Afișez 1 - 60 din 606 rezultate

 • Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si generala. Util in caz de otite.

   

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…
 • Serum pentru unghii si cuticule roll-on, 10ml, Sabio

  Serum pentru unghii si cuticule roll-on, 10ml, Sabio

  Serumul pentru unghii si cuticule  este un produs absolut necesar pentru ingrijirea permanenta si atenta a cuticulelor, astfel incat, in timp, sa nu mai fie necesara indepartarea acestora prin taiere.

  Serumul pentru unghii si cuticule  este un produs absolut necesar pentru ingrijirea permanenta si atenta a cuticulelor, astfel incat, in timp, sa nu mai fie necesara indepartarea acestora prin taiere.Serumul pentru unghii si cuticule  este un produs absolut necesar pentru ingrijirea permanenta si atenta a cuticulelor, astfel incat, in timp, sa nu mai fie necesara indepartarea acestora prin taiere.
 • Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.
 • Junior Guard D3 500UI, 10ml, Evital

  Junior Guard D3 500UI, 10ml, Evital

  Junior Guard D3 este un supliment alimentar cu un gust foarte bun, de lamaie si o rata mare de absobtie.

  Junior Guard D3 este un supliment alimentar cu un gust foarte bun, de lamaie si o rata mare de absobtie.Junior Guard D3 este un supliment alimentar cu un gust foarte bun, de lamaie si o rata mare de absobtie.
 • Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilorParasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor
 • Ulei esential integral de cimbru, 10ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de cimbru, 10ml, Bionovativ

  Contribuie la fluidizarea secretiilor bronhice si nazale; sustine functionarea normala a stomacului, a intestinului subtire si a intestinului gros, motilitatea normala a intestinelor si a tubului dig

  Contribuie la fluidizarea secretiilor bronhice si nazale; sustine functionarea normala a stomacului, a intestinului subtire si a intestinului gros, motilitatea normala a intestinelor si a tubului digContribuie la fluidizarea secretiilor bronhice si nazale; sustine functionarea normala a stomacului, a intestinului subtire si a intestinului gros, motilitatea normala a intestinelor si a tubului dig
 • Balsam de buze nutritiv, 10ml, Gamarde

  Balsam de buze nutritiv, 10ml, Gamarde

  Netezeste, protejeaza si reconstruieste epiderma buzelor uscate, crapate sau iritate, datorita formulei concentrate bogate in uleiuri esentiale: ulei de susan, cocos si argan.

  Netezeste, protejeaza si reconstruieste epiderma buzelor uscate, crapate sau iritate, datorita formulei concentrate bogate in uleiuri esentiale: ulei de susan, cocos si argan.Netezeste, protejeaza si reconstruieste epiderma buzelor uscate, crapate sau iritate, datorita formulei concentrate bogate in uleiuri esentiale: ulei de susan, cocos si argan.
 • Vitamina A, 10ml, Trio Verde

  Vitamina A, 10ml, Trio Verde

  Normalizator al pielii, ofera suplete, vitalitate si regularizeaza cresterea celulelor epidermice. Favorizeaza hidratarea, are actiune antioxidanta, accelereaza reinnoirea celulara si creste elasticitatea, previnind imbatranirea pielii.

   

  Normalizator al pielii, ofera suplete, vitalitate si regularizeaza cresterea celulelor epidermice. Favorizeaza hidratarea, are actiune antioxidanta, accelereaza reinnoirea celulara si creste elasticitatea, previnind imbatranirea pielii.  Normalizator al pielii, ofera suplete, vitalitate si regularizeaza cresterea celulelor epidermice. Favorizeaza hidratarea, are actiune antioxidanta, accelereaza reinnoirea celulara si creste elasticitatea, previnind imbatranirea pielii.  
 • High Impact Volume Mascara, 10ml, Clinique

  High Impact Volume Mascara, 10ml, Clinique

  Mascara ce asigura volum genelor cu fiecare atingere, datorita periei extraordinare ce invaluie instant genele intr-un efect dramatic si uimitor.

  Mascara ce asigura volum genelor cu fiecare atingere, datorita periei extraordinare ce invaluie instant genele intr-un efect dramatic si uimitor.Mascara ce asigura volum genelor cu fiecare atingere, datorita periei extraordinare ce invaluie instant genele intr-un efect dramatic si uimitor.
 • Ulei esential pur de lamaie (citrus limonum peel), 10ml, Sabio

  Ulei esential pur de lamaie (citrus limonum peel), 10ml, Sabio

  Uleiul esential de lamaie este obtinut prin presarea la rece a cojii de lamaie. Are un miros citric intens, foarte placut si revigorant. Este recunoscut ca si degresant si antiseptic, cu proprietati revigorante si racoritoare. Pe piele si pa

  Uleiul esential de lamaie este obtinut prin presarea la rece a cojii de lamaie. Are un miros citric intens, foarte placut si revigorant. Este recunoscut ca si degresant si antiseptic,…Uleiul esential de lamaie este obtinut prin presarea la rece a cojii de lamaie. Are un miros citric intens, foarte placut si revigorant. Este recunoscut ca si degresant si antiseptic,…
 • Ulei esential integral pur de eucalipt, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de eucalipt, 10ml, Cosmopharm

  EUCALIPT  Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus globulus.

