Afișez 1 - 60 din 8992 de rezultate

 • Secom Astaxanthin 12 mg, 30 capsule

  Secom Astaxanthin 12 mg, 30 capsule

  Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.

  Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.Antioxidant carotenoid care ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor, oaselor si articulatiilor.
 • Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Microbiote Minceur, 20 comprimate, Biocyte

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32×10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de a rezista aciditatii stomacale

  Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinatie exclusiva de 16 tulpini lactice, cu o concentratie de 32x10Ôü╣ CFU. Beneficii ale produsului: fermentii lactici au fost atent selectionati, avand capacitatea de…
 • Biomicin solu╚Ťie de uleiuri esen╚Ťiale, Fares, 10 ml

  Biomicin solu╚Ťie de uleiuri esen╚Ťiale, Fares, 10 ml

  Fares Biomicin solu╚Ťie de uleiuri esen╚Ťiale, Fares, 10 ml Cre╚Öte rezisten╚Ťa organismului. Sus╚Ťine mecanismele de ap─ârare ale organismului. Contribuie la eliminarea microorganismelor poten┼úial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar ┼či de la nivelul pielii.

  Fares Biomicin solu╚Ťie de uleiuri esen╚Ťiale, Fares, 10 ml Cre╚Öte rezisten╚Ťa organismului. Sus╚Ťine mecanismele de ap─ârare ale organismului. Contribuie la eliminarea microorganismelor poten┼úial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar ┼či…Fares Biomicin solu╚Ťie de uleiuri esen╚Ťiale, Fares, 10 ml Cre╚Öte rezisten╚Ťa organismului. Sus╚Ťine mecanismele de ap─ârare ale organismului. Contribuie la eliminarea microorganismelor poten┼úial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar ┼či…
 • Spray cu solutie nazala Physiomer Baby, 115 ml

  Spray cu solutie nazala Physiomer Baby, 115 ml

  Physiomer baby este un spray special creat pentru nasul sensibil al bebelusilor.Acest produs este dotat cu un aplicator special ce faciliteaza o pulverizare usoara si uniforma.

  Physiomer baby este un spray special creat pentru nasul sensibil al bebelusilor.Acest produs este dotat cu un aplicator special ce faciliteaza o pulverizare usoara si uniforma.Physiomer baby este un spray special creat pentru nasul sensibil al bebelusilor.Acest produs este dotat cu un aplicator special ce faciliteaza o pulverizare usoara si uniforma.
 • Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si generala. Util in caz de otite.

   

  Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…Mentine si imbunatateste starea de sanatate a urechilor, a timpanului si a zonelor adiacente interesate (canalul trompei lui Eustachio si faringe) si a cailor respiratorii superioare; sustine imunitatea locala si…
 • Doppelherz Multivitamine Aktiv Ca 750 + D3 + Biotn─â + Acid Folic, 30 caps

  Doppelherz Multivitamine Aktiv Ca 750 + D3 + Biotn─â + Acid Folic, 30 caps

  Doppelherz Doppelherz Multivitamine Aktiv Ca 750 + D3 + Biotn─â + Acid Folic, 30 caps Combina╚Ťia eficient─â, complet─â ╚Öi echilibrat─â!

  Doppelherz Doppelherz Multivitamine Aktiv Ca 750 + D3 + Biotn─â + Acid Folic, 30 caps Combina╚Ťia eficient─â, complet─â ╚Öi echilibrat─â!Doppelherz Doppelherz Multivitamine Aktiv Ca 750 + D3 + Biotn─â + Acid Folic, 30 caps Combina╚Ťia eficient─â, complet─â ╚Öi echilibrat─â!
 • Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina A lichida, 30ml, Marnys

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.

  Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.Vitamina a lichida este un supliment de calitate premium cu continut 100% natural.
 • Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte, 14 capsule, Sandoz

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate

  Linex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poateLinex Forte este un simbiotic modern (prebiotic + probiotic) cu actiune sinergica si complexa, care prin compozitia sa de culturi bacteriene vii poate
 • Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Acetil L-Carnitina 500mg, 60 capsule, GNC

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie. 

   

   

  Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     Carnitina este un aminoacid neesential, sintetizat din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.     
 • Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Acid linoleic conjugat CLA Total Lean, 90 capsule, GNC

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 

  Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. Deoarece organismul uman nu poate produce CLA, il putem obtine doar prin alimentatia noastra sau prin suplimente pentru a profita de beneficii. 
 • Benesio Magneziu + B complex, 14 plicuri

  Benesio Magneziu + B complex, 14 plicuri

  Combinatia de Magneziu si complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 si acid folic) contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos.Granulele orodispersabile ofera rapiditate si usurinta in administrare (nu necesita apa), produsul fiind total adaptat ritmului vietii moderne.

  Combinatia de Magneziu si complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 si acid folic) contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, la mentinerea sanatatii…Combinatia de Magneziu si complexul de Vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 si acid folic) contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, la mentinerea sanatatii…
 • Polygemma num─ârul 23 Cardio, PlantExtrakt, 50 ml

  Polygemma num─ârul 23 Cardio, PlantExtrakt, 50 ml

  PlantExtrakt Polygemma num─ârul 23 Cardio, PlantExtrakt, 50 ml Sus╚Ťine s─ân─âtatea sistemului cardiovascular (P─âducel, M─âslin).

