Afișez 1 - 60 din 115 rezultate

 • Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu absorbtie ridicata si efect intens de intarire a sistemului imunitar.

   

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…
 • Cartilaj de rechin 750mg, 180 tablete, GNC

  Cartilaj de rechin 750mg, 180 tablete, GNC

  Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.

  Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.Cartilajul de rechin ofera suport pentru sanatatea articulatiilor si remineralizarea oaselor.
 • Vitamina C cu Acid Ascorbic, 30 capsule, Zenyth

  Vitamina C cu Acid Ascorbic, 30 capsule, Zenyth

  Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in infectiile respiratorii acute.

   

  Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in…Vitamina C 100mg este un supliment alimentar recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg Vitamina C, doza optima de atac in…
 • 4 Bones Plus, 30 comprimate, Sunwave

  4 Bones Plus, 30 comprimate, Sunwave

  Complex optim de saruri de calciu ÔÇô┬á4 BONES┬«PLUS┬á con╚Ťine 4 forme de calciul cu beneficii multiple.

  • Comprimate
  Complex optim de saruri de calciu ÔÇô┬á4 BONES┬«PLUS┬á con╚Ťine 4 forme de calciul cu beneficii multiple.ComprimateComplex optim de saruri de calciu ÔÇô┬á4 BONES┬«PLUS┬á con╚Ťine 4 forme de calciul cu beneficii multiple.Comprimate
 • Calcidin, 56 comprimate, Zdrovit

  Calcidin, 56 comprimate, Zdrovit

  Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este indispensabil si pentru desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui ca si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos.

   

  Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este…Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este…
 • Vitamina D3 2000 UI, 60 comprimate, BioSunLine

  Vitamina D3 2000 UI, 60 comprimate, BioSunLine

  Vitaminei D3 2000 UI contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

  Vitaminei D3 2000 UI contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular.Vitaminei D3 2000 UI contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
 • D3fix 4000IU, 60 comprimate, Uni Pharma

  D3fix 4000IU, 60 comprimate, Uni Pharma

  Vitamina D3 4.000 UI are un continut scazut de grasimi si nu contine gluten.

   

   

  Vitamina D3 4.000 UI are un continut scazut de grasimi si nu contine gluten.    Vitamina D3 4.000 UI are un continut scazut de grasimi si nu contine gluten.    
 • Secom, Vitamin D3 2000UI, ajutor pentru sistemul osos, 30 capsule

  Secom, Vitamin D3 2000UI, ajutor pentru sistemul osos, 30 capsule

  Vitamin D3 2000UI de la Secom este un supliment alimentar pentru adulti, care mentine sanatatea sistemului osos si musculari. Vitamin D3 2000UI influenteaza pozitiv procesele celulare la nivel osos, muscular, nervos si imunitar.Beneficii Secom, Vitamin D3 2000UI: Vitamin D3 2000UI contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si a fosforului contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange mentine sanatatea sistemelor osos si muscular si a dintilor ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar contribuie la procesul de diviziune celularaIngrediente Secom, Vitamin D3 2000UI: vitamina D3 (colecalciferol din lana de oaie), 50mcg/capsula ulei de Sofranel (antioxidant) gelatina (capsula) apa purificata glicerina (indulcitor)Mod de administrare Secom, Vitamin D3 2000UI:Vitamin D3 2000 UI se administreaza cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. O cutie contine 120 de capsule moi.Contraindicatii:Vitamin D3 2000 UI se poate administra persoanelor diagnosticate cu afectiuni renale, hipercalcemie sau hipercalciurie doar la recomandarea unui specialist.Alte mentiuni:Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

  Vitamin D3 2000UI┬áde la┬áSecom┬áeste un supliment alimentar pentru adulti, care mentine sanatatea┬ásistemului osos si musculari. Vitamin D3 2000UI influenteaza pozitiv procesele celulare la┬ánivel osos, muscular, nervos si imunitar.Beneficii Secom, Vitamin…Vitamin D3 2000UI┬áde la┬áSecom┬áeste un supliment alimentar pentru adulti, care mentine sanatatea┬ásistemului osos si musculari. Vitamin D3 2000UI influenteaza pozitiv procesele celulare la┬ánivel osos, muscular, nervos si imunitar.Beneficii Secom, Vitamin…
 • Calciu Vitamina D3, 40 comprimate, Alevia

  Calciu Vitamina D3, 40 comprimate, Alevia

  Produsul Calciu Vitamina D3 mentine sanatatea oaselor si a dintilor.

