Afișez toate cele 13 rezultate

 • Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

  Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.Urimil Forte este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.
 • Urimil, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil, 30 capsule, NaturPharma

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).
 • Urimil Forte Max, 30 capsule

  Urimil Forte Max, 30 capsule

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.
 • Urimil Forte Max, 30 capsule + 1 Plasture Urimil

  Urimil Forte Max, 30 capsule + 1 Plasture Urimil

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.

  Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.Urimil Forte este un supliment alimentar care contine ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.
 • Urimil Plus, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil Plus, 30 capsule, NaturPharma

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).

   

  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).  Uridina monofosfat participa la constructia membranelor celulare, stimuleaza construirea dendritelor care sustine functia sinaptica si stimuleaza formarea de mielina (teaca de mielina).  
 • Urimil gel, 50ml, Plantapol

  Urimil gel, 50ml, Plantapol

  Sprijina regenerarea nervilor periferici, ajuta la reducerea durerii. Scurteaza durata de administrare a terapiei antiinflamatoare.

  Sprijina regenerarea nervilor periferici, ajuta la reducerea durerii. Scurteaza durata de administrare a terapiei antiinflamatoare.Sprijina regenerarea nervilor periferici, ajuta la reducerea durerii. Scurteaza durata de administrare a terapiei antiinflamatoare.
 • Urimil Forte Max, 30 capsule, NaturPharma

  Urimil Forte Max, 30 capsule, NaturPharma

  Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

  Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.Vitaminele B6, B12, Niacina si Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
 • Urimil Forte, 30 capsule

  Urimil Forte, 30 capsule

  Vitaminele B1 ,B6,B12, Niacina ╚Öi Magneziul contribuie la func╚Ťionarea normal─â a sistemului nervos.Vitamina D contribuie la men╚Ťinerea func╚Ťiei musculare normale, iar Magneziul la func╚Ťionarea normal─â a sistemului muscular.

  Vitaminele B1 ,B6,B12, Niacina ╚Öi Magneziul contribuie la func╚Ťionarea normal─â a sistemului nervos.Vitamina D contribuie la men╚Ťinerea func╚Ťiei musculare normale, iar Magneziul la func╚Ťionarea normal─â a sistemului muscular.Vitaminele B1 ,B6,B12, Niacina ╚Öi Magneziul contribuie la func╚Ťionarea normal─â a sistemului nervos.Vitamina D contribuie la men╚Ťinerea func╚Ťiei musculare normale, iar Magneziul la func╚Ťionarea normal─â a sistemului muscular.
 • Urimil Forte Max, Plantapol, 30 capsule

  Urimil Forte Max, Plantapol, 30 capsule

  Urimil Urimil Forte Max, Plantapol, 30 capsule

  Urimil Urimil Forte Max, Plantapol, 30 capsuleUrimil Urimil Forte Max, Plantapol, 30 capsule
 • Urimil, 30 capsule

  Urimil, 30 capsule

  Urimil este un supliment alimentar recomandat pesoanelor care sufera de durere neuropata si pentru pacientii cu neuropatie periferica.Urimil┬áajuta la regenerarea nervilor periferici si a tecii de mielina a acestora fiind totodata un neuroregenerator si neuroprotector.Ingrediente Urimil:Uridina monofosfat ÔÇô 50 mg**Vitamina B3 ÔÇô 10 mg NE ÔÇô 62.2% VNR*Vitamina B6 ÔÇô 6 mg ÔÇô 429% VNR*Vitamina B1 ÔÇô 4 mg ÔÇô 364% VNR*Acid folic ÔÇô 400 mcg ÔÇô 200% VNR*Vitamina B12 ÔÇô 10 mcg ÔÇô 500% VNR**Valori Nutrittionale de Referinta cf. Regulament1169/2011;**doza zilnica nu a fost stabilita.Mod de administrare Urimil:1┬ácapsula pe zi, pentru o perioada de 3-6 luni.Contraindicatii Urimil:Produsul nu este indicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor mai mici de 6 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele suplimentului.

  Urimil este un supliment alimentar recomandat pesoanelor care sufera de durere neuropata si pentru pacientii cu neuropatie periferica.Urimil┬áajuta la regenerarea nervilor periferici si a tecii de mielina a acestora fiind…Urimil este un supliment alimentar recomandat pesoanelor care sufera de durere neuropata si pentru pacientii cu neuropatie periferica.Urimil┬áajuta la regenerarea nervilor periferici si a tecii de mielina a acestora fiind…
 • Urimil Glyco, 30 capsule

  Urimil Glyco, 30 capsule

  Este cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, specializat in ingrijirea sistemului nervos periferic, a carui functionare afectata este o cauza frecventa de disconfort si modificari ale sensibilitatii.

  Este cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, specializat in ingrijirea sistemului nervos periferic, a carui functionare afectata este o cauza frecventa de disconfort si modificari ale sensibilitatii.Este cel mai nou reprezentant al seriei Urimil, specializat in ingrijirea sistemului nervos periferic, a carui functionare afectata este o cauza frecventa de disconfort si modificari ale sensibilitatii.
 • Urimil Forte Neuro plasturi, 7 bucati, Naturapharma

  Urimil Forte Neuro plasturi, 7 bucati, Naturapharma

  URIMIL FORTE PLASTURI X 7 plasturi Plasturii Urimil Forte sunt confectionati dintr-o tesatura cu o suprafata biocampatibila, confortabila si neiritanta.

  URIMIL FORTE PLASTURI X 7 plasturi Plasturii Urimil Forte sunt confectionati dintr-o tesatura cu o suprafata biocampatibila, confortabila si neiritanta.URIMIL FORTE PLASTURI X 7 plasturi Plasturii Urimil Forte sunt confectionati dintr-o tesatura cu o suprafata biocampatibila, confortabila si neiritanta.
 • Urimil Forte, 30 capsule

  Urimil Forte, 30 capsule

  Urimil forte*30cps Urimil Forte 30 capsule este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.

  Urimil forte*30cps Urimil Forte 30 capsule este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.Urimil forte*30cps Urimil Forte 30 capsule este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.