Afișez 1 - 60 din 2527 de rezultate

 • Secom Astaxanthin 12 mg, 30 capsule

  Secom Astaxanthin 12 mg, 30 capsule

  Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.

  Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.
 • Utipro plus AF, 15 capsule, Montavit

  Utipro plus AF, 15 capsule, Montavit

  Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor urologice.

  Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor…Utipro plus AF este destinat controlului si prevenirii infectiilor tractului urinar produse de agenti patogeni, precum E. Coli si alte bacterii gram negative, implicati in mod normal in etiologia infectiilor…
 • N-Acetyl L-Carnitine 550mg, 60 capsule, Zenyth

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg, 60 capsule, Zenyth

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.

   

  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.  N-Acetyl L-Carnitine 550mg este un supliment alimentar, recomandat pentru protectie antioxidanta, cresterea rezistentei la efort, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui cardiovascular.  
 • Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poateLinex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate
 • Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie. 

   

   

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     
 • Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 
 • Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu absorbtie ridicata si efect intens de intarire a sistemului imunitar.

   

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…
 • Ghimbir Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

  Ghimbir Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

  Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga planeta. Se folosesc radac

  Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga…Ghimbirul este o planta provenita din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevarat rezervor de fructe si de plante de leac pentru intreaga…
 • Echinacea, Vitamina C naturala, Seleniu, Zinc, 30 capsule, Rotta Natura

  Echinacea, Vitamina C naturala, Seleniu, Zinc, 30 capsule, Rotta Natura

  Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un mijloc de crestere a capacitatii de aparare a organismului impotriva agresiunii factorilor din mediul inconjurator.Provenienta naturala a acestui complex confera o absorbtie superioara in organism prin biodisponibilitatea crescuta.Contribuie la:functionarea normala a sistemului imunitarreducerea oboselii si extenuariifunctionarea normala a sistemului nervosasigurarea suportului necesar organismului in perioada de convalescentafunctionarea normala a sistemului nervosprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativmentinerea sanatatii parului, unghilor si pieliimetabolismul energetic normalRecomandat:pentru intarirea sistemului imunitarpersoanelor predispuse la viroze, raceli sau gripepentru grabirea vindecariiNu se administreaza in perioadele de pre si post vaccinare. A nu se administra de catre persoanele cu boli autoimune. Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.Ingrediente: Extract 100:1 din fructe de Maces (Rosa canina) cu minim 50% Vitamina C-160 mg., Extract din radacini de Echinacea purpurea cu minimum 4% polifenoli-150 mg., Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Zinc-150 mg., Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Seleniu-50 mg., Maltodextrina(agent de incarcare), gelatina(capsula)Fiecare capsula asigura 100% din doza zilnica recomandata de Vitamina C, 75% din doza zilnica recomandata de Zinc si 182% din doza zilnica recomandata de Seleniu. ADMINISTRARE1 capsula pe zi

  Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un…Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un…
 • WWB, 60 capsule, Organic India

  WWB, 60 capsule, Organic India

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • DVR Pharm Telom-R Nefroprotect, 120 capsule

  DVR Pharm Telom-R Nefroprotect, 120 capsule

  Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. 

  Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. 
 • Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi

  Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi

  Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu ulei de peste super concentrat care ajuta la mentinerea sanatatii creierului si inimii.

  Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu…Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu…
 • GNC Probiotic cu Tulpini Multiple 25 Miliarde CFUs, 30 capsule

  GNC Probiotic cu Tulpini Multiple 25 Miliarde CFUs, 30 capsule

  De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC Probiotic Solutions Multi Strain 25 este demonstrat clinic ca reface flora intestinala si sustine sanatatea digestiva, incepand chiar cu prima doza, fiecare capsula continand tulpini multiple de bacterii-probiotice, incluzand 25 de miliarde de organisme si culturi vii, active, intr-un spectru larg de specii microbiene probiotice, precum si FOS (fructo-oligozaharide)(prebiotice), acestea sunt fibre solubile care sustin acţiunea probioticelor, le hranesc si stimuleaza popularea lor.Eficacitate Garantata! Produsul GNC Ultra Probiotic Complex 25 Multi Strain a fost testat pentru a asigura existenta tuturor celor 25 de miliarde bacterii (probiotice) cu tulpini multiple in fiecare doza, ca fiind vii si active.

  De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC…De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC…
 • Hemoron, 40 capsule

  Hemoron, 40 capsule

  Hemoron® contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate într-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lamâi) sunt factori eficienti în consolidarea peretilor vaselor de sânge.Aesculus hippocastanum (castan) este recunoscut ca remediu ce ajuta la scaderea procesului edematos si inflamatiei care apar în cazul hemoroizilor. Uleiul de galbenele este considerat un agent natural ce sprijina efectele produsului prin capacitatea sa antiseptica, emolienta.Astfel, Hemoron® reda functionalitatea si elasticitatea venelor. Datorita comonentelor sale, 100% naturale, Hemoron® este eficient în restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari. Mentine si consolideaza peretii vaselor de sânge. Ajuta la scaderea edemului si inflamatiei care apar în cazul hemoroizilor.Recomandari: Hemoron® este eficient în disconfortul creat de disfunctiile de circulatie sangvina de la nivelul venelor hemoroidale (hemoroizi), manifestate prin simptome precum senzatie de durere, edeme, inflamatie.Ingrediente Hemoron:(1 cps) mg/cpsHesperidina 90.0Aesculus hippocastanum (castan) 80.0Citrus limonium (lamâi) 100.0Ulei de galbenele 5.0Mod de utilizare Hemoron: 2 capsule/ zi, administrate dimineata si seara, în timpul meselor. În criza hemoroidala, se pot administra pâna la 6 capsule pe zi (2 cps x 3/zi), pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).