  EUCALIPT┬á Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus…EUCALIPT┬á Ulei esential integral, 100% atural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Eucalipt. Obtinut prin distilare cu aburi din frunze si ramuri tinere ale plantei Eucalyptus…
 • Lac vegan de unghii Rouge Prfait, 10ml, Charlotte Bio

  Lac vegan de unghii Rouge Prfait, 10ml, Charlotte Bio

  Lacurile de unghii Charlotte Bio ofera stralucire optima si acoperire perfecta datorita culorilor intense si texturilor senzoriale.

  Lacurile de unghii Charlotte Bio ofera stralucire optima si acoperire perfecta datorita culorilor intense si texturilor senzoriale.Lacurile de unghii Charlotte Bio ofera stralucire optima si acoperire perfecta datorita culorilor intense si texturilor senzoriale.
 • Ulei Bio Esential Manuka 40% (Leptospermum Scoparium) in alcool, 10ml, Sonnentor

  Ulei Bio Esential Manuka 40% (Leptospermum Scoparium) in alcool, 10ml, Sonnentor

  Brand-ul Sonnentor are ca deviza ÔÇť┬á Unde bucuria creste in mod naturalÔÇŁ┬á si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.

  Brand-ul Sonnentor are ca deviza ÔÇť┬á Unde bucuria creste in mod naturalÔÇŁ┬á si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile…Brand-ul Sonnentor are ca deviza ÔÇť┬á Unde bucuria creste in mod naturalÔÇŁ┬á si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile…
 • DVR Pharm Lavanda ulei esential integral, 10ml

  DVR Pharm Lavanda ulei esential integral, 10ml

  Sustine sanatatea cailor respiratorii prin efectul activitatii antibacteriene, indepartand astfel disfunctiile cailor respiartorii.

  Sustine sanatatea cailor respiratorii prin efectul activitatii antibacteriene, indepartand astfel disfunctiile cailor respiartorii.Sustine sanatatea cailor respiratorii prin efectul activitatii antibacteriene, indepartand astfel disfunctiile cailor respiartorii.
 • Ulei esential integral pur de menta, 10ml, Cosmopharm

  Ulei esential integral pur de menta, 10ml, Cosmopharm

  MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.

  MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.MENTA Ulei esential integral, 100% natural, pur. Produsul contine ulei esential integral, 100% natural, pur de Menta. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei de Mentha piperita.
 • Ulei esential de Eucalipt, 10ml, Solaris

  Ulei esential de Eucalipt, 10ml, Solaris

  Actioneaza ca antigripal, antiseptic, antiinflamator, emolient al cailor respiratorii, cicatrizant si antihelmintic.

  Actioneaza ca antigripal, antiseptic, antiinflamator, emolient al cailor respiratorii, cicatrizant si antihelmintic.Actioneaza ca antigripal, antiseptic, antiinflamator, emolient al cailor respiratorii, cicatrizant si antihelmintic.
 • Ulei de mir, 10ml, Steaua Divina

  Ulei de mir, 10ml, Steaua Divina

  Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.

  Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.
 • Niavis Vitamina A, 10ml

  Niavis Vitamina A, 10ml

  Vitamina A este una din cele mai importante vitamine fiind esentiala pentru cresterea, dezvoltarea ┼či integritatea structurala cutanata, fiind si un normalizator al pielii. Vitamina A si derivatii sai au efecte multiple recunoscute in produsele cosmetice.

  Vitamina A este una din cele mai importante vitamine fiind esentiala pentru cresterea, dezvoltarea ┼či integritatea structurala cutanata, fiind si un normalizator al pielii. Vitamina A si derivatii sai au…Vitamina A este una din cele mai importante vitamine fiind esentiala pentru cresterea, dezvoltarea ┼či integritatea structurala cutanata, fiind si un normalizator al pielii. Vitamina A si derivatii sai au…
 • CosmoPharm Ulei Esential de Lavanda Nediluat, Pur, 10ml

  CosmoPharm Ulei Esential de Lavanda Nediluat, Pur, 10ml

  ULEI ESENTIAL INTEGRAL 100% NATURAL PUR de Lavanda. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei Lavandula angustifolia.Originara din bazinul Marii Mediterane, lavanda este folosita pe scara larga de mii de ani datorita aromei florale linistitoare care este adesea adaugata parfumurilor, uleiurilor de masaj si produselor de ingrijire a pielii.Primele consemnari despre calitatile vindecatoare ale lavandei dateaza inca din anul 77.d.Hr, cand medicul militar grec Dioscoride recunostea lavanda pentru beneficiile terapeutice si antiseptice, pentru utilitatea sa in tratarea intepaturilor de insecte, dar si pentru parfumarea vesmintelor.

