Afișez 1 - 60 din 873 de rezultate

 • Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32×10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de a rezista aciditatii stomacale

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…
 • Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml

  Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml

  Pure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argint

  Pure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argintPure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argint
 • Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.

   

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile

  Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile

  Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamin─â solubil─â ├«n ap─â. Spre deosebire de majoritatea animalelor, omul nu poate sintetiza vitamina C pe cont propriu.

  Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub…Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub…
 • Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni.

   

   

   

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…
 • GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb

  GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb

  GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in timpul sarcinii si in lactatie. Acidul folic se gaseste in mod natural in legumele cu frunze verzi, produsele bogate in fibre precum faina sau pastele fainoase si joaca un rol important in replicarea si refacerea ADN-ului. Administrarea de acid folic de catre femeile gravide, previne aparitia problemelor congenitale ale fatului.

  GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in…GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in…
 • Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.
 • Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb

  Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb

  GNC Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine ingrediente nutritionale echilibrate precum vitamine, minerale si antioxidanti.

  GNC Gnc Women's Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine…GNC Gnc Women's Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine…
 • Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Naturell® Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine comparativ cu zincul anorganic).

  Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…
 • Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.

   

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  
 • Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soarIngrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar
 • Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb

  Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb

  Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui muscular ╚Öi pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii cardiovasculare.

  Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui…Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui…
 • Seleniu 50mcg, 100 tableta, GNC

  Seleniu 50mcg, 100 tableta, GNC

  Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.

  Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.
 • Hyaluronic Max Smoothie, 280g, Biocyte

  Hyaluronic Max Smoothie, 280g, Biocyte

  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.

   

  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.  
 • GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps

  GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps

  GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele 8 vitamine B esentiale, impreuna cu 100 mg cafeina care este necesara pentru imbunatatirea atentiei si performantei mentale. Vitaminele B contribuie la transformarea alimentelor in energie, oferind suport metabolismului. Deoarece organismul uman nu poate stoca vitaminele B pentru perioade lungi de timp, este de recomandat sa ii oferim aportul necesar din suplimente. Cafeina are efect termogenic, ajutand astfel la o mai buna ardere a caloriilor. * Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita. Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, silicat de calciu, dioxid de siliciu, acid stearic din sursa vegetala, stearat de magneziu din sursa vegetala. Atentionari: Consultati un medic inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o anumita afectiune. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala. Niacina poate cauza o senzatie de inrosire a fetei. Informati medicul de continutul de biotina al produsului inaintea oricarui test de laborator. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici sau animalelor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, porumb, soia, lactate. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei. Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe flacon. Producator: General Nutrition Corp. Pittsburg, PA 15222, USA Fabricat in: USA

  GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele…GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele…
 • Parapharm Tiroidin, 30 cps

  Parapharm Tiroidin, 30 cps

  Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.

  Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.
 • Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate

  Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate

  Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.

  Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.
 • Castravete tibetan, 120 caspule, Health Nutrition

  Castravete tibetan, 120 caspule, Health Nutrition

  Castravete tibetan – insulina verde – este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au valori ridicate ale colestero

  Castravete tibetan - insulina verde - este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au…Castravete tibetan - insulina verde - este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au…
 • GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps

  GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps

  GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon : 90 Compozitie / portie Cantitate % VNR* Vitamina D (colecalciferol D-3) 5 mcg (200 UI) 25% Calciu (calciu coral) 400 mg 31% Magneziu (oxid de magneziu) 200 mg 48% *Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii. Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, stearat de magneziu din sursa vegetala, dioxid de titan (inalbitor mineral). Atentionari Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu contine: arome artificiale, sodiu, grau, gluten, lactate. Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei. Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj. Producator: General Nutrition Corp. Pittsburg, PA 15222, USA. Fabricat in: USA

  GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon…GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon…
 • Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete

  Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete

  Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat si nu contine organisme modificate genetic

  Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat…Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat…
 • Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule

  Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule

  Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului digestiv, a vederii, a celulelor sanguine ╚Öi a altor organe vitale. Aceasta contribuie la men╚Ťinerea unei bune vederii ╚Öi a unei pieli s─ân─âtoase.

  Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului…Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului…
 • GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps

  GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps

  GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â dezvoltarea anumitor tipuri de cancer. Vitamina E este recomandat─â, de asemenea, persoanelor care lucreaz─â ├«n medii toxice ╚Öi poluate, sau ├«n alte situa╚Ťii ce duc la sc─âderea capacit─â╚Ťii de ap─ârare a organismului.

  GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â…GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â…
 • Formula cu fier pentru femei WomenÔÇÖs Iron Complete, 60 tablete, GNC

  Formula cu fier pentru femei WomenÔÇÖs Iron Complete, 60 tablete, GNC

  Formula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism.

   

  Formula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism. ┬áFormula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism. ┬á
 • Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 500 tablete, GNC

  Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 500 tablete, GNC

  Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.

  Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.
 • Cristale de fructe Binecuvantare MagMaxx, 90g, AMT Health

  Cristale de fructe Binecuvantare MagMaxx, 90g, AMT Health

  Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.

  Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.
 • Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate

  Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate

  Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de peste 50 ani.

  Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de…Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de…
 • Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule

  Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule

  Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.

  Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.
 • Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule

  Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • L-Tirozina 500mg, 60 tablete, GNC

  L-Tirozina 500mg, 60 tablete, GNC

  Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre ele, motiv pentru care poate contribui la imbunatatirea memoriei, a performantei si impotriva stresului.

  Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre…Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre…
 • GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb

  GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb

  GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.

  GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.
 • Echinacea, 100 capsule, Solgar

  Echinacea, 100 capsule, Solgar

  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.

   

  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.  
 • Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase

  Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase

  Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D, ulei de peste si seleniu.

  Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu - 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D,…Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu - 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D,…
 • Fares, Vitamina A naturala, 30 cps

  Fares, Vitamina A naturala, 30 cps

  Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere si consolidare a oaselor. Este, de asemenea, importanta pentru sistemul imunitar, regleaza sinteza limfocitelor si a producerii de anticorpi. Mentine sanatatea pielii, parului, dintilor si gingiilor. Contribuie la inlaturarea petelor pigmentare determinate de varsta.

  Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere…Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere…
 • Skinexpert by Dr. Max┬« Collagen Beauty Shots, 30 fiole

  Skinexpert by Dr. Max® Collagen Beauty Shots, 30 fiole

  Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max® este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat, extract din seminte de struguri si un plus de vitamine pentru a sustine ingrijirea frumusetii si din interior.

  Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max┬« este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat,…Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max┬« este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat,…
 • Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate

  Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate

  Alevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UI

  Alevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UIAlevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UI
 • Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit

  Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit

  Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a ficatului ╚Öi la protec╚Ťia hepatic─â

  Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a…Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a…
 • Vitamina E naturala 400MG, 30 capsule, Adams Vision

  Vitamina E naturala 400MG, 30 capsule, Adams Vision

  Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.

  Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.
 • Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE

  Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE

  Damar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articular

  Damar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articularDamar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articular
 • Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA

  Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA

  Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;

  Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;
 • Proteina Super Vegana bio din canepa, 1200g, Iswari

  Proteina Super Vegana bio din canepa, 1200g, Iswari

  Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.

  Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.
 • Vitamina D lichida BioMulsion Nutrisorb, 30ml, BioCare

  Vitamina D lichida BioMulsion Nutrisorb, 30ml, BioCare

  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

   

  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.  
 • Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri

  Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri

  Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts® este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree, voma, febra sau transpiratie excesiva cauzata de exercitii fizice intense sau de temperaturi excesiv de ridicate. Persoanele care iau medicamente care provoaca urinare excesiva pot utiliza, de asemenea, produsul, dar numai la recomandarea specialistului.

  Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts┬« este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree,…Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts┬« este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree,…
 • Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete

  Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete

  Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.

  Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.
 • Cosmo Pharm Vitamina D3 4000 UI 90 capsule

  Cosmo Pharm Vitamina D3 4000 UI 90 capsule

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Vitamina D3 4000 UI 90 capsule Imunitate puternica. Oase rezistente. Piele sanatoasa. Stare de spirit imbunatatita.

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Vitamina D3 4000 UI 90 capsule Imunitate puternica. Oase rezistente. Piele sanatoasa. Stare de spirit imbunatatita.Cosmo Pharm Cosmo Pharm Vitamina D3 4000 UI 90 capsule Imunitate puternica. Oase rezistente. Piele sanatoasa. Stare de spirit imbunatatita.
 • Iod Forte 600, 30 capsule, Parapharm

  Iod Forte 600, 30 capsule, Parapharm

  Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide. functia cognitiva normala; metabolismul energetic normal; functionarea normala a sistemului nervos; mentinerea sanatatii pielii.

   

  Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide. functia cognitiva normala; metabolismul energetic normal; functionarea normala a sistemului nervos; mentinerea sanatatii pielii.  Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide. functia cognitiva normala; metabolismul energetic normal; functionarea normala a sistemului nervos; mentinerea sanatatii pielii.  
 • BE HEALTHY VIT.D3 2000iu (with oil) 60 softgel vegeterian

  BE HEALTHY VIT.D3 2000iu (with oil) 60 softgel vegeterian

  BE HEALTHY BE HEALTHY VIT.D3 2000iu (with oil) 60 softgel vegeterian Rolul major al vitaminei D ├«n organism este de a men╚Ťine nivelurile normale de calciu ╚Öi fosfor din s├ónge. Vitamina D ajut─â organismul s─â absoarb─â calciul, care formeaz─â ╚Öi men╚Ťine oasele puternice.

  BE HEALTHY BE HEALTHY VIT.D3 2000iu (with oil) 60 softgel vegeterian Rolul major al vitaminei D ├«n organism este de a men╚Ťine nivelurile normale de calciu ╚Öi fosfor din s├ónge.…BE HEALTHY BE HEALTHY VIT.D3 2000iu (with oil) 60 softgel vegeterian Rolul major al vitaminei D ├«n organism este de a men╚Ťine nivelurile normale de calciu ╚Öi fosfor din s├ónge.…
 • Pharma Nord Bioactive Q10 Gold 100mg + Bio Seleniu, 30 + 30 comprimate

  Pharma Nord Bioactive Q10 Gold 100mg + Bio Seleniu, 30 + 30 comprimate

  Pharma Nord Pharma Nord Bioactive Q10 Gold 100mg + Bio Seleniu, 30 + 30 comprimate BioActive Q10 Gold se prezintă sub forma unor capsule gelatinoase moi care conţin coenzima Q10 pură dizolvată în ulei vegetal.

  Pharma Nord Pharma Nord Bioactive Q10 Gold 100mg + Bio Seleniu, 30 + 30 comprimate BioActive Q10 Gold se prezint─â sub forma unor capsule gelatinoase moi care con┼úin coenzima Q10…Pharma Nord Pharma Nord Bioactive Q10 Gold 100mg + Bio Seleniu, 30 + 30 comprimate BioActive Q10 Gold se prezint─â sub forma unor capsule gelatinoase moi care con┼úin coenzima Q10…
 • Fleurance Nature, VITAMINA D3 natural─â – picaturi 15ml

  Fleurance Nature, VITAMINA D3 natural─â – picaturi 15ml

  Fleurance Nature Fleurance Nature, VITAMINA D3 natural─â – picaturi 15ml Supliment alimentar pentru sustinerea sistemului imunitar.

