Afișez 1 - 60 din 365 de rezultate

 • Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si generala. Util in caz de otite.

   

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…
 • Meridian Splina Pancreas tinctura, 100 ml, Steaua Divina

  Meridian Splina Pancreas tinctura, 100 ml, Steaua Divina

  Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea optima a globulelor rosii si albe, cat si o buna parte a digestiei.

  Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea…Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea…
 • Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilorParasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor
 • Sirop natural de merisor cu miere, 230ml, Steaua Divina

  Sirop natural de merisor cu miere, 230ml, Steaua Divina

  Sirop natural din fructe de merisor. Fructele de merisor sunt bogate in proteine provitamina A vitaminele B1 B2 si C taninuri saruri minerale.

   

  Sirop natural din fructe de merisor. Fructele de merisor sunt bogate in proteine provitamina A vitaminele B1 B2 si C taninuri saruri minerale.  Sirop natural din fructe de merisor. Fructele de merisor sunt bogate in proteine provitamina A vitaminele B1 B2 si C taninuri saruri minerale.  
 • Fitofibromstop, 50 ml, Steaua Divina

  Fitofibromstop, 50 ml, Steaua Divina

  Sustine sanatatea uterului.Fitofibromstop extract hidroalcoolic contribuie la sustinerea sanatatii aparatului genital feminin.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Sustine sanatatea uterului.Fitofibromstop extract hidroalcoolic contribuie la sustinerea sanatatii aparatului genital feminin.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.Sustine sanatatea uterului.Fitofibromstop extract hidroalcoolic contribuie la sustinerea sanatatii aparatului genital feminin.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.
 • Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina

  Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina

  Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.

   

   

  Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.    Suplimentul alimentar are un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.    
 • Ulei Hemorlin, 20ml, Steaua Divina

  Ulei Hemorlin, 20ml, Steaua Divina

  Hemorlin are efect calmant si tonifiant. Imbunateste cirgulatia sanguina.

   

   

  Hemorlin are efect calmant si tonifiant. Imbunateste cirgulatia sanguina.    Hemorlin are efect calmant si tonifiant. Imbunateste cirgulatia sanguina.    
 • Tinctura Meridian Ficat, 100 ml, Steaua Divina

  Tinctura Meridian Ficat, 100 ml, Steaua Divina

  Meridian Ficat extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale are efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat atunci cand este echilibrat energetic contribuie la mentinerea in stare optima a ficatului, dar ne ajuta si sa ne stapanim starile de manie, nervozitate, iritabilitate si sa ne punem ordine in viata.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Meridian Ficat extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale are efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat atunci cand este echilibrat energetic contribuie la…Meridian Ficat extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale are efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat atunci cand este echilibrat energetic contribuie la…
 • Prostata Protect, 50ml, Steaua Divina

  Prostata Protect, 50ml, Steaua Divina

  Prostata Protect este un produs natural, pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidroalcoolica.  

   

   

  Prostata Protect este un produs natural, pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidroalcoolica.      Prostata Protect este un produs natural, pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidroalcoolica.      
 • Ulei de mir, 10ml, Steaua Divina

  Ulei de mir, 10ml, Steaua Divina

  Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.

  Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.Acest mir este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care faciliteaza armonizarea generala si dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant si energizant al fiintei la toate nivelurile.
 • Ulei de masaj Superbust, 100ml, Steaua Divina

  Ulei de masaj Superbust, 100ml, Steaua Divina

  Ulei de masaj pentru cresterea si tonifierea sanilor, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina. Stimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor.

   

  Ulei de masaj pentru cresterea si tonifierea sanilor, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.┬áStimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor.…Ulei de masaj pentru cresterea si tonifierea sanilor, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.┬áStimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor.…
 • Crema solida pentru igiena intima Ovugin, 20g, Steaua Divina

  Crema solida pentru igiena intima Ovugin, 20g, Steaua Divina

  Ovulele vaginale Ovugin indeparteaza uscaciunea vaginala, amelioreaza atrofia vaginala, amelioreaza simptomele sindromului premenstrual, imbunatateste starea femeii la menopauza.  Produsul este indicat numai pentru adulti.

   

   

  Ovulele vaginale Ovugin indeparteaza uscaciunea vaginala, amelioreaza atrofia vaginala, amelioreaza simptomele sindromului premenstrual, imbunatateste starea femeii la menopauza.  Produsul este indicat numai pentru adulti.    Ovulele vaginale Ovugin indeparteaza uscaciunea vaginala, amelioreaza atrofia vaginala, amelioreaza simptomele sindromului premenstrual, imbunatateste starea femeii la menopauza.  Produsul este indicat numai pentru adulti.    
 • Crema naturala cu muguri de plop, 20g, Steaua Divina

  Crema naturala cu muguri de plop, 20g, Steaua Divina

  Crema de muguri de plop este excelenta pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor. Produsul este antiinflamator, antiseptic, cicatrizant.

