Afișez 1 - 60 din 110 rezultate

 • Ulei elixir hidratant pentru par uscat, 100ml, Alama Professional

  Ulei elixir hidratant pentru par uscat, 100ml, Alama Professional

  Acest ulei hidrateaza si protejeaza filmul hidrolipidic al parului, face parul matasos, il scapa de incretire si adauga o nota de stralucire.

   

   

  Acest ulei hidrateaza si protejeaza filmul hidrolipidic al parului, face parul matasos, il scapa de incretire si adauga o nota de stralucire.    Acest ulei hidrateaza si protejeaza filmul hidrolipidic al parului, face parul matasos, il scapa de incretire si adauga o nota de stralucire.    
 • Spray fara clatire, 250ml, Alama Professional

  Spray fara clatire, 250ml, Alama Professional

  Acest spray este un tratament pentru par, care descurca si reconditioneaza parul, facandu-l sanatos, vital si stralucitor.

   

  Acest spray este un tratament pentru par, care descurca si reconditioneaza parul, facandu-l sanatos, vital si stralucitor.  Acest spray este un tratament pentru par, care descurca si reconditioneaza parul, facandu-l sanatos, vital si stralucitor.  
 • Masca Volum & Lejeritate Biocean, 200ml, Alama Professional

  Masca Volum & Lejeritate Biocean, 200ml, Alama Professional

  Masca cu efect de volum si lejeritate este potrivita pentru toate tipurile de par.

  Masca cu efect de volum si lejeritate este potrivita pentru toate tipurile de par.Masca cu efect de volum si lejeritate este potrivita pentru toate tipurile de par.
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H67, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H67, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Masca cu efect hidratant, 500ml, Alama Professional

  Masca cu efect hidratant, 500ml, Alama Professional

  Masca cu efect hidratant Alama Professional hidrateaza in profunzime, oferind in acelasi timp hrana si cea mai mare stralucire parului slab, fragil si uscat. Dupa aplicarea mastii, parul este moale, stralucitor si matasos.

   

  Masca cu efect hidratant Alama Professional hidrateaza in profunzime, oferind in acelasi timp hrana si cea mai mare stralucire parului slab, fragil si uscat. Dupa aplicarea mastii, parul este moale,…Masca cu efect hidratant Alama Professional hidrateaza in profunzime, oferind in acelasi timp hrana si cea mai mare stralucire parului slab, fragil si uscat. Dupa aplicarea mastii, parul este moale,…
 • Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kiwi banana 30g

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kiwi banana 30g

  Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kiwi banana 30g 100% Whey Protein* Professional cu adaos de aminoacizi cu enzime digestive cu proteine din zer instant f─âr─â gluten.

  Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kiwi banana 30g 100% Whey Protein* Professional cu adaos de aminoacizi cu enzime digestive cu proteine din zer instant f─âr─â gluten.Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kiwi banana 30g 100% Whey Protein* Professional cu adaos de aminoacizi cu enzime digestive cu proteine din zer instant f─âr─â gluten.
 • Sampon Volum & Lejeritate Biocean, 300ml, Alama Professional

  Sampon Volum & Lejeritate Biocean, 300ml, Alama Professional

  Samponul Alama Biocean curata delicat parul oferindu-i hidratare, luminozitate si tonus. Dupa samponare, parul este moale, usor si tonifiat.

   

  Samponul Alama Biocean curata delicat parul oferindu-i hidratare, luminozitate si tonus. Dupa samponare, parul este moale, usor si tonifiat.  Samponul Alama Biocean curata delicat parul oferindu-i hidratare, luminozitate si tonus. Dupa samponare, parul este moale, usor si tonifiat.  
 • Whey Protein Professional- strawberry white chocolate, Scitec Nutrition, 500 g

  Whey Protein Professional- strawberry white chocolate, Scitec Nutrition, 500 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- strawberry white chocolate, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- strawberry white chocolate, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- strawberry white chocolate, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Whey Protein Professional- vanilla, Scitec Nutrition, 500 g

  Whey Protein Professional- vanilla, Scitec Nutrition, 500 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H10, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H10, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Ser elisir pentru protectia culorii, 100ml, Alama Professional

  Ser elisir pentru protectia culorii, 100ml, Alama Professional

  Serul elisir pentru protectia culorii pentru parul vopsit cu keratina, colagen si elastina protejeaza culoarea cosmetica de pierderea intensitatii, imbunatatind si intensificand stralucirea acesteia in timp.

