Afișez 1 - 60 din 1026 de rezultate

 • Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32×10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de a rezista aciditatii stomacale

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…
 • Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml

  Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml

  Pure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argint

  Pure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argintPure Life Pure Life Argint nanocoloidal Argentum+ Kids 30ml Contine 98% ioni pozitivi puri sub forma de hidrat de argint
 • Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.

   

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Aktiv Imunitate, 15 comprimate efervescente, Doppelherz

  Aktiv Imunitate, 15 comprimate efervescente, Doppelherz

  Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum ar fi fumatul, efortul fizic) sistemul nostru imunitar poate fi provocat. Acest lucru creste si nevoia de nutrienti implicati in sanatatea sistemului imunitar.Zincul si Seleniul, precum si Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, implicat in diviziunea celulara.Suplimentar, Seleniul joaca, de asemenea, un rol in functionarea normala a tiroidei.Organismul nu poate sintetiza oligoelementele vitale Zinc si Seleniu. Prin urmare, trebuie sa le luam in mod constant si in cantitati adecvate din alimente.

  Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum…Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum…
 • Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile

  Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile

  Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamin─â solubil─â ├«n ap─â. Spre deosebire de majoritatea animalelor, omul nu poate sintetiza vitamina C pe cont propriu.

  Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub…Solgar Vitamina C 500 mg- Orange, Solgar, 90 tb masticabile Vitamina C este o vitamin─â antioxidant─â esen╚Ťial─â s─ân─ât─â╚Ťii organismului, fiind ├«n special important─â pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii. Cunoscut─â ╚Öi sub…
 • Ostart Vital CA1500,D3 x 10 plicuri

  Ostart Vital CA1500,D3 x 10 plicuri

  OSTART Vital Ca 1500 + D3 este a un complex care asigur─â o utilizare eficient─â a calciului ├«n organism ╚Öi se adreseaz─â persoanelor care necesit─â un aport crescut de calciu cum ar fi persoanele cu activitate fizic─â intens─â, ├«n preconcep╚Ťie, sarcin─â ╚Öi al─âptare precum ╚Öi ├«n precum ╚Öi ├«n cazul pierderilor excesive de lichide ╚Öi electroli╚Ťi de exemplu ├«n perioadele de canicul─â

  OSTART Vital Ca 1500 + D3 este a un complex care asigur─â o utilizare eficient─â a calciului ├«n organism ╚Öi se adreseaz─â persoanelor care necesit─â un aport crescut de calciu…OSTART Vital Ca 1500 + D3 este a un complex care asigur─â o utilizare eficient─â a calciului ├«n organism ╚Öi se adreseaz─â persoanelor care necesit─â un aport crescut de calciu…
 • Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg, 100 tablete, Jamieson

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni.

   

   

   

  Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…Zinc 50mg este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea sistemului imunitar. Nu contine sare, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni. ┬á…
 • Globy Forte, 100 tb

  Globy Forte, 100 tb

  GLOBY FORTE contribuie la s─ân─âtatea ╚Öi vitalitatea ├«ntregului organism prin ameliorarea st─ârilor de oboseal─â ╚Öi epuizare, prin sus╚Ťinerea procesului de detoxifiere ╚Öi de refacere a num─ârului de hematii din s├ónge.

  GLOBY FORTE contribuie la s─ân─âtatea ╚Öi vitalitatea ├«ntregului organism prin ameliorarea st─ârilor de oboseal─â ╚Öi epuizare, prin sus╚Ťinerea procesului de detoxifiere ╚Öi de refacere a num─ârului de hematii din s├ónge.GLOBY FORTE contribuie la s─ân─âtatea ╚Öi vitalitatea ├«ntregului organism prin ameliorarea st─ârilor de oboseal─â ╚Öi epuizare, prin sus╚Ťinerea procesului de detoxifiere ╚Öi de refacere a num─ârului de hematii din s├ónge.
 • Multivitamine si minerale + luteina, 56 comprimate

  Multivitamine si minerale + luteina, 56 comprimate

  Multivitamine si minerale+luteina are o compozitie 100% naturala, care completeaza aportul nutritional zilnic, necesar pentru sanatatea organismului. Combinand efectele vitaminelor si mineralelor cu luteina si rutin, complexul asigura un aport maxim de vitalitate si energie, protejand in acelasi timp vasele sanguine de actiunea radicalilor liberi la nivelul ochilor.