  PlantExtrakt Polygemma num─ârul 23 Cardio, PlantExtrakt, 50 ml Sus╚Ťine s─ân─âtatea sistemului cardiovascular (P─âducel, M─âslin).PlantExtrakt Polygemma num─ârul 23 Cardio, PlantExtrakt, 50 ml Sus╚Ťine s─ân─âtatea sistemului cardiovascular (P─âducel, M─âslin).
 • Meridian Splina Pancreas tinctura, 100 ml, Steaua Divina

  Meridian Splina Pancreas tinctura, 100 ml, Steaua Divina

  Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea optima a globulelor rosii si albe, cat si o buna parte a digestiei.

  Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea…Produsul este un extract hidroalcoolic din 11 plante medicinale cu efect adjuvant in protectia splinei si a pancreasului. Din punct de vedere al medicinei chineze, Meridianul Splina-Pancreas, asigura atat producerea…
 • Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Pachet Renostim 1 + 1 Gratuit, 2 x 60 comprimate, Dacia Plant

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.

   

  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.  
 • Echinacea, Vitamina C naturala, Seleniu, Zinc, 30 capsule, Rotta Natura

  Echinacea, Vitamina C naturala, Seleniu, Zinc, 30 capsule, Rotta Natura

  Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un mijloc de crestere a capacitatii de aparare a organismului impotriva agresiunii factorilor din mediul inconjurator.Provenienta naturala a acestui complex confera o absorbtie superioara in organism prin biodisponibilitatea crescuta.Contribuie la:functionarea normala a sistemului imunitarreducerea oboselii si extenuariifunctionarea normala a sistemului nervosasigurarea suportului necesar organismului in perioada de convalescentafunctionarea normala a sistemului nervosprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativmentinerea sanatatii parului, unghilor si pieliimetabolismul energetic normalRecomandat:pentru intarirea sistemului imunitarpersoanelor predispuse la viroze, raceli sau gripepentru grabirea vindecariiNu se administreaza in perioadele de pre si post vaccinare. A nu se administra de catre persoanele cu boli autoimune. Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.Ingrediente: Extract 100:1 din fructe de Maces (Rosa canina) cu minim 50% Vitamina C-160 mg., Extract din radacini de Echinacea purpurea cu minimum 4% polifenoli-150 mg., Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Zinc-150 mg., Drojdie de bere inactivata imbogatita cu Seleniu-50 mg., Maltodextrina(agent de incarcare), gelatina(capsula)Fiecare capsula asigura 100% din doza zilnica recomandata de Vitamina C, 75% din doza zilnica recomandata de Zinc si 182% din doza zilnica recomandata de Seleniu. ADMINISTRARE1 capsula pe zi

  Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un…Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar. Efectul conjugat al vitaminelor, mineralelor si al Extractului de Echinacea fac din acest produs un…
 • BioSunLine Coenzima Q10 30mg, 30 comprimate

  BioSunLine Coenzima Q10 30mg, 30 comprimate

  Coenzima Q10, este produsa in mod natural in organism pentru obtinerea acidului adenozintrifosforic, combustibil cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.Acest produs naturist are rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor de obtinere a adenozintrifosfatului din procesele energetice celulare.

  Coenzima Q10, este produsa in mod natural in organism pentru obtinerea acidului adenozintrifosforic, combustibil cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.Acest produs naturist are rol antioxidant…Coenzima Q10, este produsa in mod natural in organism pentru obtinerea acidului adenozintrifosforic, combustibil cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.Acest produs naturist are rol antioxidant…
 • Cosmopharm Premium Acid hialuronic 100 mg, 30 tablete

  Cosmopharm Premium Acid hialuronic 100 mg, 30 tablete

  Produs de exceptie care actioneaza cu eficienta pentru un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi, muschi si articulatii puternice.

  Produs de exceptie care actioneaza cu eficienta pentru un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi, muschi si articulatii puternice.Produs de exceptie care actioneaza cu eficienta pentru un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi, muschi si articulatii puternice.
 • Imunotonic- Sirop f─âr─â zah─âr, Hypericum, 250 ml

  Imunotonic- Sirop f─âr─â zah─âr, Hypericum, 250 ml

  Hypericum Imunotonic- Sirop f─âr─â zah─âr, Hypericum, 250 ml Supliment alimentar adjuvant ├«n formarea ╚Öi ├«nt─ârirea imunit─â╚Ťii, diminuarea perioadei de convalescen╚Ť─â, cre╚Öterea aportului de vitamine necesar organismului.

  Hypericum Imunotonic- Sirop f─âr─â zah─âr, Hypericum, 250 ml Supliment alimentar adjuvant ├«n formarea ╚Öi ├«nt─ârirea imunit─â╚Ťii, diminuarea perioadei de convalescen╚Ť─â, cre╚Öterea aportului de vitamine necesar organismului.Hypericum Imunotonic- Sirop f─âr─â zah─âr, Hypericum, 250 ml Supliment alimentar adjuvant ├«n formarea ╚Öi ├«nt─ârirea imunit─â╚Ťii, diminuarea perioadei de convalescen╚Ť─â, cre╚Öterea aportului de vitamine necesar organismului.
 • Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic cu vanilie si migdale Proteic Vegans, 40g, Max Sport

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.