   

   

  Crema de muguri de plop este excelenta pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor. Produsul este antiinflamator, antiseptic, cicatrizant.    Crema de muguri de plop este excelenta pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor. Produsul este antiinflamator, antiseptic, cicatrizant.    
 • Venolin, 20ml, Steaua Divina

  Venolin, 20ml, Steaua Divina

  Stimuleaza si imbunatateste circulatia periferica tonifica sistemul circulator. Este emolient hidratant regenerant reparator. In plus, elasticizeaza si tonifica pielea. Este util in varice fragilitate capilara contuzii echimoze tromboflebita.

   

  Stimuleaza si imbunatateste circulatia periferica tonifica sistemul circulator. Este emolient hidratant regenerant reparator. In plus, elasticizeaza si tonifica pielea. Este util in varice fragilitate capilara contuzii echimoze tromboflebita.  Stimuleaza si imbunatateste circulatia periferica tonifica sistemul circulator. Este emolient hidratant regenerant reparator. In plus, elasticizeaza si tonifica pielea. Este util in varice fragilitate capilara contuzii echimoze tromboflebita.  
 • Testosterol 500mg, 90 caspule, Steaua Divina

  Testosterol 500mg, 90 caspule, Steaua Divina

  Testosterol este un produs obtinut din pulberi de plante care asigura un aport natural de substante bioactive cu efect de imbunatatire a functiilor si structurilor testosteron dependente atat la barbati cat si la femei (organe genitale hipofiza pancreas endocrin metabolism oase rinichi).

   

   

  Testosterol este un produs obtinut din pulberi de plante care asigura un aport natural de substante bioactive cu efect de imbunatatire a functiilor si structurilor testosteron dependente atat la barbati…Testosterol este un produs obtinut din pulberi de plante care asigura un aport natural de substante bioactive cu efect de imbunatatire a functiilor si structurilor testosteron dependente atat la barbati…
 • Tinctura de maslin, 50ml, Steaua Divina

  Tinctura de maslin, 50ml, Steaua Divina

  Extractul hidroalcoolic din frunze de maslin este excelent pentru stimularea digestiei si a circulatiei sanguine, precum si pentru stimularea si imbunatatirea capacitatatii de autoaparare a organismului.

   

   

  Extractul hidroalcoolic din frunze de maslin este excelent pentru stimularea digestiei si a circulatiei sanguine, precum si pentru stimularea si imbunatatirea capacitatatii de autoaparare a organismului.    Extractul hidroalcoolic din frunze de maslin este excelent pentru stimularea digestiei si a circulatiei sanguine, precum si pentru stimularea si imbunatatirea capacitatatii de autoaparare a organismului.    
 • Crema Hemorlin, 10 g, Steaua Divina

  Crema Hemorlin, 10 g, Steaua Divina

  Dezinfectant, antiseptic, stimuleaza circulatia capilara. Efect tonifiant, calmant, regenerator. Actiune analgezica, antiinflamatoare, antispastica.

  Dezinfectant, antiseptic, stimuleaza circulatia capilara. Efect tonifiant, calmant, regenerator. Actiune analgezica, antiinflamatoare, antispastica.Dezinfectant, antiseptic, stimuleaza circulatia capilara. Efect tonifiant, calmant, regenerator. Actiune analgezica, antiinflamatoare, antispastica.
 • Crema Tamus, 20g, Steaua Divina

  Crema Tamus, 20g, Steaua Divina

  Crema Tamus este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a articulatiilor si muschilor.

   

  Crema Tamus este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a articulatiilor si muschilor.  Crema Tamus este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a articulatiilor si muschilor.  
 • Tinctura Meridian energetic Vezica Urinara, 100ml, Steaua Divina

  Tinctura Meridian energetic Vezica Urinara, 100ml, Steaua Divina

  Meridian Vezic─â Urinar─â extract hidroalcoolic din plante medicinale ╚Öi aromatice conceput ├«n conformitate cu principiile Medicinei Tradi╚Ťionale Chineze ac╚Ťioneaz─â asupra meridianului energetic Vezic─â urinar─â precum o sui-generis ÔÇťacupunctur─â cu pulberi de planteÔÇŁ ╚Öi energizeaz─â ├«ntregul meridian activ├ónd toate punctele sale focar.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Meridian Vezic─â Urinar─â extract hidroalcoolic din plante medicinale ╚Öi aromatice conceput ├«n conformitate cu principiile Medicinei Tradi╚Ťionale Chineze ac╚Ťioneaz─â asupra meridianului energetic Vezic─â urinar─â precum o sui-generis ÔÇťacupunctur─â cu pulberi…Meridian Vezic─â Urinar─â extract hidroalcoolic din plante medicinale ╚Öi aromatice conceput ├«n conformitate cu principiile Medicinei Tradi╚Ťionale Chineze ac╚Ťioneaz─â asupra meridianului energetic Vezic─â urinar─â precum o sui-generis ÔÇťacupunctur─â cu pulberi…
 • Extract glicerinat de propolis cu uleiuri esentiale, 20ml, Steaua Divina

  Extract glicerinat de propolis cu uleiuri esentiale, 20ml, Steaua Divina

  O stare de imunitate excelenta, asociata cu aportul substantelor antioxidante constitue premisele unei sanatati excelente. 