  Multivitamine si minerale+luteina are o compozitie 100% naturala, care completeaza aportul nutritional zilnic, necesar pentru sanatatea organismului. Combinand efectele vitaminelor si mineralelor cu luteina si rutin, complexul asigura un aport…Multivitamine si minerale+luteina are o compozitie 100% naturala, care completeaza aportul nutritional zilnic, necesar pentru sanatatea organismului. Combinand efectele vitaminelor si mineralelor cu luteina si rutin, complexul asigura un aport…
 • GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb

  GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb

  GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in timpul sarcinii si in lactatie. Acidul folic se gaseste in mod natural in legumele cu frunze verzi, produsele bogate in fibre precum faina sau pastele fainoase si joaca un rol important in replicarea si refacerea ADN-ului. Administrarea de acid folic de catre femeile gravide, previne aparitia problemelor congenitale ale fatului.

  GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in…GNC GNC, Acid Folic 1000 mcg, 100 tb Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in…
 • Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Pachet Ginkgo Biloba 60mg, 90 capsule + 30 capsule, Rotta Natura

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.

  Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.Ginkgo biloba contine un complex de substante bioactive, ginkgolide si bilobalide, care ii confera numeroase utilizari.
 • Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb

  Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb

  GNC Gnc Women’s Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine ingrediente nutritionale echilibrate precum vitamine, minerale si antioxidanti.

  GNC Gnc Women's Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine…GNC Gnc Women's Prenatal Formula With Iron, Formula Prenatala Cu Fier, 120 Tb Formula prenatala ce ofera suport nutritional mamei si fatului inainte, in timpul si dupa sarcina. Complexul contine…
 • Secom Multivitamine si minerale, 237 ml

  Secom Multivitamine si minerale, 237 ml

  Secom Multivitamine & Minerale are o compozitie unica ce completeaza necesarul de vitamine si minerale pentru cresterea sanatoasa a copilului.

  Secom Multivitamine & Minerale are o compozitie unica ce completeaza necesarul de vitamine si minerale pentru cresterea sanatoasa a copilului.Secom Multivitamine & Minerale are o compozitie unica ce completeaza necesarul de vitamine si minerale pentru cresterea sanatoasa a copilului.
 • Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Zinc organic + C, 60 comprimate, Naturell

  Naturell® Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine comparativ cu zincul anorganic).

  Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…Naturell┬« Zinc Organic + C ofera 15mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna si 80mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar (*zincul organic se absoarbe mai bine…
 • Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariu extract, 30 capsule, AdNatura

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.

   

  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  Armurariul contribuie la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radiatii UV sau a conditiilor ambientale severe.  
 • Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Pachet Vitamax, 15+15 capsule, Perrigo

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar

  Ingrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soarIngrediente: Laptisor de matca 10 mg, Ginseng 40 mg, Polen 50 mg, Ulei de grau incoltit 50 mg, Fosfatide din soia 90 mg, Ulei de floarea soar
 • Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb

  Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb

  Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui muscular ╚Öi pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii cardiovasculare.

  Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui…Solgar Solgar, Calciu, Magneziu + Boron 100 tb Formul─â pe baz─â de calciu ╚Öi magneziu cu dizolvare rapid─â. Este util─â pentru formarea ╚Öi sus╚Ťinerea oaselor, stimularea sistemului nervos, a celui…
 • Coral D, 30 capsule VITACARE