  ULEI ESENTIAL INTEGRAL 100% NATURAL PUR de Lavanda. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei Lavandula angustifolia.Originara din bazinul Marii Mediterane, lavanda este folosita pe scara larga…ULEI ESENTIAL INTEGRAL 100% NATURAL PUR de Lavanda. Obtinut prin distilare cu aburi din partile aeriene ale plantei Lavandula angustifolia.Originara din bazinul Marii Mediterane, lavanda este folosita pe scara larga…
 • Ulei esential de brad, 10ml, Solaris

  Ulei esential de brad, 10ml, Solaris

  Acest ulei confera o aroma proaspata si energizanta. Este folosit in cosmetica si aromaterapie. Utilizat in crema de seara pentru a diminua ridurile. Potrivit pentru vindecarea arsurilor, ranilor si a cicatricilor.

  Acest ulei confera o aroma proaspata si energizanta. Este folosit in cosmetica si aromaterapie. Utilizat in crema de seara pentru a diminua ridurile. Potrivit pentru vindecarea arsurilor, ranilor si a…Acest ulei confera o aroma proaspata si energizanta. Este folosit in cosmetica si aromaterapie. Utilizat in crema de seara pentru a diminua ridurile. Potrivit pentru vindecarea arsurilor, ranilor si a…
 • SOiL Ulei Esential Scortisoara, 10ml

  SOiL Ulei Esential Scortisoara, 10ml

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor arborilor de Scortisoara, fiind mai benefic decat uleiul extras din scoarta arborelui de Scortisoara. Uleiul esential de Scortisoara extras din frunze are un efect de tonifiere asupra corpului si stimuleaza sistemul glandular. Relaxeaza musculatura incordata, usureaza durerea articulatiilor, reduce crampele menstruale si creste circulatia sangvina. Poate fi folosit si pentru tratarea infectiilor tractului respirator.SOiL Ulei Esential Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…
 • Ulei Esential Lamaie 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil

  Ulei Esential Lamaie 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil

  Uleiul esential organic de Lamaie (Citrus limon)  este un produs dintr-o singura specie de planta si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante, facut din coaja copacului de Lamaie, este un ulei plin de viata, cu aroma de citrice.

  Uleiul esential organic de Lamaie (Citrus limon)┬á este un produs dintr-o singura specie de planta si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante, facut din coaja…Uleiul esential organic de Lamaie (Citrus limon)┬á este un produs dintr-o singura specie de planta si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante, facut din coaja…
 • Ulei esential de tamaie, 10ml, Solaris

  Ulei esential de tamaie, 10ml, Solaris

  Uleiul esential de tamaie este unul dintre cele mai pretioase uleiuri. Este extrem de benefic pentru imbunatatirea starii mentale si emotionale.

  Uleiul esential de tamaie este unul dintre cele mai pretioase uleiuri. Este extrem de benefic pentru imbunatatirea starii mentale si emotionale.Uleiul esential de tamaie este unul dintre cele mai pretioase uleiuri. Este extrem de benefic pentru imbunatatirea starii mentale si emotionale.
 • Ulei esential oregano, 10ml, Mayam

  Ulei esential oregano, 10ml, Mayam

  Uleiul esential de oregano este cunoscut pentru efectul antiseptic, antiinfectios, fungicid, paraziticid, stimulator si tonifiant. Este apreciat in compozitii pentru ameliorarea afectiunilor cutanate, scalp cu probleme, igiena intima, micoze ale pielii.

   

   

  Uleiul esential de oregano este cunoscut pentru efectul antiseptic, antiinfectios, fungicid, paraziticid, stimulator si tonifiant. Este apreciat in compozitii pentru ameliorarea afectiunilor cutanate, scalp cu probleme, igiena intima, micoze ale…Uleiul esential de oregano este cunoscut pentru efectul antiseptic, antiinfectios, fungicid, paraziticid, stimulator si tonifiant. Este apreciat in compozitii pentru ameliorarea afectiunilor cutanate, scalp cu probleme, igiena intima, micoze ale…
 • Ulei esential din extract balsamic de benzoina (styrax benzoin, dipropylene glycol), 10ml, Sabio

  Ulei esential din extract balsamic de benzoina (styrax benzoin, dipropylene glycol), 10ml, Sabio

  Beneficiile extractului balsamic de benzoina sunt atribuite proprietatilor sale anti-depresive, deodorante, dezinfectante si relaxante. Imbunatateste starea de spirit, stimuleaza bataile inimii si imbunatateste circul

  Beneficiile extractului balsamic de benzoina sunt atribuite proprietatilor sale anti-depresive, deodorante, dezinfectante si relaxante. Imbunatateste starea de spirit, stimuleaza bataile inimii si imbunatateste circulBeneficiile extractului balsamic de benzoina sunt atribuite proprietatilor sale anti-depresive, deodorante, dezinfectante si relaxante. Imbunatateste starea de spirit, stimuleaza bataile inimii si imbunatateste circul
 • Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio

  Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio

  Un produs inovator pentru memorie si concentrare, ce are la baza o doza mare de ginkgo biloba, suc concentrat de afin imbogatit cu un complex din trei muguri Bio: ginkgo biloba, maslin, stejar.