  Produsul Calciu Vitamina D3 mentine sanatatea oaselor si a dintilor.Produsul Calciu Vitamina D3 mentine sanatatea oaselor si a dintilor.
 • ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

  ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

  Calciul contribuie la mentinerea functiei normale a nervilor,muschilor si inimii si are rol in formarea cheagului de sange.Este prezent si in structura oaselor si dintilor,avand rol in mentinerea densitatii normale a acestora. 

  Calciul contribuie la mentinerea functiei normale a nervilor,muschilor si inimii si are rol in formarea cheagului de sange.Este prezent si in structura oaselor si dintilor,avand rol in mentinerea densitatii normale…Calciul contribuie la mentinerea functiei normale a nervilor,muschilor si inimii si are rol in formarea cheagului de sange.Este prezent si in structura oaselor si dintilor,avand rol in mentinerea densitatii normale…
 • Vitamina K2 100mcg Kal, 30 capsule, Secom

  Vitamina K2 100mcg Kal, 30 capsule, Secom

  Suplimentul alimentar contine vitamina K2, sub forma de menachinona-7(MK-7), 100mcg/capsula, extrasa din sursa fermentata de naut (Cicer arietinum), ceea ce ii confera biodisponibilitate si eficienta ridicata. Aceasta are o biodisponibilitate mai mare comparativ cu vitamina K-1 (este eliminata de ficat in aproximativ 8 ore, iar vitamina K-2 in peste 72 de ore de la ingestie). Sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

  Suplimentul alimentar contine vitamina K2, sub forma de menachinona-7(MK-7), 100mcg/capsula, extrasa din sursa fermentata de naut (Cicer arietinum), ceea ce ii confera biodisponibilitate si eficienta ridicata. Aceasta are o biodisponibilitate…Suplimentul alimentar contine vitamina K2, sub forma de menachinona-7(MK-7), 100mcg/capsula, extrasa din sursa fermentata de naut (Cicer arietinum), ceea ce ii confera biodisponibilitate si eficienta ridicata. Aceasta are o biodisponibilitate…
 • Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 240 tablete, GNC

  Calciu 800mg cu magneziu si vitamina D-3 Calcimate Plus, 240 tablete, GNC

  Sustine densitatea oaselor. Ajuta oasele sa ramana puternice si  sanatoase cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.

  Sustine densitatea oaselor. Ajuta oasele sa ramana puternice si  sanatoase cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.Sustine densitatea oaselor. Ajuta oasele sa ramana puternice si  sanatoase cu malat citrat de calciu, una dintre cele mai absorbabile forme de calciu.
 • Calciu Organic, 30 capsule, Herbagetica

  Calciu Organic, 30 capsule, Herbagetica

  Calciul organic, compus vital inca din primele zile de viata, este asimilat foarte rapid de catre corpul uman, restabilind functionarea normala a organismului in urma posibilelor carente.