  Coral D, 30 capsule VITACARE

  Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar si magneziu si vitamina D, doua elemente care faciliteaza absorbtia si buna functionare a acestui mineral esential pentru sanatatea organismului. Calciul este indispensabil pentru intarirea structurii oaselor si a dintilor, precum si pentru activitatea musculara si a sistemului cardiovascular, in special pentru bataile regulate ale inimii. De asemenea, el joaca un rol important in transmiterea impulsului nervos si activarea diferitelor enzime, contribuie la metabolizarea fierului si intervine in mai multe etape ale coagularii sangelui.Beneficii Coral D Vitacare:ÔÇó Completeaza necesarul de calciu, magneziu si vitamina D; ÔÇó Previne pierderea de masa osoasa, fiind o optiune ideala pentru persoanele predispuse la osteoporoza si osteomalacie; ÔÇó Favorizeaza mentinerea integritatii si snatatii dentare, ÔÇó Sustine procesul de refacere a oaselor si muschilor dupa perioade lungi de imobilizare ca urmare a unor boli sau accidente;ÔÇó Ajuta in trtatamentul spasmofiliei, tetaniei si hipoparatiroidismului;ÔÇó Este util sportivilor si persoane care prin natura muncii lor depun zilnic un efort fizic deosebit.Ingredientele Coral D Vitacare:ÔÇó Calciu din corali 1500 m;ÔÇó Magneziu 425 mg;ÔÇó Vitamina D 405 UI;ÔÇó Excipienti (gelatina, magneziu stearat)Mod de administrare:Coral D Vitacare se ia cate o capsula pe zi, pe perioade indelugate, timp de minim 3 luni. Efectele pozitive pot fi observate dupa primele 3-6 saptamani.Contraindicatii si precautii:Coral D nu este indicat persoanelor cu hipercalcemie, iar in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza este strict necesara recomandarea medicului. Totodata, este foarte important a se retine ca acest supliment alimentar nu inlocuieste un regim alimentar variat.Mod de prezentare:Cutie cu 30 de capsule.

  Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar…Coral D, marca Vitacare, este un supliment alimentar 100% natural si echilibrat care se adreseaza persoanelor cu nevoi crescute de calciu. Are in compozitie calciu coral cu biodisponibilitate optima, dar…
 • Pure Life m+ FORTISÔäó 35ppm 480ml mix de aur, zinc, magneziu si argint – minerale nanocoloidale naturale cu masura gradat

  Pure Life m+ FORTISÔäó 35ppm 480ml mix de aur, zinc, magneziu si argint – minerale nanocoloidale naturale cu masura gradat

  Pure Life Pure Life m+ FORTISÔäó 35ppm 480ml mix de aur, zinc, magneziu si argint – minerale nanocoloidale naturale cu masura gradat Solu┼úie mixt─â coloidal-ionic─â cu nano particule ┼či ioni de AUR, ZINC, MAGNEZIU ┼či ARGINT ├«n ap─â ultrapur─â (bidistilat─â) ┼či structurtat─â

  Pure Life Pure Life m+ FORTISÔäó 35ppm 480ml mix de aur, zinc, magneziu si argint - minerale nanocoloidale naturale cu masura gradat Solu┼úie mixt─â coloidal-ionic─â cu nano particule ┼či ioni…Pure Life Pure Life m+ FORTISÔäó 35ppm 480ml mix de aur, zinc, magneziu si argint - minerale nanocoloidale naturale cu masura gradat Solu┼úie mixt─â coloidal-ionic─â cu nano particule ┼či ioni…
 • Multi Minerale, 120 capsule

  Multi Minerale, 120 capsule

  Suplimentul Minerale Multi este un amestec de 13 minerale esen╚Ťiale, oferit ├«ntr-o capsul─â vegetal─â. Din cele 13 minerale oferite de Minerale Multi, 8 sunt minerale ionice naturale. Mineralele ionice naturale ├«mpreun─â cu aminoacizii formeaz─â un complex u╚Öor de digerat ╚Öi de asimilat de c─âtre organism, oferind astfel o calitate superioar─â de minerale bogate ├«n nutrien╚Ťi.