  Un produs inovator pentru memorie si concentrare, ce are la baza o doza mare de ginkgo biloba, suc concentrat de afin imbogatit cu un complex din trei muguri Bio: ginkgo…Un produs inovator pentru memorie si concentrare, ce are la baza o doza mare de ginkgo biloba, suc concentrat de afin imbogatit cu un complex din trei muguri Bio: ginkgo…
 • Ulei odorizant de liliac, 10ml, Solaris

  Ulei odorizant de liliac, 10ml, Solaris

  Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilarea plantelor, sunt folosite in scop terapeutic, pentru utilizarea cu scop de aromaterapie.

  Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilarea plantelor, sunt folosite in scop terapeutic, pentru utilizarea cu scop de aromaterapie.Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilarea plantelor, sunt folosite in scop terapeutic, pentru utilizarea cu scop de aromaterapie.
 • DVR Pharm Ulei esential portocala dulce, 10ml

  DVR Pharm Ulei esential portocala dulce, 10ml

  Uleiul volatil obtinut din coaja portocalei este, fara doar si poate, unul dintre cele mai placute si folosite din lume. Insa, acest ulei este mult mai mult decat un aromatizant agreabil, efectele sale terapeutice fiind uimitor de vaste. Aroma portocalei regleaza activitatea emotionala, normalizeaza digestia, stimuleaza detoxifierea organis-mului, dar si un tip special de detoxifiere si anume cea psihica.

  Uleiul volatil obtinut din coaja portocalei este, fara doar si poate, unul dintre cele mai placute si folosite din lume. Insa, acest ulei este mult mai mult decat un aromatizant…Uleiul volatil obtinut din coaja portocalei este, fara doar si poate, unul dintre cele mai placute si folosite din lume. Insa, acest ulei este mult mai mult decat un aromatizant…
 • AS-Ecrinal lac intaritor, 10ml

  AS-Ecrinal lac intaritor, 10ml

  AS-Ecrinal lac intaritor- Tratament pentru unghii moi, fragile, casante, subtiate, exfoliate.

  AS-Ecrinal lac intaritor- Tratament pentru unghii moi, fragile, casante, subtiate, exfoliate.AS-Ecrinal lac intaritor- Tratament pentru unghii moi, fragile, casante, subtiate, exfoliate.
 • Royal Jelly & Ginseng, 10 fiole x 10ml, Naturalia Diet

  Royal Jelly & Ginseng, 10 fiole x 10ml, Naturalia Diet

  Royal Jelly & Ginseng este imunostimulator si tonic general. Reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor. Amelioreaza tulburarile provocate de climacterium si andropauza.

   

  Royal Jelly & Ginseng este imunostimulator si tonic general. Reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor. Amelioreaza tulburarile provocate de climacterium si andropauza.  Royal Jelly & Ginseng este imunostimulator si tonic general. Reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor. Amelioreaza tulburarile provocate de climacterium si andropauza.  
 • Spray Natural Potent, 10ml, Naturalia Diet

  Spray Natural Potent, 10ml, Naturalia Diet

  Natural Potent are la baza o reteta exclusiva din extracte de ierburi salbatice proaspete obtinute dupa un proces complex de tratare, pregatire, rafinare si extragere a substantelor active.

   

  Natural Potent are la baza o reteta exclusiva din extracte de ierburi salbatice proaspete obtinute dupa un proces complex de tratare, pregatire, rafinare si extragere a substantelor active.  Natural Potent are la baza o reteta exclusiva din extracte de ierburi salbatice proaspete obtinute dupa un proces complex de tratare, pregatire, rafinare si extragere a substantelor active.  
 • Ulei esential de lamaie, 10ml, Solaris

  Ulei esential de lamaie, 10ml, Solaris

  Uleiul de lamaie poate fi folosit in aparatul de aromoterapie, pentru purificarea aerului si a suprafetelor, dar si adaugat in compozitiile cosmetice: sampoane, creme si in tratarea unor afectiuni

  Uleiul de lamaie poate fi folosit in aparatul de aromoterapie, pentru purificarea aerului si a suprafetelor, dar si adaugat in compozitiile cosmetice: sampoane, creme si in tratarea unor afectiuniUleiul de lamaie poate fi folosit in aparatul de aromoterapie, pentru purificarea aerului si a suprafetelor, dar si adaugat in compozitiile cosmetice: sampoane, creme si in tratarea unor afectiuni
 • SOiL Ulei Esential Arbore de Ceai Lamaios, 10ml

  SOiL Ulei Esential Arbore de Ceai Lamaios, 10ml

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor si crengilor Arborelui de Ceai Lamaios. Uleiul esential de Arbore de Ceai Lamaios are toate proprietatile antiseptice, antibacteriene si antifungice foarte eficiente, asociate uleiului de Arbore de Ceai, dar emana suplimentar un parfum delicios si racoritor de lamaie. Arborele de Ceai Lamaios face parte din aceeasi familie de plante precum Arborele de Ceai, dar are componente active diferite. Uleiul esential de Arbore de Ceai Lamaios ajuta la combaterea tusei si a racelii, stimuland imunitatea. Este recomandat pentru tratamentul pielii uleioase si a acneei si este, de asemenea, utilizat cu succes ca insecticid natural.SOiL Ulei Esential Arbore de Ceai Lamaios (Leptospermum petersoni) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…
 • ULEI ESENTIAL CITRONELLA 10ml HERBAVIT

  ULEI ESENTIAL CITRONELLA 10ml HERBAVIT

  Herbavit

  HerbavitHerbavit
 • Substituent

  Ulei esential de Tea Tree Bio, 10ml, Mayam

  Uleiul esential de Tea Tree are virtuti incontestabile si dovedite, actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice, si este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.