  Fleurance Nature Fleurance Nature, VITAMINA D3 natural─â - picaturi 15ml Supliment alimentar pentru sustinerea sistemului imunitar.Fleurance Nature Fleurance Nature, VITAMINA D3 natural─â - picaturi 15ml Supliment alimentar pentru sustinerea sistemului imunitar.
 • Vitaking, Vitamina B6 (piridoxina) 20mg, 60 capsule

  Vitaking, Vitamina B6 (piridoxina) 20mg, 60 capsule

  Vitaking Vitaking, Vitamina B6 (piridoxina) 20mg, 60 capsule Carenta de vitamina B6 poate duce la anemie, convulsii, dureri de cap, greata, piele solzoasa si voma, artrita, acneea, ameteli, iritabilitate, vindecarea grea a ranilor, inflamatii ale gurii si gingiilor, dificultati de invatare si memorare, pierderea memoriei, caderea parului.

  Vitaking Vitaking, Vitamina B6 (piridoxina) 20mg, 60 capsule Carenta de vitamina B6 poate duce la anemie, convulsii, dureri de cap, greata, piele solzoasa si voma, artrita, acneea, ameteli, iritabilitate, vindecarea…Vitaking Vitaking, Vitamina B6 (piridoxina) 20mg, 60 capsule Carenta de vitamina B6 poate duce la anemie, convulsii, dureri de cap, greata, piele solzoasa si voma, artrita, acneea, ameteli, iritabilitate, vindecarea…
 • Omega 3 Krill, 90 capsule, Biocyte

  Omega 3 Krill, 90 capsule, Biocyte

  Uleiul de Krill este bogat in acizi grasi Omega 3 EPA si DHA, fosfolipide si antioxidanti. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) contribuie la f

  Uleiul de Krill este bogat in acizi grasi Omega 3 EPA si DHA, fosfolipide si antioxidanti. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) contribuie la fUleiul de Krill este bogat in acizi grasi Omega 3 EPA si DHA, fosfolipide si antioxidanti. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) contribuie la f
 • GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat, 240 tb

  GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat, 240 tb

  GNC GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat, 240 tb GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati doua tablete la micul-dejun si doua tablete la cina pentru un total de 4 tablete zilnic. 240 tablete Portie de servire: 4 tablete Portii per flacon: 60 Compozitie / portie de servire Cantitate %VNR Vitamina D (colecalciferol D-3) 50 mcg (2000 UI) 250% Calciu (citrat malat de calciu) 800 mg 62% Magneziu (oxid de magneziu) 100 mg 24% Zinc (oxid de zinc) 7.5 mg 68% Cupru (glicinat de cupru) 1 mg 111% Mangan (gluconat de mangan) 1 mg 43% MBP┬« 40 mg * Bor (chelat proteic hidrolizat) 1 mg * Vitamina K-2 (menaquinona) 50 mcg * *Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita. Alte ingrediente: celuloza microcristalina, hidroxipropil metilceluloza, povidona, dioxid de titan (inalbitor mineral), stearat de magneziu din sursa vegetala, dioxid de siliciu, acetogliceride vegetale, croscarmeloza sodica, glicolat sodic din amidon, polietilen glicol, polisorbat 80, ceara de carnauba. Contine: lapte si boabe de soia. Atentionari: Nu utilizati daca sunteti insarcinata, alaptati, sunteti alergic sau aveti aveti o contraindicatie la aspirina. Daca administrati aspirina, anticoagulante sau alte medicamente, consultati un medic specialist inainte de a utiliza acest produs. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale, sau daca suferiti de probleme stomacale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu contine: arome artificiale, grau, gluten. Conditii de pastrare: In ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei. Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj. Producator: General Nutrition Corp. Pittsburgh, PA 15222, USA. Fabricat in: USA

  GNC GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat, 240 tb GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati doua tablete la micul-dejun si doua tablete la…GNC GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat, 240 tb GNC Calcimate CompleteÔäó, Calciu Citrat Malat Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati doua tablete la micul-dejun si doua tablete la…
 • Hypericum, Citrat de Calciu Biologic, 60 cps

  Hypericum, Citrat de Calciu Biologic, 60 cps

  Hypericum Hypericum, Citrat de Calciu Biologic, 60 cps Supliment alimentar cu rol adjuvant ├«n ├«nt─ârirea oaselor prin absorb╚Ťia maxim─â a calciului biologic extras din coji de ou─â.