   

  Calciul organic, compus vital inca din primele zile de viata, este asimilat foarte rapid de catre corpul uman, restabilind functionarea normala a organismului in urma posibilelor carente.  Calciul organic, compus vital inca din primele zile de viata, este asimilat foarte rapid de catre corpul uman, restabilind functionarea normala a organismului in urma posibilelor carente.  
 • Articlar forte, 60 comprimate, Alevia

  Articlar forte, 60 comprimate, Alevia

  Propune o formula complexa, bazata pe efectul sinergic al glucozaminei, condroitinei, acidului boswellic si harpagozidelor pentru protectia, hranirea si regenerarea articulatiilor

  Propune o formula complexa, bazata pe efectul sinergic al glucozaminei, condroitinei, acidului boswellic si harpagozidelor pentru protectia, hranirea si regenerarea articulatiilorPropune o formula complexa, bazata pe efectul sinergic al glucozaminei, condroitinei, acidului boswellic si harpagozidelor pentru protectia, hranirea si regenerarea articulatiilor
 • Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule, Cosmopharm

  Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule, Cosmopharm

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • Osteosyl D3, 30 comprimate, MedEq

  Osteosyl D3, 30 comprimate, MedEq

  Osteosyl D3 ofera combinatia optima de substante nutritive cheie, care s-a dovedit ca previne pierderea masei osoase, intareste oasele si creste densi

  Osteosyl D3 ofera combinatia optima de substante nutritive cheie, care s-a dovedit ca previne pierderea masei osoase, intareste oasele si creste densiOsteosyl D3 ofera combinatia optima de substante nutritive cheie, care s-a dovedit ca previne pierderea masei osoase, intareste oasele si creste densi
 • Citrat Malat de Calciu Calcimate Plus 800, 120 tablete, GNC

  Citrat Malat de Calciu Calcimate Plus 800, 120 tablete, GNC

  Calciul sustine mentinerea si imbunatatirea densitatii osoase.

  Calciul sustine mentinerea si imbunatatirea densitatii osoase.Calciul sustine mentinerea si imbunatatirea densitatii osoase.
 • Molekin D + K, 30 comprimate, Zdrovit

  Molekin D + K, 30 comprimate, Zdrovit

  Vitamina D si vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

  Vitamina D si vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.Vitamina D si vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
 • CaMgZn + Vitamina C, 60 comprimate, Alevia

  CaMgZn + Vitamina C, 60 comprimate, Alevia

  Calciul, Magneziul si Zincul sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C sustine sistemul imunitar si ajuta la formarea colagenului benefic sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si pielii.

  Calciul, Magneziul si Zincul sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C sustine sistemul imunitar si ajuta la formarea colagenului benefic sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si pielii.Calciul, Magneziul si Zincul sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C sustine sistemul imunitar si ajuta la formarea colagenului benefic sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si pielii.
 • Calciu lichid, 90 capsule, Cosmopharm

  Calciu lichid, 90 capsule, Cosmopharm

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

  Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si osos.
 • Vitamin D3 + K2, 30 capsule, Zenyth

  Vitamin D3 + K2, 30 capsule, Zenyth

  Vitamina D3 este implicata in absorbtia normala a calciului si fosforului, intarirea imunitatii si a sistemului osos, iar atunci cand este folosit un supliment cu o doza mare de Vitamina D3, este necesara neaparat asocierea cu vitamina K2.

  Vitamina D3 este implicata in absorbtia normala a calciului si fosforului, intarirea imunitatii si a sistemului osos, iar atunci cand este folosit un supliment cu o doza mare de Vitamina…Vitamina D3 este implicata in absorbtia normala a calciului si fosforului, intarirea imunitatii si a sistemului osos, iar atunci cand este folosit un supliment cu o doza mare de Vitamina…
 • Extract din muguri de Brad, 50ml, PlantExtrakt

  Extract din muguri de Brad, 50ml, PlantExtrakt

  Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de *Brad (Abies pectinata), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 33% vol. Valoare energetica: 2,96 kcal/g.

  Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de *Brad (Abies pectinata), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 33% vol. Valoare energetica: 2,96 kcal/g.Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de *Brad (Abies pectinata), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 33% vol. Valoare energetica: 2,96 kcal/g.
 • Dr.Max Calciu 500mg, 20 comprimate efervescente

  Dr.Max Calciu 500mg, 20 comprimate efervescente

  Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii.