   

  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  Baton proteic vegan cu vanilie si migdale. Continut ridicat de proteine.  
 • WWB, 60 capsule, Organic India

  WWB, 60 capsule, Organic India

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.

  Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual are in componenta plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.
 • Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Vitamina E naturala 100 UI, 100 capsule, GNC

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate. 

   

  Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   Unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, vitamina E ofera o intreaga comoara de beneficii pentru sanatate.   
 • Boost B12 Oral Spray, 25 ml, BetterYou

  Boost B12 Oral Spray, 25 ml, BetterYou

  Boost B12 Spray Oral de la BetterYou este conceput pentru administrarea vitaminei B12 prin pulverizare in cavitatea orala.Picaturile mici rezultate prin pulverizare se absorb rapid prin zona puternic vascularizata a obrazului.Boost B12 Oral Spray de la BetterYou contine cea mai bio-disponibila forma de B12 (metilcobalamina), care este forma activa de vitamina B12 prezenta in mod natural in organismul uman.Formulata special pentru a elibera vitamina B12 direct in cavitatea bucala, picaturile mici se absorb foarte repede, asigurand asimilarea rapida a nutrientilor.Formulate pentru a oferi o nutritie optima, fiecare pulverizare ofera ingredientul activ in picaturi de dimensiuni mici care patrund in tesutul moale al obrazului, furnizand substantele nutritive esentiale intr-o zona bogat vascularizata a cavitatii bucale. Aceasta permite ca ingredientele sa intre rapid in fluxul sanguin pentru o absorbtie optima.

  Boost B12 Spray Oral de la BetterYou este conceput pentru administrarea vitaminei B12 prin pulverizare in cavitatea orala.Picaturile mici rezultate prin pulverizare se absorb rapid prin zona puternic vascularizata a…Boost B12 Spray Oral de la BetterYou este conceput pentru administrarea vitaminei B12 prin pulverizare in cavitatea orala.Picaturile mici rezultate prin pulverizare se absorb rapid prin zona puternic vascularizata a…
 • Usturoi ╚Öi Lecitin─â, Pro Natura, 30 cps

  Usturoi și Lecitină, Pro Natura, 30 cps

  Pro Natura Usturoi ╚Öi Lecitin─â, Pro Natura, 30 cps Produsul ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia s├óngelui Normalizeaz─â valorile tensiunii arteriale Poate reduce nivelul colesterolului

  Pro Natura Usturoi ╚Öi Lecitin─â, Pro Natura, 30 cps Produsul ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia s├óngelui Normalizeaz─â valorile tensiunii arteriale Poate reduce nivelul colesteroluluiPro Natura Usturoi ╚Öi Lecitin─â, Pro Natura, 30 cps Produsul ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte circula╚Ťia s├óngelui Normalizeaz─â valorile tensiunii arteriale Poate reduce nivelul colesterolului
 • MagneVie Cardio, 50 comprimate

  MagneVie Cardio, 50 comprimate

  Magnevie Cardio, comprimate contribuie la sanatatea inimii si a sistemului vascular prin cele 5 ingrediente: Magneziu, Potasiu, Vitaminele B1 si B6 si extract de Paducel.

  Magnevie Cardio, comprimate contribuie la sanatatea inimii si a sistemului vascular prin cele 5 ingrediente: Magneziu, Potasiu, Vitaminele B1 si B6 si extract de Paducel.Magnevie Cardio, comprimate contribuie la sanatatea inimii si a sistemului vascular prin cele 5 ingrediente: Magneziu, Potasiu, Vitaminele B1 si B6 si extract de Paducel.
 • Adams Vision Aronia Complex 300mg 90cps

  Adams Vision Aronia Complex 300mg 90cps

  Adams Vision Adams Vision Aronia Complex 300mg 90cps Aronia Melanocapra este un arbust frcutifer cu proprit─â╚Ťi minunate asupra s─ân─ât─â╚Ťii organismului.

  Adams Vision Adams Vision Aronia Complex 300mg 90cps Aronia Melanocapra este un arbust frcutifer cu proprit─â╚Ťi minunate asupra s─ân─ât─â╚Ťii organismului.Adams Vision Adams Vision Aronia Complex 300mg 90cps Aronia Melanocapra este un arbust frcutifer cu proprit─â╚Ťi minunate asupra s─ân─ât─â╚Ťii organismului.
 • Omega 3 + Coenzima Q10, 30 comprimate, BioSunLine

  Omega 3 + Coenzima Q10, 30 comprimate, BioSunLine

  Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii; ca tonic general, energizant in perioade de efort fizic si intelectual sustinut, stari de oboseala acuta sau cronica, incetinirea fenomenelor degenerative specifice varstei a treia, perioade de covalescenta.

  Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii;…Omega 3 Q10 aduce un aport de acizi grasi esentiali polinesaturati (APGN) cu rol antioxidant si de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor energetice celulare, sustinerea functiei inimii;…
 • Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Systane Ultra, 10ml, Alcon

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.

  Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.
 • Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Suspensie uleioas─â cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!

  Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!Pharma Brands Pharma Brands Suspensie uleioasă cu Vitamina D3 500UI (picurator) Devit500 20 ml Un flacon DeVit 500 cu picurător (20 ml/flacon) asigură până la 400 utilizari!
 • Pure Life Nobilis Platina, aur si argint coloidal, 480ml

  Pure Life Nobilis Platina, aur si argint coloidal, 480ml

  Solutie mixta coloidala ionica cu nano particule de AUR, PLATINA si ARGINT pur in apa distilata si structurata.Solutia coloidala ELECTRONUM ÔÇô aur-argint-platina ÔÇô restabileste echilibrul emotional. Este asociat in terapiile de detoxifiere ale organismului. Deasemenea este recomandat pentru cresterea IQ-ului si pentru obtinerea unor rezultate remarcabile in eforturile intelectuale. Confera liniste interioara, introspectie si o stare de calm profund.

  Solutie mixta coloidala ionica cu nano particule de AUR, PLATINA si ARGINT pur in apa distilata si structurata.Solutia coloidala ELECTRONUM ÔÇô aur-argint-platina ÔÇô restabileste echilibrul emotional. Este asociat in terapiile…Solutie mixta coloidala ionica cu nano particule de AUR, PLATINA si ARGINT pur in apa distilata si structurata.Solutia coloidala ELECTRONUM ÔÇô aur-argint-platina ÔÇô restabileste echilibrul emotional. Este asociat in terapiile…
 • Hepiflor, 10 capsule, Terapia

  Hepiflor, 10 capsule, Terapia

  Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.

  Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.Hepiflor este un probiotic ce contine 10 miliarde de culturi vii din 3 culturi de bacterii benefice atent selectionate: Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132.
 • Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Picaturi nazale, Quixx Baby, 10 ml, Berlin-Chemie

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar

  Quixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sarQuixx Baby este o solutie nazala naturala, izotonica, ce contine apa din Oceanul Atlantic, cu minerale si oligoelemente valoroase. Concentratia de sar
 • NAZOMER x 15 ML

  NAZOMER x 15 ML

  Pro Natura NAZOMER x 15 ML Dezobstruarea foselor nazale, usurarea respiratiei, antialergic

  Pro Natura NAZOMER x 15 ML Dezobstruarea foselor nazale, usurarea respiratiei, antialergicPro Natura NAZOMER x 15 ML Dezobstruarea foselor nazale, usurarea respiratiei, antialergic
 • Refalgin Sirop pediatric, 150 ml

  Refalgin Sirop pediatric, 150 ml

  Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acida, arsura stomacala, pirozisul gastric (arsura retrosternala) pe durata sarcinii, digestia precara asociata cu refluxul continutului gastric, tuse, disfonia (raguseala) si inflamatiile nazofaringiene.

  Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acida, arsura stomacala, pirozisul gastric (arsura retrosternala) pe durata sarcinii,…Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acida, arsura stomacala, pirozisul gastric (arsura retrosternala) pe durata sarcinii,…
 • Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.

   

  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  Complexul de vitamine B este esential pentru pastrarea nealterata a functiilor creierului, a presiunii arteriale, asigura productia de energie si neutralizeaza homocisteina din organism.  
 • DVR Pharm Telom-R Nefroprotect, 120 capsule

  DVR Pharm Telom-R Nefroprotect, 120 capsule

  Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. 

  Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. Telom-R Nefroprotect ofera protectie celulelor de actiunea stresului oxidativ iar prin actiunea ingredientelor active ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si pielii. 
 • Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi

  Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi

  Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu ulei de peste super concentrat care ajuta la mentinerea sanatatii creierului si inimii.

  Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu…Cosmo Pharm Mega Omega 3 Ulei de peste super concentrat, Cosmo Pharm, 30 Capsule moi Mega Omega 3 cu EPA 432 mg/ DHA 288 mg este un supliment alimentar cu…
 • Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil, 20 flacoane, Sun Wave Pharma

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.

   

  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.  
 • Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifie chinezeasca, 20g, Alevia

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.

   

  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  Alifia chinezeasca este utila in raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.  
 • GNC Probiotic cu Tulpini Multiple 25 Miliarde CFUs, 30 capsule

  GNC Probiotic cu Tulpini Multiple 25 Miliarde CFUs, 30 capsule

  De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC Probiotic Solutions Multi Strain 25 este demonstrat clinic ca reface flora intestinala si sustine sanatatea digestiva, incepand chiar cu prima doza, fiecare capsula continand tulpini multiple de bacterii-probiotice, incluzand 25 de miliarde de organisme si culturi vii, active, intr-un spectru larg de specii microbiene probiotice, precum si FOS (fructo-oligozaharide)(prebiotice), acestea sunt fibre solubile care sustin acţiunea probioticelor, le hranesc si stimuleaza popularea lor.Eficacitate Garantata! Produsul GNC Ultra Probiotic Complex 25 Multi Strain a fost testat pentru a asigura existenta tuturor celor 25 de miliarde bacterii (probiotice) cu tulpini multiple in fiecare doza, ca fiind vii si active.