   

  Uleiul esential de Tea Tree are virtuti incontestabile si dovedite, actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice, si este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.…Uleiul esential de Tea Tree are virtuti incontestabile si dovedite, actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice, si este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.…
 • Ulei odorizant Pepene Galben, 10ml, Solaris

  Ulei odorizant Pepene Galben, 10ml, Solaris

  Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie.Se foloseste in lampa de aromoterapie.

  Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie.Se foloseste in lampa de aromoterapie.Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie.Se foloseste in lampa de aromoterapie.
 • Ulei odorizant de lacramioare, 10ml, Solaris

  Ulei odorizant de lacramioare, 10ml, Solaris

  Uleiul de lacramioare este un ulei rafinat. Folosirea acestui ulei creeaza o atmosfera deosebita si confortabila.

   

  Uleiul de lacramioare este un ulei rafinat. Folosirea acestui ulei creeaza o atmosfera deosebita si confortabila.  Uleiul de lacramioare este un ulei rafinat. Folosirea acestui ulei creeaza o atmosfera deosebita si confortabila.  
 • Ulei de canepa cu 2500 CBD 500mg CBDA 500mg CBGA, 10ml, HempAID

  Ulei de canepa cu 2500 CBD 500mg CBDA 500mg CBGA, 10ml, HempAID

  Ulei din seminte de canepa cu 2500mg canabidiol (CBD), 500mg acid canabidiolic (CBDA), 500mg acid canabigerolic (CBGA), terpene, alti compusi bioactivi si 0% THC.

  Ulei din seminte de canepa cu 2500mg canabidiol (CBD), 500mg acid canabidiolic (CBDA), 500mg acid canabigerolic (CBGA), terpene, alti compusi bioactivi si 0% THC.Ulei din seminte de canepa cu 2500mg canabidiol (CBD), 500mg acid canabidiolic (CBDA), 500mg acid canabigerolic (CBGA), terpene, alti compusi bioactivi si 0% THC.
 • Ser regenerant, 10ml, Raftul cu miresme

  Ser regenerant, 10ml, Raftul cu miresme

  Infuzia de 15 uleiuri regenerante imprima tenului un aspect radiant si lucreaza activ pentru reducerea ridurilor prin stimularea crearii de colagen si elastina.

   

  Infuzia de 15 uleiuri regenerante imprima tenului un aspect radiant si lucreaza activ pentru reducerea ridurilor prin stimularea crearii de colagen si elastina.  Infuzia de 15 uleiuri regenerante imprima tenului un aspect radiant si lucreaza activ pentru reducerea ridurilor prin stimularea crearii de colagen si elastina.  
 • Ulei de zmeura Bio, 10ml, Mayam

  Ulei de zmeura Bio, 10ml, Mayam

  Uleiul de zmeura previne imbatranirea prematura a pielii, este regenerator si reparator. Poseda proprietati antiinflamatoare si cicatrizante. Reputat antioxidant si protector celular in compozitiile pentru protectia pielii inainte de expunerea la soare.

   

   

  Uleiul de zmeura previne imbatranirea prematura a pielii, este regenerator si reparator. Poseda proprietati antiinflamatoare si cicatrizante. Reputat antioxidant si protector celular in compozitiile pentru protectia pielii inainte de expunerea…Uleiul de zmeura previne imbatranirea prematura a pielii, este regenerator si reparator. Poseda proprietati antiinflamatoare si cicatrizante. Reputat antioxidant si protector celular in compozitiile pentru protectia pielii inainte de expunerea…
 • Picaturi oftalmice HA 0.2% Plus, 10ml, Xailin

  Picaturi oftalmice HA 0.2% Plus, 10ml, Xailin

  Hidrateaza si amelioreaza simptomele asociate cu sindromul de ochi uscat si iritatia ochilor, roseata si oboseala cauzate de utilizarea prelungita a ecranelor, expunerea la factori de mediu precum vant, soare, aer uscat, apa sarata, fum, praf, aer conditionat si incalzire. Previne simptomele iritatiei oculare cauzate de utilizarea lentilelor de contact.

  Hidrateaza si amelioreaza simptomele asociate cu sindromul de ochi uscat si iritatia ochilor, roseata si oboseala cauzate de utilizarea prelungita a ecranelor, expunerea la factori de mediu precum vant, soare,…Hidrateaza si amelioreaza simptomele asociate cu sindromul de ochi uscat si iritatia ochilor, roseata si oboseala cauzate de utilizarea prelungita a ecranelor, expunerea la factori de mediu precum vant, soare,…
 • Fiole cu vitamina C pentru luminozitate, 10ml, Babaria

  Fiole cu vitamina C pentru luminozitate, 10ml, Babaria

  Fiole cu vitamina C, formulate pentru a lasa pielea stralucitoare in timp ce hidrateaza si imbunatateste textura acesteia.