   

  Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii.  Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii.  
 • Calciu lactic, 30 comprimate, Alevia

  Calciu lactic, 30 comprimate, Alevia

  Calciul lactic sustine sanatatea sistemului osteoarticular, ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic si protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

  Calciul lactic sustine sanatatea sistemului osteoarticular, ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic si protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos.Calciul lactic sustine sanatatea sistemului osteoarticular, ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic si protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos.
 • Telom-R, 120 capsule, DVR Pharm

  Telom-R, 120 capsule, DVR Pharm

  Telom-R este un supliment alimentar, dezvoltat de DVR Pharm.

  Telom-R este un supliment alimentar, dezvoltat de DVR Pharm.Telom-R este un supliment alimentar, dezvoltat de DVR Pharm.
 • Movial Plus Fluidart, 28 capsule, ActaFarma

  Movial Plus Fluidart, 28 capsule, ActaFarma

  Movial Plus este un supliment alimentar natural ce contine un complex inovator Fluidart (formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculara mare si colagen de tip II hidrolizat, extract de rodie si vitamina C), dezvoltat pentru a reduce senzatia de durere, a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea normala a articulatiilor.

   

   

  Movial Plus este un supliment alimentar natural ce contine un complex inovator Fluidart (formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculara mare si colagen de tip II hidrolizat, extract de rodie…Movial Plus este un supliment alimentar natural ce contine un complex inovator Fluidart (formulat cu acid hialuronic cu greutate moleculara mare si colagen de tip II hidrolizat, extract de rodie…
 • Cal Mag Zinc, 30 tablete, Cosmopharm

  Cal Mag Zinc, 30 tablete, Cosmopharm

  Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.

  Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
 • Antiinflamin 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Antiinflamin 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Antiinflamin capsule mentine sanatatea articulatiilor tale.

   

   

  Antiinflamin capsule mentine sanatatea articulatiilor tale.    Antiinflamin capsule mentine sanatatea articulatiilor tale.    
 • Gel revigorant Circulation, 125ml, Puressentiel

  Gel revigorant Circulation, 125ml, Puressentiel

  Puressentiel Circulation Gel Hidratant revigorant cu 17 uleiuri esentiale amelioreaza imediat senzatia de picioare si glezne grele, obosite si fierbinti. Formula contine 99,5% ingrediente naturale si sustine circulatia.

  Puressentiel Circulation Gel Hidratant revigorant cu 17 uleiuri esentiale amelioreaza imediat senzatia de picioare si glezne grele, obosite si fierbinti. Formula contine 99,5% ingrediente naturale si sustine circulatia.Puressentiel Circulation Gel Hidratant revigorant cu 17 uleiuri esentiale amelioreaza imediat senzatia de picioare si glezne grele, obosite si fierbinti. Formula contine 99,5% ingrediente naturale si sustine circulatia.
 • Osteoprotect tinctura, 50ml, Steaua Divina

  Osteoprotect tinctura, 50ml, Steaua Divina

  Osteoprotect extract hidroalcoolic contribuie la mentinerea unei densitati osoase optime. Remineralizant, stimuleaza cresterea oaselor, tonic general, antiinflamator, antireumatic, detoxifiant, diuretic.

   

   

  Osteoprotect extract hidroalcoolic contribuie la mentinerea unei densitati osoase optime. Remineralizant, stimuleaza cresterea oaselor, tonic general, antiinflamator, antireumatic, detoxifiant, diuretic.    Osteoprotect extract hidroalcoolic contribuie la mentinerea unei densitati osoase optime. Remineralizant, stimuleaza cresterea oaselor, tonic general, antiinflamator, antireumatic, detoxifiant, diuretic.    
 • Dr.Max MSM Complex, 90 comprimate filmate

  Dr.Max MSM Complex, 90 comprimate filmate

  Dr.Max MSM Complex este un supliment alimentar, sub forma de comprimate, care contine o combinatie de metilsulfonilmetan (MSM), vitamina C, extract din Boswellia serrata si curcuminoide.