   

  Serul elisir pentru protectia culorii pentru parul vopsit cu keratina, colagen si elastina protejeaza culoarea cosmetica de pierderea intensitatii, imbunatatind si intensificand stralucirea acesteia in timp.  Serul elisir pentru protectia culorii pentru parul vopsit cu keratina, colagen si elastina protejeaza culoarea cosmetica de pierderea intensitatii, imbunatatind si intensificand stralucirea acesteia in timp.  
 • Baza de unghii anti-imperfectiuni, 10.5ml, Andreia Professional

  Baza de unghii anti-imperfectiuni, 10.5ml, Andreia Professional

  Formula imbogatita cu acid hyaluronic si colagen ofera protectie si corectare pentru orice tip de unghie. Aceasta baza este de culoare nud si se aplica direct pe unghia naturala curatata si manichiura rezista pana la 7 zile, iar unghia este protejata. Aceasta este un produs vegan.

   

  Formula imbogatita cu acid hyaluronic si colagen ofera protectie si corectare pentru orice tip de unghie. Aceasta baza este de culoare nud si se aplica direct pe unghia naturala curatata…Formula imbogatita cu acid hyaluronic si colagen ofera protectie si corectare pentru orice tip de unghie. Aceasta baza este de culoare nud si se aplica direct pe unghia naturala curatata…
 • Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si alune, Scitec Nutrition, 920 g

  Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si alune, Scitec Nutrition, 920 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si alune, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer, care con┼úine cantitatea cor─âspunz─âtoare de aminoacizi, ┼či m─âre┼čte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se afl─â ├«n organism.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si alune, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer,…Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si alune, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer,…
 • Whey Protein Professional- vanilla very berry, Scitec Nutrition, 2350 g

  Whey Protein Professional- vanilla very berry, Scitec Nutrition, 2350 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla very berry, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla very berry, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- vanilla very berry, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Spray restructurant 5 in 1, 250ml, Alama Professional

  Spray restructurant 5 in 1, 250ml, Alama Professional

  Spray-ul restructurant 5 in 1 hraneste si repara zonele saracite ale parului, protejandu-l de caldura si umiditate si oferindu-i o stralucire extrema. 

   

   

  Spray-ul restructurant 5 in 1 hraneste si repara zonele saracite ale parului, protejandu-l de caldura si umiditate si oferindu-i o stralucire extrema.     Spray-ul restructurant 5 in 1 hraneste si repara zonele saracite ale parului, protejandu-l de caldura si umiditate si oferindu-i o stralucire extrema.     
 • Sampon cu efect echilibrant Carbon, 300ml, Alama Professional

  Sampon cu efect echilibrant Carbon, 300ml, Alama Professional

  Samponul cu efect echilibrant Carbon curata delicat, purifica si reechilibreaza parul, eliminand impuritatile si contracarand agentii poluanti din mediul urban. Dupa aplicarea samponului, parul este usor, stralucitor si ramane curat mai mult timp.

   

  Samponul cu efect echilibrant Carbon curata delicat, purifica si reechilibreaza parul, eliminand impuritatile si contracarand agentii poluanti din mediul urban. Dupa aplicarea samponului, parul este usor, stralucitor si ramane curat…Samponul cu efect echilibrant Carbon curata delicat, purifica si reechilibreaza parul, eliminand impuritatile si contracarand agentii poluanti din mediul urban. Dupa aplicarea samponului, parul este usor, stralucitor si ramane curat…
 • Pasta de dinti Black Pearl Professional White, 100ml, Beverly Hills Formula

  Pasta de dinti Black Pearl Professional White, 100ml, Beverly Hills Formula

  Noua formula avansata contine carbuneactiv pentru a ajuta la eliminarea bacteriilor care cauzeaza respiratia urat mirositoare si neutralizeaza mirosuirle ramase.

   

  Noua formula avansata contine carbuneactiv pentru a ajuta la eliminarea bacteriilor care cauzeaza respiratia urat mirositoare si neutralizeaza mirosuirle ramase.  Noua formula avansata contine carbuneactiv pentru a ajuta la eliminarea bacteriilor care cauzeaza respiratia urat mirositoare si neutralizeaza mirosuirle ramase.  
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H49, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H49, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Balsam restructurant, 300ml, Alama Professional

  Balsam restructurant, 300ml, Alama Professional

  Balsamul restructurant hidrateaza si descurca parul, restructurandu-i zonele saracite si deteriorate, fara a-l incarca. Dupa aplicarea balsamului, parul este puternic si stralucitor.

