Afișez 1 - 60 din 3015 rezultate

 • Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32×10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de a rezista aciditatii stomacale

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…
 • Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si generala. Util in caz de otite.

   

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…
 • Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.
 • Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poateLinex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate
 • Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie. 

   

   

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     
 • Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 
 • Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.

   

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  
 • Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.

   

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  
 • WWB, 60 capsule, Organic India

  WWB, 60 capsule, Organic India

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Omega 3 + Coenzima Q10, 30 comprimate, BioSunLine

  Omega 3 + Coenzima Q10, 30 comprimate, BioSunLine

  Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii; ca tonic general, energizant in perioade de efort fizic si intelectual sustinut, stari de oboseala acuta sau cronica, incetinirea fenomenelor degenerative specifice varstei a treia, perioade de covalescenta.

  Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii;…Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii;…
 • Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.
 • Hepiflor, 10 capsule, Terapia

  Hepiflor, 10 capsule, Terapia

  Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.

  Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.
 • Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sarQuixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.

   

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  
 • Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.

   

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  
 • Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.

   

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.
 • Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilorParasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor
 • Zinc Lipozomal, 60 capsule, Biocyte

  Zinc Lipozomal, 60 capsule, Biocyte

  Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul pielii.

  Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul…Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul…
 • Extract de rodie, 50 capsule, GNC

  Extract de rodie, 50 capsule, GNC

  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.

   

  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.  
 • Crema naturala cu castan salbatic, 20g, Steaua Divina

  Crema naturala cu castan salbatic, 20g, Steaua Divina

  Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.

   

   

  Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.    Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.    
 • Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.
 • ZirComBi, 12 plicuri, Alfa Wasserman

  ZirComBi, 12 plicuri, Alfa Wasserman

  Suplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.

  Bidifobacterium longum BB536 si La

  Suplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.Bidifobacterium longum BB536 si LaSuplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.Bidifobacterium longum BB536 si La
 • Vitapak pentru forta si anduranta musculara AMP Pro Performance┬« MenÔÇÖs Strength Vitapak, 14 pliculete, GNC

  Vitapak pentru forta si anduranta musculara AMP Pro Performance┬« MenÔÇÖs Strength Vitapak, 14 pliculete, GNC

  Programul Vitapak┬« GNC AMP MenÔÇÖs Strength furnizeaza eficienta a trei formule stiintific formulate pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele nutritionale zilnice, contribuie la sustinerea functiei musculare.

  Programul Vitapak┬« GNC AMP MenÔÇÖs Strength furnizeaza eficienta a trei formule stiintific formulate pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele nutritionale zilnice, contribuie la sustinerea functiei musculare.Programul Vitapak┬« GNC AMP MenÔÇÖs Strength furnizeaza eficienta a trei formule stiintific formulate pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele nutritionale zilnice, contribuie la sustinerea functiei musculare.
 • Molekin C1000 Express, 20 plicuri, Zdrovit

  Molekin C1000 Express, 20 plicuri, Zdrovit

  Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Are actiune antioxidanta. Este potrivit pentru persoanele vegetariene. Nu contine lactoza si gluten.

   

   

  Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Are actiune antioxidanta. Este potrivit pentru persoanele vegetariene. Nu contine lactoza si gluten.    Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Are actiune antioxidanta. Este potrivit pentru persoanele vegetariene. Nu contine lactoza si gluten.    
 • Supliment pentru imunitate Something for immunity, 7 fiole x 15ml, Biocol Labs

  Supliment pentru imunitate Something for immunity, 7 fiole x 15ml, Biocol Labs

  Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.

  Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.Ca sa te mentii sanatos si puternic, Something for Immunity contine un mix optimizat de shiitake, echinaceea, si acerola pentru a-ti intari sistemul imunitar.
 • Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti – bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu un continut bogat in saruri si minerake).

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…
 • Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni.

   

   

   

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…
 • Extract din mladite de vita de vie salbatica, 50ml, PlantExtrakt

  Extract din mladite de vita de vie salbatica, 50ml, PlantExtrakt

  Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.

  Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.
 • Complex de multivitamine pentru femei AMP Women’s Ripped Program VitaPak, 30 pachetele, GNC

  Complex de multivitamine pentru femei AMP Women’s Ripped Program VitaPak, 30 pachetele, GNC

  Programul GNP AMP Ripped Vitapak® pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea, tonifierea si definirea corpului.

  Programul GNP AMP Ripped Vitapak┬« pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea,…Programul GNP AMP Ripped Vitapak┬« pentru femei ofera puterea a 5 formule premium intr-un singur pliculet ce va ajuta sa atingeti obiectivele nutritionale zilnice in timp ce lucrati la sculptarea,…
 • BCAA Zero Orange, 360g, BioTechUSA

  BCAA Zero Orange, 360g, BioTechUSA

  BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu Glutamina si Vitamina B6.

   

   

   

  BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu…BCAA Flash Zero este un supliment alimentar sub forma de pudra pe baza de Aminoacizi BCAA, cu lant ramificat 2:1:1 (Leucina; Izoleucina si Valina). In plus, formula este imbogatita cu…
 • Extract din muguri de Arin Negru, 50ml, PlantExtrakt

  Extract din muguri de Arin Negru, 50ml, PlantExtrakt

  Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.

  Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.
 • Curcumin 95% curcuminoide, 60 comprimate, Alevia

  Curcumin 95% curcuminoide, 60 comprimate, Alevia

  Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.

  Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor.
 • Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.
 • Pachet Gastrocalm 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Gastrocalm 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,

  Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,Protejeaza mucoasa gastrica, normalizeaza secretia de suc gastric, reduce spasmele care apar la nivelul stomacului. Datorita carbonatului de calciu din compozitie, este eficient in aciditate gastric,
 • Melatonina 5mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Melatonina 5mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin schimbarea fusului orar ÔÇô fenomenul de ÔÇ×jet lagÔÇŁ.

   

  Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin…Melatonina 5mg contribuie la atenuarea tulburarilor de somn* si la reducerea timpului necesar pentru a adormi**. Utilizata din prima zi de calatorie, melatonina contribuie la reducerea problemelor de somn prin…
 • Nazomer Prop spray nazal, 30 ml, Pro Natura

  Nazomer Prop spray nazal, 30 ml, Pro Natura

  Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.

  Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.
 • Marimer Baby spray nazal hipertonic, 100 ml, Gilbert

  Marimer Baby spray nazal hipertonic, 100 ml, Gilbert

  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.

   

  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.  Marimer Hipertonic Baby este o solutie hipertonica de apa de mare sterila si microdifuzata.  
 • AMP Gold Series BCAA Advanced cu aroma de mandarine Pro Performance, 337.5g, GNC

  AMP Gold Series BCAA Advanced cu aroma de mandarine Pro Performance, 337.5g, GNC

  Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.

  Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.Formula avansata cu BCAA ce iti ofera suport pentru crestere musculara, rezistenta crescuta in timpul antrenamentelor, dar mai ales o recuperare rapida.
 • Dulce de stevie, 50 ml, Dacia Plant

  Dulce de stevie, 50 ml, Dacia Plant

  Inlocuitor de zahar.
  Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. E

  Inlocuitor de zahar.Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. EInlocuitor de zahar.Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. E
 • Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.
 • 5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.

   

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  
 • Longvida Brain Curcumin, 30 capsule, Zenyth

  Longvida Brain Curcumin, 30 capsule, Zenyth

  Longvida Optimized Curcumin este o formula inovatoare, care asociaza extractul de turmeric cu lecitina, aceasta asociere asigurand protectia curcuminei impotriva degradarii in mediul acid al stomacului, favorizand astfel absorbtia intestinala a acesteia si migrarea in restul corpului in forma libera-activa.