  Fiole cu vitamina C, formulate pentru a lasa pielea stralucitoare in timp ce hidrateaza si imbunatateste textura acesteia.Fiole cu vitamina C, formulate pentru a lasa pielea stralucitoare in timp ce hidrateaza si imbunatateste textura acesteia.
 • Fiole cu acid glicolic Anti-Aging, 10ml, Babaria

  Fiole cu acid glicolic Anti-Aging, 10ml, Babaria

  Fiole cu Acid Glicolic Babaria au o formula ce ofera actiune anti-imbatranire si peeling, reinnoind pielea, sporind in acelasi timp hidratarea si elasticitatea acesteia.

  Fiole cu Acid Glicolic Babaria au o formula ce ofera actiune anti-imbatranire si peeling, reinnoind pielea, sporind in acelasi timp hidratarea si elasticitatea acesteia.Fiole cu Acid Glicolic Babaria au o formula ce ofera actiune anti-imbatranire si peeling, reinnoind pielea, sporind in acelasi timp hidratarea si elasticitatea acesteia.
 • Ulei de migdale dulci presat la rece, 10ml, Solaris

  Ulei de migdale dulci presat la rece, 10ml, Solaris

  Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a migdalelor dulci. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

   

  Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a migdalelor dulci. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara…Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a migdalelor dulci. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara…
 • Apivita Set cadou Masti de fata 4 x 8ml & Exfoliant de fata 50ml & Ulei de fata 10ml

  Apivita Set cadou Masti de fata 4 x 8ml & Exfoliant de fata 50ml & Ulei de fata 10ml

  Setul contine: APIVITA Masca de fata Prickly Pear Express Beauty 2x8ml, Scrub pentru fata Apricot 50ml si Ulei de fata Wine Elixir 10ml.

   

  Setul contine: APIVITA Masca de fata Prickly Pear Express Beauty 2x8ml, Scrub pentru fata Apricot 50ml si Ulei de fata Wine Elixir 10ml.  Setul contine: APIVITA Masca de fata Prickly Pear Express Beauty 2x8ml, Scrub pentru fata Apricot 50ml si Ulei de fata Wine Elixir 10ml.  
 • L’Erbolario Odorizant pentru masina cu frunza Silver Bouquet, 10ml

  L’Erbolario Odorizant pentru masina cu frunza Silver Bouquet, 10ml

  Interiorul masinii este ÔÇ×locuitÔÇ× in fiecare zi si poate necesita un strop de revigorare pentru a-i conferi acesteia, dar si soferului, un plus de energie.┬á

  Interiorul masinii este ÔÇ×locuitÔÇ× in fiecare zi si poate necesita un strop de revigorare pentru a-i conferi acesteia, dar si soferului, un plus de energie.┬áInteriorul masinii este ÔÇ×locuitÔÇ× in fiecare zi si poate necesita un strop de revigorare pentru a-i conferi acesteia, dar si soferului, un plus de energie.┬á
 • Baza pentru aplicare inainte de lac transparent, 10ml, Charlotte Bio

  Baza pentru aplicare inainte de lac transparent, 10ml, Charlotte Bio

  Baza de lac de unghii Charlotte Bio va uniformiza suprafata unghiei tale, protejand-o in acelasi timp.

  Baza de lac de unghii Charlotte Bio va uniformiza suprafata unghiei tale, protejand-o in acelasi timp.Baza de lac de unghii Charlotte Bio va uniformiza suprafata unghiei tale, protejand-o in acelasi timp.
 • Sensivit picaturi oftalmice, 10ml, Unimed Pharma

  Sensivit picaturi oftalmice, 10ml, Unimed Pharma

  Pentru ochi uscati si obositi.

   

  Pentru ochi uscati si obositi.  Pentru ochi uscati si obositi.  
 • Ulei esential pur de rozmarin (rosmarinus officinalis leaf), 10ml, Sabio

  Ulei esential pur de rozmarin (rosmarinus officinalis leaf), 10ml, Sabio

  Uleiul esential de rozmarin se obtine prin distilarea cu abur a partilor aeriene a plantelor tinere, are un miros caracteristic, foarte intens, stimulant si camforat. Stimuleaza regenerarea celulara, luptand impotriva aparit

  Uleiul esential de rozmarin se obtine prin distilarea cu abur a partilor aeriene a plantelor tinere, are un miros caracteristic, foarte intens, stimulant si camforat. Stimuleaza regenerarea celulara, luptand impotriva…Uleiul esential de rozmarin se obtine prin distilarea cu abur a partilor aeriene a plantelor tinere, are un miros caracteristic, foarte intens, stimulant si camforat. Stimuleaza regenerarea celulara, luptand impotriva…
 • Parfumant Toffee, 10ml, Mayam

  Parfumant Toffee, 10ml, Mayam

  Parfumant Toffee penetrant si complex, obtinut din molecule naturale si de sinteza, potrivit pentru diverse aplicatii.