  Dr.Max MSM Complex este un supliment alimentar, sub forma de comprimate, care contine o combinatie de metilsulfonilmetan (MSM), vitamina C, extract din Boswellia serrata si curcuminoide.Dr.Max MSM Complex este un supliment alimentar, sub forma de comprimate, care contine o combinatie de metilsulfonilmetan (MSM), vitamina C, extract din Boswellia serrata si curcuminoide.
 • Calciu 1000mg, 250 capsule, GNC

  Calciu 1000mg, 250 capsule, GNC

  Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman, si este necesar pentru cresterea si intarirea oaselor si dintilor. Calciul joaca si un rol vital in contractiile musculare, la nivelul sistemului nervos central si la nivelul sistemului cardiovascular. De asemenea, este implicat in medierea vasodilatarii, transmiterea impulsurilor nervoase si in secretia glandelor.

   

   

  Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman, si este necesar pentru cresterea si intarirea oaselor si dintilor. Calciul joaca si un rol vital in contractiile musculare, la nivelul…Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman, si este necesar pentru cresterea si intarirea oaselor si dintilor. Calciul joaca si un rol vital in contractiile musculare, la nivelul…
 • TriFlex, 120 tablete, GNC

  TriFlex, 120 tablete, GNC

  GNC TriFlex este un supliment alimentar care contine doze studiate clinic de glucozamina si condroitina, ce asigura suport nutritional adecvat pentru sanatatea oaselor si articulatiilor.

   

  GNC TriFlex este un supliment alimentar care contine doze studiate clinic de glucozamina si condroitina, ce asigura suport nutritional adecvat pentru sanatatea oaselor si articulatiilor.  GNC TriFlex este un supliment alimentar care contine doze studiate clinic de glucozamina si condroitina, ce asigura suport nutritional adecvat pentru sanatatea oaselor si articulatiilor.  
 • Mena Q7 vitamina K2 naturala, 30 capsule, PlantExtrakt

  Mena Q7 vitamina K2 naturala, 30 capsule, PlantExtrakt

  Sustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic

  Sustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologicSustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic
 • Calciu lactic, 20 comprimate, Hyllan Pharma

  Calciu lactic, 20 comprimate, Hyllan Pharma

  Calciul cu cea mai rapida si usoara asimilare.

  Calciul cu cea mai rapida si usoara asimilare.Calciul cu cea mai rapida si usoara asimilare.
 • Acai bio sub forma de pulbere, 70g, Iswari

  Acai bio sub forma de pulbere, 70g, Iswari

  Acai sunt boabe mici de culoare purpurie si sunt recoltate in mod durabil in adancurile Amazonului.

  Acai sunt boabe mici de culoare purpurie si sunt recoltate in mod durabil in adancurile Amazonului.Acai sunt boabe mici de culoare purpurie si sunt recoltate in mod durabil in adancurile Amazonului.
 • Calciu 1000mg cu Magneziu 400mg, 180 tablete, GNC

  Calciu 1000mg cu Magneziu 400mg, 180 tablete, GNC

  Calciul este cel mai abundent mineral din organism si este necesar pentru ca oasele si dintii sa se intareasca si sa creasca. Calciul joaca, de asemenea, un rol vital in contractia musculara, a sistemului nervos si a sistemului circulator.

  Calciul este cel mai abundent mineral din organism si este necesar pentru ca oasele si dintii sa se intareasca si sa creasca. Calciul joaca, de asemenea, un rol vital in…Calciul este cel mai abundent mineral din organism si este necesar pentru ca oasele si dintii sa se intareasca si sa creasca. Calciul joaca, de asemenea, un rol vital in…
 • Acai Super Vegan bio, 150g, Iswari

  Acai Super Vegan bio, 150g, Iswari

  Acest mic fruct violet din padurile Amazoniene este plin de substante nutritive si este superalimentul perfect pentru a-ti sustine performanta fizica.

