1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza drepturile si obligatiile reciproce intre platforma hexi.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor hexi.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet hexi.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor hexi.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

hexi.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din hexi.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar hexi.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare servicii

Acesti termeni furnizeaza accesul si folosirea serviciilor hexi.ro si servesc ca si acord legal intre dvs. si hexi.ro. Accesand hexi.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor hexi.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care acestea opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor personale si transferul de informatii

hexi.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat in vederea trasmiterii de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul poate retrage acordul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana care site-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe website. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: admin{@}hexi.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.