   

  Parfumant Toffee penetrant si complex, obtinut din molecule naturale si de sinteza, potrivit pentru diverse aplicatii.  Parfumant Toffee penetrant si complex, obtinut din molecule naturale si de sinteza, potrivit pentru diverse aplicatii.  
 • SOLARIS Ulei odorizant flori de tei, 10ml

  SOLARIS Ulei odorizant flori de tei, 10ml

  Uleiul Flori de Tei are un miros discret si fin. Este recomandat pentru purificare aerului din casa ta.

  Uleiul Flori de Tei are un miros discret si fin. Este recomandat pentru purificare aerului din casa ta.Uleiul Flori de Tei are un miros discret si fin. Este recomandat pentru purificare aerului din casa ta.
 • Fares Noapte buna, N176, solutie uleiuri esentiale, 10ml

  Fares Noapte buna, N176, solutie uleiuri esentiale, 10ml

  Fares Fares Noapte buna, N176, solutie uleiuri esentiale, 10ml NOAPTE BUN─é solu╚Ťie are o formul─â inovativ─â pe baz─â de uleiuri esen╚Ťiale naturale, care contribuie la inducerea st─ârii de relaxare, ac╚Ťion├ónd ├«n mod benefic asupra tulbur─ârilor de somn ╚Öi favoriz├ónd instalarea natural─â a acestuia.

  Fares Fares Noapte buna, N176, solutie uleiuri esentiale, 10ml NOAPTE BUN─é solu╚Ťie are o formul─â inovativ─â pe baz─â de uleiuri esen╚Ťiale naturale, care contribuie la inducerea st─ârii de relaxare, ac╚Ťion├ónd…Fares Fares Noapte buna, N176, solutie uleiuri esentiale, 10ml NOAPTE BUN─é solu╚Ťie are o formul─â inovativ─â pe baz─â de uleiuri esen╚Ťiale naturale, care contribuie la inducerea st─ârii de relaxare, ac╚Ťion├ónd…
 • Solaris Tester Ulei esential patchouli 10ml

  Solaris Tester Ulei esential patchouli 10ml

  Solaris Solaris Tester Ulei esential patchouli 10ml Ulei esen╚Ťial de calitate superioar─â.

  Solaris Solaris Tester Ulei esential patchouli 10ml Ulei esen╚Ťial de calitate superioar─â.Solaris Solaris Tester Ulei esential patchouli 10ml Ulei esen╚Ťial de calitate superioar─â.
 • Bioland Junior Vitamina C Picaturi, 10ml

  Bioland Junior Vitamina C Picaturi, 10ml

  Beneficii┬áBioland Junior Vitamina C Picaturi:Vitamina C contribuie la men┼úinerea func┼úion─ârii normale a sistemului imunitar ├«n timpul exerci┼úiilor fizice intense ┼či dup─â acestea, la metabolismul energetic normal, la func┼úionarea normal─â a sistemului nervos, la men┼úinerea s─ân─ât─â┼úii psihice. Contribuie la formarea normal─â a colagenului pentru func┼úionarea normal─â a vaselor de s├ónge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, din┼úilor ┼či pielii. Contribuie la protejarea celulelor ├«mpotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii ┼či extenu─ârii, la func┼úionarea normal─â a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, cre┼čte absorb┼úia fierului.Ingrediente┬áBioland Junior Vitamina C Picaturi:10 ml solu┼úie con┼úin 1 g acid ascorbic (vitamina C).Mod de administrare┬áBioland Junior Vitamina C Picaturi:Se administreaz─â:- 8 pic─âturi pe zi pentru copii ├«ntre 1 – 3 ani;- 9-10 pic─âturi pe zi pentru copii ├«ntre 4-6 ani;- 11-12 pic─âturi pe zi pentru copii ├«ntre 7-9 ani;- 12-13 pic─âturi pe zi pentru copii ├«ntre 10-18 ani;- 14-15 pic─âturi pe zi pentru adul┼úi (peste 19 ani).├Än sarcin─â ┼či al─âptare se administreaz─â 17-18 pic─âturi pe zi.1 ml solu┼úie con┼úine aproximativ 23 de pic─âturi.O pic─âtur─â solu┼úie con┼úine aproximativ 4,34 mg vitamina C.

  Beneficii┬áBioland Junior Vitamina C Picaturi:Vitamina C contribuie la men┼úinerea func┼úion─ârii normale a sistemului imunitar ├«n timpul exerci┼úiilor fizice intense ┼či dup─â acestea, la metabolismul energetic normal, la func┼úionarea normal─â a…Beneficii┬áBioland Junior Vitamina C Picaturi:Vitamina C contribuie la men┼úinerea func┼úion─ârii normale a sistemului imunitar ├«n timpul exerci┼úiilor fizice intense ┼či dup─â acestea, la metabolismul energetic normal, la func┼úionarea normal─â a…
 • Ulei esential de citronella, 10ml, Mayam

  Ulei esential de citronella, 10ml, Mayam

  Cunoscuta si sub denumirea de Citronella de tip Java ÔÇô considerata superioara olfactiv, are un puternic parfum de lamaie, este o alegere buna pentru sapunuri, spray de camera, repelent de insecte, deodorante.