  De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC…De ce GNC Probiotic Solutions Multi Strain?Deoarece contine 16 tulpini unice studiate clinic, oferind o gama larga de tulpini probiotice pentru suport digestiv si imunitar.Ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.GNC…
 • Gel puterea calului cu ardei iute, 500ml

  Gel puterea calului cu ardei iute, 500ml

  Gelul Puterea Calului cu ardei iute de la Esculap este indicat pentru calmarea durerilor de spate, muschi si picioare, dar si pentru relaxarea muschilor si revigorarea pielii. Extractul de ardei iute asigura un plus de efect placut de caldura la nivelul pielii. Gelul Puterea Calului cu ardei iute ajuta la ameliorarea artritei, la nevrita, la eliminarea umflaturilor, dar si in cazul varicelor. Revitalizeaza pielea si muschii dupa un efort fizic sustinut si stimuleaza circulatia sangelui. Este indicat sa fie folosit zilnic pe zonele cu probleme. 

  Gelul Puterea Calului cu ardei iute de la Esculap este indicat pentru calmarea durerilor de spate, muschi si picioare, dar si pentru relaxarea muschilor si revigorarea pielii. Extractul de ardei…Gelul Puterea Calului cu ardei iute de la Esculap este indicat pentru calmarea durerilor de spate, muschi si picioare, dar si pentru relaxarea muschilor si revigorarea pielii. Extractul de ardei…
 • Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturi oftalmice, 3ml, EvoTears

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.

   

  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  Picaturile oftalmice EvoTears sunt indicate pentru umezirea ochilor uscati si iritati si ajuta la stabilizarea peliculei lacrimogene.  
 • Sinomarin Adults Spray decongestionant nazal, 125ml

  Sinomarin Adults Spray decongestionant nazal, 125ml

  Sinomarin® AdultsAMELIOREAZA CONGESTIA NAZALACURATA SI HIDRATEAZASinomarin®Adults este un decongestionant nazal 100% natural, dovedit clinic. Este o solutie hipertonica de apa de mare (2,3% NaCl) bogata in ingrediente benefice ale marii (saruri minerale si oligoelemente). Sinomarin®Adults amelioreaza congestia nazala si presiunea sinusurilor, prin intermediul mecanismului natural de osmoza. Ajuta la curatarea si hidratarea cavitatilor nazale.Descriere: flacon 125 ml spray nazal. Spray cu pulverizare normala pentru adulti si copii de peste 6 ani, cu aplicator nazal.Compozitie: Apa de mare 87.5 ml, apa purificata 125 ml, echivalentul a 23 g / l NaCl (2,3%).Fara conservanti. Fara medicamente. Fara aditivi chimici. 100% natural.Gaz propulsor inert (azot), fara a fi in contact cu solutia.Doza recomandata: 1-3 pulverizari in fiecare nara, de 2 pana la 3 ori pe zi, sau conform instructiunilor medicului. Nu au fost raportate efecte secundare la utilizarea de Sinomarin®Adults.Potrivit pe timpul sarcinii si alaptarii.Sinomarin®Adults poate fi utilizat singur, sau in combinatie cu alte decongestionante medicamentoase.Adulti si Copii1. Suflati nasul inainte de a folosi Sinomarin®Adults.2. Rupeti sigiliul de siguranta de pe flacon si indepartati capacul de protectie.3. Asezati aplicatorul nazal in partea de sus a sticlei.4. Aplecati usor capul deasupra chiuvetei si il inclinati spre dreapta.5. Introduceti usor aplicatorul in nara stanga si apasati ferm.6. Intoarceti capul in partea opusa si repetati aplicarea in cealalta nara.7. Scoateti aplicator nazal din nara, reveniti la pozitia verticala, lasati solutia sa actioneze timp de cateva secunde si apoi suflati nasul.8. Repetati procedura daca este necesar.9. Scoateti aplicatorul nazal din flacon, spalati bine cu apa calda si stergeti dupa fiecare utilizare.Numai pentru uz nazal. Nu folositi acelasi aplicator nazal pentru mai mult de o persoana. A nu se folosi dupa data de expirare. A nu se lasa la indemana copiilor.Informare: O senzatie de intepatura usoara si temporara sau iritare temporara poate fi experimentata la inceputul utilizarii.

  Sinomarin┬«┬áAdultsAMELIOREAZA CONGESTIA NAZALACURATA SI HIDRATEAZASinomarin┬«Adults┬áeste un decongestionant nazal 100% natural, dovedit clinic. Este o solutie hipertonica de apa de mare (2,3% NaCl) bogata in ingrediente benefice ale marii (saruri minerale…Sinomarin┬«┬áAdultsAMELIOREAZA CONGESTIA NAZALACURATA SI HIDRATEAZASinomarin┬«Adults┬áeste un decongestionant nazal 100% natural, dovedit clinic. Este o solutie hipertonica de apa de mare (2,3% NaCl) bogata in ingrediente benefice ale marii (saruri minerale…
 • Hemoron, 40 capsule