  Hemoron┬« contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate ├«ntr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lam├ói) sunt…Hemoron┬« contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate ├«ntr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lam├ói) sunt…
 • Curcumin 550mg, 60 capsule, Zenyth

  Curcumin 550mg, 60 capsule, Zenyth

  Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor.

   

  Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii…Curcumin este un supliment alimentar 100% natural ce are la baza extractul de turmeric. Se recomanda administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si digestiv, dar si pentru imbunatatirea flexibilitatii…
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.
 • HOFIGAL Ulei salvie 0.5 g, 40 capsule moi

  HOFIGAL Ulei salvie 0.5 g, 40 capsule moi

  HOFIGAL Ulei de salvie este un supliment alimentar care contribuie la apararea naturala a organismului si sprijina sistemul imunitar.

  HOFIGAL Ulei de salvie este un supliment alimentar care contribuie la apararea naturala a organismului si sprijina sistemul imunitar.HOFIGAL Ulei de salvie este un supliment alimentar care contribuie la apararea naturala a organismului si sprijina sistemul imunitar.
 • Walmark Idelyn Urinal Akut, 10 capsule

  Walmark Idelyn Urinal Akut, 10 capsule

  Urinal Akut este un supliment ce contribuie la functionarea normala a vezicii urinare si a tractului urinar inferior.

  Urinal Akut este un supliment ce contribuie la functionarea normala a vezicii urinare si a tractului urinar inferior.Urinal Akut este un supliment ce contribuie la functionarea normala a vezicii urinare si a tractului urinar inferior.
 • Naturalis AquaSlim, 30 capsule

  Naturalis AquaSlim, 30 capsule

  Datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9 extracte din plante, AquaSlim are o actiune complexa, care ajuta la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de apa din organism.Fiecare femei isi doreste la un moment dat in viata sa slabeasca. Chiar daca apeleaza la diete stricte si la sport zilnic, pierderea in greutate in timp scurt este dificila pentru multe persoane. AquaSlim vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa aiba un corp sanatos, pentru ca prin detoxifiere, nu doar ca eliminam cantitatea de apa in exces din organism, ci si toxinele care influenteaza negativ starea ficatului.

  Datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9 extracte din plante, AquaSlim are o actiune complexa, care ajuta la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de…Datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9 extracte din plante, AquaSlim are o actiune complexa, care ajuta la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de…
 • GNC Ultra, previne caderea parului, 60 capsule

  GNC Ultra, previne caderea parului, 60 capsule

  GNC Women’s Ultra Nourish-HairÔäó este un produs premium cu multivitamine ce ofera nutrienti-cheie ce pot lipsi in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi, cauza ce poate duce la caderea parului.┬áGNC Women’s Ultra Nourish-HairÔäó contine cu un complex de aminoacizi, esentiali in regenerarea si crestere firelor de par puternice.

  GNC Women's Ultra Nourish-HairÔäó este un produs premium cu multivitamine ce ofera nutrienti-cheie ce pot lipsi in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi, cauza ce poate duce la caderea parului.┬áGNC…GNC Women's Ultra Nourish-HairÔäó este un produs premium cu multivitamine ce ofera nutrienti-cheie ce pot lipsi in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi, cauza ce poate duce la caderea parului.┬áGNC…
 • Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu, 10 capsule, Pro Natura

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti – bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu un continut bogat in saruri si minerake).

  Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu…
 • HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, 30 capsule

  HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, 30 capsule

  Alergy Stem se recomand─â pentru toate afec┼úiunile care apar pe fond imunitar. Alga AFA asociat─â cu extractul de Lemn dulce ╚Öi cu extractul de Trei fra╚Ťi p─âta╚Ťi are puternice efecte imunomodulatoare ╚Öi antialergice, stimul├ónd capacitatea natural─â de ap─ârare a organismului.Extractul de Trei fra┼úi p─âta┼úi┬ámoduleaz─â sistemul imunitar, previne reac┼úiile alergice ┼či le diminueaz─â intensitatea. Este un puternic detoxifiant, elimin─â radicalii liberi din s├ónge ┼či ajut─â la tranzitul intestinal.Alga AFA┬ástimuleaz─â produc╚Ťia de Celule STEM ╚Öi amplific─â regenerarea celulelor T ╚Öi a macrofagelor, componente esen╚Ťiale ale sistemului imunitar.Extractul de Lemn-dulce┬ágarantat cu┬á12% Glicirizin─â┬áare efect puternic antiinflamator, antialergic ╚Öi antiaritmic. Efectul s─âu este similar cu cel al cortizonului, hormon esen╚Ťial pentru reducerea reac╚Ťiilor de natur─â alergic─â.┬áSpirulina╚Öi Chlorella┬ácon╚Ťin numeroase minerale ╚Öi un nivel important de beta caroten, care are rolul de a proteja celulele ╚Öi de a cre╚Öte volumul de acid gama linoleic ╚Öi ficocianin─â, substan╚Ťe care moduleaz─â r─âspunsul sistemului imunitar la diver╚Öi alergeni.Beneficii HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal:Stimularea produc┼úiei de Celule Stem adulte- pigmen┼úii alba┼čti ┼či verzi existen┼úi ├«n Alga AFA stimuleaz─â produc┼úia de Celule Stem din m─âduva spin─ârii, iar polizaharidele stimuleaz─â migrarea lor acolo unde este nevoie de ele.Modularea reac╚Ťiei sistemului imunitar- activeaz─â celulele cu rol ├«n imunitate deja existente- stimuleaz─â produc┼úia de anticorpiDetoxifierea organismului, ├«mbun─ât─â┼úind func┼úia de detoxifiere a ficatuluiantioxidant- protejeaz─â organismul ├«mpotriva stresului oxidativ, fizic, psihicPrevenirea ┼či reducerea inflama┼úiilor- inhib─â activitatea dioxidului de carbon ├«n organismStimularea refacerii ┼úesutului colagenosStimularea refacerii celulelor nervoase- protejeaz─â integritatea structural─â ┼či func┼úional─â a celulelelor nervoase, ajut├ónd capacitatea de concentrare ┼či memorare, conservarea func┼úiei cognitive odat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─âIngrediente HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal:Compozi╚Ťie per 1 capsul─â:extract 4:1 din Trei-fra╚Ťi-p─âta╚Ťi (Viola tricolor) 60 mgextract standardizat 10:1 din Urzic─â (Urtica dioica) cu 4% Polifenoli 60 mgextract standardizat 3-4:1 din Acerola (Malphigia glabra) cu 17% Vitamina C natural─â 50 mgextract standardizat de Lemn-dulce(Glycyrrhiza glabra) cu 12% Glicirizin─â 50 mgChlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizat─â cu minim 50% proteine 30 mgSpirulin─â (Spirulina maxima) standardizat─â cu minim 60% proteine 50 mgAlga Afa (Aphanizomenon flos-aquae) 40 mgextract standardizat 10:1 din Ganoderma lucidum (cu 20% Polizaharide 40 mgMod de administrare HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal:Administrare adul╚Ťi 1 capsul─â de 3 ori pe ziAdministrare copii 1 capsul─â de 2 ori pe zi

  Alergy Stem se recomand─â pentru toate afec┼úiunile care apar pe fond imunitar. Alga AFA asociat─â cu extractul de Lemn dulce ╚Öi cu extractul de Trei fra╚Ťi p─âta╚Ťi are puternice efecte…Alergy Stem se recomand─â pentru toate afec┼úiunile care apar pe fond imunitar. Alga AFA asociat─â cu extractul de Lemn dulce ╚Öi cu extractul de Trei fra╚Ťi p─âta╚Ťi are puternice efecte…
 • Enzime digestive Super Digestive Enzymes Natural Brand, 100 capsule, GNC

  Enzime digestive Super Digestive Enzymes Natural Brand, 100 capsule, GNC

  GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.

  GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.GNC NATURAL BRANDÔäó Super Enzime Digestive, sustin digestia proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si ajuta la absorbtia eficienta a nutrientilor.
 • Secom Goldenseal, antibiotic natural, 30 capsule

  Secom Goldenseal, antibiotic natural, 30 capsule

  Goldenseal este un antibiotic natural si protector al tuturor mucoaselor organismului.Beneficii Goldenseal:- Protectia mucoaselor organismului (nazala, bucala, faringiana, intestinala, traheala, pulmonara, vaginala, urinara, oculara) prin: reducerea patrunderii agentilor daunatori in tesuturi prin inhibarea hialuronidazei (enzima care scindeaza acidul hialuronic din tesuturi si distruge mucoasele), stimularea sintezei imunoglobulinei A si reducerea tulburarilor insotite sau nu de secretie abundenta la nivelul mucoaselor;- Mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului: stimuleaza actiunea macrofagelor si a leucocitelor;- Functionarea normala a digestiei: stimuleaza secretia salivara si biliara;- Reducerea sangerarilor: produce vasoconstrictie periferica;- Reducerea excesului de glucoza din sange: creste sensibilitatea receptorilor tisulari insulinici;- Imbunatatirea detoxifierii organismului: stimuleaza functiile limfei, splinei, vezicii biliare si ale ficatului.Ingrediente/2 capsule Goldenseal:Goldenseal (Hydrastis canadensis)(radacina, garantat 5% alcaloizi) 1140 mgComponente bioactive:Biotina , Fosfor , Inozitol , Mangan , Potasiu (gluconat/citrat) , Vitamina A (retinol palmitat si carotenoide, 50/50) , Vitamina C (acid ascorbic, fructe de Maces [Rosa canina] si de Acerola [Malphighia punicifolia]) , Vitamina E , Uleiuri Volatile , Alcaloizi Izochinolinici (berberine, Hidrastine, Canadine), , Rezine , Fitosteroli (beta-sitosterol, Stigmasterol, Campesterol) , Calciu (citrat/malat)Mod de administrare Goldenseal:Cate 2 capsule/zi la masa sau conform recomandarii medicului de specialitate.