  Suplimentul Minerale Multi este un amestec de 13 minerale esen╚Ťiale, oferit ├«ntr-o capsul─â vegetal─â. Din cele 13 minerale oferite de Minerale Multi, 8 sunt minerale ionice naturale. Mineralele ionice naturale…Suplimentul Minerale Multi este un amestec de 13 minerale esen╚Ťiale, oferit ├«ntr-o capsul─â vegetal─â. Din cele 13 minerale oferite de Minerale Multi, 8 sunt minerale ionice naturale. Mineralele ionice naturale…
 • Seleniu 50mcg, 100 tableta, GNC

  Seleniu 50mcg, 100 tableta, GNC

  Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.

  Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.Un ingredient ce iti protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi.
 • Hyaluronic Max Smoothie, 280g, Biocyte

  Hyaluronic Max Smoothie, 280g, Biocyte

  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.

   

  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.  Biocyte inoveaza si creeaza Hyaluronic Max® Smoothie, o formula cu o concentratie foarte mare de acid hialuronic si extract de Ascophyllum.  
 • GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps

  GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps

  GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele 8 vitamine B esentiale, impreuna cu 100 mg cafeina care este necesara pentru imbunatatirea atentiei si performantei mentale. Vitaminele B contribuie la transformarea alimentelor in energie, oferind suport metabolismului. Deoarece organismul uman nu poate stoca vitaminele B pentru perioade lungi de timp, este de recomandat sa ii oferim aportul necesar din suplimente. Cafeina are efect termogenic, ajutand astfel la o mai buna ardere a caloriilor. * Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita. Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, silicat de calciu, dioxid de siliciu, acid stearic din sursa vegetala, stearat de magneziu din sursa vegetala. Atentionari: Consultati un medic inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o anumita afectiune. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala. Niacina poate cauza o senzatie de inrosire a fetei. Informati medicul de continutul de biotina al produsului inaintea oricarui test de laborator. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici sau animalelor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, porumb, soia, lactate. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei. Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe flacon. Producator: General Nutrition Corp. Pittsburg, PA 15222, USA Fabricat in: USA

  GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele…GNC GNC, B-Complex + Energy, B Complex + Formula Energizanta, 120cps GNC B-Complex + Energy contine Vitaminele B, care ofera suportul necesar proceselor metabolice din organism. Produsul contine toate cele…
 • Parapharm Tiroidin, 30 cps

  Parapharm Tiroidin, 30 cps

  Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.

  Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.Parapharm Parapharm Tiroidin, 30 cps Acest supliment alimentar este destinat persoanelor care sufer─â de hipotiroidism, acuz├ónd o func╚Ťionare deficitar─â a glandei tiroide.
 • Zinc cu aroma naturala de portocale, 48 tablete, GNC

  Zinc cu aroma naturala de portocale, 48 tablete, GNC

  Produsul are o formula conceputa stiintific ce sustine sanatatea sistemului imunitar si ofera protectie antioxidanta. Echinacea si zincul constituie ingredientele cheie pentru sustinerea rezistentei naturale a organismului.

   

  Produsul are o formula conceputa stiintific ce sustine sanatatea sistemului imunitar si ofera protectie antioxidanta. Echinacea si zincul constituie ingredientele cheie pentru sustinerea rezistentei naturale a organismului.  Produsul are o formula conceputa stiintific ce sustine sanatatea sistemului imunitar si ofera protectie antioxidanta. Echinacea si zincul constituie ingredientele cheie pentru sustinerea rezistentei naturale a organismului.  
 • Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate

  Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate

  Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.

  Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.Polisano Polisano, Calciu+Mg+Zn+Vit D3, 30 comprimate Calciu+Magneziu+Zinc+ Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofer─â trei minerale esen╚Ťiale pentru corpul uman: calciu, magneziu ╚Öi zinc.
 • Castravete tibetan, 120 caspule, Health Nutrition

  Castravete tibetan, 120 caspule, Health Nutrition

  Castravete tibetan – insulina verde – este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au valori ridicate ale colestero

  Castravete tibetan - insulina verde - este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au…Castravete tibetan - insulina verde - este un produs foarte intens ca actiune, cu o concentratie ridicata de principii active, destinat in principal persoanelor diabetice, dar si celor care au…
 • GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps

  GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps

  GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon : 90 Compozitie / portie Cantitate % VNR* Vitamina D (colecalciferol D-3) 5 mcg (200 UI) 25% Calciu (calciu coral) 400 mg 31% Magneziu (oxid de magneziu) 200 mg 48% *Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii. Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, stearat de magneziu din sursa vegetala, dioxid de titan (inalbitor mineral). Atentionari Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu contine: arome artificiale, sodiu, grau, gluten, lactate. Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei. Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj. Producator: General Nutrition Corp. Pittsburg, PA 15222, USA. Fabricat in: USA

  GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon…GNC GNC Coral Calcium, Calciu Coral, 180 cps GNC Calciu Coral Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 capsule pe zi. Portie de servire: 2 capsule Portii per flacon…
 • Secom Alive Men’s Ultra 50+, pentru sanatatea barbatilor, 30 tablete

  Secom Alive Men’s Ultra 50+, pentru sanatatea barbatilor, 30 tablete

  Formula complexa, special conceputa pentru barbatii de peste 50 de ani, ce ofera suport nutritiv specific varstei pentru functionarea normala a intregului organism.

  Formula complexa, special conceputa pentru barbatii de peste 50 de ani, ce ofera suport nutritiv specific varstei pentru functionarea normala a intregului organism.Formula complexa, special conceputa pentru barbatii de peste 50 de ani, ce ofera suport nutritiv specific varstei pentru functionarea normala a intregului organism.
 • Beauty Start 750 mg, 80 capsule, Zenyth

  Beauty Start 750 mg, 80 capsule, Zenyth

  Nutricosmetic pentru frumuse╚Ťea pielii, p─ârului ╚Öi unghiilorSupliment alimentar cu ac╚Ťiune anti-agingBeauty Start este un supliment alimentar nutricosmetic, pe baz─â de colagen, vitamina C, coenzima Q10 ╚Öi acid hialuronic, care ajut─â la prevenirea semnelor specifice ├«mb─âtr├ónirii. Produsul poate fi folosit de c─âtre tineri ╚Öi adul╚Ťi pentru men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii ╚Öi pentru prevenirea problemelor la nivelul pielii. De asemenea, produsul poate fi utilizat pentru ├«ntre╚Ťinere ╚Öi consolidarea efectelor ob╚Ťinute dup─â consumul Beauty Help. Astfel, dup─â o cur─â de 2-3 luni de Beauty Help se poate face o cur─â 2-3 luni pentru consolidarea rezultatelor cu ajutorul Beauty Start. Beauty Start con╚Ťine un complex de peptide de colagen bioactiv hidrolizat Verisol┬«, un ingredient important pentru fermitatea ╚Öi elasticitatea pielii. Supranumit ÔÇ×proteina tinere╚ŤiiÔÇŁ, colagenul intr─â ├«n structura pielii, dar ╚Öi a mu╚Öchilor, cartilajelor, oaselor, organelor interne.IngredienteDoza zilnic─â recomandat─â (4 capsule) con╚Ťine: peptide din colagen bovin hidrolizat, de tip I ╚Öi III (Verisol┬«) ÔÇô 2.500 mg; inulin─â extras─â din r─âd─âcin─â de cicoare (Cichorium intybus) ÔÇô 87,5 mg; vitamina C ÔÇô 80 mg*; coenzima Q10 ÔÇô 40 mg; hialuronat de sodiu ÔÇô 30 mg; capsule din gelatin─â.*100% VNR, Valori Nutri╚Ťionale de Referin╚Ť─â cf. Reg. 1169/2011. Nu con╚Ťine lactoz─â, gluten, soia, stearat de magneziu, ├«ndulcitori artificiali sau aditivi chimici!Un studiu efectuat pe 100 de femei, cu v├órsta ├«n jur de 55 de ani, a ar─âtat c─â administrarea oral─â a 2,5 g colagen Verisol┬« pe zi reduce semnificativ ridurile dup─â 4 s─âpt─âm├óni ╚Öi conduce la cre╚Öterea nivelului colagenului ├«n piele, cu p├ón─â la 60%. Studiul a fost publicat ├«n edi╚Ťia din decembrie 2013 a revistei Skin Pharmacol Physiology.Indica╚ŤiiÔÇó Cre╚Öterea luminozit─â╚Ťii pielii.ÔÇó Reducerea stresului oxidativ. ÔÇó Protec╚Ťie antiaging.ÔÇó Netezirea ridurilor fine.ÔÇó Redarea fermit─â╚Ťii ╚Öi elasticit─â╚Ťii pielii.ÔÇó Mic╚Öorarea porilor dilata╚Ťi.ÔÇó Men╚Ťinerea hidrat─ârii pielii.ÔÇó Reducerea celulitei.ÔÇó ├Ämbun─ât─â╚Ťirea aspectului p─ârului ╚Öi unghiilor.├Än cadrul unui studiu de laborator, cercet─âtorii au observat efectele expunerii ╚Ťesutului cutanat la vitamina C. Rezultatele, publicate ├«n International Journal of Cosmetic Science (1998), au ar─âtat c─â sinteza colagenului este de opt ori mai mare ├«n prezen╚Ťa vitaminei C. Potrivit cercet─âtorilor, colagenul ╚Öi vitamina C pot fi considerate ingrediente esen╚Ťiale pentru s─ân─âtatea pielii.Mod de administrareÔÇó Adul╚Ťi: c├óte 2 capsule de dou─â ori pe zi, diminea╚Ťa, ├«nainte de mas─â, ╚Öi seara, ├«nainte de culcare, sau conform recomand─ârii specialistului. ÔÇó Capsulele pot fi ├«nghi╚Ťite ca atare sau pot fi desf─âcute, iar pulberea – dizolvat─â ├«n ap─â ├«nainte de consum. ÔÇó Produsul nu are restric╚Ťii privitoare la durata de utilizare ╚Öi nu creeaz─â dependen╚Ť─â.Aten╚Ťion─âri ÔÇó La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. ÔÇó Nerecomandat copiilor, femeilor ├«ns─ârcinate sau celor care al─âpteaz─â, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.Form─â de prezentare: Flacon cu 80 capsule ÔÇô 750 mg.