   

  Balsamul restructurant hidrateaza si descurca parul, restructurandu-i zonele saracite si deteriorate, fara a-l incarca. Dupa aplicarea balsamului, parul este puternic si stralucitor.  Balsamul restructurant hidrateaza si descurca parul, restructurandu-i zonele saracite si deteriorate, fara a-l incarca. Dupa aplicarea balsamului, parul este puternic si stralucitor.  
 • Tratament Hydro-Calcium, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament Hydro-Calcium, 10.5ml, Andreia Professional

  Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C, intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.

  Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C, intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C, intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.
 • Tratament Repair-Complex, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament Repair-Complex, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament de unghii indicat in special pentru unghiile mici si fragile.

  Tratament de unghii indicat in special pentru unghiile mici si fragile.Tratament de unghii indicat in special pentru unghiile mici si fragile.
 • Lac de unghii amarui No-Bite, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii amarui No-Bite, 10.5ml, Andreia Professional

  Lacul de unghii amarui pentru prevenirea roaderii unghiilor, dar si pentru protective se poate folosi ca si baza pentru culoare sau ca trata

  Lacul de unghii amarui pentru prevenirea roaderii unghiilor, dar si pentru protective se poate folosi ca si baza pentru culoare sau ca trataLacul de unghii amarui pentru prevenirea roaderii unghiilor, dar si pentru protective se poate folosi ca si baza pentru culoare sau ca trata
 • Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 2350 g

  Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 2350 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Ulei stralucitor, 100ml, Alama Professional

  Ulei stralucitor, 100ml, Alama Professional

  Uleiul stralucitor ingrijeste profesional parul uscat si cret. Cristalele de ulei de argan hranesc si protejeaza perfect parul, il umplu de vitalitate si previn varfurile despicate. Dupa utilizare, parul este mai usor de pieptanat, stralucitor, miroase bine si arata bine conditionat. 

  Uleiul stralucitor ingrijeste profesional parul uscat si cret. Cristalele de ulei de argan hranesc si protejeaza perfect parul, il umplu de vitalitate si previn varfurile despicate. Dupa utilizare, parul este…Uleiul stralucitor ingrijeste profesional parul uscat si cret. Cristalele de ulei de argan hranesc si protejeaza perfect parul, il umplu de vitalitate si previn varfurile despicate. Dupa utilizare, parul este…
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H37, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H37, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H3, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H3, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Ulei de cuticule Macadamia, 10.5ml, Andreia Professional

  Ulei de cuticule Macadamia, 10.5ml, Andreia Professional

  Cu extract de ulei de floarea soarelui si ulei de macadamia pentru o hidratare si hranire intensa a cuticulei, rolul acestuia este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata si neteda.

  Cu extract de ulei de floarea soarelui si ulei de macadamia pentru o hidratare si hranire intensa a cuticulei, rolul acestuia este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata…Cu extract de ulei de floarea soarelui si ulei de macadamia pentru o hidratare si hranire intensa a cuticulei, rolul acestuia este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata…
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H53, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H53, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Ser pentru unghii deshidratate, 10.5ml, Andreia Professional

  Ser pentru unghii deshidratate, 10.5ml, Andreia Professional

  Nutri Serum de la Andreia Professional regenereaza in mod eficient unghiile si cuticulele fragile si deteriorate.

  Nutri Serum de la Andreia Professional regenereaza in mod eficient unghiile si cuticulele fragile si deteriorate.Nutri Serum de la Andreia Professional regenereaza in mod eficient unghiile si cuticulele fragile si deteriorate.
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H12, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H12, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesio

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Elmex Pasta de dinti Sensitive Professional, 20 ml

  Elmex Pasta de dinti Sensitive Professional, 20 ml

  Calmare imediată * și de lungă durată a durerii din sensibilitatea dentară.

