar pe baza de galat de epigalocatechina.

  Epinerv este un supliment alimentar pe baza de galat de epigalocatechina.Epinerv este un supliment alimentar pe baza de galat de epigalocatechina.
 • Melatonina 5mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Melatonina 5mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin schimbarea fusului orar ÔÇô fenomenul de ÔÇ×jet lagÔÇŁ.

   

  Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin…Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin…
 • Nazomer Prop spray nazal, 30 ml, Pro Natura

  Nazomer Prop spray nazal, 30 ml, Pro Natura

  Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.

  Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.
 • Marimer Baby spray nazal hipertonic, 100 ml, Gilbert

  Marimer Baby spray nazal hipertonic, 100 ml, Gilbert

  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.

   

  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.  
 • AMP Gold Series BCAA Advanced cu aroma de mandarine Pro Performance, 337.5g, GNC

  AMP Gold Series BCAA Advanced cu aroma de mandarine Pro Performance, 337.5g, GNC

  Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.

  Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.
 • Dulce de stevie, 50 ml, Dacia Plant

  Dulce de stevie, 50 ml, Dacia Plant

  Inlocuitor de zahar.
  Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. E

  Inlocuitor de zahar.Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. EInlocuitor de zahar.Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. E
 • Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.
 • 5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.

   

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  
 • Forderm by Forcapil Hidratare, 60 capsule, Arkopharma

  Forderm by Forcapil Hidratare, 60 capsule, Arkopharma

  Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.

  Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, la hexi.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, astfel s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii acestora, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Suplimente alimentare.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, hexi.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Suplimente alimentare ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi ce expun produse pe hexi.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Suplimente alimentare ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Suplimente alimentare? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Suplimente alimentare, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!