   

   

  O stare de imunitate excelenta, asociata cu aportul substantelor antioxidante constitue premisele unei sanatati excelente.     O stare de imunitate excelenta, asociata cu aportul substantelor antioxidante constitue premisele unei sanatati excelente.     
 • Steaua Divin─â Tinctur─â AlcoolProtect 50 ml

  Steaua Divin─â Tinctur─â AlcoolProtect 50 ml

  Steaua Divina Steaua Divin─â Tinctur─â AlcoolProtect 50 ml Elimin─â efectele negative ale alcoolului.

  Steaua Divina Steaua Divin─â Tinctur─â AlcoolProtect 50 ml Elimin─â efectele negative ale alcoolului.Steaua Divina Steaua Divin─â Tinctur─â AlcoolProtect 50 ml Elimin─â efectele negative ale alcoolului.
 • Steaua Divina Sanofem A, 60 capsule

  Steaua Divina Sanofem A, 60 capsule

  Mentine sanatatea femeii.

  Mentine sanatatea femeii.Mentine sanatatea femeii.
 • Tinctura de Marul Lupului, 50ml, Steaua Divina

  Tinctura de Marul Lupului, 50ml, Steaua Divina

  Suprimentul natural este pentru uz extern, obtinut din frunze de Marul Lupului (remf), prin extractie hidroalcoolica.

   

   

  Suprimentul natural este pentru uz extern, obtinut din frunze de Marul Lupului (remf), prin extractie hidroalcoolica.    Suprimentul natural este pentru uz extern, obtinut din frunze de Marul Lupului (remf), prin extractie hidroalcoolica.    
 • Regenerare ficat 550mg, 90 capsule, Steaua Divina

  Regenerare ficat 550mg, 90 capsule, Steaua Divina

  Plantele din compozitia acestui produs asigura un aport natural de substante bioactive pentru ficat. Armurariul este hepatoprotector, sustine sanatatea ficatului si contribuie la potentialul detoxifiant al ficatului.

  Plantele din compozitia acestui produs asigura un aport natural de substante bioactive pentru ficat. Armurariul este hepatoprotector, sustine sanatatea ficatului si contribuie la potentialul detoxifiant al ficatului.Plantele din compozitia acestui produs asigura un aport natural de substante bioactive pentru ficat. Armurariul este hepatoprotector, sustine sanatatea ficatului si contribuie la potentialul detoxifiant al ficatului.
 • Menstrofit cu Vitex 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Menstrofit cu Vitex 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Contribuie la mentinerea starii de confort fizic in timpul menstruatiei. Este antiinflamator, hemostatic, calmant, antispastic, astringent, tonic uterin, remineralizant, reglator hormonal la femei, contribuie la reglarea fluxul menstrual.

   

   

  Contribuie la mentinerea starii de confort fizic in timpul menstruatiei. Este antiinflamator, hemostatic, calmant, antispastic, astringent, tonic uterin, remineralizant, reglator hormonal la femei, contribuie la reglarea fluxul menstrual.    Contribuie la mentinerea starii de confort fizic in timpul menstruatiei. Este antiinflamator, hemostatic, calmant, antispastic, astringent, tonic uterin, remineralizant, reglator hormonal la femei, contribuie la reglarea fluxul menstrual.    
 • Ceai Cristalin, 50g, Steaua Divina

  Ceai Cristalin, 50g, Steaua Divina

  Ceaiul are un excelent efect de mentinere a sanatatii ochilor. Imbunatateste acuitatea vizuala, contribuie la mentinerea sanatatii cristalinului si a retinei. Se recomanda ca adjuvant in cazul ochilor obositi, acuitate vizuala scazuta, procese degenerative oculare, afectiuni ale retinei sau ale cristalinului.

   

   

  Ceaiul are un excelent efect de mentinere a sanatatii ochilor. Imbunatateste acuitatea vizuala, contribuie la mentinerea sanatatii cristalinului si a retinei.┬áSe recomanda ca adjuvant in cazul ochilor obositi, acuitate vizuala…Ceaiul are un excelent efect de mentinere a sanatatii ochilor. Imbunatateste acuitatea vizuala, contribuie la mentinerea sanatatii cristalinului si a retinei.┬áSe recomanda ca adjuvant in cazul ochilor obositi, acuitate vizuala…
 • Ulei Febrilin, 20ml, Steaua Divina

  Ulei Febrilin, 20ml, Steaua Divina

  Elimina senzatia de rece (frig) din organism, antibacterian, antiviral, regleaza temperatura corpului, antifebril, sustine imunitatea, imbunatateste microcirculatia in capilarele profunde si amplifica oxigenarea tesuturilor.