  Calmare imediată * și de lungă durată a durerii din sensibilitatea dentară.Calmare imediată * și de lungă durată a durerii din sensibilitatea dentară.
 • Whey Protein Professional cu aroma de lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 920 g

  Whey Protein Professional cu aroma de lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 920 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer, care con┼úine cantitatea cor─âspunz─âtoare de aminoacizi, ┼či m─âre┼čte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se afl─â ├«n organism.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer, care con┼úine…Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer, care con┼úine…
 • Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 920 g

  Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 920 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 920 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 920 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 920 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Elmex Apa de gura Sensitive Professional, 400ml

  Elmex Apa de gura Sensitive Professional, 400ml

  Calmare eficient─â ╚Öi ├«ndelungat─â a durerii. Tehnologia PRO-ARGIN pentru ap─â de gur─â.Obtureaz─â tubulii care fac leg─âtura cu nervul dintelui, bloc├ónd astfel durerea. Senza╚Ťie a prezen╚Ťei stratului de protec╚Ťie, u╚Öor de remarcat. Utilizarea regulat─â conduce la formarea unui strat de protec╚Ťie ├«ndelungat─â ce ac╚Ťioneaz─â ca o izolare ├«mpotriva sensibilit─â╚Ťii dentare.Beneficii Elmex Apa de gura Sensitive Professional:ÔŚĆ┬áTehnologia PRO-ARGIN pentru ap─â de gur─âÔŚĆ┬áNu con╚Ťine alcoolÔŚĆ┬á├Ängrijire suplimentar─â periajului dentar zilnicÔŚĆ┬áCalmare eficient─â pentru din╚Ťi sensibiliÔŚĆ┬áSenza╚Ťie imediat─â a unui strat de protec╚ŤieIngrediente Elmex Apa de gura Sensitive Professional:Ap─â, Glicerin─â, Sorbitol, Propilen glicol, Pirofosfat disodic, Ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Arginin─â, Copolimer PVM/MA, Tetrapotasiu pirofosfat, Levulinat de sodiu, Anisat de sodiu, Olaflur, Arom─â, Hidroxid de potasiu, Zaharin─â de sodiu, Fluorur─â de sodiu, CI 19140, CI 42051

  Calmare eficient─â ╚Öi ├«ndelungat─â a durerii. Tehnologia PRO-ARGIN pentru ap─â de gur─â.Obtureaz─â tubulii care fac leg─âtura cu nervul dintelui, bloc├ónd astfel durerea. Senza╚Ťie a prezen╚Ťei stratului de protec╚Ťie, u╚Öor de…Calmare eficient─â ╚Öi ├«ndelungat─â a durerii. Tehnologia PRO-ARGIN pentru ap─â de gur─â.Obtureaz─â tubulii care fac leg─âtura cu nervul dintelui, bloc├ónd astfel durerea. Senza╚Ťie a prezen╚Ťei stratului de protec╚Ťie, u╚Öor de…
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H34, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H34, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Top-Coat Matte Effect, 10.5ml, Andreia Professional

  Top-Coat Matte Effect, 10.5ml, Andreia Professional

  Utilizand Top Coat Matte effect, unghiile tale vor fi protejate de un strat mat care nu schimba si nu modifica intensitatea lacului de unghii colorat sau a gelului aplicat.

  Utilizand Top Coat Matte effect, unghiile tale vor fi protejate de un strat mat care nu schimba si nu modifica intensitatea lacului de unghii colorat sau a gelului aplicat.Utilizand Top Coat Matte effect, unghiile tale vor fi protejate de un strat mat care nu schimba si nu modifica intensitatea lacului de unghii colorat sau a gelului aplicat.
 • Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 500 g

  Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 500 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- lemon-cheesecake, Scitec Nutrition, 500 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Sampon pentru uz frecvent, 500ml, Alama Professional

  Sampon pentru uz frecvent, 500ml, Alama Professional

  Ideal pentru spalari frecvente, acest sampon curata delicat parul, restabilind echilibrul fibrei capilare. Dupa samponare, parul devine sanatos, vital si stralucitor.

   

  Ideal pentru spalari frecvente, acest sampon curata delicat parul, restabilind echilibrul fibrei capilare. Dupa samponare, parul devine sanatos, vital si stralucitor.  Ideal pentru spalari frecvente, acest sampon curata delicat parul, restabilind echilibrul fibrei capilare. Dupa samponare, parul devine sanatos, vital si stralucitor.  
 • Whey Protein Professional- kiwi-banana, Scitec Nutrition, 2350 g

  Whey Protein Professional- kiwi-banana, Scitec Nutrition, 2350 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- kiwi-banana, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- kiwi-banana, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- kiwi-banana, Scitec Nutrition, 2350 g SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Sampon cu efect anti-ingalbenire, 500ml, Alama Professional

  Sampon cu efect anti-ingalbenire, 500ml, Alama Professional

  Samponul ajuta la indepartarea nuantei galbene nedorite din firele de par gri, blonde sau deschise. Produsul confera parului stralucire.