  Hypericum Hypericum, Citrat de Calciu Biologic, 60 cps Supliment alimentar cu rol adjuvant ├«n ├«nt─ârirea oaselor prin absorb╚Ťia maxim─â a calciului biologic extras din coji de ou─â.Hypericum Hypericum, Citrat de Calciu Biologic, 60 cps Supliment alimentar cu rol adjuvant ├«n ├«nt─ârirea oaselor prin absorb╚Ťia maxim─â a calciului biologic extras din coji de ou─â.
 • Parapharm, Vitamina A, 10000 UI, 30 capsule

  Parapharm, Vitamina A, 10000 UI, 30 capsule

  Parapharm Parapharm, Vitamina A, 10000 UI, 30 capsule Acest supliment alimentar con╚Ťine vitamina A natural─â extras─â din morcovi.

  Parapharm Parapharm, Vitamina A, 10000 UI, 30 capsule Acest supliment alimentar con╚Ťine vitamina A natural─â extras─â din morcovi.Parapharm Parapharm, Vitamina A, 10000 UI, 30 capsule Acest supliment alimentar con╚Ťine vitamina A natural─â extras─â din morcovi.
 • Dr.Max Zinc 15mg, 30 comprimate

  Dr.Max Zinc 15mg, 30 comprimate

  Produsul este un supliment alimentar ce contine zinc sub forma organica de citrat cu o absorbtie inalta.

  Produsul este un supliment alimentar ce contine zinc sub forma organica de citrat cu o absorbtie inalta.Produsul este un supliment alimentar ce contine zinc sub forma organica de citrat cu o absorbtie inalta.
 • Biotina 5000 mcg, 120 capsule, GNC

  Biotina 5000 mcg, 120 capsule, GNC

  Biotina este o vitamina esentiala pentru metabolismul energetic si sinteza de acizi grasi. Actiunea ei s-a dovedit favorabila in acneea vulgara, rozacee, in furunculoza si psoriazis.

  Biotina este o vitamina esentiala pentru metabolismul energetic si sinteza de acizi grasi. Actiunea ei s-a dovedit favorabila in acneea vulgara, rozacee, in furunculoza si psoriazis.Biotina este o vitamina esentiala pentru metabolismul energetic si sinteza de acizi grasi. Actiunea ei s-a dovedit favorabila in acneea vulgara, rozacee, in furunculoza si psoriazis.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, a╚Ťi ajuns la locul potrivit. Aici, pe hexi.ro, ├«ncerc─âm mereu s─â avem un inventar c├ót mai diversificat, astfel s─â existe ceva pe gustul tuturor. ╚śi pentru c─â dorim ca ╚Öi clien╚Ťii no╚Ötri s─â ob╚Ťin─â cel mai mult pentru banii acestora, v─â oferim pre╚Ťuri competitive pentru toata colec╚Ťia Vitamine si minerale.

A╚Öadar, fie c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celui mai recent model sau vre╚Ťi doar s─â g─âsi╚Ťi o ofert─â excelent─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ne verifica╚Ťi ├«nainte. Pe langa aceasta, hexi.ro pune la dispozi╚Ťie o experien╚Ť─â excelent─â de servicii pentru clien╚Ťi ╚Öi pune la dispozi╚Ťie informa╚Ťii suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cump─âr─âtori s─â ia decizii informate.

├Än pia╚Ťa de ast─âzi, este important s─â compara╚Ťi ofertele la produse Vitamine si minerale ├«nainte de a cumpara. F─âc├ónd acest lucru, sper─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri tot ce au nevoie ├«ntr-un singur loc.