  Goldenseal este un antibiotic natural si protector al tuturor mucoaselor organismului.Beneficii┬áGoldenseal:- Protectia mucoaselor organismului (nazala, bucala, faringiana, intestinala, traheala, pulmonara, vaginala, urinara, oculara) prin: reducerea patrunderii agentilor daunatori in tesuturi…Goldenseal este un antibiotic natural si protector al tuturor mucoaselor organismului.Beneficii┬áGoldenseal:- Protectia mucoaselor organismului (nazala, bucala, faringiana, intestinala, traheala, pulmonara, vaginala, urinara, oculara) prin: reducerea patrunderii agentilor daunatori in tesuturi…
 • Inositol 750mg, 100 capsule, Secom

  Inositol 750mg, 100 capsule, Secom

  Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.

  Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.
 • Secom Good Routine Mag Your Mind, 30 capsule

  Secom Good Routine Mag Your Mind, 30 capsule

  Formula pe baza de Magneziu Bisglicinat, Rhodiola, Schisandra si Vitaminele B6 si B9 pentru a reduce stresul si oboseala.Magneziu bisglicinatMagneziul joaca un rol esential in buna functionare a sistemului nervos, fiind un element suport impotriva stresului oxidativ si in mentinerea integritatii celulelor nervoase. Forma de Magneziu bisglicinat reprezinta un complex stabil, rezistent la aciditatea gastrica si faciliteaza o absorbtie crescuta la nivelul peretelui intestinal.MAG-YOUR-MIND® se recomanda in perioadele de stres, oboseala si extenuare, manifestarile migrenelor, manifestarile premenstruale, favorizarea somnului natural si mentinerea nivelurilor plasmatice normale ale magneziului.Mod de administrare Secom Good Routine Mag Your Mind:1 capsula/zi la masa, cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.

  Formula pe baza de Magneziu Bisglicinat, Rhodiola, Schisandra si Vitaminele B6 si B9 pentru a reduce stresul si oboseala.Magneziu bisglicinatMagneziul joaca un rol esential in buna functionare a sistemului nervos,…Formula pe baza de Magneziu Bisglicinat, Rhodiola, Schisandra si Vitaminele B6 si B9 pentru a reduce stresul si oboseala.Magneziu bisglicinatMagneziul joaca un rol esential in buna functionare a sistemului nervos,…
 • Ulei din seminte de in organic Omega-3, 60 capsule, Organic India

  Ulei din seminte de in organic Omega-3, 60 capsule, Organic India

  Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie si pe care nu ii poate produce singur. Omega 3 este necesar pentru fiecare celula din corp. Printre altele, un aport suplimentar ajuta la mentinerea flexibilitatii membranelor celulare, astfel incat celulele sa poata asimila mai eficient nutrienti.

  Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie…Uleiul din seminte de in contine un tip de acid gras Omega 3 numit acid alfa-linolenic (ALA), care este unul dintre cei doi acizi grasi de care organismul are nevoie…
 • Regenswiss Dr. Slim 60 capsule

  Regenswiss Dr. Slim 60 capsule

  REGENSWISS Regenswiss Dr. Slim 60 capsule Formula patentata Dr.Slim este singura formula din lume care abordeaza toate procesele implicate in pierderea kilogramelor, prin faptul ca ofera senzatia de satietate impreuna cu o stare de ÔÇťbineÔÇŁ. Aceast ÔÇťbineÔÇŁ resimtit la nivel cerebral rezolva unele din cele mai importante probleme din timpul dietelor: Irascibiliatea si Nervozitatea.

  REGENSWISS Regenswiss Dr. Slim 60 capsule Formula patentata Dr.Slim este singura formula din lume care abordeaza toate procesele implicate in pierderea kilogramelor, prin faptul ca ofera senzatia de satietate impreuna…REGENSWISS Regenswiss Dr. Slim 60 capsule Formula patentata Dr.Slim este singura formula din lume care abordeaza toate procesele implicate in pierderea kilogramelor, prin faptul ca ofera senzatia de satietate impreuna…
 • Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill ulei de krill 500 mg, 30 capsule, Sanience

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.

  Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.Korill 500 mg este un produs natural, eficient in reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor ┼či men┼úinerea unui raport optim intre HDL ┼či LDL.
 • Forcapil Forsun Autobronzant, 30 capsule

  Forcapil Forsun Autobronzant, 30 capsule

  Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.

  Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.Formulat cu carotenoide, vitamina E, seleniu hidrolizat de colagen.
 • Bio Vitality Sushdeyy 30 capsule

  Bio Vitality Sushdeyy 30 capsule

  Bio Vitality Bio Vitality Sushdeyy 30 capsule SUSHDEYY este o formul─â de referin╚Ť─â ├«n medicina ayurvedic─â, ce combin─â extracte ╚Öi pulberi naturale din plante, cu propriet─â╚Ťi de detensionare ╚Öi relaxare muscular─â, antispasmodice, anticonvulsive, antiamnezice ╚Öi antistres. Ingredientele ajut─â la reducerea severit─â╚Ťii ticurilor bru╚Öte sau repetitive ╚Öi defavorizeaz─â anumite dependen╚Ťe.

  Bio Vitality Bio Vitality Sushdeyy 30 capsule SUSHDEYY este o formul─â de referin╚Ť─â ├«n medicina ayurvedic─â, ce combin─â extracte ╚Öi pulberi naturale din plante, cu propriet─â╚Ťi de detensionare ╚Öi relaxare…Bio Vitality Bio Vitality Sushdeyy 30 capsule SUSHDEYY este o formul─â de referin╚Ť─â ├«n medicina ayurvedic─â, ce combin─â extracte ╚Öi pulberi naturale din plante, cu propriet─â╚Ťi de detensionare ╚Öi relaxare…
 • OCEAN CALM, 60 capsule vegetale

  OCEAN CALM, 60 capsule vegetale

  Ocean Calm este un supliment nutritiv premiat, produs din extract natural de magneziu marin și alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei B6 si vitamina C, ambele cu rol in sustinerea actiunii ingredientelor principale.

  Ocean Calm este un supliment nutritiv premiat, produs din extract natural de magneziu marin ╚Öi alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei…Ocean Calm este un supliment nutritiv premiat, produs din extract natural de magneziu marin ╚Öi alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei…
 • Eubil Forte, 30 capsule, Parapharm

  Eubil Forte, 30 capsule, Parapharm

  Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.

  Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un continut ridicat de ulei din seminte de armurariu.
 • Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.
 • 5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.

   

  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.  
 • Extravalerianic Cardio, 30 capsule, protectia inimii

  Extravalerianic Cardio, 30 capsule, protectia inimii

  Inlatura senzatia de panica si starile anxioase! Activitatea sistemului cardiovascular este influentata de sistemul nervos vegetativ (autonom), iar acesta se afla in stransa legatura cu sistemul nervos central. Prin forma sa de prezentare, capsule moi si prin utilizarea sublinguala, Extravalerianic® CARDIO are efect rapid, instalarea starii de bine debutand la 5 minute de la consum.

  Inlatura senzatia de panica si starile anxioase! Activitatea sistemului cardiovascular este influentata de sistemul nervos vegetativ (autonom), iar acesta se afla in stransa legatura cu sistemul nervos central. Prin forma…Inlatura senzatia de panica si starile anxioase! Activitatea sistemului cardiovascular este influentata de sistemul nervos vegetativ (autonom), iar acesta se afla in stransa legatura cu sistemul nervos central. Prin forma…
 • Forderm by Forcapil Hidratare, 60 capsule, Arkopharma

  Forderm by Forcapil Hidratare, 60 capsule, Arkopharma

  Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.

  Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.Forderm by Forcapil Hidratare are in compozitie ingrediente de origine naturala.
 • Olioseptil Sommeil Sleep Relaxing, 30 capsule

  Olioseptil Sommeil Sleep Relaxing, 30 capsule

  Ajuta la inducerea si mentinerea somnului, la relaxarea organismului si la diminuarea stresului si al anxietatii.Supliment alimentar pentru adulti formulat din ingrediente active 100 % naturale.

  Ajuta la inducerea si mentinerea somnului, la relaxarea organismului si la diminuarea stresului si al anxietatii.Supliment alimentar pentru adulti formulat din ingrediente active 100 % naturale.Ajuta la inducerea si mentinerea somnului, la relaxarea organismului si la diminuarea stresului si al anxietatii.Supliment alimentar pentru adulti formulat din ingrediente active 100 % naturale.
 • Dr.Max Menoa, 60 capsule

  Dr.Max Menoa, 60 capsule

  Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de in.

   

  Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de…Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de…
 • Fares Diurosept cu D-manoza, U72, 30 capsule gastrorezistente

  Fares Diurosept cu D-manoza, U72, 30 capsule gastrorezistente

  Fares Fares Diurosept cu D-manoza, U72, 30 capsule gastrorezistente Recomandat ├«n inflama╚Ťii ╚Öi infec╚Ťii urinare

  Fares Fares Diurosept cu D-manoza, U72, 30 capsule gastrorezistente Recomandat ├«n inflama╚Ťii ╚Öi infec╚Ťii urinareFares Fares Diurosept cu D-manoza, U72, 30 capsule gastrorezistente Recomandat ├«n inflama╚Ťii ╚Öi infec╚Ťii urinare
 • Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  Hepanox Protect Detox, 30 capsule, Cosmopharm

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.

  HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.HEPANOX PROTECT DETOX este un supliment alimentar cara ajuta la protejarea ficatului.
 • Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  Artroforte, 30 capsule, Cosmopharm

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular

  ARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articularARTROFORTE® este un complex natural de extracte standardizate din plante si ingrediente de origine animala pentru sustinerea sistemului osteo-articular
 • Supreme krill omega 3 forte, 60 capsule, Herbagetica

  Supreme krill omega 3 forte, 60 capsule, Herbagetica

  Supreme krill omega 3 forte contribuie la reglarea nivelului colesterolului, sustine sanatatea inimii, protejeaza ficatul, sustine mobilitatea articulara, creste elasticitatea pielii, ajuta in cazul sindromului premenstrual si menopauza.

  Supreme krill omega 3 forte contribuie la reglarea nivelului colesterolului, sustine sanatatea inimii, protejeaza ficatul, sustine mobilitatea articulara, creste elasticitatea pielii, ajuta in cazul sindromului premenstrual si menopauza.Supreme krill omega 3 forte contribuie la reglarea nivelului colesterolului, sustine sanatatea inimii, protejeaza ficatul, sustine mobilitatea articulara, creste elasticitatea pielii, ajuta in cazul sindromului premenstrual si menopauza.
 • Vitamina C cu Acid Ascorbic, 30 capsule, Zenyth

  Vitamina C cu Acid Ascorbic, 30 capsule, Zenyth

  Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in infectiile respiratorii acute.

   

  Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in…Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in…
 • Complex B, 60 capsule, Genius Nutrition

  Complex B, 60 capsule, Genius Nutrition

  Deficitul de vitamina B poate determina aparitia anumitor simptome care pot lua forma oboselii severe sau reducerea acuitatii vizuale, pentru a enumera doar cateva.

  Deficitul de vitamina B poate determina aparitia anumitor simptome care pot lua forma oboselii severe sau reducerea acuitatii vizuale, pentru a enumera doar cateva.Deficitul de vitamina B poate determina aparitia anumitor simptome care pot lua forma oboselii severe sau reducerea acuitatii vizuale, pentru a enumera doar cateva.
 • Naturalis Omega 3-6-9 vegetal, 30 capsule

  Naturalis Omega 3-6-9 vegetal, 30 capsule

  Sursa vegetala de acizi grasi 3, 6, 9, Naturalis Omega 3-6-9 vegetal ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar, digestiv si cardiovascular.

  Sursa vegetala de acizi grasi 3, 6, 9, Naturalis Omega 3-6-9 vegetal ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar, digestiv si cardiovascular.Sursa vegetala de acizi grasi 3, 6, 9, Naturalis Omega 3-6-9 vegetal ajuta la functionarea normala a sistemelor imunitar, digestiv si cardiovascular.
 • Pachet Armurariu extract, 60 + 30 capsule, AdNatura

  Pachet Armurariu extract, 60 + 30 capsule, AdNatura

  Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe – sustine sanatatea ficatului – contribuie la protectia ficatului – contribuie la potentialul de detoxifiere al ficatului – sustine digestia si purificarea organismului.

   

  Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe - sustine sanatatea ficatului - contribuie la…Armurariu contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe - sustine sanatatea ficatului - contribuie la…
 • ColonCare, 30 capsule, Adams

  ColonCare, 30 capsule, Adams

  ColonCare este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatarea colonului. Colonul nu are functie digestiva, la nivelul sau se absorb cantitati mari de apa, electroliti si toxine, astfel ii revine rolul principal de detoxifiere a organismului. Pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al stresului si poluarii, capacitatea colonului de detoxifiere este depasit.

  ColonCare este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatarea colonului.┬áColonul nu are functie digestiva, la nivelul sau se absorb cantitati mari de apa, electroliti si toxine, astfel ii revine rolul…ColonCare este un supliment nutritiv pentru detoxifierea si curatarea colonului.┬áColonul nu are functie digestiva, la nivelul sau se absorb cantitati mari de apa, electroliti si toxine, astfel ii revine rolul…
 • ProBiotic Complex 10mld UFC, Cosmo Pharm, 30 Capsule vegetale

  ProBiotic Complex 10mld UFC, Cosmo Pharm, 30 Capsule vegetale

  Cosmo Pharm ProBiotic Complex 10mld UFC, Cosmo Pharm, 30 Capsule vegetale Reface flora intestinală și reglează tranzitul. Crește imunitatea organismului. Oprește dezvoltarea bacteriilor nocive.

  Cosmo Pharm ProBiotic Complex 10mld UFC, Cosmo Pharm, 30 Capsule vegetale Reface flora intestinală și reglează tranzitul. Crește imunitatea organismului. Oprește dezvoltarea bacteriilor nocive.Cosmo Pharm ProBiotic Complex 10mld UFC, Cosmo Pharm, 30 Capsule vegetale Reface flora intestinală și reglează tranzitul. Crește imunitatea organismului. Oprește dezvoltarea bacteriilor nocive.
 • Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.