   

  Samponul ajuta la indepartarea nuantei galbene nedorite din firele de par gri, blonde sau deschise. Produsul confera parului stralucire.  Samponul ajuta la indepartarea nuantei galbene nedorite din firele de par gri, blonde sau deschise. Produsul confera parului stralucire.  
 • Oral B Professional Repair Extra Fresh, 75ml

  Oral B Professional Repair Extra Fresh, 75ml

  Oral-B Gum & Enamel Repair Extra Fresh este o pasta de dinti pentru utilizare zilnica ce ajuta la revitalizarea gingiilor si repararea smaltului. Tehnologia unica ActivRepair a pastei de dinti Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Extra Fresh neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a reduce iritatia. In plus, aceasta remineralizeaza smaltul si protejeaza dintii impotriva eroziunii acide.

  Oral-B Gum & Enamel Repair Extra Fresh este o pasta de dinti pentru utilizare zilnica ce ajuta la revitalizarea gingiilor si repararea smaltului. Tehnologia unica ActivRepair a pastei de dinti…Oral-B Gum & Enamel Repair Extra Fresh este o pasta de dinti pentru utilizare zilnica ce ajuta la revitalizarea gingiilor si repararea smaltului. Tehnologia unica ActivRepair a pastei de dinti…
 • Lac de unghii Hybrid Fusion H50, 10.5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Hybrid Fusion H50, 10.5ml, Andreia Professional

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama de lacuri profesionale Hybrid Gel.

   

  Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Hybrid Gel ofera manichiurii un aspect de gel in doar 2 pasi, fara lampa. Ofera manichiurii tale o rezistenta si durablitate indelungata cu gama…
 • Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si nuca de cocos, Scitec Nutrition, 920 g

  Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si nuca de cocos, Scitec Nutrition, 920 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si nuca de cocos, Scitec Nutrition, 920 g Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata valoare biologica .

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si nuca de cocos, Scitec Nutrition, 920 g Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata…Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de ciocolata si nuca de cocos, Scitec Nutrition, 920 g Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata…
 • Sampon hidratant, 500ml, Alama Professional

  Sampon hidratant, 500ml, Alama Professional

  Acest sampon curata delicat si revigoreaza scalpul, in timp ce hraneste parul slab, fragil si uscat. Dupa samponare, parul este usor, stralucitor si matasos.

   

  Acest sampon curata delicat si revigoreaza scalpul, in timp ce hraneste parul slab, fragil si uscat. Dupa samponare, parul este usor, stralucitor si matasos.  Acest sampon curata delicat si revigoreaza scalpul, in timp ce hraneste parul slab, fragil si uscat. Dupa samponare, parul este usor, stralucitor si matasos.  
 • Past─â de din╚Ťi anticarie Professional, Elmex, 75 ml

  Past─â de din╚Ťi anticarie Professional, Elmex, 75 ml

  ELMEX Past─â de din╚Ťi anticarie Professional, Elmex, 75 ml Past─â de din╚Ťi cu fluor pentru protec╚Ťie foarte eficace ├«mpotriva cariilor

  ELMEX Past─â de din╚Ťi anticarie Professional, Elmex, 75 ml Past─â de din╚Ťi cu fluor pentru protec╚Ťie foarte eficace ├«mpotriva cariilorELMEX Past─â de din╚Ťi anticarie Professional, Elmex, 75 ml Past─â de din╚Ťi cu fluor pentru protec╚Ťie foarte eficace ├«mpotriva cariilor
 • Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml

  Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml

  ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Past─â de din╚Ťi profesional─â cu tehnologie unic─â de neutralizare a acidului din zah─âr pentru protec╚Ťia ├«mpotriva cariilor dentare. Aceast─â tehnologie patentat─â, a c─ârei eficien╚Ť─â a fost dovedit─â ├«n testele clinice, combate direct principala cauz─â a cariilor dentare – acizii de zah─âr din placa bacterian─â.

  ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Past─â de din╚Ťi profesional─â cu tehnologie unic─â de neutralizare a acidului din zah─âr pentru protec╚Ťia ├«mpotriva cariilor dentare. Aceast─â tehnologie…ELMEX Elmex Pasta de dinti Elmex Anti Cari Professional 75ml Past─â de din╚Ťi profesional─â cu tehnologie unic─â de neutralizare a acidului din zah─âr pentru protec╚Ťia ├«mpotriva cariilor dentare. Aceast─â tehnologie…
 • Pasta de dinti Sensitive Professional Gentle Whitening, 75ml, Elmex

  Pasta de dinti Sensitive Professional Gentle Whitening, 75ml, Elmex

  Cu formula speciala de curatare ce indeparteaza delicat si eficient coloratiile si ajuta astfel la restabilirea albului natural al dintilor.

  Cu formula speciala de curatare ce indeparteaza delicat si eficient coloratiile si ajuta astfel la restabilirea albului natural al dintilor.Cu formula speciala de curatare ce indeparteaza delicat si eficient coloratiile si ajuta astfel la restabilirea albului natural al dintilor.
 • Tratament Cuticle-Drops Hydro, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament Cuticle-Drops Hydro, 10.5ml, Andreia Professional

  Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.

  Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.Formula imbogatita cu keratina, biotina, cofeina, AHA, vitamina B5 și C intareste keratina unghiei de la radacina pana la varf.
 • Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 2350 g

  Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 2350 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 2350 g Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 2350 g Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.Scitec Nutrition Whey Protein Professional- banana, Scitec Nutrition, 2350 g Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent.
 • Spray de netezire, 250ml, Alama Professional

  Spray de netezire, 250ml, Alama Professional

  Spray-ul de netezire cu extract de agave ofera o ingrijire profesionala si are grija de parul tau.

   

  Spray-ul de netezire cu extract de agave ofera o ingrijire profesionala si are grija de parul tau.  Spray-ul de netezire cu extract de agave ofera o ingrijire profesionala si are grija de parul tau.  
 • Top Coat Effect Gel, 10.5ml, Andreia Professional

  Top Coat Effect Gel, 10.5ml, Andreia Professional

  Top Coat Effect Gel ofera un finish stralucitor si extra rezistent oricarei manichiuri.

  Top Coat Effect Gel ofera un finish stralucitor si extra rezistent oricarei manichiuri.Top Coat Effect Gel ofera un finish stralucitor si extra rezistent oricarei manichiuri.
 • Ulei de cuticule Cocos, 10.5ml, Andreia Professional

  Ulei de cuticule Cocos, 10.5ml, Andreia Professional

  Rolul uleiului de cuticule cocos este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata si neteda.

  Rolul uleiului de cuticule cocos este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata si neteda.Rolul uleiului de cuticule cocos este de a preveni uscarea pielii, mentinand-o mereu catifelata si neteda.
 • Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cu Aroma de Vanilie 2350g

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cu Aroma de Vanilie 2350g

  Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cu Aroma de Vanilie 2350g Este un concentrat de zer si proteine excelent. Este considerat regele tuturor proteinelor pentru bodybuilding si are cea mai ridicatã valoare biologica (BV). Whey protein are un profil de aminoacizi îmbunãtãtit si o concentratie mai ridicatã cu 25% de BCAA (leucine, isoleucine, valine) decât orice altã sursã de proteine.

  Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cu Aroma de Vanilie 2350g Este un concentrat de zer si proteine excelent. Este considerat regele tuturor proteinelor pentru bodybuilding si are…Scitec Nutrition Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cu Aroma de Vanilie 2350g Este un concentrat de zer si proteine excelent. Este considerat regele tuturor proteinelor pentru bodybuilding si are…
 • Cif Cream Professional Crema suprafete Lemon 750ml

  Cif Cream Professional Crema suprafete Lemon 750ml

  Cif Cif Cream Professional Crema suprafete Lemon 750ml Cif Pro Formula Cream este un lichid de cur─â╚Ťare versatil, plin de milioane de granule de cur─â╚Ťare naturale, foarte eficiente ├«n cur─â╚Ťarea murd─âriei persistente, f─âr─â a deteriora suprafe╚Ťele. Potrivit pentru cur─â╚Ťarea aragazurilor, chiuvetelor ╚Öi a gresiei. Ideal pentru suprafe╚Ťele din o╚Ťel inoxidabil, email, gresie ╚Öi aluminiu.