  Acest mic fruct violet din padurile Amazoniene este plin de substante nutritive si este superalimentul perfect pentru a-ti sustine performanta fizica.Acest mic fruct violet din padurile Amazoniene este plin de substante nutritive si este superalimentul perfect pentru a-ti sustine performanta fizica.
 • Super Complex, 120 capsule, Herbagetica

  Super Complex, 120 capsule, Herbagetica

  Super Complex contine 11 vitamine si 11 minerale din surse naturale, superioare, care au o rata ridicata de absorbtie, fiind perfect asimilate de catre organism. Contine minerale sub forma bisglicinata pentru un efect intens de absorbtie in organism si o calitate superioara a produsului.

   

  Super Complex contine 11 vitamine si 11 minerale din surse naturale, superioare, care au o rata ridicata de absorbtie, fiind perfect asimilate de catre organism. Contine minerale sub forma bisglicinata…Super Complex contine 11 vitamine si 11 minerale din surse naturale, superioare, care au o rata ridicata de absorbtie, fiind perfect asimilate de catre organism. Contine minerale sub forma bisglicinata…
 • Silicium Bio amestec superpotent-regenerant, 75g, Steaua Divina

  Silicium Bio amestec superpotent-regenerant, 75g, Steaua Divina

  Siliciul este unul dintre elementele de baza in alcatuirea tuturor tesuturilor elastice, a oaselor, a cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor si a vaselor de sange. Cu inaintarea in varsta, concentratia acestui oligoelement in organism scade, produsul oferind dietei un supliment provenind din surse naturale.

   

  Siliciul este unul dintre elementele de baza in alcatuirea tuturor tesuturilor elastice, a oaselor, a cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor si a vaselor de sange. Cu inaintarea in varsta, concentratia…Siliciul este unul dintre elementele de baza in alcatuirea tuturor tesuturilor elastice, a oaselor, a cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor si a vaselor de sange. Cu inaintarea in varsta, concentratia…
 • 3Plus Magnesium recuperare musculata si functie psihologica normala, 60 capsule, Natural Doctor

  3Plus Magnesium recuperare musculata si functie psihologica normala, 60 capsule, Natural Doctor

  Acest supliment alimentar are la baza trei forme optime de magneziu care sunt usor absorbite si biodisponibile si ajuta astfel la echilibrul electrolitic, metabolismul energetic, functionarea normala a sistemului nervos, la functia cognitiva, la mentinerea normala a oaselor si a dintilor.

  Acest supliment alimentar are la baza trei forme optime de magneziu care sunt usor absorbite si biodisponibile si ajuta astfel la echilibrul electrolitic, metabolismul energetic, functionarea normala a sistemului nervos,…Acest supliment alimentar are la baza trei forme optime de magneziu care sunt usor absorbite si biodisponibile si ajuta astfel la echilibrul electrolitic, metabolismul energetic, functionarea normala a sistemului nervos,…
 • Acid hialuronic Premium 100mg, 60 tablete, Cosmopharm

  Acid hialuronic Premium 100mg, 60 tablete, Cosmopharm

  Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.

  Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.Acidul hialuronic contribuie la mobilitatea, flexibilitatea si lubrifierea articulatiilor.
 • Complete D3, K2 + Magnesium, 60 capsule, Natural Doctor

  Complete D3, K2 + Magnesium, 60 capsule, Natural Doctor

  Supliment pentru absorbtie totala a vitaminei D3 Complete D3, K2 + Magnesium.

  Supliment pentru absorbtie totala a vitaminei D3 Complete D3, K2 + Magnesium.Supliment pentru absorbtie totala a vitaminei D3 Complete D3, K2 + Magnesium.
 • Antiinflamator cu boswellia si turmeric Deflamil, 30 comprimate, BioSunLine

  Antiinflamator cu boswellia si turmeric Deflamil, 30 comprimate, BioSunLine

  Prin compozitia sa complexa de origine vegetala, Deflamil are numeroare efecte benefice.