   

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  
 • Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soarIngrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar
 • Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina

  Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina

  Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.

   

   

  Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.    Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.    
 • Coral D, 30 capsule VITACARE

  Coral D, 30 capsule VITACARE

  Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar si magneziu si vitamina D, doua elemente care faciliteaza absorbtia si buna functionare a acestui mineral esential pentru sanatatea organismului. Calciul este indispensabil pentru intarirea structurii oaselor si a dintilor, precum si pentru activitatea musculara si a sistemului cardiovascular, in special pentru bataile regulate ale inimii. De asemenea, el joaca un rol important in transmiterea impulsului nervos si activarea diferitelor enzime, contribuie la metabolizarea fierului si intervine in mai multe etape ale coagularii sangelui.Beneficii Coral D Vitacare:ÔÇó Completeaza necesarul de calciu, magneziu si vitamina D; ÔÇó Previne pierderea de masa osoasa, fiind o optiune ideala pentru persoanele predispuse la osteoporoza si osteomalacie; ÔÇó Favorizeaza mentinerea integritatii si snatatii dentare, ÔÇó Sustine procesul de refacere a oaselor si muschilor dupa perioade lungi de imobilizare ca urmare a unor boli sau accidente;ÔÇó Ajuta in trtatamentul spasmofiliei, tetaniei si hipoparatiroidismului;ÔÇó Este util sportivilor si persoane care prin natura muncii lor depun zilnic un efort fizic deosebit.Ingredientele Coral D Vitacare:ÔÇó Calciu din corali 1500 m;ÔÇó Magneziu 425 mg;ÔÇó Vitamina D 405 UI;ÔÇó Excipienti (gelatina, magneziu stearat)Mod de administrare:Coral D Vitacare se ia cate o capsula pe zi, pe perioade indelugate, timp de minim 3 luni. Efectele pozitive pot fi observate dupa primele 3-6 saptamani.Contraindicatii si precautii:Coral D nu este indicat persoanelor cu hipercalcemie, iar in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza este strict necesara recomandarea medicului. Totodata, este foarte important a se retine ca acest supliment alimentar nu inlocuieste un regim alimentar variat.Mod de prezentare:Cutie cu 30 de capsule.

  Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar…Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar…
 • Articular+ Stem, Herbagetica, 120 capsule

  Articular+ Stem, Herbagetica, 120 capsule

  Herbagetica Articular+ Stem, Herbagetica, 120 capsule Men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii sistemului osos prin favorizarea procesului de regenerare ╚Öi diferen╚Ťiere celular─â.

  Herbagetica Articular+ Stem, Herbagetica, 120 capsule Men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii sistemului osos prin favorizarea procesului de regenerare ╚Öi diferen╚Ťiere celular─â.Herbagetica Articular+ Stem, Herbagetica, 120 capsule Men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii sistemului osos prin favorizarea procesului de regenerare ╚Öi diferen╚Ťiere celular─â.
 • Coenzima Q10 120 mg, 30 capsule, Rotta Natura

  Coenzima Q10 120 mg, 30 capsule, Rotta Natura

  Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. Dozele mari de CoQ10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice. Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.asigura energia necesara contractiei normale a muschiului cardiacasigura buna functionare a sistemului cardiovascularcreste nivelul de energie al organismuluiasigura protectia celulelor si a membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant)Recomandat:in afectiuni cardiacepersoanelor cu varsta inaintatain perioade solicitante fizicsportivilor, pentru cresterea performantelorpentru obtinerea unui nivel crescut de energiePersoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicatie pentru reducerea tensiunii arteriale (CoQ10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.Ingrediente: BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 122,4 mg.ADMINISTRARE: 1 cps. pe zi, cu 30 de minute inainte de masa

  Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei…Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei…
 • Curcumin with Meriva 550 mg, 60 capsule, Zenyth