  Cif Cif Cream Professional Crema suprafete Lemon 750ml Cif Pro Formula Cream este un lichid de cur─â╚Ťare versatil, plin de milioane de granule de cur─â╚Ťare naturale, foarte eficiente ├«n cur─â╚Ťarea…Cif Cif Cream Professional Crema suprafete Lemon 750ml Cif Pro Formula Cream este un lichid de cur─â╚Ťare versatil, plin de milioane de granule de cur─â╚Ťare naturale, foarte eficiente ├«n cur─â╚Ťarea…
 • Lac de unghii Nutri Color Care&Color NC21, 10,5ml, Andreia Professional

  Lac de unghii Nutri Color Care&Color NC21, 10,5ml, Andreia Professional

  Lacul de unghii Nutri Color Care&Color NC21 este un lac de unghii clasic, rezistent, cu efect de durata. Se aplica foarte usor, se indeparteaza fara efort si are o rezistenta de pana la 7 zile. Potrivit pentru manichiura clasica sau moderna, lacul de unghii profesional Andreia se usuca foarte repede si nu necesita lampa.

   

  Lacul de unghii Nutri Color Care&Color NC21 este un lac de unghii clasic, rezistent, cu efect de durata. Se aplica foarte usor, se indeparteaza fara efort si are o rezistenta…Lacul de unghii Nutri Color Care&Color NC21 este un lac de unghii clasic, rezistent, cu efect de durata. Se aplica foarte usor, se indeparteaza fara efort si are o rezistenta…
 • Whey Protein Professional cu aroma de capsune si ciocolata alba, Scitec Nutrition, 920 g

  Whey Protein Professional cu aroma de capsune si ciocolata alba, Scitec Nutrition, 920 g

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de capsune si ciocolata alba, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de zer, care con┼úine cantitatea cor─âspunz─âtoare de aminoacizi, ┼či m─âre┼čte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se afl─â ├«n organism.

  Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de capsune si ciocolata alba, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de…Scitec Nutrition Whey Protein Professional cu aroma de capsune si ciocolata alba, Scitec Nutrition, 920 g 100 % Whey Protein este o formul─â 100% ultrafiltrat─â din concentrat de protein─â de…
 • Dispozitiv pentru curatarea limbii Professional, 1 bucata, Trisa

  Dispozitiv pentru curatarea limbii Professional, 1 bucata, Trisa

  Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.

  Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.Respiratia urat mirositoare este adesea atribuita unui strat de bacterii pe limba. Dupa igiena orala si dentara, acest film trebuie indepartat zilnic folosind un dispozitiv pentru limba.
 • Top-Coat Shine, 10.5ml, Andreia Professional

  Top-Coat Shine, 10.5ml, Andreia Professional

  Top coat cu efect de gel, ce sigileaza, protejeaza si ofera rezistenta manichiurii, care dureaza pana la 7 zile.

  Top coat cu efect de gel, ce sigileaza, protejeaza si ofera rezistenta manichiurii, care dureaza pana la 7 zile.Top coat cu efect de gel, ce sigileaza, protejeaza si ofera rezistenta manichiurii, care dureaza pana la 7 zile.
 • Tratament Scrub pentru cuticule, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament Scrub pentru cuticule, 10.5ml, Andreia Professional

  Gel exfoliant pentru cuticule ce inmoaie si netezeste cuticula si lasa un aspec hidratat.

  Gel exfoliant pentru cuticule ce inmoaie si netezeste cuticula si lasa un aspec hidratat.Gel exfoliant pentru cuticule ce inmoaie si netezeste cuticula si lasa un aspec hidratat.
 • Tratament pentru albirea unghiilor, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament pentru albirea unghiilor, 10.5ml, Andreia Professional

  Tratament pentru unghiile mate, ingalbenite sau colorate, acest produs reinnoieste stralucirea naturala si ofera un aspect sanatos.

  Tratament pentru unghiile mate, ingalbenite sau colorate, acest produs reinnoieste stralucirea naturala si ofera un aspect sanatos.Tratament pentru unghiile mate, ingalbenite sau colorate, acest produs reinnoieste stralucirea naturala si ofera un aspect sanatos.