   

  Elimina senzatia de rece (frig) din organism, antibacterian, antiviral, regleaza temperatura corpului, antifebril, sustine imunitatea, imbunatateste microcirculatia in capilarele profunde si amplifica oxigenarea tesuturilor.  Elimina senzatia de rece (frig) din organism, antibacterian, antiviral, regleaza temperatura corpului, antifebril, sustine imunitatea, imbunatateste microcirculatia in capilarele profunde si amplifica oxigenarea tesuturilor.  
 • Tinctura Ginko Biloba, 50ml, Steaua Divina

  Tinctura Ginko Biloba, 50ml, Steaua Divina

  Extractul hidroalcoolic de ginkgo-biloba optimizeaza circulatia sangelui la nivel periferic si cerebral contribuind la imbunatatirea memoriei si functiilor mentale.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect. 

  Extractul hidroalcoolic de ginkgo-biloba optimizeaza circulatia sangelui la nivel periferic si cerebral contribuind la imbunatatirea memoriei si functiilor mentale.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect. Extractul hidroalcoolic de ginkgo-biloba optimizeaza circulatia sangelui la nivel periferic si cerebral contribuind la imbunatatirea memoriei si functiilor mentale.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect. 
 • Ulei de ienupar, 10ml, Steaua Divina

  Ulei de ienupar, 10ml, Steaua Divina

  Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are miros dulceag balsamic si usor camforat este considerat panaceu pentru multe probleme de sanatate.

   

   

  Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are…Ienuparul este un arbust conifer cu o forta deosebita de a sintetiza principii active cu rol in refacerea si echilibrarea functiilor si starii tesuturilor organismului. Uleiul esential de ienupar are…
 • Ceai Poveste de Iubire, 30 g, Steaua Divina

  Ceai Poveste de Iubire, 30 g, Steaua Divina

  Un ceai cu note pregnante, vibrante precum o simfonie a iubirii, un ceai impregnat cu romantismul trandafirului, agerimea scortisoarei, candoarea albastrelelor, precum lofantusul impetuos, ca portocalul stenic, avand nobletea ceaiului verde, puritatea angelicai si vigoarea damianei, subtilitatea mentei si pasiunea ghimbirului si da, in suflet patrunzator precum busuiocul.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Un ceai cu note pregnante, vibrante precum o simfonie a iubirii, un ceai impregnat cu romantismul trandafirului, agerimea scortisoarei, candoarea albastrelelor, precum lofantusul impetuos, ca portocalul stenic, avand nobletea ceaiului…Un ceai cu note pregnante, vibrante precum o simfonie a iubirii, un ceai impregnat cu romantismul trandafirului, agerimea scortisoarei, candoarea albastrelelor, precum lofantusul impetuos, ca portocalul stenic, avand nobletea ceaiului…
 • Tinctura Marul Lupului, 50 ml, Steaua Divina

  Tinctura Marul Lupului, 50 ml, Steaua Divina

  Are efect antibiotic, antiviral, imunomodulator, imunostimulator, antiseptic, antitumoral, antimicotic, cicatrizant. Se recomanda ca adjuvant (de uz extern) in infectii virale ale pielii si mucoaselor. Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Are efect antibiotic, antiviral, imunomodulator, imunostimulator, antiseptic, antitumoral, antimicotic, cicatrizant. Se recomanda ca adjuvant (de uz extern) in infectii virale ale pielii si mucoaselor. Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.Are efect antibiotic, antiviral, imunomodulator, imunostimulator, antiseptic, antitumoral, antimicotic, cicatrizant. Se recomanda ca adjuvant (de uz extern) in infectii virale ale pielii si mucoaselor. Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.
 • Tinctura Afroman Forte, 100ml, Steaua Divina

  Tinctura Afroman Forte, 100ml, Steaua Divina

  Afroman are efect afrodiziac; confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut; amplifica libidoul; amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor.

   

  Afroman are efect afrodiziac; confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut; amplifica libidoul; amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor.  Afroman are efect afrodiziac; confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut; amplifica libidoul; amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor.  
 • Ulei Esen╚Ťial Tea Tree, Steaua Divin─â, 10 ml

  Ulei Esen╚Ťial Tea Tree, Steaua Divin─â, 10 ml

  Steaua Divina Ulei Esen╚Ťial Tea Tree, Steaua Divin─â, 10 ml Antiseptic. Amtimicotic. Antiviral. Sus╚Ťine sistemul imunitar.

  Steaua Divina Ulei Esen╚Ťial Tea Tree, Steaua Divin─â, 10 ml Antiseptic. Amtimicotic. Antiviral. Sus╚Ťine sistemul imunitar.Steaua Divina Ulei Esen╚Ťial Tea Tree, Steaua Divin─â, 10 ml Antiseptic. Amtimicotic. Antiviral. Sus╚Ťine sistemul imunitar.
 • Crema naturala cu roinita, 20g, Steaua Divina

  Crema naturala cu roinita, 20g, Steaua Divina

  Crema naturala de roinita este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a pielii.