  Longvida Optimized Curcumin este o formula inovatoare, care asociaza extractul de turmeric cu lecitina, aceasta asociere asigurand protectia curcuminei impotriva degradarii in mediul acid al stomacului, favorizand astfel absorbtia intestinala…Longvida Optimized Curcumin este o formula inovatoare, care asociaza extractul de turmeric cu lecitina, aceasta asociere asigurand protectia curcuminei impotriva degradarii in mediul acid al stomacului, favorizand astfel absorbtia intestinala…
 • Dr.Max Menoa, 60 capsule

  Dr.Max Menoa, 60 capsule

  Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de in.

   

  Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de…Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de…
 • Pachet Spirulina si ganoderma 1+1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Spirulina si ganoderma 1+1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Imunostimulent, remineralizant si antioxidant, recomandat in afectiuni generate de scaderea imunitatii, hepatite cronice virale, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stres, carenta de saruri minerale.

  Imunostimulent, remineralizant si antioxidant, recomandat in afectiuni generate de scaderea imunitatii, hepatite cronice virale, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stres, carenta de saruri…Imunostimulent, remineralizant si antioxidant, recomandat in afectiuni generate de scaderea imunitatii, hepatite cronice virale, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stres, carenta de saruri…
 • Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.
 • Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articularARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular
 • Condroflex Vita C+, 30 comprimate, BioSunLine

  Condroflex Vita C+, 30 comprimate, BioSunLine

  Condroflex Vita C+ este un produs de origine animala, derivat din cartilaj de rechin, care incetineste procesul de distrugere a cartilajelor articulare, favorizeaza reparatia cartilajului articular degradat.

  Condroflex Vita C+ este un produs de origine animala, derivat din cartilaj de rechin, care incetineste procesul de distrugere a cartilajelor articulare, favorizeaza reparatia cartilajului articular degradat.Condroflex Vita C+ este un produs de origine animala, derivat din cartilaj de rechin, care incetineste procesul de distrugere a cartilajelor articulare, favorizeaza reparatia cartilajului articular degradat.
 • Collagen pulbere Active Life 10000mg, 300g, Swedish Nutra

  Collagen pulbere Active Life 10000mg, 300g, Swedish Nutra

  Colagen Hidrolizat Pulbere de Tip 1, 2 si 3 cu 10000mg la Doza Zilnica contine 3 tipuri de Colagen.

  Colagen Hidrolizat Pulbere de Tip 1, 2 si 3 cu 10000mg la Doza Zilnica contine 3 tipuri de Colagen.Colagen Hidrolizat Pulbere de Tip 1, 2 si 3 cu 10000mg la Doza Zilnica contine 3 tipuri de Colagen.
 • Pachet Armurariu extract, 60 + 30 capsule, AdNatura

  Pachet Armurariu extract, 60 + 30 capsule, AdNatura

  Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe – sustine sanatatea ficatului – contribuie la protectia ficatului – contribuie la potentialul de detoxifiere al ficatului – sustine digestia si purificarea organismului.

   

  Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe - sustine sanatatea ficatului - contribuie la…Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe - sustine sanatatea ficatului - contribuie la…
 • Clorofila lichida, 500ml, Health Nutrition

  Clorofila lichida, 500ml, Health Nutrition

  Clorofila este un pigment de culoare verde, esential in procesul de fotosinteza, prin intermediul acesteia avand loc transformarea energiei luminoase in energie chimica.

  Clorofila este un pigment de culoare verde, esential in procesul de fotosinteza, prin intermediul acesteia avand loc transformarea energiei luminoase in energie chimica.Clorofila este un pigment de culoare verde, esential in procesul de fotosinteza, prin intermediul acesteia avand loc transformarea energiei luminoase in energie chimica.
 • ArtroHelp Forte, 14 plicuri, Zenyth

  ArtroHelp Forte, 14 plicuri, Zenyth

  ArtroHelp Forte este singurul produs cu doua tipuri de colagen hidrolizat (tip I si III), in doze optime, pentru functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Acesta contine glucozamina de origine vegetala, sigura si pentru cei care sufera de alergie la crustacee.