  Curcumin with Meriva 550 mg, 60 capsule, Zenyth

  Supliment alimentar natural, cu extract de turmeric60 capsule ÔÇô 500 mgCurcumin with Meriva┬« Phytosome┬« Technology este un supliment alimentar natural, pe baz─â de extract standardizat de turmeric, recomandat pentru:ÔÇó Sus╚Ťinerea flexibilit─â╚Ťii ╚Öi mobilit─â╚Ťii articula╚Ťiilor.ÔÇó Reducerea disconfortului articular.ÔÇó Men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii cardiovasculare. ÔÇó Men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii vaselor de s├ónge, a ochilor, a prostatei.ÔÇó Men╚Ťinerea nivelului colesterolului ├«n limite normale.ÔÇó ├Ämbun─ât─â╚Ťirea rezisten╚Ťei ╚Öi a performan╚Ťelor fizice.ÔÇó Protec╚Ťie antioxidant─â. ÔÇó Propriet─â╚Ťi antiinflamatoare: sprijinirea r─âspunsului natural al organismului ├«n st─âri inflamatorii.Curcumin with Meriva┬«: 29x absorb╚Ťie ridicat─â! ├Än produsul Curcumin with Meriva┬«, extractul standardizat din r─âd─âcina de turmeric este asociat cu fosfolipide (lecitin─â) pentru cre╚Öterea absorb╚Ťiei. Meriva┬« este o formul─â patentat─â, ├«n care curcumina (substan╚Ťa activ─â din r─âd─âcina de turmeric) este completat─â cu fosfolipidele din lecitin─â. ├Än aceast─â asociere, curcumina poate p─âtrunde mai u╚Öor ├«n celulele ╚Öi ╚Ťesuturile din organism, asigur├ónd o biodisponibilitate de 29 de ori mai mare dec├ót a extractului obi╚Önuit de curcumin─â.Meriva┬« este marc─â ├«nregistrat─â Indena S.p.A. Italy. Extractul standardizat de turmeric Meriva┬« este un antioxidant ╚Öi antiinflamator puternic. Datorit─â efectului marcant antiinflamator, extractul de turmeric (curcumina) a fost studiat ╚Öi indicat ├«n afec╚Ťiuni inflamatorii (artrite, uveite, psoriazis, inflama╚Ťii intestinale), dar ╚Öi ├«n afec╚Ťiuni hepatice sau pentru stimularea proceselor de detoxifiere.├Än plus, datorit─â ac╚Ťiunii antioxidante, curcumina este studiat─â ├«n cancer ╚Öi pentru sc─âderea riscului de boli cardiace.De ce s─â alegi Curcumin with Meriva┬« Phytosome┬« Technology?ÔÇó Curcumin─â ├«n form─â fitozomal─â (asociat─â cu lecitin─â), cu ac╚Ťiune antioxidant─â ╚Öi antiinflamatoare puternic─â.ÔÇó Utilizare pe termen lung.ÔÇó Absorb╚Ťie de 29 de ori mai mare dec├ót a extractului obi╚Önuit de turmeric.ÔÇó Flacon cu 60 capsule vegetale, cantitate suficient─â pentru 30 de zile. ÔÇó Nu afecteaz─â ficatul ╚Öi nici procesele de detoxifiere.ÔÇó Nu agreseaz─â tractul intestinal asemenea antiinflamatoarelor obi╚Önuite.INGREDIENTEComplex Curcuma Phospholipid Meriva┬« (extract standardizat din r─âd─âcin─â de turmeric ÔÇô Curcuma longa, cu minimum 18% curcuminoide totale, lecitin─â din soia, celuloz─â microcristalin─â) ÔÇô 500 mg/capsul─â; agent de ├«nc─ârcare: f─âin─â de orez; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal; capsul─â vegetal─â. rovenien╚Ť─â: UE. Nu con╚Ťine lactoz─â, gluten, stearat de magneziu, ├«ndulcitori artificiali sau aditivi chimici!MOD DE ADMINISTRAREC├óte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat ├«n timpul mesei, sau conform recomand─ârii specialistului.Aten╚Ťion─âri: A se consuma cu 2 ore ├«nainte sau la 2 ore dup─â medicamente. Produsul nu este recomandat femeilor ├«ns─ârcinate ╚Öi celor care al─âpteaz─â, precum ╚Öi persoanelor alergice la soia ╚Öi derivate din soia. Persoanele care sufer─â de disfunc╚Ťii hepatice, litiaz─â biliar─â sau probleme gastrointestinale vor consulta specialistul ├«nainte de utilizare. Asocierea produsului cu anticoagulante, antiagregante plachetare ╚Öi antiinflamatoare poate intensifica ac╚Ťiunea acestora.Curcumin with Meriva┬« Phytosome Technology este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici!

  Supliment alimentar natural, cu extract de turmeric60 capsule ÔÇô 500 mgCurcumin with Meriva┬« Phytosome┬« Technology este un supliment alimentar natural, pe baz─â de extract standardizat de turmeric, recomandat pentru:ÔÇó Sus╚Ťinerea…Supliment alimentar natural, cu extract de turmeric60 capsule ÔÇô 500 mgCurcumin with Meriva┬« Phytosome┬« Technology este un supliment alimentar natural, pe baz─â de extract standardizat de turmeric, recomandat pentru:ÔÇó Sus╚Ťinerea…
 • Fares Biomobil, L95, 63 capsule

  Fares Biomobil, L95, 63 capsule

  Fares Fares Biomobil, L95, 63 capsule BIOMOBIL capsule se recomand─â ├«n afec╚Ťiuni inflamatorii ale aparatului locomotor, acute sau cronice, pentru diminuarea inflama╚Ťiei si a durerii.

  Fares Fares Biomobil, L95, 63 capsule BIOMOBIL capsule se recomand─â ├«n afec╚Ťiuni inflamatorii ale aparatului locomotor, acute sau cronice, pentru diminuarea inflama╚Ťiei si a durerii.Fares Fares Biomobil, L95, 63 capsule BIOMOBIL capsule se recomand─â ├«n afec╚Ťiuni inflamatorii ale aparatului locomotor, acute sau cronice, pentru diminuarea inflama╚Ťiei si a durerii.