   

  Crema naturala de roinita este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a pielii.  Crema naturala de roinita este excelenta pentru mentinerea starii de sanatate a pielii.  
 • Spray alaun in apa florala de trandafir, 100ml, Steaua Divina

  Spray alaun in apa florala de trandafir, 100ml, Steaua Divina

  Acesta este un deodorant natural care imbina proprietatile antiperspirante ale pietrei de alaun cu cele ale apei florale. Piatra de alaun previne in mod eficient mirosul de transpiratie, lasand pielea sa respire si neutralizand bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut.

   

  Acesta este un deodorant natural care imbina proprietatile antiperspirante ale pietrei de alaun cu cele ale apei florale. Piatra de alaun previne in mod eficient mirosul de transpiratie, lasand pielea…Acesta este un deodorant natural care imbina proprietatile antiperspirante ale pietrei de alaun cu cele ale apei florale. Piatra de alaun previne in mod eficient mirosul de transpiratie, lasand pielea…
 • Sirop natural de macese presat la rece, 250ml, Steaua Divina

  Sirop natural de macese presat la rece, 250ml, Steaua Divina

  Imunostimulent, vitalizant, vitaminizant, tonifiant Sirop natural din macese cu pulpa. Fructele de maces contin vitaminele A, C, B1, B2, P, K, zaharuri si saruri minerale. Continutul lor bogat de vitamina C contribuie la efectul de crestere a rezistentei organismului si de crestere a poftei de mancare.

   

   

  Imunostimulent, vitalizant, vitaminizant, tonifiant Sirop natural din macese cu pulpa. Fructele de maces contin vitaminele A, C, B1, B2, P, K, zaharuri si saruri minerale. Continutul lor bogat de vitamina…Imunostimulent, vitalizant, vitaminizant, tonifiant Sirop natural din macese cu pulpa. Fructele de maces contin vitaminele A, C, B1, B2, P, K, zaharuri si saruri minerale. Continutul lor bogat de vitamina…
 • Tabacstop, 50ml, Steaua Divina

  Tabacstop, 50ml, Steaua Divina

  Produce aversiune si intoleranta fata de fumat, fiind util persoanelor care doresc sa renunte la fumat, combate eventualele starile de neliniste, frustrare, agitatie care pot aparea la persoanele care renunta la fumat, purifica organismul (in special plamanii).

  Produce aversiune si intoleranta fata de fumat, fiind util persoanelor care doresc sa renunte la fumat, combate eventualele starile de neliniste, frustrare, agitatie care pot aparea la persoanele care renunta…Produce aversiune si intoleranta fata de fumat, fiind util persoanelor care doresc sa renunte la fumat, combate eventualele starile de neliniste, frustrare, agitatie care pot aparea la persoanele care renunta…
 • Pasta de dinti Santoral Aromafresh, 75ml, Steaua Divina

  Pasta de dinti Santoral Aromafresh, 75ml, Steaua Divina

  Pasta de dinti are un puternic efect de improspatare si igienizare a cavitatii bucale, este o adevarata explozie de gust, vitalitate si sanatate, cu efect antibacterian, antiseptic si antiinflamator. Ajuta la albirea dintilor.

   

  Pasta de dinti are un puternic efect de improspatare si igienizare a cavitatii bucale, este o adevarata explozie de gust, vitalitate si sanatate, cu efect antibacterian, antiseptic si antiinflamator. Ajuta…Pasta de dinti are un puternic efect de improspatare si igienizare a cavitatii bucale, este o adevarata explozie de gust, vitalitate si sanatate, cu efect antibacterian, antiseptic si antiinflamator. Ajuta…
 • Ulei Relaxol, 20ml, Steaua Divina

  Ulei Relaxol, 20ml, Steaua Divina

  Produsul este antiinflamator, antispasmodic, analgezic, relaxant muscular, reconfortant, tonic si decongestionant venos si limfatic; stimuleaza hranirea si oxigenarea celulara. Util in caz de crampe musculare, suprasolicitare musculara ce rezulta in urma eforturilor fizice intense, febra musculara.