  Nutricosmetic pentru frumuse╚Ťea pielii, p─ârului ╚Öi unghiilorSupliment alimentar cu ac╚Ťiune anti-agingBeauty Start este un supliment alimentar nutricosmetic, pe baz─â de colagen, vitamina C, coenzima Q10 ╚Öi acid hialuronic, care ajut─â…Nutricosmetic pentru frumuse╚Ťea pielii, p─ârului ╚Öi unghiilorSupliment alimentar cu ac╚Ťiune anti-agingBeauty Start este un supliment alimentar nutricosmetic, pe baz─â de colagen, vitamina C, coenzima Q10 ╚Öi acid hialuronic, care ajut─â…
 • Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete

  Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete

  Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat si nu contine organisme modificate genetic

  Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat…Bronson Bronson Vitamina D3 10.000 IU organic─â 90 tablete Vitamina D3 10.000 UI organica certificata USDA Formula de inalta calitate, cele mai bune ingrediente disponibile Acest produs a fost testat…
 • Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule

  Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule

  Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului digestiv, a vederii, a celulelor sanguine ╚Öi a altor organe vitale. Aceasta contribuie la men╚Ťinerea unei bune vederii ╚Öi a unei pieli s─ân─âtoase.

  Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului…Aporosa Aporosa Riboflavin─â B2 10 mg 75 + 15 capsule Supliment alimentar pentru completarea dozei zilnice de riboflavin─â (vitamina B2). Este esen╚Ťial─â pentru dezvoltarea ╚Öi func╚Ťionarea pielii, a mucoasei tractului…
 • GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps

  GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps

  GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â dezvoltarea anumitor tipuri de cancer. Vitamina E este recomandat─â, de asemenea, persoanelor care lucreaz─â ├«n medii toxice ╚Öi poluate, sau ├«n alte situa╚Ťii ce duc la sc─âderea capacit─â╚Ťii de ap─ârare a organismului.

  GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â…GNC GNC Vitamina E Natural─â 400 IU Mix de Tocoferoli, 90 cps Vitamina E este un puternic antioxidant, protejeaz─â ├«mpotriva ├«mb─âtr├ónirii premature, neutralizeaz─â radicalii liberi ├«n mod natural ╚Öi stopeaz─â…
 • Formula cu fier pentru femei WomenÔÇÖs Iron Complete, 60 tablete, GNC

  Formula cu fier pentru femei WomenÔÇÖs Iron Complete, 60 tablete, GNC

  Formula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism.

   

  Formula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism. ┬áFormula GNC WomenÔÇÖs Iron Complete prezinta un invelis enteric pentru a reduce disconfortul abdominal, imbunatateste absorbtia fierului si furnizeaza suportul pentru desfasurarea mai multor functii din organism. ┬á
 • Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 500 tablete, GNC

  Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 500 tablete, GNC

  Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.

  Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.Sustine densitatea oaselor si le ajuta sa ramana puternice si  sanatoase, cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.
 • Cristale de fructe Binecuvantare MagMaxx, 90g, AMT Health

  Cristale de fructe Binecuvantare MagMaxx, 90g, AMT Health

  Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.

  Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.Este recomandat persoanelor care doresc sa-si pastreze echilibrul sanatatii feminine, pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, dar si pentru cele care incearca sa ramana insarcinate.
 • Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate

  Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate

  Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de peste 50 ani.

  Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de…Centrum Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc, 30 comprimate Supliment alimentar cu vitamine, minerale ╚Öi luteina, cu o formul─â echilibrat─â creat─â special pentru adul╚Ťi cu v├órst─â de…
 • Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule

  Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule

  Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.

  Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.Zenyth Pharmaceuticals Zenyth Pharmaceuticals Pentamag 30 capsule Formulă avansată cu 5 săruri de magneziu și vitamina B6, pentru energie și sănătatea inimii.
 • Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule

  Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.Cosmo Pharm Cosmo Pharm Calciu Lichid 30 capsule Functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • L-Tirozina 500mg, 60 tablete, GNC

  L-Tirozina 500mg, 60 tablete, GNC

  Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre ele, motiv pentru care poate contribui la imbunatatirea memoriei, a performantei si impotriva stresului.

  Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre…Tirozina este un aminoacid ce ofera suport pentru buna functionare a sistemului nervos, fiind un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, norepinefrina si epinefrina, substante ce ajuta celulele nervoase sa comunice intre…
 • GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb

  GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb

  GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.

  GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.GNC GNC Zinc 50 mg CT, 100 tb Zincul este un mineral esen╚Ťial pentru : imunitate, aparat reproduc─âtor ╚Öi sistem digestiv.
 • Echinacea, 100 capsule, Solgar

  Echinacea, 100 capsule, Solgar

  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.

   

  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.  Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.  
 • Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase

  Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase

  Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu – 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D, ulei de peste si seleniu.

  Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu - 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D,…Vitaking Vitaking Vitamina A+D+E+seleniu - 30 capsule gelatinoase Multivitamina Vitamina A+D+E+seleniu este un produs premium de la Vitaking. Contine vitamine solubile in grasimi: Vitamina E naturala, Vitamina A si D,…
 • Fares, Vitamina A naturala, 30 cps

  Fares, Vitamina A naturala, 30 cps

  Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere si consolidare a oaselor. Este, de asemenea, importanta pentru sistemul imunitar, regleaza sinteza limfocitelor si a producerii de anticorpi. Mentine sanatatea pielii, parului, dintilor si gingiilor. Contribuie la inlaturarea petelor pigmentare determinate de varsta.

  Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere…Fares Fares, Vitamina A naturala, 30 cps Vitamina A are un rol important in formarea pigmentilor retinei. Mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte, imbunatateste vederea. Ajuta procesul de crestere…
 • Skinexpert by Dr. Max┬« Collagen Beauty Shots, 30 fiole

  Skinexpert by Dr. Max® Collagen Beauty Shots, 30 fiole

  Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max® este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat, extract din seminte de struguri si un plus de vitamine pentru a sustine ingrijirea frumusetii si din interior.

  Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max┬« este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat,…Collagen Beauty Shots Skinexpert de la Dr.Max┬« este o gama de lux special conceputa intr-o forma lichida unica, pentru a ingriji pielea, parul si unghiile. Gama contine colagen marin hidrolizat,…
 • Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate

  Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate

  Alevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UI

  Alevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UIAlevia Alevia, Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate Men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor ╚Öi sus╚Ťine sitemul imunitar datorit─â concentra╚Ťiei oprime de Vitamina D3: 2000UI
 • Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit

  Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit

  Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a ficatului ╚Öi la protec╚Ťia hepatic─â

  Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a…Zdrovit Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Zdrovit Silimarina este recunoscut─â pentru beneficiile pe care le are pentru func╚Ťiile hepatice: Sus╚Ťine s─ân─âtatea ficatului ╚Öi men╚Ťine func╚Ťionarea acestuia Contribuie la detoxificarea poten╚Ťial─â a…
 • Vitamina E naturala 400MG, 30 capsule, Adams Vision

  Vitamina E naturala 400MG, 30 capsule, Adams Vision

  Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.

  Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.Vitamina E este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, protejand astfel celulele organismului de actiunea lor daunatoare.
 • Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE

  Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE

  Damar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articular

  Damar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articularDamar Damar MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN 30 TABLETE MUMIE-EXTR RASINA+PANTOCRIN ajut─â la sus╚Ťinerea sistemului imunitar si favorizeaz─â consolidarea cartilajului articular
 • Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA

  Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA

  Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;

  Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;Pro Natura Pro Natura, BETA CAROTEN, 30 CPS, MEDICA Contribuie la ameliorarea tulbur─ârilor de vedere;
 • Proteina Super Vegana bio din canepa, 1200g, Iswari

  Proteina Super Vegana bio din canepa, 1200g, Iswari

  Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.

  Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.Aceasta pulbere proteica ÔÇőÔÇődin canepa este una dintre cele mai apreciate proteine ÔÇőÔÇővegane.
 • Naturalis Vitamina E 100mg, 30 capsule

  Naturalis Vitamina E 100mg, 30 capsule

  Vitamina E de la Naturalis este un supliment alimentar cu efecte benefice asupra sistemului nervos, a performantelor sexuale si frumusetii pielii, unghiilor si parului.

  Vitamina E de la Naturalis este un supliment alimentar cu efecte benefice asupra sistemului nervos, a performantelor sexuale si frumusetii pielii, unghiilor si parului.Vitamina E de la Naturalis este un supliment alimentar cu efecte benefice asupra sistemului nervos, a performantelor sexuale si frumusetii pielii, unghiilor si parului.
 • Vitamina D lichida BioMulsion Nutrisorb, 30ml, BioCare

  Vitamina D lichida BioMulsion Nutrisorb, 30ml, BioCare

  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

   

  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.  Nutrisorb BioMulsion Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.  
 • Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri

  Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri

  Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts® este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree, voma, febra sau transpiratie excesiva cauzata de exercitii fizice intense sau de temperaturi excesiv de ridicate. Persoanele care iau medicamente care provoaca urinare excesiva pot utiliza, de asemenea, produsul, dar numai la recomandarea specialistului.

  Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts┬« este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree,…Minunino Minunino Synbio Orsalts, Medimow,10 plicuri MINUNINO Synbio ORSalts┬« este un supliment alimentar care ajuta la hidratarea normala a organismului in caz de dezechilibru hidric in timpul episoadelor de diaree,…
 • Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete

  Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete

  Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.

  Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.Cosmo Pharm Esential Vita-Min, Cosmo Pharm, 30 tablete Produsul contine vitamine si minerale si asigura necesarul zilnic pentru mentinerea organismului in stare optima.