  ArtroHelp Forte este singurul produs cu doua tipuri de colagen hidrolizat (tip I si III), in doze optime, pentru functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Acesta contine glucozamina de origine vegetala, sigura…ArtroHelp Forte este singurul produs cu doua tipuri de colagen hidrolizat (tip I si III), in doze optime, pentru functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Acesta contine glucozamina de origine vegetala, sigura…
 • Golamir 2Act, 20 tablete, Aboca

  Golamir 2Act, 20 tablete, Aboca

  Produsul calmeaza durerea si iritatia datorita actiunii protectoare a mucoasei orofaringiene.

   

   

  Produsul calmeaza durerea si iritatia datorita actiunii protectoare a mucoasei orofaringiene.    Produsul calmeaza durerea si iritatia datorita actiunii protectoare a mucoasei orofaringiene.    
 • Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Naturell® Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine comparativ cu zincul anorganic).

  Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…
 • Baton proteic vegan cu cacao si cocos, 40g, Max Sport

  Baton proteic vegan cu cacao si cocos, 40g, Max Sport

  Baton proteic vegan cu nuca de cocos si cacao, are un continut ridicat de proteine.

  Baton proteic vegan cu nuca de cocos si cacao, are un continut ridicat de proteine.Baton proteic vegan cu nuca de cocos si cacao, are un continut ridicat de proteine.
 • Vitamina C 1000mg + D3 2000UI + Zinc 15mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Vitamina C 1000mg + D3 2000UI + Zinc 15mg, 30 comprimate, BioSunLine

  Produsul ofera doza optima de vitamina C 1000mg si suplimenteaza aportul de vitamina D3 si zinc pentru buna functionarea a sistemului imunitar.

   

  Produsul ofera doza optima de vitamina C 1000mg si suplimenteaza aportul de vitamina D3 si zinc pentru buna functionarea a sistemului imunitar.  Produsul ofera doza optima de vitamina C 1000mg si suplimenteaza aportul de vitamina D3 si zinc pentru buna functionarea a sistemului imunitar.  
 • Spray auricular Humer, 75 ml, Urgo

  Spray auricular Humer, 75 ml, Urgo

  Igiena si curatarea urechii. Acest spray este recomandat pentru curatarea si igiena urechii. Glandele din peretele canalului auricular secreta cerumen

  Igiena si curatarea urechii. Acest spray este recomandat pentru curatarea si igiena urechii. Glandele din peretele canalului auricular secreta cerumenIgiena si curatarea urechii. Acest spray este recomandat pentru curatarea si igiena urechii. Glandele din peretele canalului auricular secreta cerumen

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, la hexi.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, astfel s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi deoarece dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult pentru banii acestora, oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Suplimente alimentare.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, hexi.ro ofer─â o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi ofer─â informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtorii s─âi s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este foarte important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Suplimente alimentare ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â punem la dispozi╚Ťie clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de s─ârb─âtori f─âr─â s─â pl─âte╚Öti transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? De cele mai multe ori, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â se ├«ncadreze ├«ntr-o anumit─â sum─â de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca ╚Öi prag de livrare gratuit─â suma de 250 lei. Unii comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de livrare pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs care nu ├«╚Ťi place. Comercian╚Ťi ce expun produse pe hexi.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Suplimente alimentare ╚Öi a primi o rambursare complet─â. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va furniza un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi 100% mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

Perioada s─ârb─âtorilor se apropie ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii dac─â faci o afacere bun─â?

V─â prezent─âm mai jos c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai fantastice oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile dinaintea s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile la diferite magazine ├«nainte de a lua o deciziefinal─â.
Expre╚Ťii no╚Ötrii au adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťie mare de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Suplimente alimentare? Platforma noastr─â ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi tot ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť avantajos. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Suplimente alimentare, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!