   

  Produsul este antiinflamator, antispasmodic, analgezic, relaxant muscular, reconfortant, tonic si decongestionant venos si limfatic; stimuleaza hranirea si oxigenarea celulara. Util in caz de crampe musculare, suprasolicitare musculara ce rezulta in…Produsul este antiinflamator, antispasmodic, analgezic, relaxant muscular, reconfortant, tonic si decongestionant venos si limfatic; stimuleaza hranirea si oxigenarea celulara. Util in caz de crampe musculare, suprasolicitare musculara ce rezulta in…
 • Meridian Plaman, 100 ml, Steaua Divina

  Meridian Plaman, 100 ml, Steaua Divina

  Meridian Plaman extract hidroalcoolic este un amestec de pulberi din 11 plante medicinale ce contribuie la mentinerea in stare optima a plamanilor, dar ne ajuta si sa avem o imunitate excelenta, sa asimilam o mare cantitate de energie vitala odata cu aerul inspirat, ne protejeaza de frig si de raceli, elimina depresia, tristetea sau autocriticismul exagerat.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Meridian Plaman extract hidroalcoolic este un amestec de pulberi din 11 plante medicinale ce contribuie la mentinerea in stare optima a plamanilor, dar ne ajuta si sa avem o imunitate…Meridian Plaman extract hidroalcoolic este un amestec de pulberi din 11 plante medicinale ce contribuie la mentinerea in stare optima a plamanilor, dar ne ajuta si sa avem o imunitate…
 • Tinctura pentru ficat Meridian, 100ml, Steaua Divina

  Tinctura pentru ficat Meridian, 100ml, Steaua Divina

  Suplimentul alimentar Meridianul Ficat contine un amestec de plante medicinale care echilibreaza energetic meridianul Ficat. Produs natural pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.

   

   

  Suplimentul alimentar Meridianul Ficat contine un amestec de plante medicinale care echilibreaza energetic meridianul Ficat. Produs natural pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.    Suplimentul alimentar Meridianul Ficat contine un amestec de plante medicinale care echilibreaza energetic meridianul Ficat. Produs natural pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.    
 • Lotiune de masaj Anticelulitic, 100ml, Steaua Divina

  Lotiune de masaj Anticelulitic, 100ml, Steaua Divina

  Actioneaza local prin accelerarea proceselor de ardere a grasimilor. Are in principal un efect de stimulare a circulatiei sangvine periferice si indeparteaza astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei.

   

  Actioneaza local prin accelerarea proceselor de ardere a grasimilor. Are in principal un efect de stimulare a circulatiei sangvine periferice si indeparteaza astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei.  Actioneaza local prin accelerarea proceselor de ardere a grasimilor. Are in principal un efect de stimulare a circulatiei sangvine periferice si indeparteaza astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei.  
 • Strong & Long 500mg, 90 capsule, Steaua Divina

  Strong & Long 500mg, 90 capsule, Steaua Divina

  Strong&Long – afrodisiac natural masculin, preparat dupa o reteta din 17 plante medicinale cu efecte benefice recunoscute, care amplifica si rafineaza trairile amoroase, cresc virilitatea, stimuleaza placerea.

   

  Strong&Long - afrodisiac natural masculin, preparat dupa o reteta din 17 plante medicinale cu efecte benefice recunoscute, care amplifica si rafineaza trairile amoroase, cresc virilitatea, stimuleaza placerea.  Strong&Long - afrodisiac natural masculin, preparat dupa o reteta din 17 plante medicinale cu efecte benefice recunoscute, care amplifica si rafineaza trairile amoroase, cresc virilitatea, stimuleaza placerea.  
 • Sirop de afine cu fructoza, 500ml, Steaua Divina

  Sirop de afine cu fructoza, 500ml, Steaua Divina

  Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide vitamine A, C, E, F, PP, B1 si B2 si minerale. Sucul este obtinut din fructe proaspete prin presare mecanica la rece pastrand integral proprietatile fructelor de afin (in special continutul de vitamina C care se distruge foarte usor prin fierbere).

   

   

  Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide vitamine A, C, E, F, PP, B1 si B2 si minerale. Sucul este obtinut din fructe proaspete prin presare…Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide vitamine A, C, E, F, PP, B1 si B2 si minerale. Sucul este obtinut din fructe proaspete prin presare…
 • Pachet Sanlaxin 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Sanlaxin 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Laxativ, regleaza tranzitul intestinal, detoxifiant, contribuie la curatarea si detoxifierea colonului,imbunatateste statusul enzimatic intestinal,mentine echilibrul florei intestinale care are un rol esential in procesele de digestie si imunitate ale organismului,  aduce relaxare, confort abdominal si psihic.

   

   

  Laxativ, regleaza tranzitul intestinal, detoxifiant, contribuie la curatarea si detoxifierea colonului,imbunatateste statusul enzimatic intestinal,mentine echilibrul florei intestinale care are un rol esential in procesele de digestie si imunitate ale organismului,┬á…Laxativ, regleaza tranzitul intestinal, detoxifiant, contribuie la curatarea si detoxifierea colonului,imbunatateste statusul enzimatic intestinal,mentine echilibrul florei intestinale care are un rol esential in procesele de digestie si imunitate ale organismului,┬á…
 • Sirop natural cu mure presat la rece, 520ml, Steaua Divina

  Sirop natural cu mure presat la rece, 520ml, Steaua Divina

  Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, C, E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc, magneziu, potasiu si fosfor.