   

  Prin compozitia sa complexa de origine vegetala, Deflamil are numeroare efecte benefice.  Prin compozitia sa complexa de origine vegetala, Deflamil are numeroare efecte benefice.  
 • Cal-Mag-Zinc, 90 tablete, Cosmopharm

  Cal-Mag-Zinc, 90 tablete, Cosmopharm

  Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.

  Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
 • Glucozamina 1000mg, 90 tablete, GNC

  Glucozamina 1000mg, 90 tablete, GNC

  Glucozamina este un component natural ce se gaseste din abundenta la nivelul fluidelor din jurul articulatiilor. Glucozamina este implicata in formarea si repararea cartilajelor articulare. 

   

   

  Glucozamina este un component natural ce se gaseste din abundenta la nivelul fluidelor din jurul articulatiilor. Glucozamina este implicata in formarea si repararea cartilajelor articulare.     Glucozamina este un component natural ce se gaseste din abundenta la nivelul fluidelor din jurul articulatiilor. Glucozamina este implicata in formarea si repararea cartilajelor articulare.     
 • Calciu coral max No-Dol, 80 capsule, Esi Spa

  Calciu coral max No-Dol, 80 capsule, Esi Spa

  No Dol Coral Calcium max este un adjuvant in afectiunile osteoarticulare.

   

  No Dol Coral Calcium max este un adjuvant in afectiunile osteoarticulare.  No Dol Coral Calcium max este un adjuvant in afectiunile osteoarticulare.  
 • Quercetin + Zinc, 30 capsule, Herbagetica

  Quercetin + Zinc, 30 capsule, Herbagetica

  Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.

   

  Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din…Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din…
 • Hidroclorura de glucozamina, 60 tablete, Solgar

  Hidroclorura de glucozamina, 60 tablete, Solgar

  Hidroclorura de glucozamina atenueaza simptomele osteoartritei si imbunatateste mobilitatea incheieturilor.

  Hidroclorura de glucozamina atenueaza simptomele osteoartritei si imbunatateste mobilitatea incheieturilor.Hidroclorura de glucozamina atenueaza simptomele osteoartritei si imbunatateste mobilitatea incheieturilor.
 • Osteocare solutie orala, 200 ml, Vitabiotics

  Osteocare solutie orala, 200 ml, Vitabiotics

  Special conceput pentru copii peste 1 an. Forma lichida este usor de administrat, asigura o absorbtie mai eficienta si are un gus

  Special conceput pentru copii peste 1 an. Forma lichida este usor de administrat, asigura o absorbtie mai eficienta si are un gusSpecial conceput pentru copii peste 1 an. Forma lichida este usor de administrat, asigura o absorbtie mai eficienta si are un gus
 • Zinc Forte, 30 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte, 30 capsule, Herbagetica

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu absorbtie ridicata si efect intens de intarire a sistemului imunitar.

   

  Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu…
 • Pachet Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Pachet Multiminerale 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm

  Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.

  Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.Formula completa pentru mineralizarea organismului. Atenueaza oboseala si stresul. Mentine tonusul fizic si psihic.
 • CelaNext, 30 capsule vegetale, Good Days Therapy

  CelaNext, 30 capsule vegetale, Good Days Therapy

  CelaNext® contine un complex sinergic de extracte lichide superconcentrate de curcumin si boswellia intr-o formula coloidala micelara si vitamina D3, care contribuie la suprimarea inflamtiei, reducerea durerii osteoarticulare, cresterea mobilitatii si flexibilitatii aparatului locomotor.

  CelaNext┬« contine un complex sinergic de extracte lichide superconcentrate de curcumin si boswellia intr-o formula coloidala micelara si vitamina D3, care contribuie la suprimarea inflamtiei, reducerea durerii osteoarticulare, cresterea mobilitatii…CelaNext┬« contine un complex sinergic de extracte lichide superconcentrate de curcumin si boswellia intr-o formula coloidala micelara si vitamina D3, care contribuie la suprimarea inflamtiei, reducerea durerii osteoarticulare, cresterea mobilitatii…
 • Vitamina D3 50mcg 2000UI, 60 tablete, Jamieson

  Vitamina D3 50mcg 2000UI, 60 tablete, Jamieson

  Supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului imunitar.