  Cunoscuta si sub denumirea de Citronella de tip Java ÔÇô considerata superioara olfactiv, are un puternic parfum de lamaie, este o alegere buna pentru sapunuri, spray de camera, repelent de…Cunoscuta si sub denumirea de Citronella de tip Java ÔÇô considerata superioara olfactiv, are un puternic parfum de lamaie, este o alegere buna pentru sapunuri, spray de camera, repelent de…
 • Ulei de ienupar, 10ml, Steaua Divina

  Ulei de ienupar, 10ml, Steaua Divina

  Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are miros dulceag balsamic si usor camforat este considerat panaceu pentru multe probleme de sanatate.

   

   

  Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are…Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are…
 • SOiL Ulei Esential Eucalipt, 10ml

  SOiL Ulei Esential Eucalipt, 10ml

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor de Eucalipt. Uleiul de Eucalipt este foarte placut pentru utilizarea sa in amestecurile de masaj si pentru inhalatii. Ajuta la curatarea cailor respiratorii si poate proteja impotriva racelilor. Poate fi util pentru ameliorarea muscaturilor de insecte, precum si a durerilor musculare. Este un ulei antiseptic, bine cunoscut pentru efectul decongestionant al cailor respiratorii si astfel poate fi benefic in raceli si gripe.SOiL Ulei Esential Eucalipt (Eucalyptus smithii) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

  Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.Acest ulei…
 • Mayam, Ulei esen╚Ťial de L─âm├óie f─âr─â furanocumarine Bio, Cosmos, 10ml

  Mayam, Ulei esen╚Ťial de L─âm├óie f─âr─â furanocumarine Bio, Cosmos, 10ml

  Mayam Mayam, Ulei esen╚Ťial de L─âm├óie f─âr─â furanocumarine Bio, Cosmos, 10ml Cu aroma sa revigorant─â ╚Öi voioas─â, uleiul de l─âm├óie are numeroase ├«ntrebuin╚Ť─âri ├«n cosmetic─â, cum ar fi: ├«ngrijirea tenului cu tendin╚Ť─â de ├«ngr─â╚Öare, pori ├«nfunda╚Ťi, comedoane, unghii casante, p─âr gras, celulit─â. Cur─â╚Ť─â ╚Öi ├«mprosp─âteaz─â aerul din ├«nc─âperi.

  Mayam Mayam, Ulei esen╚Ťial de L─âm├óie f─âr─â furanocumarine Bio, Cosmos, 10ml Cu aroma sa revigorant─â ╚Öi voioas─â, uleiul de l─âm├óie are numeroase ├«ntrebuin╚Ť─âri ├«n cosmetic─â, cum ar fi: ├«ngrijirea tenului…Mayam Mayam, Ulei esen╚Ťial de L─âm├óie f─âr─â furanocumarine Bio, Cosmos, 10ml Cu aroma sa revigorant─â ╚Öi voioas─â, uleiul de l─âm├óie are numeroase ├«ntrebuin╚Ť─âri ├«n cosmetic─â, cum ar fi: ├«ngrijirea tenului…
 • Crema corectoare colorata dermatologica antiacneica Clear Face, 10ml, Sebamed

  Crema corectoare colorata dermatologica antiacneica Clear Face, 10ml, Sebamed

  Aceasta crema este destinata ingrijirii corecte a pielii sanatoase impotriva acneei si a comedoanelor. 

   

   

   

  Aceasta crema este destinata ingrijirii corecte a pielii sanatoase impotriva acneei si a comedoanelor.       Aceasta crema este destinata ingrijirii corecte a pielii sanatoase impotriva acneei si a comedoanelor.       
 • Ulei esen╚Ťial de Busuioc tropical Bio, Cosmos, Mayam, 10ml

  Ulei esen╚Ťial de Busuioc tropical Bio, Cosmos, Mayam, 10ml

  Mayam Ulei esen╚Ťial de Busuioc tropical Bio, Cosmos, Mayam, 10ml Este des utilizat ├«n aromaterapie, fiind un ulei esen╚Ťial enrgizant ╚Öi tonic al sistemului nervos, cunoscut pentru efectul antiviral, digestiv, antispasmodic, antiinflamator, antidepresiv.

  Mayam Ulei esen╚Ťial de Busuioc tropical Bio, Cosmos, Mayam, 10ml Este des utilizat ├«n aromaterapie, fiind un ulei esen╚Ťial enrgizant ╚Öi tonic al sistemului nervos, cunoscut pentru efectul antiviral, digestiv,…Mayam Ulei esen╚Ťial de Busuioc tropical Bio, Cosmos, Mayam, 10ml Este des utilizat ├«n aromaterapie, fiind un ulei esen╚Ťial enrgizant ╚Öi tonic al sistemului nervos, cunoscut pentru efectul antiviral, digestiv,…