   

   

  Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, C, E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc,…Murele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, C, E) si saruri minerale si oligoelemente intre care fier, seleniu, zinc,…
 • Sirop natural de menta presat la rece, 520ml, Steaua Divina

  Sirop natural de menta presat la rece, 520ml, Steaua Divina

  Frunzele de menta contin vitaminele C, D2, zaharuri, ulei eteric si saruri minerale. Menta este racoritoare, revitalizanta si asigura o stare de prospetime.

   

  Frunzele de menta contin vitaminele C, D2, zaharuri, ulei eteric si saruri minerale. Menta este racoritoare, revitalizanta si asigura o stare de prospetime.  Frunzele de menta contin vitaminele C, D2, zaharuri, ulei eteric si saruri minerale. Menta este racoritoare, revitalizanta si asigura o stare de prospetime.  
 • Blasam de buze cu catina, 4.5g, Steaua Divina

  Blasam de buze cu catina, 4.5g, Steaua Divina

  Balsam de buze cu efect hidratant reparator si de protectie fata de radiatiile solare. Previne uscarea buzelor si restabileste textura fina a acestora. Produsul este hidratant, hranitor si calmant, fiind destinat ingrijirii buzelor.

   

  Balsam de buze cu efect hidratant reparator si de protectie fata de radiatiile solare. Previne uscarea buzelor si restabileste textura fina a acestora. Produsul este hidratant, hranitor si calmant, fiind…Balsam de buze cu efect hidratant reparator si de protectie fata de radiatiile solare. Previne uscarea buzelor si restabileste textura fina a acestora. Produsul este hidratant, hranitor si calmant, fiind…
 • Crema Muguri de Plop, 40 g, Steaua Divina

  Crema Muguri de Plop, 40 g, Steaua Divina

  Crema de muguri de plop este produs natural pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor.

  Crema de muguri de plop este produs natural pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor.Crema de muguri de plop este produs natural pentru mentinerea sanatatii tegumentelor si a mucoaselor.
 • Bitter cu Noni, 100ml, Steaua Divina

  Bitter cu Noni, 100ml, Steaua Divina

  Adjuvant in abcese, tulburari digestive, afte, ameteli, apetit scazut, atrofie musculara, balonare, cancer, constipatie, contuzii, degeraturi, diskinezie biliara, dureri colicative, eczeme, entorse, gastrita, gripa, guta, icter, indigestie, infectii respiratorii si genito-urinare, inflamatii oro-faringiene, intepaturi de insecte, hemoroizi, parazitoze, reumatism, tromboflebita, tulburari menstruale, tulburari circulatorii, tinitus (zgomote in urechi), traumatisme, ulcer varicos, veruci.

   

  Adjuvant in abcese, tulburari digestive, afte, ameteli, apetit scazut, atrofie musculara, balonare, cancer, constipatie, contuzii, degeraturi, diskinezie biliara, dureri colicative, eczeme, entorse, gastrita, gripa, guta, icter, indigestie, infectii respiratorii si…Adjuvant in abcese, tulburari digestive, afte, ameteli, apetit scazut, atrofie musculara, balonare, cancer, constipatie, contuzii, degeraturi, diskinezie biliara, dureri colicative, eczeme, entorse, gastrita, gripa, guta, icter, indigestie, infectii respiratorii si…
 • Steaua Divina Menstrofit cu Vitex, 60 capsule

  Steaua Divina Menstrofit cu Vitex, 60 capsule

  Menstruatie fara dureri.

  Menstruatie fara dureri.Menstruatie fara dureri.
 • Pachet Imunisan 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Imunisan 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Are rol de compensare a perturbarilor energetice care pot apare in organism in special in perioada anotimpului rece! Sustine imunitatea, antiviral, antibacterian, antioxidant, antiinflamator,mentine starea de sanatate a sistemului respirator, sprijina si echilibreaza raspunsul natural al organismului la stres.

   

  Are rol de compensare a perturbarilor energetice care pot apare in organism in special in perioada anotimpului rece! Sustine imunitatea, antiviral, antibacterian, antioxidant, antiinflamator,mentine starea de sanatate a sistemului respirator,…Are rol de compensare a perturbarilor energetice care pot apare in organism in special in perioada anotimpului rece! Sustine imunitatea, antiviral, antibacterian, antioxidant, antiinflamator,mentine starea de sanatate a sistemului respirator,…
 • Giardinostop, 50ml, Steaua Divina

  Giardinostop, 50ml, Steaua Divina

  Produsul contribuie la echilibrarea functiei cailor biliare si a tubului digestiv, in special daca este prezent parazitul Giardia Lamblia. Preparat din plante medicinale cu valoare efecte benefice recunoscute, dupa o reteta originala conceputa si utilizata de medicii din clinicile Steaua Divina.