   

  Supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului imunitar.  Supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului imunitar.  
 • Good Routine Daily D3 2000IU, 60 capsule moi, Secom

  Good Routine Daily D3 2000IU, 60 capsule moi, Secom

  Good Routine Daily D3 2000IU este un supliment alimentar care confera aportul zilnic de Vitamina D3 din sursa naturala (lanolina), pentru sustinerea imunitatii, a sistemelor osos, muscular & endocrin.

   

  Good Routine Daily D3 2000IU este un supliment alimentar care confera aportul zilnic de Vitamina D3 din sursa naturala (lanolina), pentru sustinerea imunitatii, a sistemelor osos, muscular & endocrin.  Good Routine Daily D3 2000IU este un supliment alimentar care confera aportul zilnic de Vitamina D3 din sursa naturala (lanolina), pentru sustinerea imunitatii, a sistemelor osos, muscular & endocrin.  
 • Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate, Alevia

  Vitamina D3 Optim 2000UI, 30 comprimate, Alevia

  Mentine sanatatea oaselor si sustine sitemul imunitar datorita concentratiei oprime de Vitamina D3: 2000UI.Vitamina D3 contribuie la absorbtia normala in organism a calciului si a fosforului.

  Mentine sanatatea oaselor si sustine sitemul imunitar datorita concentratiei oprime de Vitamina D3: 2000UI.Vitamina D3 contribuie la absorbtia normala in organism a calciului si a fosforului.Mentine sanatatea oaselor si sustine sitemul imunitar datorita concentratiei oprime de Vitamina D3: 2000UI.Vitamina D3 contribuie la absorbtia normala in organism a calciului si a fosforului.
 • Calcidin, 60 plicuri, Zdrovit

  Calcidin, 60 plicuri, Zdrovit

  Calcidin a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.

  Calcidin a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele…Calcidin a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele…
 • Innovasil, 30 tablete, Innovasil

  Innovasil, 30 tablete, Innovasil

  Innovasil contribuie la constitutia, rezistenta, durabilitatea si elasticitatea tesutului conjunctiv

  Innovasil contribuie la constitutia, rezistenta, durabilitatea si elasticitatea tesutului conjunctivInnovasil contribuie la constitutia, rezistenta, durabilitatea si elasticitatea tesutului conjunctiv
 • Zinc Complex, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Complex, 60 capsule, Herbagetica

  Zinc Complex este un supliment alimentar care include o concentratie puternica de zinc, extract standardizat de seminte de dovleac si ginseng siberian. Produsul mentine sanatatea sistemului osos, a parului, unghiilor si pielii, diminueaza simptomele racelii, imunostimulator.

   

  Zinc Complex este un supliment alimentar care include o concentratie puternica de zinc, extract standardizat de seminte de dovleac si ginseng siberian. Produsul mentine sanatatea sistemului osos, a parului, unghiilor…Zinc Complex este un supliment alimentar care include o concentratie puternica de zinc, extract standardizat de seminte de dovleac si ginseng siberian. Produsul mentine sanatatea sistemului osos, a parului, unghiilor…
 • Magneziu cu aroma naturala de capsuni 250mg, 60 drajeuri, GNC

  Magneziu cu aroma naturala de capsuni 250mg, 60 drajeuri, GNC

  GNC Magnesium 250 Mg este un supliment ce contine citrat de magneziu, mineral cu absorbtie ridicata si constituie suport pentru sanatatea oaselor si a dintilor.

   

   

  GNC Magnesium 250 Mg este un supliment ce contine citrat de magneziu, mineral cu absorbtie ridicata si constituie suport pentru sanatatea oaselor si a dintilor.    GNC Magnesium 250 Mg este un supliment ce contine citrat de magneziu, mineral cu absorbtie ridicata si constituie suport pentru sanatatea oaselor si a dintilor.