  Hemoron, 40 capsule

  Hemoron® contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate într-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lamâi) sunt factori eficienti în consolidarea peretilor vaselor de sânge.Aesculus hippocastanum (castan) este recunoscut ca remediu ce ajuta la scaderea procesului edematos si inflamatiei care apar în cazul hemoroizilor. Uleiul de galbenele este considerat un agent natural ce sprijina efectele produsului prin capacitatea sa antiseptica, emolienta.Astfel, Hemoron® reda functionalitatea si elasticitatea venelor. Datorita comonentelor sale, 100% naturale, Hemoron® este eficient în restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari. Mentine si consolideaza peretii vaselor de sânge. Ajuta la scaderea edemului si inflamatiei care apar în cazul hemoroizilor.Recomandari: Hemoron® este eficient în disconfortul creat de disfunctiile de circulatie sangvina de la nivelul venelor hemoroidale (hemoroizi), manifestate prin simptome precum senzatie de durere, edeme, inflamatie.Ingrediente Hemoron:(1 cps) mg/cpsHesperidina 90.0Aesculus hippocastanum (castan) 80.0Citrus limonium (lamâi) 100.0Ulei de galbenele 5.0Mod de utilizare Hemoron: 2 capsule/ zi, administrate dimineata si seara, în timpul meselor. În criza hemoroidala, se pot administra pâna la 6 capsule pe zi (2 cps x 3/zi), pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).

  Hemoron┬« contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate ├«ntr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lam├ói) sunt…Hemoron┬« contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate ├«ntr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Hesperidina si Citrus limonium (lam├ói) sunt…
 • Himalaya, Supliment pentru imunitate Septilin, 100 tablete

  Himalaya, Supliment pentru imunitate Septilin, 100 tablete

  Himalaya Himalaya, Supliment pentru imunitate Septilin, 100 tablete Septilin are efect favorabil asupra st─ârii de s─ân─âtate a organismului prin efectul imunostimulator, m─ârind capacitatea de autoap─ârare a acestuia ├«mpotriva infec╚Ťiilor.

  Himalaya Himalaya, Supliment pentru imunitate Septilin, 100 tablete Septilin are efect favorabil asupra st─ârii de s─ân─âtate a organismului prin efectul imunostimulator, m─ârind capacitatea de autoap─ârare a acestuia ├«mpotriva infec╚Ťiilor.Himalaya Himalaya, Supliment pentru imunitate Septilin, 100 tablete Septilin are efect favorabil asupra st─ârii de s─ân─âtate a organismului prin efectul imunostimulator, m─ârind capacitatea de autoap─ârare a acestuia ├«mpotriva infec╚Ťiilor.
 • Glubifer complex, 30 comprimate

  Glubifer complex, 30 comprimate

  Anemii feriprive (microcitare) posthemoragice, prin aclorhidrie, de sarcina, nutritionale ale sugarilor, secundare infectiilor, infestarii parazitare sau cancerului. 

  Anemii feriprive (microcitare) posthemoragice, prin aclorhidrie, de sarcina, nutritionale ale sugarilor, secundare infectiilor, infestarii parazitare sau cancerului. Anemii feriprive (microcitare) posthemoragice, prin aclorhidrie, de sarcina, nutritionale ale sugarilor, secundare infectiilor, infestarii parazitare sau cancerului. 
 • Secom Colostrum plus Probiotics, 90 tablete masticabile

  Secom Colostrum plus Probiotics, 90 tablete masticabile

  Colostrum plus Probiotics contine imunoglobulina G, implicata in procesele imunologice la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital. Colostrul, considerat un ÔÇ×miracol al naturiiÔÇŁ, este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere.Colostrul contine componente bioactive care ii confera proprietati exceptionale: imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de crestere, angiogenin, PRP (polipeptide bogate in proline), lactalbumine, vitaminele A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine.Bacteriile benefice sunt microorganisme vii nepatogene, cu efecte favorabile asupra sanatatii; actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital. FOS sunt fibre solubile care sustin actiunea bacteriilor benefice si actioneaza inclusiv la nivelul intestinului gros.

  Colostrum plus Probiotics contine imunoglobulina G, implicata in procesele imunologice la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital. Colostrul, considerat un ÔÇ×miracol al naturiiÔÇŁ, este…Colostrum plus Probiotics contine imunoglobulina G, implicata in procesele imunologice la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital. Colostrul, considerat un ÔÇ×miracol al naturiiÔÇŁ, este…
 • HOFIGAL Gemoderivat Mladite de mur, 30 monodoze

  HOFIGAL Gemoderivat Mladite de mur, 30 monodoze

  HOFIGAL Gemoderivat Mladite de mur este un supliment alimentar care imbunatateste respiratia si are efect calmant asupra oro-faringelui si al corzilor vocale.

  HOFIGAL Gemoderivat Mladite de mur este un supliment alimentar care imbunatateste respiratia si are efect calmant asupra oro-faringelui si al corzilor vocale.HOFIGAL Gemoderivat Mladite de mur este un supliment alimentar care imbunatateste respiratia si are efect calmant asupra oro-faringelui si al corzilor vocale.
 • Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina si inozitol 250mg, 100 capsule, GNC

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.

   

  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  Colina este un precursor al neurotransmitatorului acetil-colina si este implicata in sanatatea functiei cerebrale. De asemenea, Colina este esentiala in functionarea normala a celulelor organismului.  
 • Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Formula pentru controlul greutatii Slimvance Core Slimming Complex, 60 capsule, BodyDynamix

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.

  Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.Slimvance Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.
 • Doppelherz Fe+Vitamina C+histidina +acid folic, 30 tablete

  Doppelherz Fe+Vitamina C+histidina +acid folic, 30 tablete

  Combina┼úia de Fier ┼či Vitamina C sprijin─â organismul prin aportul necesar de Fier, combinat cu ÔÇťagentul de recuperare a fieruluiÔÇŁ ÔÇô Vitamina C. Datorit─â compozi┼úiei complexe, care include acid folic ┼či histidin─â,┬áDoppelherz┬« aktiv Fier + C + Histidin─â + Acid folic┬áeste unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare din gama minerale ┼či vitamine.┬áFierul este un microelement de importanta vitala, utilizat pentru multiple procese ale organismului.este de neinlocuit pentru neoformarea elementelor sangvine;contribuie la oxigenarea sangelui;este un component de baza al hemoglobinei – cu rol in legarea oxigenului;participa la schimburile metabolice celulare.Un aport suficient de fier prin alimentatie este important atat pentru capacitatea de a depune efort, cat si pentru apararea imunitara a organismului. Deoarece organismul nu poate produce singur fier, dar zilnic se excreta o anumita cantitate, este necesar aportul suficient al acestui microelement prin alimentatie. In anumite situatii, necesarul de fier este crescut si aportul alimentar poate fi insuficient. O alimentatie predominant vegetala sau neechilibrata poate contine insuficient fier sau poate contine elemente care perturba preluarea normala a fierului din alimentatie.Valorificatorii Fierului: Vitamina C +HistidinaAnumite componente din alimentatie (de exemplu ceaiul negru si cafeaua) impiedica preluarea fierului de catre organism, pe cand alte elemente ale alimentatiei pot stimula preluarea fierului de catre organism ( de exemplu Vitamina C , Histidina). Pentru o buna valorificare a fierului, in special din vegetale, organismul are nevoie de ÔÇťstimulatorii de receptie ÔÇť a fierului cum este, de exemplu, Vitamina C. Tabletele Fier+C de la Doppelherz┬« contin valorificatorii fierului Vitamina C si Histidina, necesara si in formarea elementelor figurate ale sangelui.Vitamina CSprijina preluarea fierului de catre organism.Este de neinlocuit pentru activitatea hormonala.Este importanta pentru mecanismele proprii de aparare ale organismului.Este aparator al functiei celulare.HistidinaEste o albumina de baza cu importante functii in valorificarea fierului.Este necesara pentru a forma proteina feritina cu roluri in depozitarea fierului.Este o componenta a enzimelor care contin fier.In afara de aceste actiuni, histidina sprijina fierul in functiile sale: ca si acesta, ea este utilizata in formarea hemoglobinei. Aceasta leaga oxigenul si il transporta spre celule. Multe alimente de origine vegetala nu contin decat o cantitate mica de histidina, in timp ce alimentele de origine animala reprezinta surse bogate in histidina.Acid folic si Vitamina B12Sunt importante in metabolismul proteic, pentru formarea elementelor figurate rosii si albe ale sangelui, precum si in procesele de diviziune si formare celularaUrmatoarele situatii sunt cazuri in care trebuie acordata o atentie deosebita aportului de fier:in perioadele de crestere si dezvoltare;in timpul sarcinii si alaptarii;la persoanele de varsta a treia;in cazul unei alimentatii unilaterale.Alimentatia poate fi suplimentata cu o combinatie de fier, acid folic, Vitamina B12, Vitamina C si L-histidina.Ingrediente┬áDoppelherz Fe+Vitamina C+histidina +acid folic:10 mg Fier, 180 mg Vitamina C, Acid folic 300 ┬Ág, 100 mg Histidina, 3 ┬Ág Vitamina B12Mod de administrare Doppelherz Fe+Vitamina C+histidina +acid folic:Zilnic, o tableta, cu suficient lichidAtentionare pentru diabetici:O tableta corespunde la 1,5 kcal/6,2 kJTabletele de la Doppelherz┬« contin 10 mg de Fier in combinatie cu vitaminele B12, Acid folic, Vitamina C impreuna cu albumina Histidina- asa poate fi completata alimentatia in mod efectiv.Atentionari:Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25┬░C.

  Combina┼úia de Fier ┼či Vitamina C sprijin─â organismul prin aportul necesar de Fier, combinat cu ÔÇťagentul de recuperare a fieruluiÔÇŁ ÔÇô Vitamina C. Datorit─â compozi┼úiei complexe, care include acid folic…Combina┼úia de Fier ┼či Vitamina C sprijin─â organismul prin aportul necesar de Fier, combinat cu ÔÇťagentul de recuperare a fieruluiÔÇŁ ÔÇô Vitamina C. Datorit─â compozi┼úiei complexe, care include acid folic…
 • Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor

  Parasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilorParasitoff este antiparazitar intestinal, creeaza un mediu nefavorabil pentru parazitii intestinali, curata inestinele, stimuleaza in mod natural procesele de protectie ale organismului impotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor
 • Ma D├ętox BIO, Santarome, 60 jeleuri

  Ma D├ętox BIO, Santarome, 60 jeleuri

  Santarome Ma D├ętox BIO, Santarome, 60 jeleuri Niciodata nu a fost atat de placuta detoxifierea! Un produs excep╚Ťional, cu propretati depurative, drenante ╚Öi detoxifiante, ce vizeaz─â organele de eliminare: ficat, rinichi si piele, totul cu un gust delicios de lamaie!