   

  Produsul contribuie la echilibrarea functiei cailor biliare si a tubului digestiv, in special daca este prezent parazitul Giardia Lamblia. Preparat din plante medicinale cu valoare efecte benefice recunoscute, dupa o…Produsul contribuie la echilibrarea functiei cailor biliare si a tubului digestiv, in special daca este prezent parazitul Giardia Lamblia. Preparat din plante medicinale cu valoare efecte benefice recunoscute, dupa o…
 • Tinctura pentru inima Meridian, 100ml, Steaua Divina

  Tinctura pentru inima Meridian, 100ml, Steaua Divina

  Produsul actioneaza asupra meridianului energetic Inima. Aceasta forma de administrare este o sui-generis ÔÇťacupunctura cu pulberi de planteÔÇŁ si energizeaza intregul meridian, activand toate punctele sale focar.

   

  Produsul actioneaza asupra meridianului energetic Inima. Aceasta forma de administrare este o sui-generis ÔÇťacupunctura cu pulberi de planteÔÇŁ si energizeaza intregul meridian, activand toate punctele sale focar. ┬áProdusul actioneaza asupra meridianului energetic Inima. Aceasta forma de administrare este o sui-generis ÔÇťacupunctura cu pulberi de planteÔÇŁ si energizeaza intregul meridian, activand toate punctele sale focar. ┬á
 • Ulei antiacneic, 20ml, Steaua Divina

  Ulei antiacneic, 20ml, Steaua Divina

  Este util in caz de acnee, ten gras, acneic, seboreic, piele inflamata si deshidratata, piodermita. Confera un ten curat si sanatos.

   

   

  Este util in caz de acnee, ten gras, acneic, seboreic, piele inflamata si deshidratata, piodermita. Confera un ten curat si sanatos.    Este util in caz de acnee, ten gras, acneic, seboreic, piele inflamata si deshidratata, piodermita. Confera un ten curat si sanatos.    
 • Ulei Micolin, 20ml, Steaua Divina

  Ulei Micolin, 20ml, Steaua Divina

  Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util in caz de infectii fungice ale unghiilor, negi.

   

   

  Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util in caz de infectii fungice ale unghiilor, negi.    Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util in caz de infectii fungice ale unghiilor, negi.    
 • Ceai Fitofibromstop, Steaua Divin─â, 50 gr

  Ceai Fitofibromstop, Steaua Divin─â, 50 gr

  Steaua Divina Ceai Fitofibromstop, Steaua Divin─â, 50 gr Fitofibromstop re╚Ťeta de plante pentru ceai men╚Ťine s─ân─âtatea aparatului genital feminin, ├«n special a uterului, recomandat─â ├«n caz de fibrom uterin ╚Öi chisturi ovariene.

  Steaua Divina Ceai Fitofibromstop, Steaua Divin─â, 50 gr Fitofibromstop re╚Ťeta de plante pentru ceai men╚Ťine s─ân─âtatea aparatului genital feminin, ├«n special a uterului, recomandat─â ├«n caz de fibrom uterin ╚Öi…Steaua Divina Ceai Fitofibromstop, Steaua Divin─â, 50 gr Fitofibromstop re╚Ťeta de plante pentru ceai men╚Ťine s─ân─âtatea aparatului genital feminin, ├«n special a uterului, recomandat─â ├«n caz de fibrom uterin ╚Öi…
 • Ceai Laxativ Forte, 50 g, Steaua Divina

  Ceai Laxativ Forte, 50 g, Steaua Divina

  Curata si relaxeaza intestinele.Laxativ forte reteta de plante pentru ceai este excelent pentru optimizarea motilitatii si tonicitatii intestinelor.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.

  Curata si relaxeaza intestinele.Laxativ forte reteta de plante pentru ceai este excelent pentru optimizarea motilitatii si tonicitatii intestinelor.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.Curata si relaxeaza intestinele.Laxativ forte reteta de plante pentru ceai este excelent pentru optimizarea motilitatii si tonicitatii intestinelor.Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.
 • Steaua Divina Meridian ficat, 60 capsule

  Steaua Divina Meridian ficat, 60 capsule

  Produsul este un amestec de pulberi din 19 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat, atunci cand este echilibrat energetic, contribuie la mentinerea in stare optima a ficatului, dar ne ajuta si sa ne stapanim starile de manie, nervozitate, iritabilitate si sa ne punem ordine in viata.

  Produsul este un amestec de pulberi din 19 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat, atunci cand este echilibrat energetic,…Produsul este un amestec de pulberi din 19 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia ficatului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Ficat, atunci cand este echilibrat energetic,…
 • Migrenprotect 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Migrenprotect 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

  Migrenprotect mentine buna functionare a sistemului nervos, buna circulatie a sangelui la nivel cerebral si reduce starile de agitatie si stres.

   

   

  Migrenprotect mentine buna functionare a sistemului nervos, buna circulatie a sangelui la nivel cerebral si reduce starile de agitatie si stres.    Migrenprotect mentine buna functionare a sistemului nervos, buna circulatie a sangelui la nivel cerebral si reduce starile de agitatie si stres.