Economii uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuit─â pentru anumite comenzi

Dore╚Öti s─â faci cump─âr─âturi de ├«n perioada s─ârb─âtorilor f─âr─â s─â achi╚Ťi transportul? Ai noroc! Mul╚Ťi comercian╚Ťi ofer─â transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce ├«nseamn─â ÔÇ×calificatÔÇŁ? ├Än general, ├«nseamn─â c─â aceast─â comanda trebuie s─â respecte o sum─â minim─â de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuit─â al majorit─â╚Ťii magazinelor este de 250 lei. Al╚Ťi comercian╚Ťi au cerin╚Ťe diferite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra.

Costurile de expediere pot cre╚Öte cu adev─ârat, a╚Öa c─â atunci c├ónd pute╚Ťi profita╚Ťi de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai pu╚Ťin de care s─â-╚Ťi faci griji atunci c├ónd ├«ncerci s─â g─âse╚Öti cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte u╚Öor s─â returnezi orice produs de care nu e╚Öti mul╚Ťumit. Comercian╚Ťi ce expun produse pe hexi.ro accepta retururi pentru toate produsele, f─âr─â ├«ntreb─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie o luna pentru a returna Vitamine si minerale ╚Öi a primi banii inapoi. Pentru a ├«ncepe un retur, pur ╚Öi simplu contacta╚Ťi comerciantul ╚Öi acesta v─â va pune la dispozi╚Ťie un formular pentru retur. Dorim s─â fi╚Ťi sut─â la sut─â mul╚Ťumit de cumparaturile dvs., a╚Öa c─â multe magazine pun la dispozi╚Ťie retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cump─âra╚Ťi acum pentru oferte grozave!

S─ârb─âtorile sunt chiar dup─â col╚Ť ╚Öi asta ├«nseamn─â c─â este timpul s─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile pentru oferte grozave! Dar unde po╚Ťi g─âsi cele mai bune oferte? ╚śi de unde ╚Ötii cu adev─ârat dac─â faci o afacere bun─â?

Iat─â c├óteva sfaturi pentru a v─â ajuta s─â g─âsi╚Ťi cele mai bune oferte pentru cadouri de s─ârb─âtori sau alte ocazii precum zile de na╚Ötere.

Cump─âra╚Ťi mai devreme: cu c├ót ├«ncepe╚Ťi mai devreme cump─âr─âturile, cu at├ót este mai probabil s─â g─âsi╚Ťi oferte grozave. Multe magazine ofer─â reduceri ╚Öi promo╚Ťii speciale ├«n s─âpt─âm├ónile premerg─âtoare s─ârb─âtorilor, a╚Öa c─â ├«ncepe╚Ťi cump─âr─âturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Face╚Ťi comparatii de pre╚Ť: nu presupune╚Ťi doar c─â primul magazin pe care ├«l vizita╚Ťi are cele mai bune oferte. Acorda╚Ťi-v─â timp pentru a compara pre╚Ťurile de la diferite magazine ├«nainte de a lua deciziafinal─â.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din Rom├ónia pentru ca tu sa po╚Ťi g─âsi totul ├«ntr-un singur loc.

Pre╚Ťuri mici ╚Öi selec╚Ťii mari de produse

E╚Öti ├«n c─âutarea unei oferte de pret pentru Vitamine si minerale? Site-ul nostru ofer─â pre╚Ťuri mici ╚Öi o selec╚Ťie larg─â de produse, aici este locul unde pute╚Ťi g─âsi ceea ce c─âuta╚Ťi. Cu oferte pentru orice ├«╚Ťi po╚Ťi imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguran╚Ť─â vei g─âsi ceea ce ai nevoie la un pre╚Ť pe care ╚Ťi-l po╚Ťi permite. Deci data viitoare c├ónd sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei oferte grozave pentru Vitamine si minerale, asigura╚Ťi-v─â c─â vizita╚Ťi magazinul nostru!