  Santarome Ma D├ętox BIO, Santarome, 60 jeleuri Niciodata nu a fost atat de placuta detoxifierea! Un produs excep╚Ťional, cu propretati depurative, drenante ╚Öi detoxifiante, ce vizeaz─â organele de eliminare: ficat,…Santarome Ma D├ętox BIO, Santarome, 60 jeleuri Niciodata nu a fost atat de placuta detoxifierea! Un produs excep╚Ťional, cu propretati depurative, drenante ╚Öi detoxifiante, ce vizeaz─â organele de eliminare: ficat,…
 • Zinc Lipozomal, 60 capsule, Biocyte

  Zinc Lipozomal, 60 capsule, Biocyte

  Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul pielii.

  Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul…Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functia cognitiva normala. Acest oligoelement ajuta si la reducerea acneei si imbunatateste aspectul…
 • Dacia Plant Tinctura afin 50 ml

  Dacia Plant Tinctura afin 50 ml

  Dacia Plant Dacia Plant Tinctura afin 50 ml Produsul are efect vasodilatator. Acesta protejeaza vascularizatia oculara si ajuta la cresterea acuitatii vizuale. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale si al mucoasei anale.

  Dacia Plant Dacia Plant Tinctura afin 50 ml Produsul are efect vasodilatator. Acesta protejeaza vascularizatia oculara si ajuta la cresterea acuitatii vizuale. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale…Dacia Plant Dacia Plant Tinctura afin 50 ml Produsul are efect vasodilatator. Acesta protejeaza vascularizatia oculara si ajuta la cresterea acuitatii vizuale. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale…
 • L-Arginina 1000 Mg, Cosmo Pharm, 60 tablete

  L-Arginina 1000 Mg, Cosmo Pharm, 60 tablete

  Cosmo Pharm L-Arginina 1000 Mg, Cosmo Pharm, 60 tablete Dezvolt─â mas─â muscular─â ╚Öi reduce stratul de gr─âsime. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte erec╚Ťia. Ofer─â protec╚Ťie hepatic─â.

  Cosmo Pharm L-Arginina 1000 Mg, Cosmo Pharm, 60 tablete Dezvolt─â mas─â muscular─â ╚Öi reduce stratul de gr─âsime. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte erec╚Ťia. Ofer─â protec╚Ťie hepatic─â.Cosmo Pharm L-Arginina 1000 Mg, Cosmo Pharm, 60 tablete Dezvolt─â mas─â muscular─â ╚Öi reduce stratul de gr─âsime. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte erec╚Ťia. Ofer─â protec╚Ťie hepatic─â.
 • Extract de rodie, 50 capsule, GNC

  Extract de rodie, 50 capsule, GNC

  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.

   

  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.  Rodia este un fruct care contine arils (seminte mici comestibile), care au fost legate recent de o mare varietate de beneficii pentru sanatate.  
 • Crema naturala cu castan salbatic, 20g, Steaua Divina

  Crema naturala cu castan salbatic, 20g, Steaua Divina

  Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.

   

   

  Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.    Crema de castan este excelenta pentru mentinerea sistemului circulator periferic.    
 • Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Bio Sun Instant, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.

  Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.Anumiti factori, cum ar fi unele medicamente (in special antibiotice), dieta dezechilibrata, stresul, excesul de alimente necorespunzatoare, schimbarea mediului in timpul calatoriilor, pot determina un dezechilibru la nivelul florei intestinale.
 • Aktiv Imunitate, 15 comprimate efervescente, Doppelherz

  Aktiv Imunitate, 15 comprimate efervescente, Doppelherz

  Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum ar fi fumatul, efortul fizic) sistemul nostru imunitar poate fi provocat. Acest lucru creste si nevoia de nutrienti implicati in sanatatea sistemului imunitar.Zincul si Seleniul, precum si Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, implicat in diviziunea celulara.Suplimentar, Seleniul joaca, de asemenea, un rol in functionarea normala a tiroidei.Organismul nu poate sintetiza oligoelementele vitale Zinc si Seleniu. Prin urmare, trebuie sa le luam in mod constant si in cantitati adecvate din alimente.

  Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum…Un aport suficient de nutrienti joaca un rol important pentru un sistem imunitar sanatos si puternic. In mod deosebit in anotimpurile umede si reci, dar si in situatii stresante (cum…
 • ZirComBi, 12 plicuri, Alfa Wasserman

  ZirComBi, 12 plicuri, Alfa Wasserman

  Suplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.

  Bidifobacterium longum BB536 si La

  Suplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.Bidifobacterium longum BB536 si LaSuplimentar alimentar pe baza de Bifidobacterium longum BB536, Lactobacillus Rhamnosus HN001 si Vitamina B6.Bidifobacterium longum BB536 si La